Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
RoseRed
Супер мерси много smile.gif
bugm
Ето 3-ти сезон на 25FPS.
mkk
Много мерси за субтитрите.Направо си цяло злато
Mutant_16
Цитат(fiuri @ 1 Feb 2007, 10:45 PM) *
5x07 е качен. cool.gif

браво fiuri. този път превода ти е перфектен. нямам никакви коментари. продължавай само така. cool.gif cool.gif cool.gif
r3zi
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Mutant_16
аз взимам 11 епизод. срока за мене свърши и започвам и аз да превеждам пак. cool.gif
letavia
Стахотни сте хора. biggrin.gif Радвам се, че превода продължава остава още малко tongue.gif

Бих искала да помоля някой от админите, ако може да позволи на някой от преводачите или на някой, който има желание да се погрижи за темата и по-конкретно за първата страница където пише кой кой епизод превежда, защото очевидно сме останали без такъв човек. Така смятам, че ще си спестим излишни нерви и постове от рода на кой какво превежда и не превежда ли някой.
Mutant_16
превода на 11 епизод ще е готов до утре вечерта. тогава ще кажа кой ще е следващият епизод който ще взема.

малко остана. давайте да го преведем на бързо и после да си починем хубаво. cool.gif cool.gif cool.gif
RoseRed
Добре само 1 въпрос защо не го карате подред при положение, че никой не е взел 10 sad.gif
Mutant_16
Цитат(RoseRed @ 5 Feb 2007, 11:53 PM) *
Добре само 1 въпрос защо не го карате подред при положение, че никой не е взел 10 sad.gif

защото мислех, че ще се забавя. fiuri превеждаше толкова бързо и си мислех, че тя ще е готова докато ги преведа мойте.
Ani_
8 епизод е качен. Таймингът ми отне повече време от превода, и пак на места изостава с секунда..
Не е правилно! tongue.gif
RoseRed
Мерси Ани, колкото и да е може да се дооправи на плейъра така, че си свършила страхотна работа
fiuri
Мерси много за превода. clapping.gif
Мен нещо ме хвана грипа, sad.gif но скоро и аз ще се включа в превода.
Mutant_16
ето го и 11 епизод. трябва му малка редакция(има около 25 непреведени ред, не успях да ги интерпретирам). трябва и да се оправи и тайминга, щото не знам как. кажете ако ще можете да направите тайминга, ако ли не ще питам някой познат дали ще може.

P.S. fiuri да оздравяваш бързо. cool.gif
fiuri
Оправих на 99.99% тайминга... и допреведох останалите няколко реплики, можеш да си качиш превода на сайта. wink.gif
fiuri
Започвам 5x09 rock.gif
Mutant_16
аз ще взема 12 епизод, защото мога да се забавя. надявам се някой да вземе 10.
r3zi
rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
fiuri
5x09 е качена на сайта. wink.gif
mkk
Супер си. Мога ли да те помоля да дадеш линкче clapping.gif w00t.gif smile.gif
fiuri
Вече са качени на сайта. Може да си ги дръпнеш от там. wink.gif

Все пак ето ги
mkk
Пак мерси.Сляпичка съм си и не съм видяла, но като ги писах го нямаше епизода.
RoseRed
супер сте хора изключителни благодарности smile.gif
r3zi
Благодарности на всички който превеждат
rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Още малко остана хора wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
fiuri
Дано никой не е взел 10 ти епизод, hmm.gif че днес го започнах и съм на около 30%. Нямах възможност да си го запазя. cry.gif
letavia
Май никой не го е взел, така че давай fiuri smile.gif
Благодаря на всички преводачи, че продължавате да ни радвате с преводите си biggrin.gif
Остават още има няма 12-13 епизода rock.gif Какво ли ще гледаме по-нататък? unsure.gif
mkk
Да никой не го е взел. Еми след Ейнджъл можем да се прехвърлим на Ясновидката Тру и той е много интересен сериал ама и той няма субтитри. И Чародейките може да гледкаме и Бъфи. smile.gif wink.gif
katq_elfi
хора страхотни сте много ви благодаря за преводите .Сериалчето е супер а без вас нямаше да можем да го гледаме .Само ако мога да ви помоля да продължите с превода на бъфи заштото не всички имат достъп до фокс лаиф а от там и до преведените епизоди на бъфи а е интересно за феновете които са започнали да го гледат .Още веднаж благодаря супер сте
RoseRed
Понеже Babilon е позабравил темата ще пробвам да пусна какво върви в момента..
10 епизод - превежда се от fiuri
11 епизод - преведен от Mutant_16
12 епизод - в момента се превежда от Mutant_16

