Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Weeds (Трева)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Killa-g

Накратко:
Комедия за самотната майка, която свързва двата края, като продава марихуана в предградията на Лос Анджелис.

Оценка: 8.4 (Заслужава да се види)

Епизод 1:

Link@arenabg.com
Link@Tорент Сериали

Eпизод 2:

Link@sab.bz
Link@Торент Сериали

Eпизод 3:
Link@arenabg.com

Link@ Торент Сериали

Епизод 4:
Link@arenabg.comLink@ Торент Сериали

Eпизод 5:
Link@ Торент Сериали
Link@sab.bz

All Episodes@data.bg

Захванал съм се с първи епизод. Не от най-леките за превод,
но се надявам до петък да съм готов.wink.gif
pgm
Супер :clap:

Този комедиен сериал е за самотна майка, която свързва двата края като продава марихуана в предградията на Лос Анджелис. Сериалът изважда наяве малките мръсни тайни които лежат зад моравите и лъскавите врати на домовете в измисленото градче Агрестик, Калифорния. Мари Луис Паркер играе майка от предградията, която прибягва до продаването на марихуана за да подпомага бюджета на семейството си след като съпруга и неочаквано умира.

Само за инфо ще ви кажа, че качвам сериала и в дата.бг и ако изчезнат всички seed-ери може да си го свалите от http.
http://store3.data.bg/icebreaker/TV%20Epis...eds/Season%201/
FrAgMaKeR
Свежарско е, макар да не е точно това, което очаквах, но съм доволен. clapping.gif
Killa-g
Епизод 1 БГ Субтитри
Извинявам се за забавянето, реших да направя една последна редакция преди да пусна суба, а имах и малко работа.

Едит: Какво ще кажете, заслужава ли си сериалчето?
tzar
Аз сега ще гледам и ще вида мерси за субтитрите!
DarKSCAN
Цитат(Killa-g @ 21 Aug 2005, 09:45 PM)
Епизод 1 БГ Субтитри
Извинявам се за забавянето, реших да направя една последна редакция преди да пусна суба, а имах и малко работа.

Едит: Какво ще кажете, заслужава ли си сериалчето?
*

Мерси dude, надявам се да продължиш да го превеждащ сериалчето smile.gif Хич не е лошо, определено не е точно това което очаквах, но е добро! smile.gif 10х again :clap:
sashobasho
Браво хубаво е филмчето :clap:
Al_Capone
Сериала си заслужава. Мислех че ще е боза но си заслижава. Ако може да ги правиш ще съм ти много благодарен.
Едно голямо благодаря за субтитрите за еп.1. Много бяха добри.
Да се надяваме да продължиш и за напред с него. Успех
Killa-g
Радвам се, че има интерес. Почнал съм превода
на втори епизод.Очаквайте субтитрите скоро. wink.gif
UpS
Цитат(Killa-g @ 25 Aug 2005, 05:50 PM)
Радвам се, че има интерес. Почнал съм превода
на втори епизод.Очаквайте субтитрите скоро. wink.gif
*

нямам търпение tongue.gif
Dra1man
сериалчето е просто суперско и искам да кажа едно голямо мерси на пича дето се е заел да го превежда макар че англииския ми е супер и нямам нужда от Sub по-яко си е с титрите.. smile.gif аи чао на всички rock.gif rock.gif rock.gif
Dra1man
ко стана с новите титри?ако някой обясни как се превеждат(с каква програма и по какъв начин) с удоволствие ще се включа в превеждането и ще помагам smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
jtel
E това: unsure.gif

http://free.bol.bg/didodido//v.1.1.html

ще ти помогне много да правиш суб rolleyes.gif
Killa-g
Цитат(Dra1man @ 1 Sep 2005, 05:45 PM)
ко стана с новите титри?ако някой обясни как се превеждат(с каква програма и по какъв начин) с удоволствие ще се включа в превеждането и ще помагам smile.gif

rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif
*

Я не давай зор, нали можеш да ги гледаш и без суб.
Като съм се захванал, ще ги направя. Вервайте ми tongue.gif
Dra1man
killa g сорка ако е прозвучало така.аз също се захванах да превеждам и до края на деня ще съм готов с титрите за епизод 4.после мисля да почна за 3 или за 5 защото съм сигурен че някой вече прави за 2.ако имам проблем с нагаждането на титрите моля те дай някъф мейл за да ти пратя превода на едно New Text Document-че и ти да ги оправиш.дано се справя и сам де.кажи все пак ти по кои серии работиш за да си съгласуваме работата smile.gif peace

