Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Монк
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
booker
От известно време се каня да я отворя тази тема, но се колебаех , заради една причина - липсата на англ. субтитри. За какво става въпрос - сериалът Монк се радва на голям зрителски успех в цяла Зап. Европа и сега в Русия. Ето накратко резюме, преведох го от един руски сайт :
Сериал Дефектният детектив (Monk)
В ролите:
Тони Шалуб (Tony Shalhoub)...в ролята на Монк
Бити Шрем (Bitty Schram)...Шарона
Трейлър Хауърд (Traylor Howard)
Тед Ливайн (Ted Levine)...кап. Стотълмайър
Джейсън Грей Стенфорд (Jason Gray-Stanford)...лейт. Дишър
САЩ , 2002 - ...
Ейдриън Монк е бивш полицай от Сан Франциско. След смъртта на жена си той изпада в нервна криза и го отстраняват от работа. Сега Монк е частен консултант. Заедно със своята помощничка Шарона Флеминг той разследва най-обърканите случаи, които самата полиция не е в състояние да разкрие...
Ето линк за 1-ви сезон - http://isohunt.com/torrent_details/5258455/monk
Сега, ако някой открие субтитри (аз не успях) и започне превода, предполагам, че доста хора ще останат доволни, че ще се посмеят с приключенията на този дефектен детектив Монк, който, чудно защо, все още не е известен в България. Good luck ! rock.gif
whirlex
Намерих само тези във forom.com. Първите 5 серий от 5-ти сезон. Изглежда са започнали отскоро да правят субс за този сериал защото за предните сезони няма. dry.gif
Bakhus
Ето субтитри за целия 4 сезон, както и транскрипции за някои от епизодите на 1, 2 и 3 сезон. Сериала е много забавен и общо взето се разбира на 70-80% само по слух, но си има някои специфични термини, за които си трябват субтитри.
booker
Цитат(whirlex @ 24 Aug 2006, 03:15 AM)
Намерих само тези във forom.com. Първите 5 серий от 5-ти сезон. Изглежда са започнали отскоро да правят субс за този сериал защото за предните сезони няма.  dry.gif
*

whirlex, и аз ги видях тези, въпроса е , че за 1 сезон няма. Браво и на bakhus за другите намерени, но дано някой да намери и останалите, а пък и ако се заеме със превода на този твърде забавен сериал, ще е добре smile.gif !
w0lf
Не знам дали вършат някаква работа но намерих пак във FOROM.COM френски субове за всички сезони:
Margelaio
Поне като тайм код ще могат да се ползват!
trifka1
Eto link kam vsickite mu sezoni.
http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=13...&highlight=monk
batkobobi
сезон 1 на полски

сезон 2 на англиски

сезон 3 на полски и 14 епизод на англиски

сезон 4 на англиски

сезон 5 на англиски до 5 епизод

успех hmm.gif
w0lf
Намерих субчета за 1ви сезон,но само за някои епизоди,продължавам да търся за другите.

Между другото свялям

1ви сезон:(DVD).FoV.xvid

2ри сезон:WS.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL

3ти сезон:DVDrip.XviD-MEDiEVAL

4ти сезон:DVDRip.XviD-TOPAZ

Но ги свалям от eMule,ако някой иска да помогне нека пише тука и аз ще му дам линкове за да сваляме заедно.
batkobobi
мисля че са англиски
the_creator_pz
Гледах пилотния епизод и определено ми хареса, нагънал съм 1-ви сезон от eMule пък ако ме зариби добре и се намери време знае ли човек понякога стават и чудеса :4:
booker
Цитат(the_creator_pz @ 31 Aug 2006, 02:56 AM)
Гледах пилотния епизод и определено ми хареса, нагънал съм 1-ви сезон от eMule пък ако ме зариби добре и се намери време знае ли човек понякога стават  и чудеса :4:
*