останалите са свободни за който желае
fiuri
10 ти епизод е качен на сайта. wink.gif
Estell
Много благодаря за субтитрите! Невероятни сте!
fiuri само ако може да дадеш линкче и тук smile.gif
Mutant_16
айде и аз да не изоставам. ето го и 12 епизод. fiuri ако можеш му направи малка редакция (има няколко непреведени реда), а тайминга е почти точен, но ако искаш можеш да го пооправиш малко. после го качи епизода на сайта.

P.S. Благодаря ти предварително. cool.gif
fiuri
Преведох репликите, тайминга ми се вижда доста добър. Малко по-късно ще кача 11 и 12 епизод на сайта. А сега слагам 12ти тук.

Mutant_16 Благодаря за преводите. clapping.gif

П.С. Хора остана още малко. rolleyes.gif
RoseRed
За помощ на всички епизодите до 12 са преведени от 13 (включително) нататък всичко е свободно огромни благодарности на fiuri и Mutant_16
letavia
Хиляди, милярди благодарности хора. smile.gif Ей добре, че сте вие да ми оправите настроението clapping.gif
Ani_
Запазвам си 14 епизод,че мога да се позабавя..
fiuri
Запазвам си 13 епизод. rock.gif
mkk
Много гаден беше 12-ти епизод sad.gif Продължавайте в същия дух - останаха само 10 епизода.Просто сте страхотни tongue.gif wink.gif rolleyes.gif
RoseRed
Ако ще е от помощ за прогреса на превода понеже си нямам друга работа и аз ще оставям едни постове
13 епизод - в прогрес на превод от fiuri
14 епизод - в прогрес на превод от Ani_

от 15 епизод (включително) всичко е свободно.
fiuri
Да ви зарадвам 13 епизод е готов, само една редакцийка и до довечера ще го кача. wink.gif
letavia
party.gif clapping.gif yahoo.gif
r3zi
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
katq_elfi
yahoo.gif clapping.gif clapping.gif party.gif страхотни сте направо супер 100 пъти благодаря
fiuri
Серията е качена на сайта и чака одобрение. wink.gif

Ето я и тук: victory.gif
petar77
Благодарско. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif wink.gif biggrin.gif
fiuri
Започвам 15 епизод. whistle.gif
antidote
Някой можели да ми каже от каде мога да сваля епизоди 11 и 12 на петия сезон, защото от линка даден в началото ме изпраща кам някакъв сайт за запознанства. Благодаря предварително.
Ani_
Пробвай от тука-> http://store3.data.bg/sacramentoflove/Buff...gel/Season%205/

Ето 14 епизод:
ПП Взимам 16-ти cool.gif
RoseRed
Двете Ани точни както винаги супер много ви благодаря момичета smile.gif незнам на къде сме без вас smile.gif и за всички които се чудят кой какво превежда и ако някой има желание да превежда, но незнае какво е свободно :

15 епизод - превежда се от fiuri
16 епизод - превежда се от Ani_

17 епизод (включително и нататък е свободно за всеки който желае)
antidote
Цитат(Ani_ @ 17 Feb 2007, 06:57 PM) *
Пробвай от тука-> http://store3.data.bg/sacramentoflove/Buff...gel/Season%205/

Ето 14 епизод:
ПП Взимам 16-ти cool.gif

Още веднъж благодаря smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.