Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Surface (a.k.a "fathom")
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pavel717
и досега не го виждам никъде unsure.gif
eliadn
rock.gif rock.gif rock.gif ето и 15 епизод, но в АС3 http://www.mininova.org/get/219402, ако можах да го дам?????
djdobo
Roben няма грешка...ето го най-после...http://www.arenabg.com/details.php?id=33659
bobojojok
очакваме субтитри с ОГРОМНО нетърпение tongue.gif
deank
Страхотен завършек на сезона. Наистина не се разочаровах от този сериал, за разлика от Threshold.

Успех с превода.

Деян
smile.gif
UpS
Както да кажа освен МНОГО ЯК СЕРИАЛ
eddie
Цитат(Shimbadze @ 1 Feb 2006, 02:18 PM)
Като свърши сезона, аз ще пусна мой превод на всички епизоди. tongue.gif
*

Благодаря отсега, тъкмо ще ги изгледам всичките накуп. smile.gif
MartineZzZ
Май ще взема и аз да го почна като ви слушам.Бях много скептичен относно този сериал,но въпреки това го дърпах през цялото време.Е,то пък аз кой ли сериал не съм издърпал biggrin.gif .Благодаря на буквописачите за добре свършената работа!
bobojojok
Цитат(deank @ 8 Feb 2006, 12:09 PM)
Страхотен завършек на сезона. Наистина не се разочаровах от този сериал, за разлика от Threshold.

Успех с превода.

Деян
smile.gif
*

Ееее значи е края на сезона? А кога почва следващия? А субтитрите респект за всички преводачи clapping.gif
sirwilliams
bobojojok,не питай за друг сезон,щото аз като питах,някой ми каза,че ей сега го почвали,ама в Черно море щяло да се развива действието,та....smile.gif още ми е смешно,като си го чета.Извън майтапа бих искал наистина да изкажа една ама голяма благодарност на всички,които превеждаха сериала и ни доставиха това удоволствие clapping.gif
ceceto
ето малко информация:
http://tvshowssurface.blogspot.com/
wink.gif
Shimbadze
SAVE SURFACE AND CLICK HERE NOW TO SIGN A PETITION TO KEEP SURFACE ON THE AIR.

Moля, участвайте в петицията за продължаването на сериала.
Killa-g
Жалко, шоуто беше добро.
Не вярвам някоя петиция да помогне, според инфото във форума на сериала, всички декори, гардероби итн вече са разпродадени и не е останало нищо. Все още няма официална информация от шефовете на NBC, но както е тръгнало явно няма да види втори сезон или пък той ще излезе след доста време.
deank
Е, това не съм го очаквал... Особено от NBC (виж от FOX - да)...

Не разбирам защо спират такива продукции. Вариант е, сценаристите да не са имали доразвита и завършена идея за сериала, а просто опит за нещо оригинално, което според мен бе с доста добър резултат.

Жалко наистина, ако сериала не получи продължение. Гласувах в петицията, но 2300 човека са не особено голямо число.

Деян
:ph34r:
UpS
вече са 2561 :clap:
Shimbadze
Добре.
Първият (дано не се окаже и единствен) сезон ще се преиздаде на специални издания с 5.1 канален звук, преведени и редактирани субтитри, а също и подходящи за просвирване на домашен DVD/DivX плейър. Вече бе направен първия тест с 15-ти епизод на сериала.
Смятаме същото нещо да се случи и с втори сезон на LOST. wink.gif

Очаквайте творбите ни скоро. tongue.gif
cerato
Мда, много човекоугодно начинание. Хеле пък туй с редакцията на субтитрите,
направо си е КЕФ, щото някои от вече качените са МАЛКО тежички за сдъвкване и преглъщане.
Успех и ще дебнем с F5. smile.gif
Shimbadze
О, не ме разбирайте погрешно.
Няма да правя редакция на субтитри от тук.
Ще си редактирам своите. wink.gif
cerato
Още по-добре!
MaHuaka
nqkoi ne6tu za Surface 01x15 , posleden epizod ?
nqkoi ako ima sub daje i na eng. neka gi sherne plz
tenkiul tongue.gif
bobojojok
А някой прави ли суб за 15епизод?
djdobo
Тъжно ми е че трябва да кажа...това са последните англ.титри с тайминг за това хубаво сериалче......еп.15... smile.gif
slavek
Ще чакаме Сезон 2 с нетърпение?!
Благодаря!
deank
Виждам, че някой е качил превод на 15-ти епизод.

