Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Numb3rs
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Killa-g
Втория сезон на сериала е в процес на превод.

1ви сезон на сериала
1ви сезон@bgnova.org
Субтитри за 1ви сезон

2ри сезон@arenabg.com
2ри сезон@TV_TORRENTS
2ри сезон@sab.bz

Numb3rs 2x01 - Progress: 100% by Killa-g
Numb3rs 2x02 - Progress: 100% by MaSTeRMinD
Numb3rs 2x03 - Progress: 30% by Killa-g
Numb3rs 2x04 - Progress: 100% by ioana_g
Numb3rs 2x05 - Progress: 100% by ioana_g
Numb3rs 2x06 - Progress: 100% by Gold Buster
Nemos
Аз и още две приятелчета ще се пробваме, ама нищо не обещавам...
Killa-g
Ok аз също мога да помогна ако си навит.
Nemos
Ще е чудесно.Лошото е, че превеждам на сляпо и може да станат смешни грешки :mellow:
Killa-g
Значи кажи ми кой епизод да почна да превеждам а като преведем всички ще ги редактираме.Става ли?
пп Ето англ.суб за 8 епизод.
Nemos
Почвай 3-ти епизод.Ама сега правя субтитри за една анимация и не знам дали ще имам достатъчно свободно време, понеже двамата ми приятели се отказаха cool.gif
Killa-g
Добре то и аз няма да имам много време сега като пак почваме даскало.Няма защо да се бърза.Бавно но славно както се казва.
Почвам го ако има още някой желаещ да помогне е добре дошъл smile.gif
opa
1вия епизод е преведен http://subsunacs.net/get.php?id=7401 10х на преводача.Ето англ. суб http://store2.data.bg/theplace/subs/Numb3rs/
Killa-g
Епа хубаво само незнам кой ги е превеждал.Англ. суб съм го качил и аз само че в hit.bg.
MaSTeRMinD ако искаш да продължиш да превеждаш този сериал обади се да си разпределим работата и направим тия 8 епизода по-скоро.Аз днеска почнах 3 и трябва да кажа че са доста трудни за превеждане щото има доста термини.
opa
Ето тук намерих субовете smile.gif http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=349206 там е и коментара на преводача...
Killa-g
ОК но явно човека се е отказал да го превежда.
Nemos скоро ли ще почнеш 2-ри епизод?
Killa-g
Ето ги субтитрите за 3 епизод.
Nemos
Аз субтитрите за 2-ри ги почнах, ама стана една грешка и сега трябва да ги почвам на ново...Ще гледам да ги направя по набързо предполагам, че до 3 дни ще станат sad.gif
Сега кой за кой епизод прави
Killa-g
Па ти направи за 2.Аз ще направя направя за 4.
Преди да ги качиш на сайта ги пусни тука да ги редактирам става ли?
butamuh
евала момчета по 1000 субтитъра не е лесно никак :ph34r:
мерси много
opa
Мерси за 3ти епизод :clap:
Nemos
Ok.Извинявам се, че така се получи, ама нещо много контролни ми се насъбраха, а и като ги омазах един път...
Killa-g
Nemos не се притеснявай направи ги когато можеш.Аз също съм доста натоварен правя ги нощем, до петък ще пусна суба за 4 епизод.Радвам се, че има интерес сериалчето е жестоко. smile.gif
Nemos
Ох...и аз се изненадах колко бързо напреднах...Днес към 21:00-22:00 ще ти ги дам за редакция. smile.gif Може би в най-лошия случай утре след като се върна от даскало.Кажи като свърша да почвам ли 5-ти епизод...
Killa-g
Ми ако имаш възможност почни го 5.Аз ако мога за другата седмица ще направя 6.
opa
Браво браво това да се чува ...тук да попитам killa g би ли се захванал после да преведеш и Blind Justice(нов сериал)и той бил мн як ...има и англ суб http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=2714
Killa-g
Не е до мързел ама много ше ми дойде нямам много свободно време така и така smile.gif Може лятото да се захвана Ти навит ли си Nemos? tongue.gif
Nemos
Аз съм навит за всичко, ама като видиш субтитрите ми на Numb3rs тогава кажи, защото още уча английски и не съм толква добър dry.gif
Killa-g
Е айде се ше ги оправим.Споко, както казах, сериала си е труден за превод. smile.gif
Killa-g
Е Nemos изглежда пак те изпреварих smile.gif Да почна ли 5 или да ти го оставя?
opa
Цитат(Killa-g @ 14 Apr 2005, 06:26 PM)
Е Nemos изглежда пак те изпреварих  smile.gif Да почна ли 5 или да ти го оставя?
*

