Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Invasion
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
BIG_MIRO
абе яко става ама аз искам малко повече тръпка, малко военни малко стрелба нещо, радвам се че оная лудата ,грозната патка е гръмнаха ама то това нищо не е!!!! ако не вземат малко да им помогнат на нащи хора скоро целия град ще се напълни с тия натрапници,малко действие в стил threshold няма да е зле smile.gif
slick
Мммда наистина малко бавничко се развива действието в сериала,но не може да се отрече, че е интересен. smile.gif Пък и ако ни дадат всичко на камара,нали няма да има втори сезон хи хи хи... smile.gif
GiLGaLaD
Цитат(HackJack @ 18 Apr 2006, 09:21 PM)
Ще го очаквам с нетърпение ,имам целия сезон до тука и все още не съм го почвал ...

Ами какво чакаш, Джак? Този сериал е едно от попаденията на сезона. Цял месец чакам новия епизод и мисля, че ще има яко съспенс нататък. Да са ни живи и здрави преводачите само!
eddie
Ето и новия епизод Invasion S01E18:

http://www.sab.bz/details.php?id=16368

http://www.mininova.org/tor/286672
Raicon
:clap: да най-накрая излезе серийката, след дългото чакане biggrin.gif
lacho_
субтитри на английски има ли някои
GiLGaLaD
И аз бих помогнал ако някой намери!
djdobo
Ей го на полски...еп18
nokia
Да имаме ли нажежда за скорошно превеждане? smile.gif
LordBlackASH
Цитат
Да имаме ли нажежда за скорошно превеждане?

Ндежда всяка тук оставете !

Като няма англиисйи субтитри на какво се надяваш....
tamisuper
Tova sa swedish subs za seriata . Nadyavam se da pomognat pone za timing .
GiLGaLaD
Някой ако намери дори транскрипта (английския) на 18-ти, да прати линк, че 19-ти вече чука на вратата. То бива, то може, ама такова нямане не е било!!! Вече почвам да си мисля, че уърлдуайд се демонстрира целенасочено пренебрежение към сериала. Ако пък някой може да се справи по слух или пък има познания по полски или шведски, нека се опита. Ще бъда признателен!
Perseida
Не мисля, че сериала се пренебрегва. Субтитрите на английски винаги са излизали поне със седмица закъснение и винаги са били превеждани навреме, благодарение на xiksova, burndead и мен. Така че никой, нищо не е зарязал. Ако имате малко търпение и тази серия ще бъде преведена, както и всички, които излязат.
GiLGaLaD
Абсолютно нищо нямам против вас тримата. Уважавам и съм респектиран от работата ви. Просто се чудя защо английските субтитри за Prison Break например излизат 12 часа след излъчването, а за Invasion дори се застъпват сериите. Жалко.
ivajlap
Ето английски за 18ти епизод. Приятен превод на екипа.
GiLGaLaD
Разгеле! Най-сетне ...
smile.gif
August
dt :clap:
mandi
Най-после надеждааааааааааааа, урааааааааа :clap: :clap: :clap:
rado1971
Ето и новият епизод:

http://www.arenabg.com/details.php?id=43888
djdobo
ето полски за ep.19...
burndead
Дано Perseida е свалила титрите.

Едит: Т'ва ако пише на една табела: "Не натискай бутона" от 100 човека, 101 ще го натиснат.
deank
Не съм сигурен дали имате английските субтитри за 19-ти епизод, но ги закачам към съобщението... Мисля, че са за proper версията.
burndead
Благодаря за англ. титри. Ще ги започна по-късно през деня.
GiLGaLaD
Работя по XOR-версията. На 100 % са готови ...
GiLGaLaD
Готово. Пуснати са за одобрение. Ето ги първо тук.
Надявам се ще ме извинят всички, които се занимават със сериала. Вършат великолепна работа. Дано и моята се хареса ...
Enjoy!
slick
10xxx smile.gif
burndead
Цитат(GiLGaLaD @ 1 May 2006, 03:58 PM)
Готово. Пуснати са за одобрение. Ето ги първо тук.
Надявам се ще ме извинят всички, които се занимават със сериала. Вършат великолепна работа. Дано и моята се хареса ...
Enjoy!
*

