Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Invasion
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
dodo
а някой да има идея за линк на 20ти епизод, ама не торент...? мерси предварително.
GiLGaLaD
Цъкни на банера в подписа ми и ще намериш.

ПП: А, то пък нямало 20-ти при Гатето! Пробвай в някой DC-хъб.
dodo
да, и аз от гатето си ги тегля ама нещо 20ти му се губи. Ама и DC-хъб ми е !&№@&№ smile.gif

така че, моля, някой ако си го е свалил от някъде, ще му дам акаунт дами го уплоадне, ако му се занимава на някой... smile.gif

Цитат(GiLGaLaD @ 14 May 2006, 06:15 PM)
Цъкни на банера в подписа ми и ще намериш.

ПП: А, то пък нямало 20-ти при Гатето! Пробвай в някой DC-хъб.
*
Insaneboy
Цитат
Invasion Axed
ABC's supernatural drama "Invasion" was cancelled on Sunday May 14th, just 48 hours before ABC's 2006 upfront presentation. Along with Invasion, "Freddie" and "Hope and Faith" also recieved pink slips.

Айде сериала е прекратен...
BIG_MIRO
е аде сега някой да го ка4и от 18до последния епизод в tracker.uniclubs.com който може !
The-Slugi
хахахахаха епа не беше толкова глупав деба
burndead
Цитат(Insaneboy @ 15 May 2006, 02:12 PM)
Цитат
Invasion Axed
ABC's supernatural drama "Invasion" was cancelled on Sunday May 14th, just 48 hours before ABC's 2006 upfront presentation. Along with Invasion, "Freddie" and "Hope and Faith" also recieved pink slips.

Айде сериала е прекратен...
*

Обречени сме по каквото се зарибяваме да го спират. Тъпо. dry.gif
pleo
Браво! Една добре новина. На мен ми харесва, че ще спират тая тъпотия.
eddie
Цитат(pleo @ 15 May 2006, 08:37 PM)
Браво! Една добре новина. На мен ми харесва, че ще спират тая тъпотия.
*

Никой не те кара да гледаш "тъпотиите".

Лоша новина, беше започнало да става интересно. Един от малкото сериали, който следях с интерес.
LordBlackASH
Кажи къде го прочете това??
Просто не може да е истина , а и бърз поглед през сайта на abc не забелязах подобно нещо... дай линк плс
Insaneboy
http://www.tvrage.com/Invasion/news/
иначе те са го взели оттук
http://www.thefutoncritic.com/newswire.aspx?id=7156

първо кръцнаха Threshold, сега този, а и Surface го чака подобна съдба...
baian
:evil2: квото почна да гледам и го спират сега остава и Супернатурал да кръцнат и няма да има кво да гледам :evil2: :evil2:
u3pog
Цитат(baian @ 16 May 2006, 01:20 AM)
:evil2: квото почна да гледам и го спират сега остава и Супернатурал да кръцнат и няма да има кво да гледам :evil2:  :evil2:
*

гледай Дързост и Крастота него няма да го спрат със сигорност :59:

и между другото благодаря на преводачите ...
nikiiv
За Supernatural съм почти убеден, че ще го спрат.
LordBlackASH
Спират ги ,защото сценаристите заплитата някакви невъзможни глупости и после се чудят как да ги разплетат. За инавазия невижадм как могат да го докарат до happy end ... Поне всички да станат хибриди и тогава да го прекратят :evil2: :evil2: :evil2:
lisa1
jalko za gotinite seriali,vsi4ko hybavo spriaha.tozi se nadqavah da ne go sprat.
apokavk
а субс на английски за 21ви някой намери ли
dodo
някой ще може ли все пак да ми метне 20 епизод на FTPто ми, нищо че го спират.. sad.gif
LordBlackASH
N/A
Заповядай.
pavel717
спират ги защото малоумните амрекиканци обичат да гледат адвокатски сериали и крими такива ,в които всичко се разкрива за 1 серия...
в това отношение LOST е феномен...ама и на него ще му дръпнат шалтера ...
на тъпия американец скоро ще му омръзне ...
pavel717
а иначе Invasion ще продължи по някакъв нов кабелен канал ,който ще стартира от есента (да се надяваме че и ще вземат и Surface!)
BIG_MIRO
oooooooo dano!!
TheThing76
Явно "войната" на фронта на сериалите е безмилостно жестока.
Аз също го следях с интерес... жалко наистина.
truden
PERSEIDA ето малка нива за копане. лека работа от мен и xiksova smile.gif
todo
а субтитри за 20'ти ? ... благодаря предварително
doboman
Ето... smile.gif
VLADIZ
Не мога да повярвам, че ще го спрат. Явно, че щом в действието има повече от 3-4 героя и имената им са по-сложни от Чък, Бък и т.н. идва свръхтежко за масовия американски зрител
burndead
Цитат(VLADIZ @ 17 May 2006, 10:39 PM)
Не мога да повярвам, че ще го спрат. Явно, че щом в действието има повече от 3-4 героя и имената им са по-сложни от Чък, Бък и т.н. идва свръхтежко за масовия американски зрител
*

