Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
AngelEyes
Цитат(bongo2199 @ 27 Mar 2006, 12:57 AM)
Епизод 10 е качен.  dry.gif
*

Субтитрите ги няма качени в сайта. unsure.gif
kodcaman
ima gi ka4eni ama ne6to ne savpadat imat previu na predi6nite epizodi no v filma nqma t.e ima izli6en prevod
bongo2199
Цитат(kodcaman @ 27 Mar 2006, 10:50 PM)
ima gi ka4eni ama ne6to ne savpadat imat previu na predi6nite epizodi no v filma nqma t.e ima  izli6en prevod
*

Ами изтегли си тогаз ДВД Рип-а и всичко ще е наред. Явно имаш някакъв друг рип.
AngelEyes
Излишен пост. :ph34r:
RoseRed
Hei hora vurshite mnogo dobra rabota seriala si go biva i shte sum vi mnogo blagodarna predpolagam ne samo az ako mojem da izgledame sichki nalichni sezoni sus subtitri smile.gif blagodarq vi otnovo
RoseRed
mmm epizod 10 svurshi mnogo napecheno ima li shans skoro subs za sledvashtite epizodi da sa gotovi ?
bongo2199
Има шанс и ще има и субтитри. smile.gif Епизод 11- 50%
RoseRed
Mnogo ama mnogo blagodarq filmcheto si go biva no nai-veroqtno oshte ne e dobilo populqrnost i sum sigurna che skoro dosta hora shte go tursqt smile.gif oshte 1 put thx 10 epizod beshe malko pod naprejenie tongue.gif
4iki
хора вие сте невероятни,на мен мн ми харесва сериалчето!!!!!!!!!!!!!
RoseRed
pls pls pls smile.gif izgledah go za 3 dena i sega uvisnah bez subtitri smile.gif
scotland
Mnogo BLAGODARQ!!! clapping.gif :clap: clapping.gif :clap: clapping.gif :clap:
Obi4am go toq serial!!!
AngelEyes
Бонго, някакво развитие има ли? unsure.gif
4iki
някой може ли да ми каже защо не мога да си сваля 3 сезон на angel???
bongo2199
Потърси 3 сезон в дата.бг а моя превод малко ще се забави защото нямам много свободно време, но ще стане. smile.gif
bongo2199
Angel2x11_Redefinition е готов и качен. rock.gif
RoseRed
super ty verry much kak se vika smile.gif s neturpenie chakam sledvashtite smile.gif
Ani_
Въпросът е кой ще ги превежда... Добре аз почвам 12 епизод, ще се опитам да стане бързо :smartass:
Babilon
Цитат(Ani_ @ 19 Apr 2006, 04:37 PM)
Въпросът е кой ще ги превежда... Добре аз почвам 12 епизод, ще се опитам да стане бързо :smartass:
*

Записвам те. wink.gif
RoseRed
oh napravo ste super hora iskashe mi se da moga da pomogna no angliiskiq mi ne stava za tazi cel :S
Ani_
Angel - S2E12 е готов и чака одобрение ... wacko.gif
bongo2199
Ани, перфектен превод. Продължавай все така. smile.gif
naruto
Мерси и весели празници smile.gif
RoseRed
super super mnogo blagodarq seriala e strahoten bez vas nie s loshiq angliiski zagivame smile.gif veselo izkarvane na praznicite hora
dizar
Благодаря ви за това,което правите.Нядявам се скоро да имате време и да продължите с преводите.
Ani_
:20: Хмм, то се е видяло, пишете ме и за 13 епизод да го измайсторим. :5:
Babilon
Цитат(Ani_ @ 26 Apr 2006, 05:07 PM)
:20: Хмм, то се е видяло, пишете ме и за 13 епизод да го измайсторим.  :5:
*

Записваме tongue.gif
RoseRed
napravo si super smile.gif
Ani_
Angel - S2E13 е готов и чакам поздравление tongue.gif
Insaneboy
Цитат(Ani_ @ 30 Apr 2006, 06:24 PM)
*

поздрави :clap: wink.gif
w777
Цитат(Insaneboy @ 30 Apr 2006, 07:30 PM)
Цитат(Ani_ @ 30 Apr 2006, 06:24 PM)
*

