Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Friends (Приятели)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Muny
Зравейте всички!
Искам да ви представя един нов член на отбора, който ще довърши почнатия от мен сезон, защото аз тряя да уча много и предстоят балове и т.н. Затова ви представям Anor. Надявам се да се справя отлично със работата!

Цитат(anor @ 13 Feb 2007, 12:24 AM) *
Здравейте и лично от мен. Muny, благодаря за представянето smile.gif
Работата по субтитрите ще започна другата седмица, защото съм още в сесия, та и аз имам да уча (ех.. неволите на образованието). Ще се постарая да се справям според очакванията и.. ще ви държа в течение smile.gif

Цитат(Dark Angel @ 13 Feb 2007, 01:10 AM) *
Поздрави и успехи в начинанието на anor. wink.gif
Понеже забелязах, че Инферно е започнал 6 сезон, смятам да довърша 19, 20, 21 серии от сезон 4 и започвам сезон 7.
Сезон 7 си е мой и не си го давам на никой. tongue.gif

Цитат(Muny @ 13 Feb 2007, 01:33 AM) *
Успех на всички,
съжалявам че така ви изоставям ама просто нямам избор sad.gif

GOOD LUCK "FRIENDS TEAM"
Lubaka
Цитат(Dark Angel @ 13 Feb 2007, 12:10 AM) *
Поздрави и успехи в начинанието на anor. wink.gif
Понеже забелязах, че Инферно е започнал 6 сезон, смятам да довърша 19, 20, 21 серии от сезон 4 и започвам сезон 7.
Сезон 7 си е мой и не си го давам на никой. tongue.gif

Първо искам да ви благодаря за добрата работата която вършите good.gif
Може ли обаче да ви помоля да довършите 2-ри и 3-ти сезон преди да продължите с другите, защото така са се понакъсали малко нещата. Има 1-ви, 4-ти (скоро, доколкото виждам) и 5-ти завършени, но 2-ри и 3-ти са с по няколко серии нагласени за този рилийз... unsure.gif
Dark Angel
Цитат(Lubaka @ 13 Feb 2007, 03:43 PM) *
Първо искам да ви благодаря за добрата работата която вършите good.gif
Може ли обаче да ви помоля да довършите 2-ри и 3-ти сезон преди да продължите с другите, защото така са се понакъсали малко нещата. Има 1-ви, 4-ти (скоро, доколкото виждам) и 5-ти завършени, но 2-ри и 3-ти са с по няколко серии нагласени за този рилийз... unsure.gif

Няма проблем за довършване на епизодите от тези сезони. Понеже 3 сезон го беше захванала Ники, затова не казах, че ще работя по него. При положение, че тя не се появи от някъде ще го довършим и нейния сезон.
Добавих в сайта за одобрение епизод 19 от сезон 4.
Нямах възможност да му пусна спел чек и може да има някоя грешка.
Dark Angel
Четвърти сезон почти довършен. wink.gif
Остана още една серия която ще направя и кача утре и започвам със седми сезон.
Всъщност ако Ники няма да се засегне, може да продължа 3 сезон, да може наистина да се върви подред.
Dark Angel
Завършен 4 сезон. biggrin.gif
Качвам за одобрение 21 епизод, който иска може да го дръпне от тук.
Добавям и Friends 04 Complete Season.
Понеже Ники не се е появявала от доста време започвам сезон 3. wink.gif
Само да добавя, за 4 сезон благодарности към inferno_1972.
Буквичките са негови, аз просто ги събрах на едно място.
Muny
clapping.gif Dark Angel БРАВО!!! clapping.gif
Dark Angel
Започвам 3 сезон от 7 епизод.
В тази серия забелязах доста нови моменти, които ги нямаше в обикновените релизи.
За съжаление доста от репликите са по слух. Оказа се, че английските титри, които имам за този сезон не са за DVDRip Uncut версията. Качени за одобрение. wink.gif
anor
Хехе, да, "така си и мислех" laugh1.gif
Само дето в таблицата за бърз отговор го няма, пък аз все него ползвах до сега. Ок, мерси..
Значи.. ето ги готовите:
Вижте прикачените файлове

