Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
naruto
Мерси
letavia
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Благодаря Ани супер си :59: :59: :59: :59: :59:
Shoshi
Всички сте страхотни.Огромни благодарности от мен!!! rolleyes.gif clapping.gif w00t.gif
RoseRed
Суперрррррр мерси много biggrin.gif
bloil
аиде ако някои е свалил 3 сезон от по горния линк да даде малко сеед
zahical
03x05 Fredless е качен и чака одобрение.

Предварително искам да се извина на Suny.
Не знам как, но изобщо не ми хрумна да проверя във форума дали
някой не го превежда вече. Честно, доста прост се почувствах в последствие.

Надявам се Suny да не е изгубила много време.

Във всеки случай, за да не си изгубим времето взаимно с още някой, искам
само да кажа, че съм се заел с 03х06 - Billy. Някъде на около 30% процента съм.
Ако някой е по-напред с превода ще се радвам да ми пише.
Eazy_E
Цитат(zahical @ 15 Jul 2006, 12:47 AM)
*

Извиняваи , но немога да намеря Субтитритети в саита .
naruto
Цитат(bloil @ 10 Jul 2006, 07:11 PM)
аиде ако някои  е свалил 3 сезон от по горния линк да даде малко сеед
*

Включих се smile.gif
Babilon
Цитат(zahical @ 15 Jul 2006, 12:47 AM)

Предварително искам да се извина на Suny.
Не знам как, но изобщо не ми хрумна да проверя във форума дали
някой не го превежда вече. Честно, доста прост се почувствах в последствие.
*

Винаги проверявайте кой какво превежда. Така не само се проявява неуважение, но излишно се полага двоен труд... cool.gif
bloil
Мерси smile.gif
zahical
Angel - 03x06 - Billy е качен и чака одобрение.

Съжалявам, забавих се малко повече този път blink.gif

Понеже не видях някой да го превежда, продължих нататък и вече съм до средата на 03х07 - Offspring,...

SPOILER Ahead!!!

.. където ни очаква много веселие с "мама" Дарла. tongue.gif
letavia
Хиляди БЛАГОДАРНОСТИ zahical :clap: :clap: :clap: и за двата епизода (3х05 и 3х06) :59: :59: :59: Много благодаря, че си се хванал и с 3х07, защото те Ани и Съни са се захванали с Бъфи и Ейнджъл съвсем го зарязаха sad.gif sad.gif sad.gif така че добре, че си ти, защото в момента само ти го превеждаш. Поздравявам те и за бързата работа. СУПЕР си clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Babilon
Цитат(zahical @ 17 Jul 2006, 12:51 AM)
Понеже не видях някой да го превежда, продължих нататък и вече съм до средата на 03х07 - Offspring,...
*

Предлагам ти, защото на мен ми се е случвало не един път, като започнеш някой епизод, да обявиш тук, че го почваш, а аз ще го отбележа в началният пост. Иначе има вариант двама преводачи да захванат едно и също нещо. wink.gif
Успех smile.gif
slick
Извинявам се за офтопика обаче никъде не намирам сезон 2 sad.gif
Някаква идея откъде мога да си го дръпна?
ПП Благодаря много на екипа за преводите на сезон 1 много добра работа! :clap:
Babilon
Цитат(slick @ 18 Jul 2006, 11:12 AM)
Извинявам се за офтопика обаче никъде не намирам сезон 2  sad.gif 
*

Ако не го намираш по торентите, пиши във форума на БГ фен сайта. Те ще го качат някъде wink.gif
slick
ОК мерси много! rock.gif
Ani_
Babilon, пиши ме за 8 епизод, ама субтитрите ще са за версията в http://bittorrent-bg.com/tracker/ :5:
Babilon
Цитат(Ani_ @ 18 Jul 2006, 02:38 PM)
Babilon, пиши ме за 8 епизод, ама субтитрите ще са за версията в http://bittorrent-bg.com/tracker/ :5:
*

Записано wink.gif
zahical
Angel - 3x07 - Offspring е качен и чака одобрение. biggrin.gif

Ani_, много благодаря за 08. Очаквам го с нетърпение. :clap:
RoseRed
Супер сте biggrin.gif

ама нещо не намирам 7-ми епизод :S
sunywali
Bravo na zahical - mnogo sme ti blagodarni.
Zaemam se s 3.9, kato obeshtavam da ne se bavya veche tolkova.
No, molya, ako nyakoy veche go e pochnal da mi se obadi - neka ne pravim edna rabota po dva pati!
letavia
Страшни сте хора. Милиони БЛАГОДАРНОСТИ на zahical, Ani_ и sunywali. :clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif :59: :59: :59:
Ani_
Angel - 3x08 - Quickening е качен biggrin.gif
Babilon
Цитат(slick @ 18 Jul 2006, 11:12 AM)
Извинявам се за офтопика обаче никъде не намирам сезон 2  sad.gif 
ПП Благодаря много на екипа за преводите на сезон 1 много добра работа!  :clap:
*

P.S. Току що видях, че от линка, който съм дал в първият пост втори сезон си се тегли без ядове tongue.gif (цъкни върху постера)
zahical
Мерси, Ани. clapping.gif

Днес, с голямо удоволствие изгледах Quickening.
Много е приятно да гледаш серията и да не знаеш какво ще се случи. wink.gif
Всъщност толкова готино ми стана, че пак ми се допревежда.