Creator Of Pazardjik - you're the man ! :thumbup:
the_creator_pz
Сериала е размазващ. Tony Shalhoub просто няма равен. Не знам защо акаденията която раздава Emmy™-тата чак тази година му дадоха награда за мъжка роля, но по-дожре късно отколкото никога, моя фаворит си беше Денис Лиъри но това е друга тема. Колкото по-бързо успея да сваля и изгледам всички серии толкова по-бързо ще се надъхам да преведа нещо, но при положение че се намерят читави английски субове... tongue.gif
pleo
Цитат(the_creator_pz @ 31 Aug 2006, 08:34 PM)
Колкото по-бързо успея да сваля и изгледам всички серии толкова по-бързо ще се надъхам да преведа нещо, но при положение че се намерят читави английски субове... tongue.gif
*

в теб ни е надеждата, синко tongue.gif
Bakhus
Цитат(the_creator_pz @ 31 Aug 2006, 09:34 PM)
Сериала е размазващ. Tony Shalhoub просто няма равен. Не знам защо акаденията която раздава Emmy™-тата чак тази година му дадоха награда за мъжка роля, но по-дожре късно отколкото никога...

Всъщност, това му е втората награда "Еми". Миналата година печели наградата за същата категория.

И едно малко лирично отклонение... На който му допада "Монк", съм сигурен, че ще допадне и един нов сериал на USA Cable с подобна тематика - "Psych".
Накратко сюжета - главният пич има дарбата да запаметява много бързо заобикалящите го неща. Използвайки тази си дарба, той се прави на медиум и помага на ченгетата да разплитат престъпленията. Има толкова много смях в този сериал, че направо засенчва "Монк". Досега са излезли 8 епизода, има английски субтитри за всичките епизоди във ФОРОМ, а за повече информация - http://www.tv.com/psych/show/59369/summary...results;title;0

wink.gif
booker
Цитат(Bakhus @ 3 Sep 2006, 10:23 PM)
Цитат(the_creator_pz @ 31 Aug 2006, 09:34 PM)
Сериала е размазващ. Tony Shalhoub просто няма равен. Не знам защо акаденията която раздава Emmy™-тата чак тази година му дадоха награда за мъжка роля, но по-дожре късно отколкото никога...

Всъщност, това му е втората награда "Еми". Миналата година печели наградата за същата категория.

И едно малко лирично отклонение... На който му допада "Монк", съм сигурен, че ще допадне и един нов сериал на USA Cable с подобна тематика - "Psych".
Накратко сюжета - главният пич има дарбата да запаметява много бързо заобикалящите го неща. Използвайки тази си дарба, той се прави на медиум и помага на ченгетата да разплитат престъпленията. Има толкова много смях в този сериал, че направо засенчва "Монк". Досега са излезли 8 епизода, има английски субтитри за всичките епизоди във ФОРОМ, а за повече информация - http://www.tv.com/psych/show/59369/summary...results;title;0

wink.gif
*

Bakhus, я направи една нова тема за този сериал Psych ! smile.gif Ама както трябва, нали?
pleo
От къде може да се дръпне Psych?
w0lf
Цитат(pleo @ 3 Sep 2006, 11:04 PM)
От къде може да се дръпне Psych?
*

Ето тук има всички серии на сериала Psych:

Psych - Mininova

Psych - TorrentReactor

Psych - TorrentSpy
w0lf
Сезон 1 е свален почти,остава ми само 7ма серия и то около 50 мб да сваля от мулето и ще го кача на Деян на тракера,ако работи,версията на 1ви сезон е

Monk.S01.(DVD).FoV.xvid - намерих и субтитри с точен тайминг,но не са английски,но има транскрипция за някой епизоди на английски,ако някой иска да се хване да преведе 1ва серия.