Деян
blink.gif
ironick
Цитат(deank @ 11 Feb 2006, 08:35 AM)
Виждам, че някой е качил превод на 15-ти епизод.

Деян
blink.gif
*

10x за което! smile.gif
za6t0
rock.gif Някой знае ли когащебъде втория сезон на този страхотен сериал :59:
sirwilliams
Аз знам,ама не казвам.
slastomir
Stranen zavarshek na seriala i vse pak spored men nqkoi raboti ostanaha nerazgadani smile.gif
I zatova si mislq 4e moje i da ima vtori season smile.gif
Ina4e interesno beshe kak nakraq vsi4ki se sabraha
Joey
Ето един линк с малко повече инфо за сериала (също и за бъдещето му)
http://www.tv.com/tracking/viewer.html&ref...94&ref_type=101
MartineZzZ
Започнах да гледам сериала доста късно,т.е. преди 3 дена но пък си заслужаваше.По този начин успях да го изгледам на един дъх дето казва biggrin.gif
По принцип съм доста скептичен към повечето сериали които почнаха през есента на 2005 и заглавието им е от една дума(Invasion,Threshold,Supernatural,Bones и т.н.),но определено мога да кажа,че SURFACE не ме разочарова и съм приятно изненадан от сюжета и най-вече от завършека.Жалко ще е ако няма повече сезони.Тематиката е доста яка и отваря врати за още много,много епизоди.Може би би било добре ако наблегнат малко на актьорския състав и да направят следващия сезон 22-24 епизода като повечето сериали.Така някак тоя Mini-Show формат от по 12-15 серий не ми допада,въпреки,че в случая на Surface беше добре.Въпреки всичко още 10-на епизода щяха да ни дойдат добре.
Дано се усетят и ни зарадват с продължение!
Благодаря на всички взели участие в правенето на субтитрите!
beckham_25
Сериалът наистина е мноо як,супер е но,жалко че го спират както и THRESHOLD,интересни добре направени.Какво не им харесват незнам че чак и да ги спират,но уви.Исках да питам макар че си има отделна тема,но все пак исках да ви питам дали ще има скоро субтитри на PRISON BREAK-SPECIAL BEHIND eпизода.Този сериал наистина е много много луд,много добър.Благодаря ви за вниманието.
Killa-g
Цитат(beckham_25 @ 15 Feb 2006, 02:16 PM)
Сериалът наистина е мноо як,супер е но,жалко че го спират както и THRESHOLD,интересни добре направени.Какво не им харесват незнам че чак и да ги спират,но уви.Исках да питам макар че си има отделна тема,но все пак исках да ви питам дали ще има скоро субтитри на PRISON BREAK-SPECIAL BEHIND eпизода.Този сериал наистина е много много луд,много добър.Благодаря ви за вниманието.
*

Не е тук мястото да питаш за други сериали.
beckham_25
Знам,така си е,прав си,но просто темата е заключена и използвах тук да питам за субтитри.Но по принцип така си е трябва да има ред.
Margelaio
Май е най -добре и тази тема да се заключи докато не пуснат втори сезон,което твърдо съм убеден ще се случи още тази есен !