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
LordBlackASH
Invasion S01E22
Ето и новия епизод.
BIG_MIRO
значи последно сериала продължава ама просто нямада го дажат по американските телевизии така ли ? тоя еп. 22 от къде е свален някой знае ли ?
The-Slugi
претполагам че просто след първия сезон филма е спрян , а този последния епизод просто е бил заснет и втори сезон янма да има най вероятно
LordBlackASH
Просто Insaneboy чете само клюкарските сайтове , където всичките им новини завършват с въпросителен знак.
Insaneboy
По-скоро това че е спрян значи, че ще дадат тоя сезон и толкова аз това имах предвид.
arris
First Episode: 01x01: Pilot (21/Sep/2005)
Last Episode: 01x22: The Last Wave Goodbye (17/May/2006)

Show Status: Canceled/Ended

Premiered In: September 2005
Ended In: May 2006
Episode Order: 22 ....
BatkoAbsent
добре де ами със субтитрите на 21 какво стана някои знае ли ??? dry.gif
electric
ее.. мн лошо и товава серилаче свърши sad.gif
TheThing76
Поправих доста правописни, стилистични и смислови грешки от превода на TAHI на 20-ти епизод.

Понеже ми е за първи път, прикачам файла тук:

Вижте прикачените файлове

Ако ви е харесала редакцията, мога да помагам и занапред... wink.gif
GiLGaLaD
Хора, има петиция в нета за продължаването на сериала:

http://www.petitiononline.com/33030/petition.html

Всичко, което се иска от вас са име, имейл и коментар. Подписвайте здраво щото са събрани само около 8000 гласа и ще трябват още доста, за да обърнат внимание от ABC. Феновете от форума на Invasion не са особено ентусиазирани за крайния резултат, но поне всеки може да подкрепи любимото шоу.

ДО МОМЕНТА: 10661 гласа
mandi
Цитат(GiLGaLaD @ 18 May 2006, 09:12 PM)

Всичко, което се иска от вас са име, имейл и коментар. Подписвайте здраво щото са събрани само около 8000 гласа и ще трябват още доста, за да обърнат внимание от ABC. Феновете от форума на Invasion не са особено ентусиазирани за крайния резултат, но поне всеки може да подкрепи любимото шоу.
*

Подкрепих cool.gif
Вече са 8314 Signatures Total
mandi
Цитат(BatkoAbsent @ 18 May 2006, 08:03 PM)
*

казва ли ти някой, чакаме си изненадата w00t.gif
GiLGaLaD
Цитат(mandi @ 18 May 2006, 10:14 PM)
Цитат(BatkoAbsent @ 18 May 2006, 08:03 PM)
*

казва ли ти някой, чакаме си изненадата w00t.gif
*

Ще чакаме колкото трябва ...
Ryan
Е не е истина, просто! Ей ся току що изгледах последната серия и тея тъпаци ако наистина спрат сериала ще е супер отвратително! :evil2:
Истината е, че Invasion взе да ме кефи повече и от Lost в последно време!
Аз имам надежда, че сериала ще продължи, все пак! wink.gif cool.gif
shumiv
Цитат(mandi @ 18 May 2006, 10:13 PM)
Цитат(GiLGaLaD @ 18 May 2006, 09:12 PM)

*

Подкрепих cool.gif
Вече са 8314 Signatures Total
*

Един глас и от мен smile.gif
До момента - 10593

EDIT: Оказа се , че може да се гласува многократно smile.gif
До сега са 10596 гласа . Започвам яко гласуване, направете го и вие :clap:
apokavk
субс на английски за 22 някой дали е срещал
Gorden
Изглежда другите телевизий съще не го искат твърде скъп бил,жалкоsad.gif беше един от добрите сериали за 2005 година.
ox4e
и аз вотнах да продължи сериалчето,защото "загубените" ме изнервят крайно с последните си 15-16 епизода.там стана по-драма семейна от инвазията smile.gif)вече са 12234 гласа в подкрепа на инвазията и се надявам АBC да проявят малко толерантнот към зрителите си и да го оставят в ефир smile.gif)
kionig
12298 Total Signatures - ето и от мен. Пък да видим...
loginame
а ще има ли субс за 21-ви и 22-ри епизод?
BIG_MIRO
знаеш ли ? всичко е възможно smile.gif
Insaneboy
тая анкета нищо не значи феновете на Ентърпрайз попълниха няколко такива анкети, даже събраха в сметка близо 1 милион долара, като бюджет за нов сезон на сериала и пак нищо не стана
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.