ПП.Другите сезони са свалени на 60 % и се надявам до края на седмицата да ги имам всички сезони на ДВДРип (без 5ти)
w0lf
Ето го качен вече 1ви сезон:

Monk.Season 1.(DVD).FoV.xvid
booker
Цитат(w0lf @ 7 Sep 2006, 03:52 PM)
Ето го качен вече 1ви сезон:

*

Ей, качете го по-рано този 1-ви сезон! Че аз го свалям стана цяла седмица от някакъв смотан тракер на едни rmvb файлове, които искат специална разкомпресираща програма и съм още до половината, ама нейсе... Хайде, успех на евентуалните бъдещи преводачи, чакаме с интерес ! smile.gif
w0lf
Цитат(booker @ 7 Sep 2006, 08:45 PM)
Ей, качете го по-рано този 1-ви сезон! Че аз го свалям стана цяла седмица от някакъв смотан тракер на едни rmvb файлове, които искат специална разкомпресираща програма и  съм още до половината, ама нейсе... Хайде, успех на евентуалните бъдещи преводачи, чакаме с интерес ! smile.gif
*

Защо го сваляш от някакъв си тракер,като тия rmvb ги има в арена,1ви и 2ри сезон,аз ги има всички сезони на rmvb,ама друго си е на ДВДРип.
batkobobi
англиски за 05x06
w0lf
Качен е вече и 2ри сезон на сериала:

Monk.Season 2.WS.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL
w0lf
Има вече и 4ти сезон:

Monk.Season 4.DVDRip.XviD-TOPAZ

ПП.От 3ти сезон ми остана да сваля още само една серия която е на 80%,да се надявам че до ден-два ще я сваля и ще мога да кача и 3ти сезон на ДВДРип.
dodo1972
Благодаря за линка за 1-ви сезон - свалих си двд рипа ,а сега и някой да направи субтитри ще е прекрасно
w0lf
Ето го и 3ти сезон:

Monk.Season 3.WS.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL

Няма да свалям още 5ти сезон защото е на DSR,ще изчакам на излезне на ДВДРип,продължавам да търся субтитри за сериала на английски.
pleo
Добре хора,

Rазбреахме, че филма велик. Найстина е готин. Радвам му се по RTL. Тегля всички сезони от чужбинските тракери.

Ще има ли обаче превод? Чудесно ще е ако някой се захване с превода. От сега изказвам благодарност, wink.gif
pleo
Ехооо... още веднъж (за последно) да питам: След цялата патардия, колко велик е Монк (че е велик, велик) някой ще се хване ли да преведе нещо?
the_creator_pz
Ало зорлиите, в какъв вид го искаш, отчет ли да ти дам, протокол ли да ти съставя, реферат ли... обясни се милион пъти ако някой нещо иска да направи има тема, щом не се пише в нея в момента значи още няма кандидат, като се появи някой ще пише, на който не му изнася... да се спасява както може, аман от "ма аз само питам да знам, да си ги изтрия ли от харда" и прочие, седиш и чакаш като има нещо благодариш и толкова...
pleo
Цитат(the_creator_pz @ 18 Sep 2006, 08:51 PM)
Ало зорлиите, в какъв вид го искаш, отчет ли да ти дам, протокол ли да ти съставя, реферат ли...
*

Пазарджик, Дипломна работа напиши брато... biggrin.gif
booker
Ако някой е открил АНГЛИЙСКИ субтитри за 1-вия сезон, да ги дава, ще се пробвам да преведа някое епизодче. smile.gif
excape
Днес от 20 часа по БТВ - първа серия на сериала.
w0lf
Цитат(excape @ 3 Jan 2007, 07:03 PM)
*

Благодаря за инфото, надявам се сега някой да го гледа и да се заеме със субтитрите smile.gif Имам всички сезони на ДВДРип, както съм написал по рано в темата smile.gif
booker
Цитат(w0lf @ 3 Jan 2007, 09:07 PM)
*

Благодаря за инфото, надявам се сега някой да го гледа и да се заеме със субтитрите smile.gif Имам всички сезони на ДВДРип, както съм написал по рано в темата smile.gif
*

