Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Babilon

IMDb

ФЕНСАЙТ - БГ

ОФИЦИАЛЕН ФЕНСАЙТ

Направих втора тема, за да се използва първият пост за прогресът на субтитрите за улеснение на преводачите wink.gif

За да свалиш филма, кликни върху постера cool.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------
Преводачи:
Stargate Team®: Babilon, LesONir, bongo 2199, hag;
Others: tumpalumpa, Ani, sunywali, zahical, cassandra, Mutant_16, fiuri
----------------------------------------------------------------------------------------------
Сезони 1, 2, 3 - Завършени rock.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------
Angel - Season 4

Season 4 - episode 1 - cassandra
Season 4 - episode 2 - cassandra
Season 4 - episode 3 - Mutant_16
Season 4 - episode 4 - Ani
Season 4 - episode 5 - cassandra
Season 4 - episode 6 - Ani
Season 4 - episode 7 - Ani
Season 4 - episode 8 - cassandra
Season 4 - episode 9 - Ani
Season 4 - episode 10 - cassandra
Season 4 - episode 11 - Ani
Season 4 - episode 12 - malko_mishlence
Season 4 - episode 13 - fiuri
Season 4 - episode 14 - Ani
Season 4 - episode 15 - Mutant_16
Season 4 - episode 16 - fiuri
Season 4 - episode 17 - fiuri
Season 4 - episode 18 - malko_mishlence
Season 4 - episode 19 - cassandra
Season 4 - episode 20 - fiuri
Season 4 - episode 21 - Ani - in progress
Season 4 - episode 22 - fiuri - in progress
Babilon
Този пост беше за темата, която е в момента, но при обединяването на темите е дошъл тук biggrin.gif Тъкмо ще използвам и този пост, ако ми потрябва tongue.gif
sora
za ko staa vapros vav filma hmm.gif
Babilon
Цитат(sora @ 9 Sep 2005, 06:06 PM)
za ko staa vapros vav filma  hmm.gif
*

Дал съм инфо файл на imdb... blink.gif Сериал за вампири - продължението на Buffy. И тук, както и в Blade има ухапан от вампир, който обаче е добър и се бори с тях biggrin.gif
Insaneboy
колко сезона е и трябва ли да си гледал Бъфи, за да ти е интересен?
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 9 Sep 2005, 06:35 PM)
колко сезона е и трябва ли да си гледал Бъфи, за да ти е интересен?
*

5 сезона... biggrin.gif От Buffy започва действието, но не е задължително да си го гледал wink.gif
vagrant
искам да попитам дали ще превеждате и Buffy the Vampire Slayer
или само Angel.
Babilon
Цитат(vagrant @ 9 Sep 2005, 09:47 PM)
или само  Angel.
*

За сега сме се заели с този, а видях, че има тема за Buffy, така че ще видим в последствие wink.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 9 Sep 2005, 09:40 PM)
или само  Angel.
*

За сега сме се заели с този, а видях, че има тема за Buffy, така че ще видим в последствие wink.gif
*

аз викам ако ще го почваме да го даваме по ред, демек от Бъфи... пък нея и без тва ще я пускат по Фокслайф...
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 9 Sep 2005, 11:14 PM)

*

аз викам ако ще го почваме да го даваме по ред, демек от Бъфи... пък нея и без тва ще я пускат по Фокслайф...
*

Ами те и Stargate SG-1 го пуснаха по НТВ, ама ги отнесохме като циганка социална помощ :lol2: Ако искаш дай да направим един сезон, пък ще го мислим след това smile.gif
mfuklio
Цитат(Insaneboy @ 9 Sep 2005, 10:14 PM)
или само  Angel.
*

*

*

Бъфи от къде може да се свали, освен от международните тракери.В арената няма сийдъри.
Insaneboy
Цитат(mfuklio @ 9 Sep 2005, 10:41 PM)
Цитат(Insaneboy @ 9 Sep 2005, 10:14 PM)
или само  Angel.
*

*

*

Бъфи от къде може да се свали, освен от международните тракери.В арената няма сийдъри.
*

из еврото - виж първия пост картинката...
Babilon
Цитат(mfuklio @ 9 Sep 2005, 11:41 PM)
*

Цъкни пак върху снимката на първият пост - първите са "Бъфи", след това е "Ейнджъл" wink.gif
mfuklio
Цитат(Babilon @ 9 Sep 2005, 10:44 PM)
*

Цъкни пак върху снимката на първият пост - първите са "Бъфи", след това е "Ейнджъл" wink.gif
*

Да ама този сървър е неактивен.Нищо не тръгва.Нито един епизод. hmm.gif
Babilon
Цитат(mfuklio @ 9 Sep 2005, 11:45 PM)
*

