Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Battlestar Galactica
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ivajlap
Добра серия. Може да е било грешка създаването на
сайлоните от човеците, но това не ни дава право да ги изтребим.
В това Хило е прав.
BIG_MIRO
аз още не съм гледал серията ама се чудя как Атина оцеля след тоя вирос?
п.п не ми отговаряйте smile.gif
pirocorp
ivajlap Не че Хило не е прав просто ми се струва развитието на събитията много наивно (в историята много раси са били подлагани на геноцид и за много по малко) Ако бях на 5 годинки да ме лъжат така ама сега ... нали уж сериала не е детски tongue.gif пък ....
burndead
Я ми припомнете колко сезона са казали официално, че ще има БСГ-то? hmm.gif

Едит: Дотук историята върви горе-долу така - наш'ти бягат от лошити. tongue.gif Бягаха из почти цялата галактика и как така не срещнаха поне 1 раса, която или да им помогне, или да не им помогне ( <--- мъдро, нали? cool.gif )?!?! Може дори и да не оказва съществено влияние тая раса, ама поне да знаем, че НЕ СМЕ САМИ! cool.gif
Onestone
Цитат(burndead @ 18 Nov 2006, 03:03 AM)
...Бягаха из почти цялата галактика и как така не срещнаха поне 1 раса, която или да им помогне, или да не им помогне ( <--- мъдро, нали?  cool.gif )?!?!  Може дори и да не оказва съществено влияние тая раса, ама поне да знаем, че НЕ СМЕ САМИ!

Все пак това не е Stargate, няма нужда да прекаляват с извънземните.
sever
Така е, изобщо логиката на сериала няма нищо общо с извънземните, иначе и на мен ми е ставало интересно точно това, но създателите на сериала до сега не са и помислили за извънземни и най-вероятно няма и да помислят.
martineliazz
хаха "извънЗЕМНИ" ми те всичките са все извънЗЕМНИ бре tongue.gif
burndead
Цитат(martineliazz @ 18 Nov 2006, 01:56 PM)
хаха "извънЗЕМНИ" ми те всичките са все извънЗЕМНИ бре  tongue.gif
*

:doh:
arris
освен 13-тата колония която е дошла на земята
Insaneboy
Поне вече знаем как са се казвали 3 от 12те Battlestar-и. :clap:
Koronis
А, чакай малко. Те не бяха ли 12 първоначални кораба - по един за всяка планета - това май по време на първата война със силоните, докато след това май са станали доста повече smile.gif
Знаем 4 tongue.gif - Галактика, Пегас, Валкирия и Атлантия (или пък Атланнещоситам) smile.gif
stratobob
От 21ви януари местят Battlestar в неделя вечер.
Източник:SciFi Wire

p.s. Това съобщение е едитвано на основание следващият пост
E-Tle
Не пише ли Battlestar Moves To Sundays hmm.gif
stratobob
Прав си: Sunday, Bloody sunday :suicide:
E-Tle
Жалко, значи ще излиза чак в Понеделник sad.gif
stratobob
На 24ти няма да има нова серия. Следващите серии ще се излъчат на 1ви декември, 8ми декември и 15 декември. Следва season-break до 21ви януари, когато започва излъчването на втората половина на сезона.
BIG_MIRO
добре ама за 8 серия суб вече няма ли да има че аз даже и темата в "сериали" немога намеря явно се затрила много назад нещо wink.gif
stratobob
Цитат(BIG_MIRO @ 24 Nov 2006, 11:05 AM)
добре ама за 8 серия суб вече няма ли да има  че аз даже и темата в "сериали" немога намеря явно се затрила много назад нещо wink.gif
*

Заповядай (темата)
stoyanivanov
Koronis не казва докъде е стигнал, но предлагам да не припираме. Щом като има англ. букви, скоро ще има и български. Чета тук, че сюжетът нещо пак се навързва... Аз и седми не съм гледал. Чакам да излязат субтитрите на осми, за да си ги гледам едновременно с буквички. Така ми е по-сладко. biggrin.gif
E-Tle
Абе ще се чака, какво да се прави smile.gif !
stoyanivanov
Цитат(E-Tle @ 24 Nov 2006, 05:19 PM)
Абе ще се чака, какво да се прави smile.gif !
*