От 21 часа е. Еми, май най-добре някой да ги направи на качествен тв рип и да ги качи на някой голям тракер smile.gif
excape
Цитат(booker @ 3 Jan 2007, 09:53 PM)
Цитат(w0lf @ 3 Jan 2007, 09:07 PM)
*

*

От 21 часа е. Еми, май най-добре някой да ги направи на качествен тв рип и да ги качи на някой голям тракер smile.gif
*

Мерси, че ме поправи, мислела съм си за 21, но съм писала с краката сиsmile.gif
bentley
На някои друг торрент има ли го , защото линковете които са даде има греща нещо на SQl-a и немога да го изтегля?
w0lf
Цитат(bentley @ 3 Jan 2007, 11:13 PM)
На някои друг торрент има ли го , защото линковете които са даде има греща нещо на SQl-a и немога да го изтегля?
*

Има го, ама е във външен тракер, защото не мога да качвам никъде другаде, а Деян спря неговия тракер, ето и линковете :

MartineZzZ
Дааа,това за рипването от БТВ ми допадна.Идеята наистина е добра.Хайде някой който има желание и възможност да се хвана сериозно и да сваля серийте и после да ги качва някъде,така че всички да можем да си ги свалим.
Със сигурност този човек ще успее да си качи коефициента,демек интерес ще има tongue.gif Аз не съм фен на БГ дублажите,но в случая това е решение.Положението със субтитрите явно няма да го бъде,но така ще можем поне да изгледаме част от сериала. Не дай си боже пък тия от БТВ да вземат да излъчат всички сезони! :lol_2:

Благодаря предварително на човека който евентуално би се захванал с това благородно начинание. clapping.gif
Insaneboy
Цитат(w0lf @ 4 Jan 2007, 12:23 AM)
*

Има го, ама е във външен тракер, защото не мога да качвам никъде другаде, а Деян спря неговия тракер, ето и линковете :

*

Тук има първия сезон ДВДРип, а скоро и другите.
http://axelbg.net/browse.php
emil644466
*

ето 1-ви сезон в Линкос http://zamunda.net/details.php?id=72310 rock.gif
kiko-astra
ето и 2-ри сезон http://zamunda.net/details.php?id=72342 :59:
w0lf
Торент тракера на Деян отново работи с пълна сила, който иска нека си свали от там сериала, има всички сезони там.
E-Tle
Не се мъчете в Isohunt ! Ето първи сезон на Монк Zamunda.net и втори сезон Zamunda.net :lol2:
w0lf
Цитат(E-Tle @ 5 Jan 2007, 03:06 PM)
Не се мъчете в Isohunt ! Ето първи сезон на Монк  Zamunda.net и втори сезон Zamunda.net  :lol2:
*

Не знам кой се мъчи в Исото, но в замундата 1вия сезон не е ДВДРип.
Citruss
Хора дайте ми,англ. субтитри..на първи сезон.и ш напрая всичко вазможно да ги преведа[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
w0lf
Цитат(Citruss @ 13 Jan 2007, 05:46 PM)
Хора дайте ми,англ. субтитри..на първи сезон.и ш  напрая всичко вазможно да ги преведа[FONT=Times][SIZE=7][COLOR=blue]
*

Ето ти за 1-2 епизод, за другите имам някой преводи на френски и транскрипций на английски за някой епизоди, прикачвам ги всички субове дето имам:
gogyto
По-добре започнете от втория сезон ,че то по БТВ ще свърши първия докато го преведете.Надали БТВ ще изкарат всички сезони на екс. :59:
NoThanks
Утре ще кача субтитрите за сезон 2 епизод 2.Субтитрите вече са готови само трябва да ги редактирам малко.Ако имам време утре може да преведа и епизод 3
Risteto
Мерси NoThanks.
С нетърпение чакаме следващите субтитри. :clap: :clap: :clap:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.