Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Babilon
Става спам, хора cool.gif По-нататъчни пожелания на ЛС. Не създавайте излишна работа на модераторите wink.gif
RoseRed
Nqkoi kateri veche kacheni subs sega dokato si proverqvah dali nqma 18 epizod veche i gledam Angel 2x11 koito vurvi bez problemi i starite subs
Babilon
Цитат(RoseRed @ 12 Jun 2006, 10:34 PM)
Nqkoi kateri veche kacheni subs sega dokato si proverqvah dali nqma 18 epizod veche i gledam Angel 2x11 koito vurvi bez problemi i starite subs
*

hag му/й е отговорил/а...
1.hag: WTF? Епизодът е преведен отдавна... Този тук има сигурно 50 непреведени реплики, груби правописни грешки... това само на първ поглед... Какво правите бе, хора?

Защо ли се мъчат... rolleyes.gif
RoseRed
Аз като незнам за това не пипам smile.gif кой каквото разбира нообчетата като мене чакат smile.gif
poli565
Явно тази тема е позападнала,но все пак се захващам да преведа 03Х05
Няма да е бъзо,но преведа ще го има скоро
Ani_
Ха, не е западнала темата :yy:, просто нямаме много време със субтитрите. 19 епизод ще е готов утре или в събота най-късно:18:. Но помощ за превода винаги е добре дошла (ако ги превеждате правилно) :4:
poli565
Съжелявам грешката е моя темата си е наред smile.gif
Помощ сигурна съм,че никога не е излишна biggrin.gif
А що се отнася до превода, правя всичко по силите си той да е правилен!
RoseRed
Все още чакаме 18 епизод 2-ри сезон Ани бърза както винаги за което едно голямо благодаря smile.gif
Ani_
19 епизод е готов и чака одобрение :pilot:
RoseRed
Веднага почвам да го гледам Ани слънце си smile.gif
letavia
Ани ХИЛЯДИ благодарности clapping.gif clapping.gif clapping.gif :clap: :clap: :clap:
RoseRed
Има ли изгледи скоро да изгледаме и 18-ти епизод :7:
RoseRed
Опс сега видях че 18 епизод е качен от zahical :clap: мерси много

За съжаление не са синхронизирани sad.gif
naruto
Цитат(RoseRed @ 18 Jun 2006, 07:22 PM)
За съжаление не са синхронизирани sad.gif
*

За версията от http://thepiratebay.org/details.php?id=3260572
RoseRed
Само дето 0 сийдъра sad.gif
Babilon
Цитат(RoseRed @ 19 Jun 2006, 03:45 AM)
Само дето 0 сийдъра sad.gif
*

Сега погледнах статистиката там:
Seeders:
6
Leechers:
61
Включвай се tongue.gif
RoseRed
Оставих си биткомета от 4 сутринта пък докато се събудя като се събудих вече се беше дръпнало, но мерси все пак smile.gif още малко и 2-ри сезон ще свърши smile.gif
sunywali
Dobavihme sinhroniziranite subtitri nha Angel 2.18 s .avi-to ot free.evro.net.
S kakvo da se zaemem sega? Neshto ne znam koy kakvo prevegda.
letavia
Е многооооооо благодаря. clapping.gif clapping.gif clapping.gif :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: А мисля, че никой не е взимал нов епизод, така че 20 епизод от втори сезон е свободен biggrin.gif Ако имате време можете да го вземете за превод rolleyes.gif
RoseRed
Мда още никой не си е заплюл 20 епизод това със синхронизирането от евро нет е много добра идеа последните 2 епизода от втори сезон май от там ги дръпнах
Babilon
Цитат(RoseRed @ 19 Jun 2006, 07:19 PM)
Мда още никой не си е заплюл 20 епизод това със синхронизирането от евро нет е много добра идеа последните 2 епизода от втори сезон май от там ги дръпнах
*

Ами те без трети сезон всички ги има там smile.gif Линка е на пъва страница. Цъкни върху постера wink.gif
poli565
Съжалявам много,но ми се налага да пътувам спешно,
затова 03х05 е свободен,наистина много съжалявам
1000000000 х sad.gif
RoseRed
Ами те без трети сезон всички ги има там smile.gif Линка е на пъва страница. Цъкни върху постера wink.gif

