Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Battlestar Galactica
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
NikkO
Малко?!?!? Мен така ме приспа, че не е истина.
delfinbg
i na men taka mi izglejdashe, no sledwastite epizodi ste e interesno.
deank
Сега за наказание ще чакате две седмици за новия епизод. Дотогава сигурно ще ви се 'пригледа' smile.gif дори и скучен епизод smile.gif

Деян
blink.gif
BIG_MIRO
am toq epizot wqrno 4e nebe6e mnogo dob1r ama wse pak pokaza kakwa e atmoswerat i situaciqta w1tre w1w flota to ne moje wse da se pucat kato ist1rwani smile.gif i deank e prav za 2 sedmici 6te ni se iska da gledame i po sku4na seriq dori smile.gif
burndead
Верно е, че беше скучна.Толкова скучна, че дори и СтарБък не участваше tongue.gif . Е, разкриха малко от миналото на Лий, което може би има някакво значение за по-нататък.
Koronis
Защо пък ще чакаме две седмици. В какъв смисъл ohmy.gif
deank
В смисъл, че следващата дата за излъчване е 10-ти февруари. Поне така си мислех, но явно последните дни са променили програмата.

Епизодът SCAR, който беше за след месец е преместен за тази събота (в която нямаше посочен епизод) и сега в програмата има дупка от две седмици, но чак между 17-ти и 24-ти февруари.
hag
Хич не беше скучен епизода. Добричкият Лий застреля СЪВСЕМ ХЛАДНОКРЪВНО онзи сладур с големите бузи! rock.gif
Гаранция че скоро ще има едни обрати... кой лош... кой добър...
Накрая да не се окаже, че наш'те - хората ще станат по-лоши от силоните. Именно този е сериалът, който постоянно ни показва, че не можем да сме крайни в убежденията си и поради това извършваме крайности с действията си... за да оцелеем /их, че го казах/. tongue.gif
deank
Абсолютно съм съгласен с hag.
sever
на мен ми е много интересно защо в предишните епизоди онзи Силон, който изхвърлиха в космоса каза на президентката, че Адама е силон. Невъзможно ми се струва, който и от двамата да са силони, може би, че детето на Адама ще е силон???? вие какво мислите
Koronis
Адама има баш две деца, от които едното е мъртво, а другото много ме съмнява да е силон rolleyes.gif
ПС - ако говориш за дете на Лий... пак ме съмнява, този път дали изобщо ще има такова.
betrayed
Battlestar Galactica [1x00] Season 01 - Deleted Scenes.avi

Дали това вече е излизало и дали има превод за него?
deank
Да, миналото лято.

Не, няма субтитри за това. Ако си го гледал, ще разбереш, че не е необходимо. Това не е епизод а отделни сцени от по 10-20 секунди и е безпредметно да се занимавам да го превеждам.

Деян
betrayed
Цитат(deank @ 1 Feb 2006, 12:22 AM)
Да, миналото лято.

Не, няма субтитри за това. Ако си го гледал, ще разбереш, че не е необходимо. Това не е епизод а отделни сцени от по 10-20 секунди и е безпредметно да се занимавам да го превеждам.

Деян
*

Благодаря smile.gif
Koronis
От 2x15 изгледах около 25 минути... за последните 15 просто нямам желание ли, що ли. За пръв път, откакто видях сериала, не ми се гледа sad.gif
То последните няколко епизода хич не ми харесват. Този като че ли малко по-интересен, но нещо не ме вълнува. Късно ми дойде, до няколко дена вероятно ще го доизгледам.
Иначе 2х13 си нарушиха сюжетната линия - защо спасиха Розлин, и то по такъв сюрреалистичен начин (знаете ли, то после може би от космите на бебето ще се прави елискир, удължаващ човешкия живот с 4 века), така се загуби голяма част от атмосферата на шоуто, поне за мен.
2х14 пък ме приспаха.
2х15 казах нагоре.
Да не говорим, че от сума ти време няма пукната добра битка - само на 2х12 имаше една претупана, където наще раз-два пребиха лошите силони, и то 2 на 2 откъм базови кораби - пък досега силонските такива бяха представени като бая корави, а не от талашит.
burndead
Мда.Относно 2х13, където спасина Розлин съм напълно съгласен.Уж казваха в пророчествата, че умиращ лидер ще поведе народа към Земята и хоп, вече не е умиращ лидер.А толкова бях запленен от идеята как ще видим родната си планета smile.gif.Щом президентшата е жива,това означава ли, че изобщо ще стигнат до Земята?!Ясно е , че ще стигнат, но пък толкова драматизъм за такъв филм, като че ли е излишен малко.Иска ми се в най-скоро време да продължат в тая насока, в търсенето на 13-тото племе (май на племена бяха).А относно битките...честно казано досега една не ми е направила голямо впечатление.
molkircho
2х15 "кърти мивки", както казва един шептящ. Особено в сравнение с 2х14, който, признавам си, ми се стори излишен, особено с разгорялата се наново страст между Starbuck и Apollo...
betrayed
Споко. В 4 или 5 сезон Розлин пак ще стане умиращ лидер и ще намерят Земята, ако успеят да задържат интереса на зрителите към сериала до тогава smile.gif
adon
Искам само да кажа едно голямо благодаря на deank - днес докато преглеждах последните страници от темата видях, че е дал линк за субтитри с оправен тайминг за ДВД-рип версията като така ми спести мъките да се опитвам аз сам да ги нагласям (даже пуснах отделна тема за хелп с тайминг-а smile.gif ) .Тъй като и аз съм фен на сериала ме интересува знаете ли кога ще излязат останалите серии на ДВД-рип и защо примерно първите 10 вече ги има а доколкото знам останалите тепърва се излъчват?