Браво за свършената работа. clapping.gif
deank
Invasion 1x11-1x20 - series@home
vescobg
аве хора има ли някакъв напредък за 20-ти епизод щото гледам нещо замря темата sad.gif
burndead
Няма инглиш субс, а дотогава търпение му е майката.
GiLGaLaD
Мдам, позабавиха се за пореден път. Ще чакаме, какво да правим ...
doboman
Ако ви вършат работа испански субтитри.... smile.gif
ivajlap
Ето английските за 20ти епизод, има ги от вчера, но кой да ги види!
burndead
На мен ми се насъбира доста работа напоследък и едвам, едвам намирам време за превод. Ще започна работа по превода, както сме се разбрали с Perseida, като имам време, освен ако някой не ни е изпреварил. wink.gif
aslanoff
Едно съобщение да не ми изтрият акаунта. :59:

Можеше едно "благодаря" да напишеш.
Eddie
angel_mm
Цитат(aslanoff @ 10 May 2006, 09:55 PM)
Едно съобщение да не ми изтрият акаунта. :59:

Можеше едно "благодаря" да напишеш.
Eddie

*

Поне да беше писал нещо по темата :evil2:
mandi
Успех на преводачите , чакаме ги търпеливо :clap:
GiLGaLaD
Цитат(burndead @ 10 May 2006, 08:54 PM)
На мен ми се насъбира доста работа напоследък и едвам, едвам намирам време за превод. Ще започна работа по превода, както сме се разбрали с Perseida, като имам време, освен ако някой не ни е изпреварил. wink.gif
*

Burndead, нали знаеш, че вие сте нашите хора за този сериал, пък и най-добре се справяте честно казано tongue.gif . Аз лично също бих се заел още вчера, но също нямах достатъчно време за това, така че ще чакаме търпеливо. Ако междувременно изляват английски за 21-ви, може през уикенда да се позанимавам ...
feskoto
Цитат(mandi @ 11 May 2006, 01:01 PM)
Успех на преводачите , чакаме ги търпеливо :clap:
*

както винаги и с голямо уважение! clapping.gif
burndead
Invasion.S01E20.hdtv-lol - Прогрес - 50%!!! Само за Perseida!!!

П.П. Давай Perseida, ти си на ход! wink.gif
a2a
Така се нагласих да гледам серията, ама като няма кой да чете, че са готови само на 50%... wink.gif) hmm.gif
burndead
Цитат(a2a @ 12 May 2006, 09:05 PM)
Така се нагласих да гледам серията, ама като няма кой да чете, че са готови само на 50%... wink.gifhmm.gif
*

И няма кой да чете, че е "Само за Perseida!!!" така ще да е. cool.gif
arris
Цитат(burndead @ 12 May 2006, 09:53 PM)
И няма кой да чете, че е "Само за Perseida!!!" така ще да е.  cool.gif
*

ами почни да използваш личните само шашкаш хората така те гледат търсят тука каквото намерят теглят мислиш ли че гледат какво си писал има фаил качен давай да теглим
Ignasio
Цитат(arris @ 13 May 2006, 12:18 AM)

*

ами почни да използваш личните само шашкаш хората така те гледат търсят тука каквото намерят теглят мислиш ли че гледат какво си писал има фаил качен давай да теглим
*

все пак това е форум и тук се чете :59: който го марзи да чете ще тегли недоваршени субове blink.gif и благодаря на burndead и Perseida за труда който си правят за субовете :clap:
burndead
Цитат(Ignasio @ 13 May 2006, 01:19 AM)
Цитат(arris @ 13 May 2006, 12:18 AM)

*

*

все пак това е форум и тук се чете :59: който го марзи да чете ще тегли недоваршени субове blink.gif и благодаря на burndead и Perseida за труда който си правят за субовете :clap:
*

Perseida, Perseida, скараха ни се biggrin.gif. Така съм се разбрал с нея, така че както каза Ignasio, това е форум и тук се чете, нали така? wink.gif
Ако имате някакви други оплаквания - моля, слушам(чета). cool.gif
Sintiya
eto i ot men neshtichko po temata smile.gif
Sintiya
oy yjasssssss kachila sum sub na EN.......
Molq mnogo da me izvinite wink.gif
apokavk
хора
субс на английске за 21 има ли
rado1971
За сега май нема
GiLGaLaD
Някой оправя ли се с испанския?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.