*

*

От четвърти сезон нататък вървят без грешка biggrin.gif
mfuklio
Цитат(Babilon @ 9 Sep 2005, 10:57 PM)
Цитат(mfuklio @ 9 Sep 2005, 11:45 PM)
*

*

*

От четвърти сезон нататък вървят без грешка biggrin.gif
*

Е, и да почна сериала да го гледам от 4 сезон.Що някой от арената не сийдне нещо.
w777
Много добър сериал!!!
100x за преводачите !!!
:fing02: :fing02: :fing02:
bongo2199
Angel 1x05 е готов и е качен, чака одобрение. rock.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 12 Sep 2005, 01:18 AM)
Angel 1x05 е готов и е качен, чака одобрение.  rock.gif
*

Линк: Angel 1x05 wink.gif
LesONir
ОК... да съгласуваме smile.gif.
Как превеждате:
The Powers That Be
The Oracles
cerato
Колеги, бях захванал 4 епизод, но за съжаление няма да мога да участвам.
Струпа ми се доста работа, а и трябва да си карам ROME, а там всичко е по слух. Съжалявам, че не мога да ви бъда полезен sad.gif , но пък ще си менкаме субтитрите. Вие ще зяпате ROME, а аз - ANGEL smile.gif
Успех
Babilon
Цитат(LesONir @ 12 Sep 2005, 09:00 AM)
Как превеждате:
The Powers That Be
The Oracles
*

Аз не съм попадал на това като фрази до момента... unsure.gif Предполагам, че е нещо специфично, защото буквалният превод не би трябвало да не ти е ясен tongue.gif В какъв контекст е написано...? unsure.gif
Sagaroth
Мога да кажа само едно БРАВО !

Екипът от Stargate просто РУЛИРА
LesONir
Цитат(Babilon @ 12 Sep 2005, 12:01 PM)
Цитат(LesONir @ 12 Sep 2005, 09:00 AM)
Как превеждате:
The Powers That Be
The Oracles
*

Аз не съм попадал на това като фрази до момента... unsure.gif Предполагам, че е нещо специфично, защото буквалният превод не би трябвало да не ти е ясен tongue.gif В какъв контекст е написано...? unsure.gif
*

Разбира се, че ми е ясно какво значат smile.gif.
The Powers That Be го видях в две или три серии - това са силите (ангели, духове, богове, магьосници, същества от друго измерение... все още не ми е ясно smile.gif), които пращат виденията на Дойл. Предполагам, че Дойл ги нарича просто Силите, Които Са, защото и той не знае с какво си играе.
А Оракулите са мястото, където Дойл може да призовава тези сили... там има и вход към пространството, което обитават тези сили.
Babilon
Цитат(LesONir @ 12 Sep 2005, 12:46 PM)
The Powers That Be го видях в две или три серии - това са силите (ангели, духове, богове, магьосници, същества от друго измерение... все още не ми е ясно smile.gif), които пращат виденията на Дойл. Предполагам, че Дойл ги нарича просто Силите, Които Са, защото и той не знае с какво си играе.
А Оракулите са мястото, където Дойл може да призовава тези сили... там има и вход към пространството, което обитават тези сили.
*

Значи първото можеш да го пишеш "Силите" - с главно С, за да се знае, че става въпрос за "тях" biggrin.gif

The Oracles - идва от латинското Oraculus - Свещено място в храм - Светилище. Също така означава жрица, контактуваща с духове директно(призоваваща ги), но тъй като не става въпрос за човек, а за място, може да се пише "Светилището".... Това ми идва наум, ако нещо друго се сетиш - казвай, за да са еднакви изразите tongue.gif
LesONir
Вече имаме разнообразие - за четири превода вече има въведени като термини Силите, които Бъдат и висшите сили smile.gif.
Babilon
Цитат(LesONir @ 12 Sep 2005, 01:43 PM)
Вече имаме разнообразие - за четири превода вече има въведени като термини Силите, които Бъдат и висшите сили  smile.gif.
*

Тази фраза неминуемо ще доведе до цял един допълнителен ред на субтитрите... biggrin.gif А е и много обяснително за място...
"Силите, които Бъдат и висшите сили".... blink.gif Малко "Бултра" ми звучи... rolleyes.gif
LesONir
Цитат(Babilon @ 12 Sep 2005, 01:48 PM)
Цитат(LesONir @ 12 Sep 2005, 01:43 PM)
Вече имаме разнообразие - за четири превода вече има въведени като термини Силите, които Бъдат и висшите сили  smile.gif.
*

Тази фраза неминуемо ще доведе до цял един допълнителен ред на субтитрите... biggrin.gif А е и много обяснително за място...
"Силите, които Бъдат и висшите сили".... blink.gif Малко "Бултра" ми звучи... rolleyes.gif
*

В първи епизод са вписани като Силите, които Бъдат, а в един от другите като висши сили smile.gif
booker
Хора, ами сега като Cerato се отказа,кой ще преведе 4 епизод на 1вия сезон ? Питам просто ! smile.gif
Sagaroth
Цитат(booker @ 12 Sep 2005, 03:32 PM)
Хора, ами сега като Cerato се отказа,кой ще преведе 4 епизод на 1вия сезон ? Питам просто ! smile.gif
*

Имай търпение и не давай зор !

