Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Friends (Приятели)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
`max
Да знам, че са оправени. Но аз ако не се лъжа, допълнителните сцени не бяха преведени, но може и да бъркам. Ще ги изгледам пак и ще видя. Ако не са преведени ще ги оправя /с позволението на човекът, който ги е качил, разбира се/. А със следващите епизоди ще се позабавя, понеже старите субтитри са с доста символи и накъде са по три реда. Аз гледам да ги оправям и това доста ме бави. Плюс това си намерих занимание през деня и днес не съм се занимавал изобщо.

Епизод 5 е синхронизиран и 100 реда от ~400 са редактирани, така че като ми остане малко свободно време ще го довърша wink.gif
zumitaka
ъпче да не запада темата
look.gif yahoo.gif w00t.gif dance1.gif dance2.gif
yaya
някои мозе ли да пусне 7 ми сезон моля
klnk
Има ли някой да дооправя 7-ми сезон? 'max се е захванал със 10-ти, обаче за 7-ми никой нищо не казва.
kochpower
Здравейте,
някой би ли ми дал линк за сезон 1.
Благодаря предварително
yaya
хаиде някои за 7-ми моля
Lea
Цитат(yaya @ 23 Nov 2007, 10:34 PM) *
хаиде някои за 7-ми моля

Сега качвам 7-ми сезон, така, че след няколко часа може да нападате търсачката rolleyes.gif
`max
За разлика от мързела `max, който го мързи да направи 6-ти епизод от десети сезон

Искрено ти благодаря, Lea

ПП: Приятели, по мое изчисление остават да се направят субтитри за 12 епизода (единия е двоен). Това са 08x11, 08x12, 10x06, 10x07, 10x10, 10x11, 10x12, 10x13, 10x14, 10x15, 10x16, 10x19-20. Вижда му се края clapping.gif
klnk
Много, много, много мерси за останалите серии от 7-ми сезон, Lea! 'max, 8-ми сезон го има целия качен компресиран. Където са поединично сезоните 11 и 12 епизод липсват, но в общия rar фаил за целия 8-ми сезон ги има, така че там няма проблем. Надявам се скоро да качиш и 10-ти сезон (останалите епизоди). Вижда му се вече краят!
yaya
много благодаря за 7-ми
Lubaka
klnk, къде е този архив с всички серии за 8-ми сезон? На сайта има някакви, които не са за този релийз..
А и качените субтитри за 10х08 са до 18-та мин, само да отбележа smile.gif

Иначе благодаря на всички за прекрасната работа, наистина му се вижда краят smile.gif
`max
Цитат(Lubaka @ 1 Dec 2007, 05:07 PM) *
klnk, къде е този архив с всички серии за 8-ми сезон? На сайта има някакви, които не са за този релийз...

http://subsunacs.net/get.php?id=35153 /или напиши "friends 08 complete" в търсачката на сайта wink.gif/

Цитат(Lubaka @ 1 Dec 2007, 05:07 PM) *
А и качените субтитри за 10х08 са до 18-та мин, само да отбележа smile.gif

Утре ще оправя 8-ми и евентуално 9-ти епизод /ако не ми изкочи някаква работа/. А някой ако иска да се захване с останалите епизоди, ще бъде чудесно. За да успеем преди новогодишните празници, че темата ще стане на година и половина unsure.gif и е срамота rolleyes.gif
klnk
Хора, само да питам, някой прави ли последните 8 епизода, т.е. сезон 10, епизоди от 11 до 18
katcarska
Аз също искам да попитам за 10-ти сезон от 11-та нататък.
`max
Аз не. Нямам време засега unsure.gif Ако никой не се захване, след празниците ще гледам да ги оправям. wink.gif
klnk
Хайде някой за последните 8 епизода от сериала, pls! Не сам толкова на ти с английския иначе щях аз да седна да ги преведа, пък и нямам време. Само 8 са, никой ли няма да се наеме?
klnk
Ей, да не изчезне темата! Ще превежда ли някой последните епизоди! Айде pls.
`max
Някой ако намери английски субтитри аз ще се заема. Иначе не ми се занимава да слушам кой, какво казва в допълнителните сцени unsure.gif
dragon x
11 серия, кажете си мнението преди да я пусна на основната страница...щото там вече има едни субтитри, но много от допълнителните сцени си седят непреведени.
klnk
Много са добре субтитрите,dragon x,браво! Нали ще качиш и останалите?
`max
Наистина са хубави clapping.gif