12ти епизод е малко над 70% готов, но ще го довърша в четвъртък, че утре ме няма в София smile.gif
Казвайте, ако имате забележки към субтитрите, да се поправям навреме wink.gif
`max
Ето и още един от мен smile.gif
anor
Ето го 12ти епизод. Малко по-късно отколкото го планирах, но не се свъртях вкъщи достатъчно днес. Ще гледам да наваксам с останалите малко идните дни.
anor

Цитат(yasya2 @ 24 Feb 2007, 09:12 PM) *
Цитат
Прикачен файл Friends.S02E13.TOW.The.Prom.Video.UNCUT.DVDrip.XviD_SAiNTS.zip ( 10.71k ) Брой сваляния: 4

само да вметна че епизода е 14 wink.gif .. иначе браво страхотна работа !

Цитат(anor @ 25 Feb 2007, 08:33 PM) *
Да, принципно е така, но понеже 12 и 13 (the ones after the superbowl) са един файл, на един епизод се получава разминаването.
Следващите ще оправя с един епизод напред smile.gif
И благодаря.
anor
Ето го и следващия, вече с правилен номер на епизода wink.gif
ronter
02x16
Ето линк: Friends.S02E16.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS.srt
02x17
Ето линк: Friends.S02E17.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS.srt оправих линка
Muny
Здравей, за сега от 9-ти сезон има от 1-7 еп. и 11 еп. Ето английските субтитри за 9-ти сезон. Успех!!!
ronter
Eто субтитрите за 02x14:
Friends.S02E14.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS.srt
Imp0sSible
Имената поне според мен трябва да са: Джоуи Трибиани, Фийби Буфе, Чандлър Бинг, Моника Гелър, Рос Гелър и Рейчъл Грийн!

Относно епизодите от 9 сезон, можеш да ги дръпнеш оттук!. Това са всички 10 сезона UNCUT, но ти си изтегли само тези епизоди, които ти трябват!

Дано съм ти помогнал, Успех!
anor
Здрасти, хора.
Първо да се извиня, че се замотах с правенето на 2ри сезон, но просто така се случи. След ден-два подновявам работата.
И да питам - някой да има субтитрите на 6 сезон, епизод 22 (Paul's The Man)? На български или на английски? smile.gif

Цитат(Imp0sSible @ 23 Mar 2007, 03:39 PM) *
anor, предполагам, че Тук! ще ги откриеш! На Български са!

Цитат(anor @ 23 Mar 2007, 06:10 PM) *
Благодаря smile.gif
vanka_ta
Кога ще има субтитри и ще има ли въобще за 2 сезон от 17 до 24та серия? wink.gif И браво за работата , която сте свършили... wink.gif
LuzTerin
благодаря на преводачите за труда по превода на най-готиният сериал
но имам и една забележка засега го видях само в сезон 5 епизод 4 почти през цялото време излиза надпис "Непреведени субтитри", по-добре не ги качвайте тогава след като се непреведени!!!
typsh
Здравейте приятели :-)

Наскоро открих за съществуването на ънкът версиите и почти всичко съм свалил. Виждам, че с голям ентусиазъм сте започнали превода на тази версия, но... защо така замира всичко huh.gif

Според мен интерес към тази версия има но като цяло два са проблемите:
1. Субтитри почти няма
2. Човек трябва да си направи акаунт в юнакс за да разбере, че въобще се прави нещо по въпроса

Т.е. аз самият почти се бях отказал да тегля ънкът торента докато не си направих акаунт за юнаците и не видях, че има шанс за субтитри. Колкото до това, дали ще има интерес ако имаше субтитри - ами виже Friends-all seasons торента в замунда - това са старите рипове със старите субтитри и е изтеглен 6 000+ пъти!!
Ако субтитрите за ънкът бъдат довършени и качени някъде според мен това нещо ще бъде теглено дори повече, защото хора като мен които имат старите рипове, ще си изтеглят и новия. Сериала е култов и съм убеден, че всеки ще иска ънкът версията, не само защото е "ънкът"(т.е. неорязна), но и защото е с по-добро качество.