Имам предвид, че само последните ми 2 серии на сезон 2 дръпнах от еврото, бях почнала да ги тегля от арената но в един момент я клъцнаха smile.gif
Babilon
Цитат(RoseRed @ 19 Jun 2006, 11:54 PM)
Имам предвид, че само последните ми 2 серии на сезон 2 дръпнах от еврото, бях почнала да ги тегля от арената но в един момент я клъцнаха smile.gif
*

Ми то аз не напразно съм дал този линк tongue.gif Дърпай оттам, няма да береш грижи и за коефициент biggrin.gif
RoseRed
Мерси за което в момента имам 2 и 3-ти сезон и ще изчакам да изгледам поне единия до край, че започва да издъхва свободното пространство
sunywali
OK! Zaemame se s prevoda na 2.20, ama shte stane ne po-rano ot nachaloto na drugata sedmica, che oshte malko sme zaeti.
letavia
Ей СУПЕР Съни, страшни сте! :clap: :clap: :clap: Няма думи да ви изкажа благодарността си rolleyes.gif biggrin.gif clapping.gif
Ani_
Добре тогава, аз се заемам с 21 епизод smile.gif
letavia
Супер Ани злато си! :clap: :clap: :clap:
dushkata
искам иаз да благодаря на всички сладурчета които певеждатено и аз сум намнение че серялчето си го бива clapping.gif
RoseRed
Какво мога да кажа без Ани и Съни погиваме smile.gif Благодаря на всички които имат търпение да правят субтитрите за това филмче wub.gif
bongo2199
Аз ще взема епизод 22. Няма само Ани и Съни да хвалят, я. smile.gif
RoseRed
Еми ще почваме и тебе да хвалиме smile.gif. Че тук дебнем като някой хиенки ние дето не разбираме английски за всеки следващ епизод wub.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 20 Jun 2006, 06:25 PM)
Аз ще взема епизод 22. Няма само Ани и Съни да хвалят, я.  smile.gif
*

biggrin.gif Записвам.
letavia
Ей хора невероятни сте. Какво повече мога да кажа освен супер, супер, супер :59: :59: :59: :clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
RoseRed
Опалянка ми тои 2-ри сезон скоро ще свърши големи благодарности на екипа които ни радва smile.gif
bongo2199
Angel2x22_TheresNoPlaceLikePlrtzGlrb е качен. rock.gif
letavia
СУПЕР, СУПЕР, СУПЕР :clap: :clap: :clap: МНОГО БЛАГОДАРЯ :59: :59: :59:
Само дето нещо не мога да ги намеря rolleyes.gif
RoseRed
Мерсиииииииииии Бонго сорка, че толко късно реагирам ама бях малко на почивка
r3zi
Велики стееееееее много съм ви благодарен...
sunywali
Angel 2.20 e kachen.
S kakvo da se zaemame?
booker
Цитат(sunywali @ 4 Jul 2006, 02:24 PM)
Angel 2.20 e kachen.
S kakvo da se zaemame?
*

Looney има нужда от помощ за Relic Hunter smile.gif . Хубаво е да и помогне някой !
Babilon
Цитат(sunywali @ 4 Jul 2006, 02:24 PM)
Angel 2.20 e kachen.
S kakvo da se zaemame?
*

Избирай някой от свободните и го почвай smile.gif Пиши само кой епизод, за да запиша wink.gif
letavia
БЛАГОДАРЯ Съни clapping.gif clapping.gif clapping.gif :clap: :clap: :clap: :59: :59: :59:
Ani_
Опа, май само моя епизод остана, ама нямам много време unsure.gif Утре до вечерта ще е готов tongue.gif

ПП. Съни вземи 5 епизод на 3 сезон smile.gif
sunywali
OK - shte vzema 3.5, ama shte stane pone za sedmica ili 10 dni
RoseRed
Сички сте супер слънчица wub.gif
naruto
Цитат(Ani_ @ 4 Jul 2006, 03:38 PM)
Опа, май само моя епизод остана, ама нямам много време unsure.gif Утре до вечерта ще е готов  tongue.gif
*

Ще може ли линк като са готови
reiser
Някои знае ли къде може да се намери трети сезон. Понеже на саита на началната страница не могат да се свалят а в торентите го няма.
Ще съм ви благодарен ако някои може да ми каже
Ani_
Можеш да си свалиш 3 сезон от тук
http://bittorrent-bg.com/tracker/details.php?id=1368

21 епизод е качен smile.gif. Ето линк ->
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.