поздрави :clap: wink.gif
*

Големи благодарности!!! :drunk: :cannabis: :cannabis:
naruto
Още по големи благодарности clapping.gif
kodcaman
и от мен поздрав ама немога да ги намера ще дадете ли друг линк за 2-13 мерси
RoseRed
az ne gi namiram sad.gif nqkoi shte pomogne li molq
RoseRed
Namerih go Super si Ani
letavia
Цитат(Ani_ @ 30 Apr 2006, 07:24 PM)
*

Б Л А Г О Д А Р Я ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
sofiapavlova
спокойно вече има и сийдери и в арената на ли аз свалих всички сезони от там истинския проблем и е субтитрите
ам sad.gif а какво да се прави
RoseRed
Mnogo thx na celiq otbor koito pomaga sus subtitrite bez vas nie sme zagubeni nadqvam se skoro da mojem da vidim i 14 epizod smile.gif
sunywali
Blagodarim na vsichki, koito prevegdat Angel (kakto i Buffy!!!)
Nie imame merak da pomognem - prevedohme 3.01, a sega rabotim varhu 3.02.
Novi sme i ako ima nyakakav red i razpredelenie na rabotata - kagete ni kakvo e nay-dobre da pravim!
hag
Цитат(sunywali @ 4 May 2006, 04:53 PM)
Blagodarim na vsichki, koito prevegdat Angel (kakto i Buffy!!!)
Nie imame merak da pomognem - prevedohme 3.01, a sega rabotim varhu 3.02.
Novi sme i ako ima nyakakav red i razpredelenie na rabotata - kagete ni kakvo e nay-dobre da pravim!
*

Sunywali, като за начало можеш да се обаждаш на Babilon кой от епизодите превеждаш. Втори сезон все още не е довършен и на първа страница можеш да видиш прогреса.
Можеш да прегледаш и тази тема, ще ти бъде полезна при преводите. wink.gif
Ani_
Съгласна съм с hag, че трябва да предупреждавате кои епизоди превеждате, ако искате да помогнете, започнете от там докъдето сме стигнали, а не от следващия сезон, все пак някой хора не са гледали всички епизоди и се водят по българския превод, така че нека първо довършим 2 сезон и тогава да се заемем с 3-ят. :schmoll: Добре аз сега започам с 14 епизод, пишете ме... :angel_not:
RoseRed
Ani slunce si clapping.gif
sunywali
Качихме и 3.2
Прави сте, че трябва да я караме по ред, ама преводачката, която е фен е на 14 и се захвана с това, което в момента и е най-интересно (аз съм майко й).
Ще се опитам да се синхронизираме в работата с отбора.
Трябва да предупредя, че субтитрите и за гвата епизода са синхронизирани с пълните епизоди (в DATA има торент, където епизодите започват по-късно - за тях ще корегираме субтитрите другата седмица)
hag
Не е фатален редът на превода, но е добре да се знае кое точно превеждате, защото ако има още някой като вас резултатът ще е 2 превода и загубено време на единия от преводачите. wink.gif
w777
Трети сезон не се отваря. От http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html се сваля без проблем до края на втори сезом, но трети не става!!!
sunywali
Ние започнахме от 3-ти сезон първо защото не знаехме колко време ще ни отнеме и второ именно защото не знаехме кой какво прави.
В момента превеждаме 3.3. и 3.4, но ще ни отнемат още поне 10-тина дни, т.к. в момента сме по-заети.
sunywali
Трети сезон на Angel го има като торент в DATA.bg, както и в Арената.
Angelus
аз за щастие ги имам от сезон 1 до сезон 5 на локалния сайт biggrin.gif ама тука няма субтитри за сички серии
Ani_
Как така ги имаш от 1 до 5 сезон? Български субтитри ли? huh.gif
RoseRed
e haide spodeli gi de smile.gif ako sa subtitrite a nqkoi moje li da mi kaje ot kude moga da drupna seson 3
RoseRed
neshto ne shvashtam ot 3-ti sezon veche ima 3 serii sub a 2-ri zapecna na 13 vidqh che ani ze 14 epizod ama ... malko pochvam se oburkvam
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.