Моля ви, не се отказвайте от благородната кауза! :-) Сигурен съм че има хиляди желаещи за субтитри и дори не подозират, че от ънкът версията 1, 4 и 5 сезон са направени.
elisiaelf
Цитат(`max @ 25 May 2007, 02:21 AM) *
Аз не съм се отказал от 9-ти сезон, но не ми остава време. А когато ми остане свободно време, все си намирам други занимания. Иначе 14-ти /или там който е под ред/ епизод е на около 20%. А и като гледам, май си останах само аз - НЯМАМ СТИМУЛ БЕ, ХОРА tongue.gif

Фен съм на тази тема от доста време!
Благодаря много на всички които се занимават с Приятели!!
Аз търпеливо си чакам всички сезони - не мога без българските буквички -опитах но не става sad.gif .
Сигурна съм, че има много други като мен.
`max какъв по-голям стимул от това искаш приятелю smile.gif
elisiaelf
Благодаря много!
Този сериал си заслижава да бъде преведен целият. Дъщеря ми ги подхвана отново всички сезони и се залива от смях. А аз само и завиждам! Дерзайте приятели.
`max
Цитат(batemitee @ 26 May 2007, 03:22 PM) *
Бихте ли ми казали кои серии са непреведени от всички сезони...

Сезон 02: 18-24
Сезон 03: 6, 8-25
Сезон 07: 1-24
Сезон 08: 4-12
Сезон 09: 15-24
Сезон 10: 1-20
yasya2
доволни има винаги smile.gif

Започвам деня си с усмивка , само като се сетя че се работи по friends smile.gif
batemitee
-Friends.S09.E15.TOW.The.Mugging.UNCUT.RERiP.DVDRip.XviD-SiSO

ПРОГРЕС: Превод 100%
Редакция 101%

Готови са, надявам се да ви харесат. Казвайте ако намерите грешки smile.gif

-Friends.S09.E16.TOW.The.Boob.Job.UNCUT.RERiP.DVDRip.XviD-SiSO

ПРОГРЕС: Превод 100%
Редакция 101%

Готови са, надявам се да ви харесат. Казвайте ако намерите грешки
k4member
@batemitee

1 - 2 - 3 - 4 - 5 сезон
`max
Ето за 22 и 23/24. Ако някой иска да ги гледа. По-ната ще ги пратя и на сайте wink.gif

ПП: Ако има няккави грешки /което е 95% сигурно/ ми кажете да ги оправя rolleyes.gif

Почвам 17-ти епизод smile.gif
Muny
Здравейте всички! Съжалявам че нямам време да ви помагам с превода, но сега намерих малко и реших да събера и да кача пълните сезони, които са готови за сега. Сезон 1 вече съм го качил на сайта, но не мога да кача другите защото са по големи от 120 кб. , и затова ще ги кача тук. МОЛЯ НЯКОЙ МОДЕРАТОР ДА КАЧИ ТЕЗИ НА САЙТА!!!