Няма: ВИЖ ТУК
Insaneboy
Сега като се замислих като казаха Adama is a Cylon, не казаха кой Адама, нищо чудно Лий да е. wink.gif
stoyanivanov
Цитат(Insaneboy @ 2 Dec 2006, 03:38 PM)
Сега като се замислих като казаха Adama is a Cylon, не казаха кой Адама, нищо чудно Лий да е. wink.gif
*

Въх! Пък аз си мислех, че тези думи са само провокация. Ооообаче не съм гледал най-новия епизод, тъй че - знам ли... blink.gif
Insaneboy
Цитат(stoyanivanov @ 2 Dec 2006, 07:24 PM)
Цитат(Insaneboy @ 2 Dec 2006, 03:38 PM)
*

Въх! Пък аз си мислех, че тези думи са само провокация. Ооообаче не съм гледал най-новия епизод, тъй че - знам ли... blink.gif
*

Може и провокация да са били, може и да не са били...
Новият епизод няма нищо общо с това, даже е "пълнител".
stoyanivanov
Цитат
Може и провокация да са били, може и да не са били...
Новият епизод няма нищо общо с това, даже е "пълнител".
*

То май е крайно време да се разкрие още някой модел, колко... шест ли останаха неразкрити. Че нещо се закучи сюжетната линия напоследък. hmm.gif
craps
Кога са казали, че адама е Силон, че този момент съм го забравил явно sad.gif
Insaneboy
Цитат(craps @ 4 Dec 2006, 01:35 AM)
Кога са казали, че адама е Силон, че този момент съм го забравил явно sad.gif
*

Май втори сезон беше...
Някои от силоните го каза на президентшата.
Babilon
Цитат(craps @ 4 Dec 2006, 02:38 AM)
Само този сериал гледам, така че няма как да правя субове за другите....
Я да те питам нещо - в другата тема беше казал, че във филма са казали, че Адама е силон. В коя серия е това, помниш ли, че нещо съм го забравил това....
*

Въпросът е за Insane, не за мен rolleyes.gif Иначе, доколкото помня, каза го силонът, който после беше "кандидат-мъж" на Старбак.
craps
Цитат(Babilon @ 4 Dec 2006, 01:40 AM)
Въпросът е за Insane, не за мен rolleyes.gif Иначе, доколкото помня, каза го силонът, който после беше "кандидат-мъж" на Старбак.
*

Хаха да- аз после си едитнах мнението, ама явно не си видял. smile.gif
djsimo
Здравейте на всички!Това се казва в пилотният епизод
{72386}{72458}Знаем само това, че са постигнали пълна изненада.
{72458}{72556}а ние пратърпяхме тежки загуби.|30 Бойни кораба в първоначалната атака.
{72556}{72661}Една четвърт от Флотата.
Не се казва това боини звезди ли са или всякакви кораби!
biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(djsimo @ 6 Dec 2006, 06:49 PM)
{72458}{72556}а ние пратърпяхме тежки загуби.|30 Бойни кораба в първоначалната атака.
biggrin.gif
*

Май са всякакви, защото съм сигурен, че във филма споменаваха, че има 12 бойни звезди.
martineliazz
Цитат(Insaneboy @ 6 Dec 2006, 06:52 PM)
Цитат(djsimo @ 6 Dec 2006, 06:49 PM)
biggrin.gif
*

Май са всякакви, защото съм сигурен, че във филма споменаваха, че има 12 бойни звезди.
*

в пилотните още преди атаката когато смятаха галактика да я направят музей стана дума за първата война със силоните и че всяка колония е направила по една бойна звезда за защита - 12 планети = 12 бойни звезди а колко са направили през периода на примирието непомня някой да е споменавал
proprius
Какво ще кажете за саундтрака на 1 и 2 сезон? Чудесна музика!
someonenew
Цитат(proprius @ 6 Dec 2006, 09:10 PM)
Какво ще кажете за саундтрака на 1 и 2 сезон? Чудесна музика!
*