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Killa-g
Добре ама няма да е лошо да ми кажеш откъде взимаш англ. суб,
щото аз досега поне не съм намерил за 3 и 4 епизод.
Ако дадеш англ. суб аз да почна 3ти
(щом ти вече си почти готов с 4ти).
2ри епизод ще го пусна днес, остана ми само да го редактирам.

Едит: Намерих си англ. суб за 3ти епизод и го почвам.
Dra1man
ми аз не използвам английски суб. а си пускам серийката на BS Player-а слушам и превеждам.щом ти мислиш да почнеш 4 аз ще започна 5 ама първо да свърша с 4ката.айде както казват англичаните God's Speed smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
cypresshill
евала на преводачите!

П.П.защо не си качвате субтитрите тук:
http://subsunacs.net/search.php
Killa-g
Качвам ги, имай търпение.
Dra1man
Killa-g би ли ми казал ти от къде си намерил английските суб. че забравих те питам в личното съобщение.ако случайно намериш тези за 4 еп. прати ми ги на v3nt51@abv.bg за да им използвам тайминга и да кача титрите до довечера. мерси предварително smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Killa-g
Цитат(Dra1man @ 3 Sep 2005, 01:56 PM)
Killa-g би ли ми казал ти от къде си намерил английските суб. че забравих те питам в личното съобщение.ако случайно намериш тези за 4 еп. прати ми ги на v3nt51@abv.bg за да им използвам тайминга и да кача титрите до довечера. мерси предварително smile.gif

rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif  rock.gif
*

Няма ги още, като излязат ще ти ги пратя.
А иначе по принцип излизат във www.forom.com,
ама и те са като нас, няма определено време кога ще излязат,
просто когато хората ги направят.
Dra1man
Цитат(Killa-g @ 3 Sep 2005, 03:15 PM)
Цитат(Dra1man @ 3 Sep 2005, 01:56 PM)

*

Няма ги още, като излязат ще ти ги пратя.
А иначе по принцип излизат във www.forom.com,
ама и те са като нас, няма определено време кога ще излязат,
просто когато хората ги направят.
*

http://www.forom47.com/documents/redir.php...5q107v97z42312p

това са титрите за 3 еп. ти сигурно ги имаш вече но реших все пак да ти дам линкчето.успех с превода smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif
Killa-g
Да, имам ги и съм ги почнал.
Ето линк към Суба за 2ри еп.
UpS
добра работа :clap:
redmadman
Преди малко гледах 1-ва серия и много ми хареса сериала е наистина добър

Благодаря за субтитрите
Dra1man
ей killa g намерих английските титри за 4 еп.сега ще ги направя и после ще опитам да ги кача.ако не успея ще питам тебе smile.gif

P.S.:до къде стигна с титрите за 3 еп. ? ако имаш нужда от help знай че съм насреща smile.gif
Killa-g
Готови са, утре им хвърлям една редакция и ги качвам.
pgm
Цитат("Killa-g")
Готови са, утре им хвърлям една редакция и ги качвам

Евала! clapping.gif
Мерси много за субтитрите!
Killa-g
Вече съм ги качил на сайта и сега чакат одобрение.
redmadman
Супер за пореден път ти благодаря
Dra1man
хора ще ме извините че бях обещал още днес да съм готов с титрите за 4 еп. но имам малко работа и ще успея чак утре сутринта.почти са готови но просто нямам никакво време.но имате думата ми че утре ги имате smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif

:punk: :punk: :punk: :punk: :punk: :punk:
UpS
Цитат(Killa-g @ 5 Sep 2005, 05:08 PM)
Вече съм ги качил на сайта и сега чакат одобрение.
*

защо не ги качиш тук във форума rolleyes.gif
Killa-g
Защото няма смисъл да товаря сайта, ще чакате до утре.
UpS
Цитат(Killa-g @ 5 Sep 2005, 07:18 PM)
Защото няма смисъл да товаря сайта, ще чакате до утре.
*

когато пишеш това мнение отдолу даваш на прекачи и прекачаш субтитрите. И изобщо не се натоварва tongue.gif
Killa-g
Знам как се качва, но няма смисъл да качвам два пъти един суб.
Ето го линка от главния сайт: http://subsunacs.net/get.php?id=11278 .
cypresshill
още не съм го гледал(ще изчакам да се съберат повечко серии за да ги изгледам наведнъж) но Killa-g - евала
pgm
Цитат("cypresshill")
още не съм го гледал(ще изчакам да се съберат повечко серии за да ги изгледам наведнъж) но Killa-g - евала

По голяма е тръпката да ти стане интересно и да чакаш новите епизоди. tongue.gif
Мерси много за 3-ти епизод Killa-g :clap:
cypresshill
Цитат(pgm @ 5 Sep 2005, 10:36 PM)
Цитат("cypresshill")

По голяма е тръпката да ти стане интересно и да чакаш новите епизоди. tongue.gif
Мерси много за 3-ти епизод Killa-g :clap:
*

да , така гледах Lost, но той пък е толкова як че направо не мога да чакам и за това вече съм решил всичко ново да чкам да свърши и да го изгледам на куп! biggrin.gif
rexxxxx
Killa-g - respect - keep up the good work.
Голямо мерси.
Dra1man
готов съм с титрите за еп.4
изпратих ги и сега чакат само одобрение.
Killa-G кажи кой от нас ще превежда еп.5(ама тоя новия дето излезе сега в арената,че предишния релийз беше с лошо качество).

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
pgm
Доста суб одобриха, но твойте още не са ги пуснали. Ако до довечера не ги пуснат плс качи ги в форума ако не е проблем.
Killa-g
Имай търпение, pgm. Еми 5ти го вземи ти, че аз сега работя по един филм.
Ама другите натам са си за мен. :lol2:
Dra1man
оки 5 е за мен,но мисля и за напред да продължавам така че ще се разбираме тука във форума,когато имащ други титри да правиш да те отменям.за мен е удоволствие да радвам поне мъничко феновете на сериалчето. smile.gif

Killa-g
Сигурен ли си, че си качил суба за 4ти епизод?
Защото пратих ЛС на Админа и той каза,
че такъв суб не е получавал.
Ако не успееш да ги качиш, дай ги тук и аз ще ги кача от твое име.
Dra1man
ще опитам пак,а ако пак не стане ще ти ги пратя smile.gif rock.gif
Dra1man
Информацията за субтитрите беше успешно въведена в базата ни.

Movie: Weeds - season 1 - episode 4
FPS: 23.976
CD: 1
Формат на субтитрите: SUB/TXT
Допълнителна информация:
Сайт с описание:
Email: v3nt51@abv.bg
Автоматично добавени алтернативни заглавия: НЯМА

Забележка: Само след одобрението на администратор субтитрите, които изпратихте ще бъдат видими за останалите потребители.

ето че най-накрая са качени: http://subsunacs.net/get.php?id=11310

smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Matrix_N
Това се казва добре свършена работа.
clapping.gif clapping.gif clapping.gif
redmadman
Да наистина добра работа в крайна сметка кой превежда 5-та серия и ако може да каже как върви превода
Dra1man
още чакам английските титри за да взема тайминга.само да излязат(утре или другиден) ще ги оправя за 2-3 часа и са качени.имайте мъничко търпение smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif
Em0_LuD
а да попитам каде има 5-та серия на HDTV за6тото във аренета не е и е хипер гано ка4еството smile.gif))
10x предварително smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.