10х що не почнеш 1вия епизод на Blind Justice за разнообразие :clap: biggrin.gif
Killa-g
Казах ти сега съм се захванал с този сериал и има още 4 серии за превеждане така че първо ще го свърша тоя после ако имам време
и желание ще направя и за другия.Nemos кво стана бе брат нали уш днеска щеше да ги пуснеш ?
butamuh
Цитат(Killa-g @ 14 Apr 2005, 08:46 PM)
Казах ти сега съм се захванал с този сериал и има още 4 серии за превеждане така че първо ще го свърша тоя после ако имам време
и желание ще направя и за другия.Nemos кво стана бе брат нали уш днеска щеше да ги пуснеш ?
*

дам а и 9ти епизод излиза утре другия петък пък 10ти и така...пича дано продължава да ги качва английските
Killa-g
Аз знам откъде ги взима обикновено една седмица след излизането
на епизода излиза и англ.суб.
butamuh
Цитат(Killa-g @ 14 Apr 2005, 10:07 PM)
Аз знам откъде ги взима обикновено една седмица след излизането
на епизода излиза и англ.суб.
*

а пича с превода на втори епизод да не замина на някъде ? ако е тъй да пускам английските субтитри направо че ми стои от 3-4 дена на хдд а ми се гледат и 3 гледам ичетвърти има..
Killa-g
Епа не го знам ако до неделя не се появи, аз ще се захвана.През това време ще направя за 5.Ако искаш гледай направо 3-4 то всеки епизод си е отделна история като CSI.
Killa-g
Eто суба за 5 епизод.Тъй като Nemos никакъв го няма със субтитрите за 2 епизод, аз се заемам е ще гледам да са готови до петък.
butamuh
абе почини си някой ден той ще се появи все нейде в бъдещето...мерси и за 5ти иначе
opa
По-добре се заеми с някой еп след 5ти той ще се появи и ще си прикачи субовете за какфо и 2мата да правите на 1 епизод суб..
Killa-g
Знам ама честно да ви кажа се съмнявам да ги е направил smile.gif
Nemos
Просто нямам късмет!Субтитрите ми бяха на C-то и брат ми омаза Windows та трябваше да се ре-инсталира и всичко замина.
Знам, че всички сте много разочаровани от мен, но ви моля за още един шанс.
Субтитрите за 2 еп съм ги почнал пак и съм само до 100 реплика.
Killa-g Ти кажи как да процедираме...Обещавам вече да се отнасям по сеиозно.Ако ги бях качил по рано нямаше да се получи толква кофти.

Извинявам се на всички и аз съм чакал някой да направи субс и заради това да нямам място на харда.
Killa-g
Eми аз вече ги направих до към 200.Ако искаш аз ще ги направя ти ако искаш се заеми с 6 (ама да знаеш че е 1000 реда) или някой епизод по-натам.
Не се притеснявай на всеки се случва PC-to да се скапе.Просто мислех че си ги направил още за петък, ама ти не се появи и си помислих че си се отказал.
Nemos
Подхващам 8-ми, понеже съм по-бавен.Намерих някакви 40 реплики от 2еп 360-400 и съм ги прикачил може да ти помогнат(тях не съм ги правил аз)
Killa-g
Субтитрите за 2 епизод са готови само че нещо не мога да ги ъплоадна ще пробвам пак по-късно.Скоро ще са тук smile.gif
Killa-g
Ето суба за 2 епизод както обещах.Сега ще си почина малко, 6 го чакайте в края на другата седмица най-рано щото си е солиден 1000 реда tongue.gif
butamuh
Цитат(Killa-g @ 22 Apr 2005, 10:18 PM)
Ето суба за 2 епизод както обещах.Сега ще си почина малко, 6 го чакайте в края на другата седмица най-рано щото си е солиден 1000 реда  tongue.gif
*

тоя епизод какъв беше не е истина...малко са сериалите дори и комедиите които могат до такава степен да ми се харесат мерси много отново
hater
imam 9 episode no ne moga da uploadwam torenti nikyde sad.gif a 10-ti se swalq i e do polowinata, a eto subs za 9-ti ako i drug si go e swalil
Killa-g
не виждам за кво трябва да го ъплоадваш Gateto го е качил па и 10 даже http://store1.data.bg/gateto/Moviez/Numb3rs/

п.п.Мерси за суба за 9 епизод ама има време докато стигнем до него.
Killa-g
Eто го и 6 епизод.Близо 1000 реда ама го преборих :clap:
lani
Сериала е супер, субтитрите също - още веднъж благодаря smile.gif
butamuh
Killa-g, кво става има ли прогрес със седмат серия? ако не. казвай да се боря направо с английските термини
Killa-g
Eми утре я почвам и до вторник се надявам да е готова.
Killa-g
Ето го и седми епизод smile.gif
deank
Цитат(Killa-g @ 9 May 2005, 04:59 PM)
Ето го и седми епизод smile.gif
*

Мерси отново, killa-g!!!

:-)
redmoon
Killa-g,
мерси за субтитрите.
Мразя аз да съм все критика sad.gif
но, има 2 неща който ме притесняват:
1-вото е че субтитрите избързват малко.
2-рото е че на места субтитрите седят за няква част от стотната
и ходи гледай филма на пауза само sad.gif
Сори че така критикувам нечий труд sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.