Възползвам се от правото да благодаря на всички знайни и незнайни даунлоадъри ,ъплоудъри,преводачи, редактори и не на последно място екипа,поддържащ subs.unacs bg -Благодаря за положения труд !
za6t0
sad.gif За жалост по последна информация втори сезон няма да има.Сценаристите и продуцентите са били шокирани от успеха на сериала ,но не са помислили за втори сезон !
bobojojok
Ами ако наистина няма 2ри сезон, мноого лошо... но за жалост не губят само те, а и ние dry.gif И все пак изказвам искрената си благодарност към всички взели участие в превода и разпространението на сериала :clap: Да се надяваме, че скоро пак ще се обсъжда тази тема wink.gif
Joey
Цитат(za6t0 @ 16 Feb 2006, 01:32 AM)
sad.gif За жалост по последна информация втори сезон няма да има.Сценаристите и продуцентите са били шокирани от успеха на сериала ,но не са помислили за втори сезон !
*

И къде я видя тази последна информация бе??? Много ще ми е интересно да я покажеш, защото аз намерих друга информация.

P.S. Най-добре е наистина да се заключи темата поне до месец Май, защото ще се напълни с тъпи мнения и коментари.
nesebar
И аз съм за заключване до началото на 2-ри сезон!
cemea
Цитат(za6t0 @ 16 Feb 2006, 02:32 AM)
*

Ако наистина са "шокирани" тогава наистина ще има втори сезон... Никой не отказва пари дори и шокиран... rolleyes.gif
Renegade
И аз не бих отказал някой да ме шокира с половин милион в зелено tongue.gif
HackJack
По начина по който свърши 1 сезон няма как да не са помислили за 2-ри сезон.Но доколкото пишеше в нета думите на една репортерка бяха ,че след като сериала е изместен в друго телевизионно време зрителският интерес е спаднал и поради тази причина не се знае дали ще има 2-ри сезон.Надявам се много да има защото трябва да са луди да не продължат такъв як сериал,а и както свърши просто неможе без CONTINUE....
arris
Не е само аз доколкото разбрах и самите сценаристи не са очаквали толкова голям успех и вероятно че ще има сезон 2 а и нещата с това днк били доста сложни в смисъл с днкто може да променят сериала в много посоки и трябвало доста да помислят върху продължението. А това че е почнал да пада рейтинга му вероятно се е отразило на това че накрая малко набързо свършиха сезон 1 той е трябвало да бъде малко повече серии.Когато им се освободи и ефирно време в което сериала ще има пак голяма публика сценаристите като го измислят и получат парите от телевизията ще има продължение според мен. >
u3pog
Елементарна логика щом има сезон 1 следва да има сезон 2... и тн...
Нямам си и на идея колко ограниченичени са тия сценаристи да пишат по един сезон поне данеги кръщтават сезон =щщ ами мини сериал

и тем подобни

благодарско на сички преводачи и редактори ...
deank
Твоята логика е елементарна. Има десетки случаи на сериали с ПОЛОВИН или само ЕДИН (първи) сезон. Никога не се знае какво ще стане по-нататък. Хубаво, че сериала не е на FOX, че тогава със сигурност щяхме да си останем само с тези епизоди smile.gif

Деян
Insaneboy
След днешното представяне на програмата за 2006-2007 на NBC стана ясно, че и на този сериал му е дръпнат шалтера.
BIG_MIRO
ади ве , е ся какво да гледамsad.gif
bastuna2003
Цитат(Insaneboy @ 16 May 2006, 03:28 PM)
След днешното представяне на програмата за 2006-2007 на NBC стана ясно, че и на този сериал му е дръпнат шалтера.
*

Предлагам Insane да не пише повече днес! :evil2:
Само лоши новини носи blink.gif
Sisq0
Това, че някой сериал няма да има втори сезон не означава задължително, че е прекратен. Просто историята на някои е направена за един сезон - в последните епизоди като се разплете интригата, на какво отгоре да правят втори сезон?
Insaneboy
Цитат(bastuna2003 @ 16 May 2006, 04:42 PM)
Цитат(Insaneboy @ 16 May 2006, 03:28 PM)
*

Предлагам Insane да не пише повече днес! :evil2:
Само лоши новини носи blink.gif
*

Не е вярно казах и че Scrubs ще има нов сезон :clap:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.