На едно-две места беше преведено малко грешно, но това не е болка за умиране wink.gif
dragon x
Да не е репликата за маникюра в манджата? Ако искаш прати на ЛС да ги оправя и после ще ги пусна на главната страница.
dragon x
За най-нетърпеливите: 12ти епизод (Сватбата на Фиби) - превод на всички допълнителни сцени и оправяне на 1-2 правописни грешки. Като ги одобрят ще ги пуснат и на главната страница - и двата епизода (11 и 12). По 11ти съм си оправил и няколко правописни грешки
klnk
Браво,браво,браво "dragon x"!
dragon x
Айде, народе, пресни-пресни. До обяд ще ги качат и на главната страница, надявам се.
klnk
Екстра са,мерси много! Давай само така!
bzkbee
Ненамирам архива с субтитрите за сезон 7 на сайта? Някой може ли да даде линк?
`max
Не е качен като цял архив. Или си ги изтегли поотделно или свали файла който съм прикачил wink.gif
bzkbee
Благодаря wink.gif
dragon x
Ето и 14та серия (с принцеса Консуела).
klnk
Много благодарско!
dragon x
...
dragon x
Окончателната версия, с няколко поправени правописни грешки:
klnk
Браво и мерси много!Още малко остана clapping.gif clapping.gif clapping.gif!
ronter
Остана само 10x16 нали
klnk
Не, и 17 и 18. Те са в една серия.
toreto
Цитат(klnk @ 8 Mar 2008, 12:50 PM) *
Не, и 17 и 18. Те са в една серия.

Явно си пропуснал архива. Ето го - Friends.S10E17-18.UNCUT.RERiP.DVDRip.XviD-SiSO
klnk
Sorry,наистина съм го пропуснал,грешката е моя!
ronter
А някой ако може поне да ми даде линк към субтитрите на на аглийски на 16 епизод от 10-тия сезон за този релийз също ще съм му благодарен, че аз нищо не намирам
D&B
Ето намерих тези за 16-ти незнам за кой релийз точно са ... виж ги smile.gif
dragon x
Айде, братлета, остана само една серия!
klnk
Бравооооо!Не останаха!Само 10х17-18!
torponcho
Цитат(klnk @ 14 Mar 2008, 08:44 PM) *
Бравооооо!Не останаха!Само 10х17-18!

Абе хора вие не четете ли предишните страници.Епизод 17-18 е преведен.Виж предишната страница.
dragon x
Преведен, ама без допълнителните сцени, само таймингът е оправен. (то не че е малка работа). Така поне бяха другите "преведени" епизоди от 10ти сезон. Като ми остане време ще гледам серията (защото срам, не срам, още не съм сторил това 4 години след излизането й) и ако има нужда ще преведа останалите неща.
`max
Последният епизод се води 19-20, понеже 17-18 е бонус-епизод "Зад кулисите на Приятели", нещо от тоя тип wink.gif
isuskata
А сега някой добър човечец, ако вземе и събере всичките fix-нати субтитрите за всички сезони и ги сложи прегледно в един пост ще е супер rolleyes.gif Иначе сега не се разбира, кое за къде е, редактирано ли е или има по-нова версия на същите субтитри. Специално благодаря на всички хорица, които толкова дълго време се трудеха, за да направят тази версия на любимия ни сериал разбираема и за българските й фенове. Поздравления за целия екип! clapping.gif
dragon x
Ето и моята версия на последната серия. Минимални промени и всички реплики на 2 реда:
`max
И ето, че след близо две години, желания краен резултат е постигнат w00t.gif rock.gif
Браво на всички хора, които се включиха clapping.gif
vilitza
Цитат(`max @ 21 Mar 2008, 11:05 PM) *
И ето, че след близо две години, желания краен резултат е постигнат w00t.gif rock.gif
Браво на всички хора, които се включиха clapping.gif

Аз също много благодаря. clapping.gif
Но прерових цялата тема няколко пъти, прерових и търсачката на сайта, не мога да намеря субтитри за 1 до 10 епизод на сезон 10.
Търсачката е много калпава, така е, но за пореден път ще помоля някой да пакетира субтитрите за 10 сезон и да даде един линк за тях.
Знам, че вече сме досадни, но няма къде другаде да се оплачем.
Благодаря отново.
dragon x
Направо от комп/търа съм ги качил. Трябва да са верните субтитри.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.