Колкото до самия сериал смятам,че в тея времена когато вече почти не се правят Sci-Fi сериали този направо е N1. Сега наваксвам с Stargate Atlantis докато излязат всички серии от втори сезон да ги доизгледам на един дъх smile.gif и между другото също го препоръчвам на феновете на научната фантастика.

Във връзка с сюжета съм съгласен,че на места издъхва но предполагам е трудно да се измислят толкова много серии с различен сюжет и всяка да е колкото половин пълнометражен филм, така че не бъдете толкова критични smile.gif Например SG Atlantis е по дразнещ в това отношение с фантасмагориите които стават на моменти smile.gif

Ще се радвам ако можете да ми дадете повече информация за останалите серии от сезон 2 ДВД-рип да знам поне кога да ги очаквам и също така ако се сещате за друг подобен сериал който да си струва казвайте. cool.gif
AGENTA-003
Хей имало фенове на този сериал :-) Ммм .. изчетах цялате тема .. до края :-) радвам се че не съм аз единствения. Специални благодарности на всички които го превеждат
sever
на мен също така силно впечатление ми прави девъзът им, много яко са го измислили so say we are
burndead
Цитат(sever @ 13 Feb 2006, 10:11 AM)
на мен също така силно впечатление ми прави девъзът им, много яко са го измислили so say we are
*

So say we all! Това им е девизът wink.gif
Killa-g
Мене като казват fracking вместо fucking ме дразни.
Такава култова мръсна дума да я изкривят така.
sever
Цитат(burndead @ 13 Feb 2006, 01:35 PM)
Цитат(sever @ 13 Feb 2006, 10:11 AM)
*

So say we all! Това им е девизът wink.gif
*

верно biggrin.gif
Insaneboy
Цитат(Killa-g @ 13 Feb 2006, 02:51 PM)
Мене като казват fracking вместо fucking ме дразни.
Такава култова мръсна дума да я изкривят така.
*

е, ама е по-забавно fracking отколкото нищо...
Killa-g
Fucking си е по-добро.
То това сигурно е една от най-използваните думи в английския smile.gif
burndead
Цитат(Killa-g @ 13 Feb 2006, 06:48 PM)
Fucking си е по-добро.
То това сигурно е една от най-използваните думи в английския smile.gif
*

Ползват "фракинг", щото са в прайм тайма и няма кой да им позволи да псуват на воля wink.gif А пък с това "р" стават много готини лафове: "О, фрак ме!", "Дис ис вери фракинг...", "мадър фракър" и т.н. biggrin.gif
deank
Само за информация:

в момента съм в процес на местене на цялата си покъщнина от Варна към София и не се знае кога ще успея да преведа последния епизод. Ще се опитам да е до края на седмицата, но не мога да обещая нищо!

Дидо
Insaneboy
Цитат(deank @ 13 Feb 2006, 09:02 PM)
Само за информация:

в момента съм в процес на местене на цялата си покъщнина от Варна към София и не се знае кога ще успея да преведа последния епизод. Ще се опитам да е до края на седмицата, но не мога да обещая нищо!

