Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
booker
Вавилоне , кога ще е готов 9 епизод, че се прекъсва серията така, а моите хора в нашия сървър чакат ! Сори за моята Inside Information , но ние,селяните с вълнените жилетки, също гледаме АНЖЕЛ ! biggrin.gif
Babilon
Цитат(booker @ 11 Oct 2005, 11:57 PM)
Вавилоне , кога ще е готов 9 епизод, че се прекъсва серията така, а моите хора в нашия сървър чакат ! Сори за моята Inside Information , но ние,селяните с вълнените жилетки, също гледаме АНЖЕЛ ! biggrin.gif
*

Много ангажименти ми се струпаха напоследък... Утре също се очертават такива... blink.gif Ако ми останат вдругиден 5-6 часа свободни, ще е готов wink.gif
hag
Сега ще трябва и да почерпя за статуса :cheers: biggrin.gif
А между другото, booker, на мен ми харесваше Ангелчо, но и Анжел му ходи smile.gif
bongo2199
Angel 1x17 е качен и чака одобрение. rock.gif rock.gif
Eazy_E
10x :clap: :clap: :clap:
hag
И 16ти епизод е готов и качен. smile.gif
Babilon
Angel 1x09 - Hero е качен на сайта.
ЛИНК wink.gif
bongo2199
Angel - 1x18 е качен и чака одобрение. rock.gif rock.gif
Вижда му се краят. smile.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 17 Oct 2005, 02:02 AM)
Angel - 1x18 е качен и чака одобрение.  rock.gif  rock.gif

ЛИНК wink.gif
Цитат(bongo2199 @ 17 Oct 2005, 02:02 AM)
Вижда му се краят.  smile.gif
*

Края на първи сезон... Има още четири biggrin.gif
hag
20ти епизод е готов и качен.
Не остана сезона smile.gif

Много мудно тече действието в първия сезон, надявам се следващите да са по-добре. Щом са направили 5 май има надежда smile.gif

Ако някой не ме е преварил от желаещите ще почна 21ви епизод. tongue.gif
vercheto
Бихте ли го качили тук, че нямам търпение да го гледам.
Babilon
Цитат(hag @ 18 Oct 2005, 09:41 PM)
20ти епизод е готов и качен.

ЛИНК wink.gif
vercheto
clapping.gif мерси
Eazy_E
10x clapping.gif :clap: clapping.gif
bongo2199
Angel 1x19 е качен и чака одобрение. rock.gif rock.gif
Май аз приключих с 1 сезон? smile.gif
Eazy_E
10x clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 20 Oct 2005, 08:41 PM)
Angel 1x19 е качен и чака одобрение.  rock.gif  rock.gif
Май аз приключих с 1 сезон?  smile.gif
*

Почвай втори biggrin.gif
vercheto
Моля, сложете линк тук за нетърпеливите като мен.
kabalstein
Поздравления на конкуренцията за бързият темп на правене на субтитри!!! Да черпите след 5тия сезон! biggrin.gif
Eazy_E
Много нахално ли щевисе види ако помоля да дадете на колко процента са преведени 21 и 22 епизод ? Надявамсе да не висе види като някакаф вит тормоз от моя страна . Ако ви се веди приемете моите искрени извинения.
hag
Аз съм на около 30 %, но имам доста неща да върша след работно време, така че едва ли ще са готови преди сряда.
Babilon
Аз съм на 0%, защото не съм го почвал. Като стане, ще го кача wink.gif
bloil
da popitam pi4ove,, mi bongo ve4e ne prevejdali huh.gif
Babilon
Цитат(bloil @ 24 Oct 2005, 06:48 PM)
da popitam pi4ove,, mi bongo ve4e ne prevejdali huh.gif
*