Четвърти, пети и шести сезон...
Anubis
Добре е, че сте направили субтитри ама поне да бяха като хората. От 689 реда 672 грешки!

thankyou
<#thank#>
Lubaka
Аз да подсетя малко за тая тема...
Много добре разбирам преводачите, които се занимаваха с това, че си имат техни задължения и че това им е последната грижа, но има и други преводачи, които се занимават да превеждат къде къде по-безсмислени неща от този култов сериал... Моля ви, наистина ще е добре, ако се довърши започнатата работа, за да има субтитри за всички серии от този рилийз (и най-накрая да си го разкарам от харда по ДВД-та, ама това е друг въпрос, важна е каузата) smile.gif
Пък и не е като да се превеждат от край до край... само трябва да се напасне тайминга и да се добавят репликите на допълнителните сцени... Аз ако имах времето и познанията за обработка на субтитри щях да веднага да помогна с каквото мога, но за съжаление нямам нито едно от двете, така че ви умолявам, който има доброто желание - нека се завършат субтитрите за тая версия sad.gif
loweza
аз съм голям фен и с нетърпение очаквам да се довършат 2 и 3 сезон само за тях ги няма субтитрите. благодаря за досегашния труд остават още малко, да очакваме ли довършване на превода?
dragon x
09x21 за Uncut версията (оригинален превод от Don Tomazo)
k4member
едно голямо благодаря, специално за теб ^^

надявам се да продължиш работа по сериала smile.gif
dragon x
@Макс

Да направя ли 20та серия (пак с готови субтитри)?
`max
Редактирах ти малко субтитрите за 21-ва серия /Сложих тирета на втори ред, когато са обединени реплики. И ги махнах, ако е само една реплика wink.gif/. Ако искаш пиши ми лично, за да ти ги пратя и да си ги добавиш в сайта wink.gif

ПС : 9-ти сезон е готов. clapping.gif Ще прегледам субтитрите и ще ги пусна, като архив за целия сезон wink.gif
toreto
Събрах и качих на сайта общи архиви, на сезоните, които нямат.
Също така правих и корекции по тайминга (100мс разстояние между отделните субтитри и където е възможно (без обединяване, защото в момента нямам сезоните) времетраене над 2 секунди). На някои епизоди са премахнати и тиретата на първи ред.

Friends.S02.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS
Friends.S04.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS
Friends.S05.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS
Friends.S06.UNCUT.DVDRip.XviD-SAiNTS
ouim
адски много благодаря на Леа laugh1.gif
loweza
браво на екипа! много сме доволни от работата и голямо благодаря!
Muny
Браво! Много добра работа, сега останоха само 7,8 и 10-ти сезон. След един месец и аз ще мога да се върна да помагам. Продължавайте в същия дух!
toreto
Цитат(Muny @ 26 Sep 2007, 11:09 PM) *
Ами някой ще го качи ли?

Friends.S03.UNCUT.DVDrip.XviD-SAiNTS

P.S. Някой модератор може да разчисти темата. Има доста излишни мнения. smile.gif
klnk
Браво на Friends team.Страшна работа свършихте, за което всички фенове са ви много благодарни.Май останаха само сезони 7 и 10.Едно малко въпросче-кога да се очакват?
ouim
ако може някой от екипа да пост-не два три реда кога да очакваме 7 и 10 сезон blink.gif
`max
Съмнявам се някой да работи по тях, поне засега unsure.gif
emzz
Някой ще довърши ли 7-ми сезон ?
ouim
и 10-ти wink.gif
klnk
Браво на 'max, започна да качва 10-ти сезон. Надявам се да ги качиш всичките. А някой работи ли по 7-ми?
`max
Едва ли ще наглася целия сезон rolleyes.gif Намерих субтитри за първите 10 епизода и предполагам, че поне тях ще направя. А за следващите ще видя. Понеже не ми се иска да превеждам липсващите реплики по слух, за да не се получава разминаване wink.gif Също така, не обещавам никакви срокове за изпълнението на тези десет епизода wink.gif
klnk
Благодарско и за първите десет, другите по-натам(ако имаш време). А някой за 7-ми?
k4member
@`max - осми и девети епизод от десети сезон са преведени. Да не стане дублаж smile.gif

видях също, че inferno_1972 е довършил осми сезон и така остават само част от седми и десети - вижда му се краят ^^
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.