Така, че (официално) Babilon, моля те, отбележи ме за 3x10 - Dad.

btw тайминга от bittorent-bg е същия като на торента от piratesbay - предполагам, че и двете са DVD рип.
Babilon
Цитат(zahical @ 20 Jul 2006, 11:57 PM)
Така, че (официално) Babilon, моля те, отбележи ме за 3x10 - Dad.
*

Записано smile.gif
sunywali
Angel 3.9 e gotov. Zapochvam 3.11 - shte bade gotov do sedmica.
naruto
Цитат(sunywali @ 22 Jul 2006, 12:12 PM)
Angel 3.9 e gotov. Zapochvam 3.11 - shte bade gotov do sedmica.
*

За кой релииз са титрите?
zahical
Вече имаме и 03x10 - Dad.

Остава само Suny да довърши 03x11 и можем да отворим
(половин) шампанско по случай средата на 3-ти сезон :wine:
4iki
Аз обаче имам Angel 3 season от bittorent и sub за 9 и 10 епизод нестават!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif :biglol:
booker
Цитат(4iki @ 24 Jul 2006, 12:34 PM)
Аз обаче имам Angel 3 season от bittorent и sub за 9 и 10 епизод нестават!!!!! sad.gif  sad.gif  sad.gif  :biglol:
*

4iki, ще си ги изтеглиш оттук - http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html ! smile.gif И тогава ще ти паснат !
RoseRed
И на мен 9 и 10 не ми пасват а от този адрес които си дал даже не тръгва да даунлоадва. Нямах никакви проблеми до 8-ми епизод двата превода на 9 и 10 обаче са проблемни някой може ли да ги оправи моля ви
naruto
Цитат(booker @ 24 Jul 2006, 03:20 PM)
Цитат(4iki @ 24 Jul 2006, 12:34 PM)
Аз обаче имам Angel 3 season от bittorent и sub за 9 и 10 епизод нестават!!!!! sad.gif  sad.gif  sad.gif  :biglol:
*

4iki, ще си ги изтеглиш оттук - http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html ! smile.gif И тогава ще ти паснат !
*

В Фен отдавна e изтрит трети сезон!
Точно затова сме ги теглили от bittorrent-bg.com пък и досега се превеждаха те sad.gif
RoseRed
Добре де странно защо до 8 епизод превода си беше наред какво става сега sad.gif
naruto
Цитат(RoseRed @ 24 Jul 2006, 11:26 PM)
Добре де странно защо до 8 епизод превода си беше наред какво става сега sad.gif
*

Превеждан е друг релииз това става dry.gif
Само че никои неще да пусне линк за него не че ми е мерак
да дърпам за втори път сериала.
RoseRed
Аз време имам да дръпна сериала но нали уж преводите бяха за bittorent и аз от там го дръпнах но уви ако може някой да намери време и да ги коригира или да каже поне от къде да дръпна епизодите такаче субтитрите да паснат.
slick
Някой ако има възможност нека качи 3-ти сезон някъде(този за който се правят субтитрите) много хора ще сме му благодарни!!!
jorjelina
ANGEL season 1
ANGEL season 2
ANGEL season 3
ANGEL season 4
ANGEL season 5

Това са всички сезони на Ейнджъл.По принцип изтеглих всеки сезон за около 4 часа.Не мисля че е много, такаче теглете и сийдвайте повече! biggrin.gif
Ani_
Абе хора не можете ли да си нагласите субтитрите за вашия релийз,има толкова програми,не стига че ги превеждат а сега да ви ги настройват.Правят ги за версията от http://thepiratebay.org/ , теглете го оттам за да ви съвпаднат.
:whistling:
RoseRed
иска ми се да можех да си направя това нещо сама но аз windows не мога да си преинсталирам, а от линка които си дала изобщо незнам какъв плейър изисква това
jorjelina
И все пак кога ще са готови субтитите за Angel-3x11?
sunywali
Sorry, imam problemi s PC-to.
Do sredata na dr. sedmitsa shte sme gotovi.
van4yta
Това е страхотно сериалче :59:. За мен и Ейнджъл и Бъфи са еднакво добри smile.gif .И хиляди благодарности на тези,които са се захванали да го превеждат.Просто нямат равни :clap: :clap: :clap:
Ani_
Незнам дали zahical е почнал 12 епизод, така че взимам 3#13 :whistling:
van4yta
Супер сте :clap: :clap: :clap:
zahical
Ani, почвам да се притеснявам колко добре ме познаваш tongue.gif

Точно си синхронизирах субтитрите и реших да се отбия и да кажа, че почвам да превеждам 3х12-Provider (Хм, Provider? -- това как се превежда? "Доставчик"? Май, ще реша накрая) и видях твоето съобщение.

Успех с 3х13 (и не по-малко проблемното му заглавие - ''Waiting in the wings") wink.gif
Ani_
Ами Provider, означава и още "глава на семейството"или нещо подобно, не вярвам да е Доставчик :lol_2:, но за ''Waiting in the wings" си нямам и представа wink.gif
missing
Wings значи и театрални кулиси
rolleyes.gif
zahical
Ееееее, браво, Missing. clapping.gif

Точно гледах, на UsingEnglish.com, че 'waiting in the wings' значи 'If someone is waiting in the wings, or in the wings, they are in the background, but nearby, ready to act on short notice.' и се чудeх, защо, hmm.gif по дяволите, на английски "да чакаш под/в крилата" значи "да си готов за действие", но след като разбрах, че wings може да значи и "кулиси" всичко си дойде на мястото. smile.gif

Като се има предвид и, че в епозида (не се сдържах -- погледнах summary-то в wikipedia-та) Angel води дружината на балетно представление, всичко изглежда съвсем логично.

Винаги е много хубаво, когато научиш нещо ново. Благодаря.
Ani_
Да, и аз мислех че трябва да е нещо пердета или завеси, ама кулиси звучи най-вероятно :doh:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.