Щом са почнали няма спиране smile.gif
Fred_NarkoBG
Суперрррррррр!!!
LesONir
Цитат(Babilon @ 12 Sep 2005, 01:30 PM)
The Oracles - идва от латинското Oraculus - Свещено място в храм - Светилище. Също така означава жрица, контактуваща с духове директно(призоваваща ги), но тъй като не става въпрос за човек, а за място, може да се пише "Светилището".... Това ми идва наум, ако нещо друго се сетиш - казвай, за да са еднакви изразите  tongue.gif
*

Babilon, все пак е Оракулите... объркал съм се. Светилището е Gateway for Lost Sols (ако съм разбрал тоя път правилно smile.gif), а the Oraclеs са едни странни хора, при които се ходи през Светилището.
vercheto
Благодаря на преводачите. Това е един от най-любимите ми сериали.
booker
Дерзайте , момчета - чакаме с нетърпение ! rolleyes.gif
Babilon
Колеги, гледам нещо няма голям интерес към сериала... hmm.gif Субтитрите на bongo от снощи са изтеглени само 20 пъти blink.gif Ако така върви не знам дали има смисъл да правим втори сезон, или да хванем нещо друго...
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 12 Sep 2005, 08:11 PM)
Колеги, гледам нещо няма голям интерес към сериала... hmm.gif Субтитрите на bongo от снощи са изтеглени само 20 пъти blink.gif Ако така върви не знам дали има смисъл да правим втори сезон, или да хванем нещо друго...
*

ми
1. то всички други също ще са така, просто не са популярни.
2. то и Старгейта беше така в началото...
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 12 Sep 2005, 09:29 PM)
ми
*

Тамън, като ми каза - ти няма ли вече да се включваш...? biggrin.gif
bongo2199
Нека се справим със сезон 1, пък дотогова ще видим. Аз съм метнал око на един друг сериал, но... има време. smile.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 12 Sep 2005, 10:25 PM)
Нека се справим със сезон 1, пък дотогова ще видим.  smile.gif
*

Toва казвам и аз. Да видим ще се засили ли интереса към сериалът. smile.gif
Insaneboy
Цитат(Babilon @ 12 Sep 2005, 09:22 PM)
Цитат(Insaneboy @ 12 Sep 2005, 09:29 PM)
ми
*

Тамън, като ми каза - ти няма ли вече да се включваш...? biggrin.gif
*

ми не знам то докато си свърша тоя епизод от SG-1, то ще излязат новите два и тях ще хвана един от тях, ако не два....
а и не съм гледал Бъфи...

Цитат
Нека се справим със сезон 1, пък дотогова ще видим. Аз съм метнал око на един друг сериал, но... има време.

кой той?
bongo2199
Става въпрос за Dark Angel smile.gif
Insaneboy
Цитат(bongo2199 @ 12 Sep 2005, 10:33 PM)
Става въпрос за Dark Angel  smile.gif
*

този с Джесика Алба?
чувал съм, че е добър...
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 12 Sep 2005, 11:33 PM)
Става въпрос за Dark Angel  smile.gif
*

Тъкмо преглеждам пилотната серия biggrin.gif
arash
Мисля че ще е по-добре да превеждате Бъфи, защото е по-хубав и ще има по-голям интерес.
mfuklio
Мда! Гледах пилотния, както 1 и 2 епизод и наистина си заслужава повече от Ейнджъл
vigal_ab
И на мен Buffy ми допада повече от Angel.Наистина трябва да преведете Buffy,The Vampire Slayer.
mariaborislavova86
Най-сетне се сетихте за buffy - най-добрия сериал за всички времена.Моля ви преведете го.
galq
Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи, tongue.gif tongue.gif tongue.gif Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,
ъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Б
фи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъ
и,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,Бъфи,
bongo2199
Май нещо се пообъркахте smile.gif говорехме за Dark Angel smile.gif
И как така се появиха толкова нови members с по едно съобщение... май някой шикалкави hmm.gif
Demigod
Извинявам се че не е по темата, но аз бих ви предложил да преведете едно култово аниме Captain Tsubasa :clap: Само първия сериал е 128 серии така че няма да скучаете :lol2: Филмчето е много интересно и е адски популярно само че не и в България sad.gif Има само 1 проблем ако решите да го погледнете, незнам от къде можете да свалите сериите unsure.gif но сериалчето наистина си заслужава wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.