Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Friends (Приятели)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
`max
Ето и субтитрите за 10-те сезона накуп wink.gif
http://arthass.data.bg/Friends.DVDRip.UNCUT.rar
vilitza
Страшно много ви благодаря. wub.gif wub.gif
Така вече всичко е завършено. smile.gif
Пожелавам на целия екип адски много щастие. Заслужавате го.
Lubaka
Браво, браво, браво, мерси мерси мерси!!! w00t.gif
Евала на всички взели участие в превода и за това че най-сетне всичко е завършено smile.gif
fafla1
Оле хора супер сте,обичам ви всичките clapping.gif clapping.gif wub.gif clapping.gif clapping.gif
Ако знаете,стоя пред компютъра от 9 часа вечерта и изчетох цялата тема-приключих чак сега,теглих като луда всичко,защото от 1 месец издирвам субтитри за тая версия.Аз съм луда фенка на тоя сериал,обожавам ги,даже сега съм в процес на търсене на гафовете от серийките,защото ги има за гледане из сайтовете,но ги няма за теглене.
Отнесох се rolleyes.gif rolleyes.gif ...та исках да кажа,че следя от самото начало 2-годишното развитие на субтитрите и страшно много се изкефих на хората,които направиха всичко това,защото друго си е да четеш грамотно написани субтитри,направени както трябва и да виждаш с какъв труд и желание са направени clapping.gif clapping.gif
Много ви се кефя,супер сте и ако бяхте от моя град щях да ви събера и да ви почерпя едно яко,както подобава drinks.gif rock.gif tongue.gif biggrin.gif
Скоро заминавам за Хамериката smile.gif и ще си отнеса ценната колекцийка с мен и ще ги гледам донасита rolleyes.gif
Още веднъж,МЕРСИ на всички от екипа за субтитрите yahoo.gif yahoo.gif clapping.gif clapping.gif
cotangent
Браво, железни сте.
zumitaka
Благодаря на всички за усилията, които сте положили dance1.gif yahoo.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.