Превежда. Този сериал, след първи сезон ще го оставим за малко.
P.S. Пиши на кирилица, по разбираемо е wink.gif
Eazy_E
Не 4е нахалствам biggrin.gif ( но си е то4но това ) но просто ми е малко мъгляво само Babilon и Bongo2199 ли няма да превеждът за неопределено време или това важи и за останалите 2ма превода4и ? Задавам толкова много вапроси не от нямане кво да правя а защото този сериал ядски много ми харесва . Имам още 1н въпрос задавамго защото нямам тарпение да разбера какво то4но става накрая на серияла Buffy до колкото разбрах от бгфен саита ( на Buffy и Angel ) 4е края бил някаф тъжен ( данеби някои от героите да умира или нещо подобно ) ? Немисе 4ака приблизително 7 месеца да сварши серияла по FOXLIFE ако вообще го дадат целия да разбера този така натрап4иф вапрос за мен . Предварително казвам ИЗВИНЯВАИТЕ на хората които това ги е ядосало или подразнило в някакаф аспект .
bloil
извинявам се smile.gif вече на БГ
ofluh
Цитат(mfuklio @ 9 Sep 2005, 11:41 PM)
Цитат(Insaneboy @ 9 Sep 2005, 10:14 PM)
Цитат(Babilon @ 9 Sep 2005, 09:40 PM)
Цитат(vagrant @ 9 Sep 2005, 09:47 PM)
искам да попитам дали ще превеждате и Buffy the Vampire Slayer
или само  Angel.
*

За сега сме се заели с този, а видях, че има тема за Buffy, така че ще видим в последствие wink.gif
*

аз викам ако ще го почваме да го даваме по ред, демек от Бъфи... пък нея и без тва ще я пускат по Фокслайф...
*

Бъфи от къде може да се свали, освен от международните тракери.В арената няма сийдъри.
*

Eто ти линк за всички епизоди на Бъфи и Ейнджъл http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html
Babilon
Цитат(ofluh @ 26 Oct 2005, 01:07 PM)
Eто ти линк за всички епизоди на Бъфи и Ейнджъл http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html
*

Този линк аз съм го дал в първият пост. Трети сезон на Angel и до 4-ти сезон на Buffy ги няма там wink.gif
hag
И аз приключвам с първи сезон.

21-ви епизод е качен, чака одобрение.

cool.gif
Babilon
Цитат(hag @ 29 Oct 2005, 08:33 PM)
И аз приключвам с първи сезон.

21-ви епизод е качен, чака одобрение.

cool.gif
*

ЛИНК wink.gif
Eazy_E
Много БЛАГОДАРЯ за субтитрите hag . :clap: :clap: :clap:
Eazy_E
Имам 1 въпрос до кам 25ти щесе подновили работата по 2рия сезон на сериала ?
bongo2199
След края на Firefly ще се поднови smile.gif
ludkashon
Ако не е много нахално ще кажете ли прогреса на 22ри епизод?
booker
А може ли аз да питам нещо малко глупаво tongue.gif . Ейнджъл има ли го някъде на торенти, защото от този адрес(http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html) го тегля с бавна скорост и при спиране на тока или срив ,почвам отначало.Така че,ще съм ви благодарен,ако ми кажете дали го има по торент-сайтовете. Извинявайте,че не е по темата . dry.gif
Insaneboy
Цитат(booker @ 8 Nov 2005, 12:04 AM)
А може ли аз да питам нещо малко глупаво tongue.gif . Ейнджъл има ли го някъде на торенти, защото  от този адрес(http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html)  го тегля с бавна скорост и при спиране на тока или срив ,почвам отначало.Така че,ще съм ви благодарен,ако ми кажете дали го има по торент-сайтовете. Извинявайте,че не е по темата . dry.gif
*

тука има някакви, ама торрента е външен
Babilon
Цитат(booker @ 8 Nov 2005, 01:04 AM)
А може ли аз да питам нещо малко глупаво tongue.gif . Ейнджъл има ли го някъде на торенти, защото  от този адрес(http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html)  го тегля с бавна скорост и при спиране на тока или срив ,почвам отначало.Така че,ще съм ви благодарен,ако ми кажете дали го има по торент-сайтовете. Извинявайте,че не е по темата . dry.gif
*