Дидо
*

когато - тогава...
никой не те пришпорва
burndead
Точно така.Никой не те притиска... е, освен обстоятелствата по преместването smile.gif
Koronis
Ще се опитам да облекча малко deank (няма да го преуморим, я smile.gif ), затова се захванах с последния епизод (216), в момента е 100% на тайминг и 15% превод.
ПС - ако субтитрите ми не се харесат, то Дидо може да ги изтрие и да направи пак свои.
burndead
Онзи ден гледах 2х15 на БСГ.И тия като Лост почнаха да правят бозави епизодчета.Къв беше тоя Скар, от къде се взе, и защо след около 35-40 епизода го пуснаха в "обръщение"??? hmm.gif А тия двамата, говоря за Старбък и Аполо, да се вземат най-накрая ли, кво ли?Старбък много ме радва.Добре, че е тя, иначе филма хептен ще стане бозище.С нейната си "лудост" (лудост може и да не е в кавички smile.gif ), вкарва доста свежест.Дано следващият епизод да не е толкова нагласен, колкото беше тоя.
sever
еми да ти кажа те на почти всички (да не кажа всички) сериали им правят такива епизоди, които са леко бозави, мисля, че е неизбежно, аз като се замисля съм гледал много сериали и не мога да се сетя някой, при който да го няма това
Killa-g
Няма как, иначе не щяха да направят повече от 1-2 сезона на сериал.
Лошото е, когато голямата част от съдържание на сериала са такива епизоди.
burndead
Напълно съм съгласен с Вас.Наистина разтягат локуми само и само да има интерес.Едно приятелче ми каза, че действието в оригиналния сериал свършва някъде тук.Президентшата умирала и наште намирали Земята.Както трябва да бъде smile.gif.
Killa-g
Твоят приятел трябва наистина да е Екстратерестриал дъмб фак tongue.gif
Това е твърде тъп край за такъв сериал.
Insaneboy
е тоя уж римейк ама май ще го цоцат докато могат
burndead
Цитат(Killa-g @ 15 Feb 2006, 06:28 PM)
Твоят приятел трябва наистина да е Екстратерестриал дъмб фак tongue.gif
Това е твърде тъп край за такъв сериал.
*

Не забравяй, че това е римейк.Че го цоцат е ясно.Щом спасиха Президентшата...ама то пък къв римейк става като променят историята... hmm.gif
Тъп край за такъв сериал....е че ти какъв искаш да е краят?Според мен трябва точно така да свърши.Просто ми се иска да стигнат до Земята, за да се разкрие историята й.Да видим дали изобщо ще има хора тук, колко ще сме напреднали технологически и културно и т.н. Повтарям се пак, ама кво да се прави rolleyes.gif Дано да направят някоя по-заинтригуваща и по-смислена серия в скоро време.
sever
жалко за Били, не трябваше така да изчезва от сериала
Insaneboy
Цитат(sever @ 16 Feb 2006, 10:31 AM)
жалко за Били, не трябваше така да изчезва от сериала
*

еми напсувал е някой сценарист и сценариста си е казал "Така ли..."
BIG_MIRO
aaaaaaaaaa ve xubavo 4e umrq ako li ina4e sigorno 6tqxa da se s4epkat sa Adama / kapitan1t ne admirala/ za onazi madama i sigorno pak 6te6e da umre ama po baladi4en na4in smile.gif taka 4e tova e po dobroto re6enie smile.gif
Killa-g
Малко се притеснявам за капитан Адама, както е тръгнал, всичко овърша това момче, ще стане като Ерик Форестър от "известната" безкрайна поредица.tongue.gif
burndead
Е определено 2х16 не беше по-смислена и по-заинтригуваща серия.Някой направи ли си извод от тази серия(освен ако оставим на страна важната роля на Шарън като "приятел" на наште), защото аз отново видях на екрана "Дързост и красота" .Пак бяха замесени любовни интриги от сорта на "ти го обичаш, аз те обичам, той те обича, той ме обича" tongue.gif.Докога с тия блудкави изпълнения.Прекалено много си личи, че го разтягат.Няма ги вече епизодите, в които русата силонка се човърка в мозъка на нашия доктор.Няма я вече мистерията около легендите за Земята.Няма нищо... sad.gif. Ако продължават в тоя дух, ще се позамисля доста сериозно дали да продължавам да го гледам.
Koronis
Искам само да отбележа, че 216 хич не беше това, което очаквах.
Първоначалният сценарий е бил след провала на пехотата и Старбък Шарън доброволно да предложи да бъде предадена, за да се спасят хората, откъдето идва и името на епизода - 'Саможертва'.
И какво - нещо им щукнало, променили плана, обаче е късно да бъде променено заглавието - дай да направим някаква жертва там, и кой намазва - Били. С малко фантазия можем да го пишем и че се саможертва... dry.gif
elianovvv
прав си пич
Koronis
217 - най-сетне наистина добър епизод! :clap: :clap: :clap:
ivajlap
Заслушвал ли се е някой - тоя кораб "Колониал 1" от вътре нещо много бучи като самолет. Чак такива мощни климатици да има? Ама на реактивен двигател го докарва.
burndead
Цитат(ivajlap @ 21 Feb 2006, 01:32 AM)
Заслушвал ли се е някой - тоя кораб "Колониал 1" от вътре нещо много бучи като самолет. Чак такива мощни климатици да има? Ама на реактивен двигател го докарва.
*

Дори и да е така, какво те притеснява това?Аз изразих мнение, че бюджета на БСГ е малък и затова виждаме и чуваме разни такива неща smile.gif
stealth
"Колониал 1" не беше ли совалка? unsure.gif
Killa-g
Не, тва е най-модерния лайнер във флотата.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.