И музиката в началото на третия сезон е много хубава, благодаря на любимия ми преводач, че я качи. Много ми харесва и една мелодия от втори сезон, за която Кара каза, че била любима на баща и - Metamorphosis One на Philip Glass. Наистина ми звучи, ако не извънземна, то поне като от бъдещето.
KIKOBGD
Серията е супер-яка, гледах я вчера :clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
E-Tle
За разлика от предната е направо върха ! Чакам само събовете !
extol
:clap: :clap: :clap: :clap: Няма такъв сериал... а да питам нещо искам, знае ли се със сигурност че това ще е последния сезон щото май някъде чух така ама незнам.... та... ако някой може да ми каже ще е супер 10х

:59: :59: :59: :59: clapping.gif clapping.gif :59: :59: :59: :59:
extol
Абе babilon тая картинка дето си я избацал не са ли т'ва отпред и оная с черната коса от Farscape ?! Много ми приличат на Джон и Ерин ? hmm.gif hmm.gif hmm.gif hmm.gif
martineliazz
Цитат(extol @ 12 Dec 2006, 04:46 AM)
Абе babilon тая картинка дето си я избацал не са ли т'ва отпред и оная с черната коса от Farscape ?! Много ми приличат на Джон и Ерин ? hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif
*

същите са - понеже в сг1 позакъсаха с тия ораи та са наложи да командироват джон и ерин на помощ tongue.gif
stratobob
rofl.gif

Цитат(extol @ 12 Dec 2006, 04:46 AM)
Абе babilon тая картинка дето си я избацал не са ли т'ва отпред и оная с черната коса от Farscape ?! Много ми приличат на Джон и Ерин ? hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif  hmm.gif
*

Ееех, първо питаме, после четем...
:stupid: :wave: :loll:

p.s by the way, казва се Ерън
sora
предстажям си какав кутек 6те баде следва6тия епизод :new_snipersmilie: :fing23:
BIG_MIRO
следващия епизод ще много добър!!! просто ще стане мелето, ама си мисля че Атина сега ще изглупи от злоба и ще нарай някой тъп номер wink.gif
The-Slugi
Кое би било съвсем нормално, не мислиш ли? wink.gif
BIG_MIRO
да бе мисля, ама не ми ще да стават така тъпо работите, ще заприлича на някой Латино сериал мака р и за 1 епизод / надявам се / smile.gif
E-Tle
Е точно като стана интересно и .... пауза до 22.01!!! Да ги .... :censored: !!! :ranting2: :furious:
stoyanivanov
Цитат(E-Tle @ 19 Dec 2006, 01:27 PM)
Е точно като стана интересно и ....  пауза до 22.01!!! Да ги .... :censored: !!!  :ranting2:    :furious:
*

Тоя трик е по-стар от телевизията, дори и от киното. Датира от 19 век, ако не и по-рано - от времената, когато вестниците почват да пускат подлистници с "романи с продължение". После го прилагат в киното, по-после в телевизията... Дори в киното правят следния номер: Героят в последния кадър пада например от скала и се вижда как тялото му лети право към дъното. Следващият филм от серията започва с подобен кадър, но героят в последния момент се хваща я за храст, я за на Дядо ти Господ шушлека. Сети се сам в кои епизоди на "Галактика" ни спретнаха същия тъп пиниз. tongue.gif
indian
Ето го след повече от месец прекъсване
:-) :-)
http://zamunda.net/details.php?id=75035
extol
12-ти епизоооод ! YEAHHH!!!!! :clap: :clap: :clap:
BIG_MIRO
то ееееееее ама кой ще го превежда до сега никой не се е нагърбил!
E-Tle
Цитат(BIG_MIRO @ 22 Jan 2007, 09:24 PM)
то ееееееее ама кой ще го превежда до сега никой не се е нагърбил!
*

Все някой ще се !
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.