Само трети сезон, колега... ТУК wink.gif

P.S. Сваляй с FlashGet, така няма да започваш отначало всеки път при срив tongue.gif
Babilon
Цитат(ludkashon @ 7 Nov 2005, 09:56 PM)
Ако не е много нахално ще кажете ли прогреса на 22ри епизод?
*

Не е нахално... smile.gif Поради слабият интерес към сериала съм оставил последният епизод за по-натам. Превеждам друго, като остане време, ще го бодна и него cool.gif
vercheto
Жалко, че интересът към Ейнджъл и към Бъфи е слаб. На мен лично това са два от най-любимите ми сериали.
Щом засега няма да се правят субтитри за този сериал, може би за някои ще бъдат от помощ следните няколко серии на руски:
Insaneboy
Честит имен ден на Ейнджъл!!
booker
Цитат(Insaneboy @ 8 Nov 2005, 06:12 PM)
*

Да е жив и здрав Анжелчо! Само на 200-300 год.! biggrin.gif Сериала е супер,с тънко чувство за хумор и просто не ми е ясно,защо не се гледа.Ама така е в БГ,тъпотиите се гледат,а по-стойностните неща...Но , преводачите ,досега се справяте перфектно! Довършете 1 сезон,пък по-нататък...поживем увидем hmm.gif
SLW 287 R
ХАХАХАХАХАХАХАХ
Още сутринта се сетих първо за Ейнджъл,че ни е именник...
айде честито и от мен .. още дъли години на екрана .. да не види дървен кол в сърцето си smile.gif
Сериалчето наистина е много интересно... евала на преводачите!
Insaneboy
аз днеска като се замислих кой Ангел познавам и веднага тоя беше първия smile.gif
Babilon
Цитат(booker @ 8 Nov 2005, 10:23 PM)
Цитат(Insaneboy @ 8 Nov 2005, 06:12 PM)
*

Сериала е супер,с тънко чувство за хумор и просто не ми е ясно,защо не се гледа.Ама така е в БГ,тъпотиите се гледат,а по-стойностните неща...
*

Сериалът ми харесва, но ако субтитрите се теглят 70-80 пъти, не виждам смисъл да пиша субове.... Ето ти пример - един много добър филм(исторически, който бях превел - доста гаден превод на южняшки акцент) - "Ride With The Devil" за пет месеца е изтеглен 142 пъти... Мислех да преведа още два филма на подобна тематика, но броя на тегленията ме отказа... На мен самият субове не ми трябват... Не знам, може би всичко е въпрос на вкус... hmm.gif
Insaneboy
викаш защо да го правиш след като интерес няма след като при Криминъл Майндс примерно се теглят повече и там повече се нуждаят от теб...
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 9 Nov 2005, 12:36 AM)
викаш защо да го правиш след като интерес няма след като при Криминъл Майндс примерно се теглят повече и там повече се нуждаят от теб...
*

Да, въпреки че и там тегленията не са толкова, колкото очаквах...
ludkashon
Понеже не ми се чака, започнах да превеждам 22рия епизод. Мисля, че ще е готов до четвъртък.
Insaneboy
Цитат(ludkashon @ 14 Nov 2005, 07:39 PM)
Понеже не ми се чака, започнах да превеждам 22рия епизод. Мисля, че ще е готов до четвъртък.
*

ми браво, ето кой ще превежда 2ри сезон :clap:
ludkashon
Ето го. Направих всичко по силите ми biggrin.gif .
За втори сезон... незнам... първо вижте дали този превод става.
Eazy_E
Благодаря за субтитрите ludkashon :clap:
Изгледах 22 епизод със субтитритети и ми харесаха .[B] :lol2:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.