Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Numb3rs
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Conquer
За съжаление вече няма seeders по торентите и са ги махнали. Имаше го преди и в linkos и арената. В арената има един seeder на 10-ти епизод.
ivanmar
Цитат(sulu @ 23 Sep 2006, 11:03 AM)
Моля ви кажете ми от къде си теглите сериала след 9-ти епизод от 2-ри сезон,защото не го намирам никаде,а доста ми допада сериалчето.Моля ви.....
*

data.bg
sulu
Тук вече пробвах няколко пъти,но като се изтегли файла не се отваря.Но все пак благодаря
vlpanchev
Цитат(sulu @ 24 Sep 2006, 11:13 AM)
Тук вече пробвах няколко пъти,но като се изтегли файла не се отваря.Но все пак благодаря
*

Аз го имам мога да ти дам ftp от където да го дръпнеш но трибва да се разберем как да ти пратя адреса усера и паролата за саита.
sulu
Благодарвя ма чак такива неудобства.Все някога ще го качат някъде и ще си изтегля. smile.gif
Conquer
В арената качиха преди малко DVDrip на 2-ри сезон.

Ето линк: www.arenabg.com

Сега ако и някой го допреведе този сезон златен ще е.
prison break rocks
ДА видях каченото в Арена.Златни са направо.То между другото с и без субтитри разбираш повече от 90% от нещата,въпреку че със субтитри си е най-добре,особено при термините и тн.Дано някой се захване,че почна и 3-ти сезон и вече има 2 епизода
ivajlap
Английски:
prison break rocks
Вече изгледах и 3-ти епизод от 3-ти сезон.Явно всяка Събота ги пускат в БГ
ivajlap
Английски:
ivajlap
Английски:
ivajlap
Английски:
ivajlap
Английски:
ivajlap
Английски:
delphipro
Намерих субтитрите на втори сезон от 12 до 24 епизод на английски ако ви се занимава да превеждате wink.gif
russsi15
Силно се надявам да се намерят преводачи за това сериалче sad.gif
scorpionche
И аз стискам палци, да се намерят желаещи
Nice1
Хора, ще се опитам да преведа частите, за които има английски Субс, но нищо немога да обещая... Вече започнах 12 епизод... ако има още хора, които правят Субс за тези епизоди, кажете за кой, да не се дублираме е да се мъчем да превеждаме напразно 100 пъти :)
ivajlap
Английски:
grezdei
Здравейте, отдавна имам мерак да се пробвам да преведа някой сериал.
Понеже гледам, че тук няма преводач, а сериалчето ми харесва реших да се пробвам.
Имаше няколко неща, който не ми харесаха в субтитрите, но не успях да ги измисля по-добре.
Вече са качени: http://subsunacs.net/get.php?id=27843
И за двете версии са субтитрите(hdtv и dvdrip). Тайминга за hdtv-то не съм го бутал понеже нямам версията.
Дано ви харесат. Ако няма някой по опитен преводач мога да се пробвам и със следващите епизоди, но първо трябва да ги изтегля, че имам само до 12ти.
Пък и не превеждам с голяма скорост де. smile.gif

Никой нищо не каза затова реших да се пробвам и на 13ти епизод. smile.gif
Numb3rs.S02E13.DVDRip.XviD-TOPAZ http://subsunacs.net/get.php?id=28228
pc_genius
Мерси за субтитрите за 12 и 13 епизод smile.gif ! Браво на теб!
Искам само да попитам някой знае ли колко епизода са излезли от трети сезон!
mweb
Субтитри за lol версиите на 13 и 14 епизод. Превода е на grezdei, аз само оправих тайминга.
grezdei
И 2х15 епизод съм решил да преведа, но може би ще го забавя малко.
Иначе малко по малко се понаучих и превода на 2х14 горе-долу ми хареса как стана (за разлика от предните два).
grezdei
Ето превода на 2х15 за двдрип-а.

mweb, ако имаш възможност може да ги наместиш за hdtv-то.
morpheys
Хеи здравейте.А бе кво става със субтитрите някой въобще занимава ли се с тва филмче sad.gif
grezdei
Да. С 2x16 съм на около 60%, но нямам много възможност за превод и ще го забавя.
morpheys
Мерси човече,мислех си че вече всички забравиха тва филмче smile.gif
telmi
Английски :
morpheys
Здравейте!!А бе знаете ли откаде мога да намеря numb3rs 3x14??
darkyp
Цитат(morpheys @ 26 Jan 2007, 07:12 PM) *
Здравейте!!А бе знаете ли откаде мога да намеря numb3rs 3x14??

А бе знаем.
grezdei
3x14 излиза на 2ри(3ти при нас) февруари. wink.gif

Прогрес: 2х16 99%.
gri6ata
защо за този много добър сериал почти няма преводачи за разлика от лост, призън брейк и т.н. много жалко че почти никой не се занимава затова да благодарим на grezdei и на всички останали преди, че все пак се появява някой и друг превод макар и много бавно
morpheys
А бе някои знае ли как се работи сас subtitle translator , по точно как се сеивват новите събове,които си превел , щото мога да се опитвам по малко по малко да превеждам rolleyes.gif
calipsomn
Имам английските субтитри на целия втори сезон.Прикачила съм субтитите за епизодите от 16 до 24-ако някой има желание да ги преведеВижте прикачените файлове
Има съвсем леко разминаване в тайминга-избързват с няколко секунди
Извинявам се ако съм дублирала вече прикачени субтитри
gri6ata
кво стана с този сериал ?? май няма да го догледаме както се е видяло...
grezdei
Ето превода на 2х16. Съжалявам за забавянето.
До края на този месец имам още няколко изпита и после ще се заема по-сериозно.

Вижте прикачените файлове
Conquer
Никакво забавяне няма. Много благодаря за превода. Аз бях изгубил надежда, че някой ще докара този сезон до края, защото превеждането му не е хич лесно. Продължавай все така да ни радваш.
gri6ata
мерси за суб grezdei гледай си първо изпитите наистина и после се занимавай с превода ще чакаме да си на линия след тях мерси отново wink.gif
russsi15
Адски много багодаря за субтитрите и дано да се преведе сриалчето ,защото е едно от най -стройностните , които съм гледал...
morpheys
Започнах да превеждам 2x17.Прогрес около 15%,ама бавно и славно продължавам
grezdei
Аз започвам тогава малко по малко 2х18.

Прогрес: 99%
morpheys
Прогрес с 2x17 30%. Ако евентуално кача тия събове може да не са много добри, защото са ми първи и ....
gri6ata
спокойно важнато е че се занимавате правите си труда така че няма проблем да не са мн долри biggrin.gif
morpheys
Прогрес с 2x17 95%.Ще кача събовете в края на тази, началото на др седмица wink.gif
poli
ее благодарско clapping.gif
russsi15
Много благодаря за субтитрите wink.gif
grezdei
Ето превода на 2х18.
Лека полека ще започна 2х19. rolleyes.gif

Вижте прикачените файлове
AGENTA-003
Страшни сте .. аз тия дни ще го качвам и в Zamunda.NET smile.gif Благодарностите към всички които са помогнали за предо ще бъдат упоменати smile.gif

БРАВО !! и мерси че има хора като вас !
bukama
Момчета, искам да ви благодаря за труда и отделеното време. Без вас нямаше да можем да гледаме такива готини филмчета.
morpheys
Някой знае ли колко епизода ще е третия сезон на numb3rs
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.