Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Монк
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
gogyto
Някой може ли да ми даде суб за 01х07 по възможност на английски?
NoThanks
Ето субтитрите за сезон 2 епизод 2
Субтитрите са за релийза,качен тук.За източник съм използвал английските субтитри,качени в торента и тайминга е перфектен.Мисля,че и превода,който съм направил също е на ниво biggrin.gif tongue.gif Надявам се да ви харесат.Епизоди 3 и 4-другата седмица
firefly
Аз още преди няколко дена направих за 3-ти епизод на 2-ри сезон
http://subsunacs.net/get.php?id=29141
w0lf
Само искам да попитам, защо не го почнете сериала от началото, знам че няма за всички епизоди суб, но тия където имат, никой не гледа сериал от 2ри сезон, само въпрос зададох към преводачите, не искам други хора да се намесват.
firefly
Защото първи сезон върви по БТВ и предполагам скоро ще свърши smile.gif
w0lf
Цитат(firefly @ 23 Jan 2007, 04:39 PM)
Защото първи сезон върви по БТВ и предполагам скоро ще свърши smile.gif
*

Знам че го дават по БТВ, но нали знаеш, че ДВДРипа със субчета, си е ДВДРип със субчета, не може да се замени с ТВРип с дублаж. tongue.gif
gogyto
10x za subovete davaite se taka den sled den :clap:,samo pak da pomolq za sub na S1E7 na angliiski ako moje.
NoThanks
Преведох и сезон 2 епизод 4.Ако нещо не ви харесва по субтитрите,казвайте да ги оправям wink.gif
П.П Субтитрите са качени на сайта и чакат одобрение.
Edit: http://subsunacs.net/get.php?id=29278
BlueDragon
ще започна предова на
Monk Season 1 Ep.12
booker
Цитат(BlueDragon @ 25 Jan 2007, 10:54 AM)
ще започна предова на
Monk Season 1 Ep.12
*

Дано да е превод, а не предова tongue.gif .
Аз пък реших да почна от 1 епизод на ДВрип-а по субтитрите, които Волф даде. Ще карам полеко-леко, сериала вече мина по БиТиВи, така, че...
А пък и Sisqo да не ми се скара, че не съм ги минал на спел чек tongue.gif .
Имайте търпение, като съм готов, ще дам линк! smile.gif
Scrooge
Цитат(booker @ 25 Jan 2007, 05:37 PM)
Цитат(BlueDragon @ 25 Jan 2007, 10:54 AM)
ще започна предова на
Monk Season 1 Ep.12
*

Дано да е превод, а не предова tongue.gif .
Аз пък реших да почна от 1 епизод на ДВрип-а по субтитрите, които Волф даде. Ще карам полеко-леко, сериала вече мина по БиТиВи, така, че...
А пък и Sisqo да не ми се скара, че не съм ги минал на спел чек tongue.gif .
Имайте търпение, като съм готов, ще дам линк! smile.gif

*

Супер :clap: защото изпуснах първите две серии от филма
gogyto
*

[/quote]

Ami che iztegli si tvrip-a na sushtite togava:P
booker
[quote=gogyto,25 Jan 2007, 11:01 PM]Супер :clap: защото изпуснах първите две серии от филма
*
[/quote]

*

[/quote]

Няма тв рип на 1 и 7 епизод, а пък и качеството на тези рипове в Замунда не е много добро. А пък и няма място за сравнение за качеството с ДВД Рипа smile.gif
NoThanks
Утре ще започна превода на сезон 2 епизод 5.До неделя би трябвало да съм превел епизоди 5 и 6
kiko-astra
NoThanks благодаря за превода clapping.gif
gogyto
[quote name='booker' post='120417' date='25 Jan 2007, 10:30 PM'][quote=gogyto,25 Jan 2007, 11:01 PM]
*
[/quote]

*

[/quote]

<span style='color:blue'>Няма тв рип на 1 и 7 епизод, а пък и качеството на тези рипове в Замунда не е много добро. А пък и няма място за сравнение за качеството с ДВД Рипа smile.gif </span>
[/quote]

E pri nas tuk w ruse nqmame za 7-mi samo na drugite gi ima rip-owete
NoThanks
Субтитрите за епизод 5 са готови и само чакат одобрение smile.gif
Edit: http://subsunacs.net/get.php?id=29487
gogyto
До тук ли бяхме с превода... cool.gif
NoThanks
Поне аз ще продължа да правя субтитри за сериала,но просто напоследък си имах доста друга работа(ученик съм все пак в края на срока и всичко останало biggrin.gif )Понеже по телевизията епизодите доста напреднаха си мисля да започна да тегля ТВ риповете(всъщност утрешния епизод ще е първия,който не е преведен) и ще използвам готовия превод от телевизията.Понеже до другия понеделник съм свободен ще понаваксам с превода и ще преведа повечето епизоди+някой неизлъчван.
gogyto
Браво браточка,давай се така clapping.gif
wassilzaza
Не сам пропускал никоя серия от първия сезон по БТВ като свърши ще тегла 2 сезон да го гледам и него. Благодаря на Nothanks за преведените серий от 2 сезон чакам още !
rumen a
И аз правя субтитри, обаче незнам Английски, и затова съм почнал от 1 сезон, слушам го с БГ Аудио и ги пиша ръчно smile.gif Така ще има 1 сезон с субтитри, което досто добре (поне за мен), кефи ме когато е с оригинален звук и със сибтитри wink.gif

P.S. Специални Благодарности на "Nothanks" за старанието и превода на Монк. Евала!!! clapping.gif

P.S2. Почнал съм превода на 1 сезон 1 епизод (който е 1:17 часа) от Рип-а от БТВ, ако някой е решил и той да ги пише, да почва от 2 епизод. Скоро ще кача субтитрите на 1 епизод. Половината съм ги написал.
rumen a
Направих субтитрите за 1 сезон 1 епизод.
Качил съм ги.
NoThanks
Субтитрите за епизод 7 са качени и чакат одобрение
tihomirbg
Хора от къде мога да си дръпна сезоните линковете нещо маи не работят а в торентрака няма сиид ако някой ми каже ще съм му благодарен smile.gif мерси предварително smile.gif smile.gif
jujak
Сериала е супер! laugh1.gif laugh1.gif
Някой може ли да качи песента, с която започва филмчето?
kurli
Направих субтитри за 05x01
Enjoy smile.gif
има ги в юакса http://subsunacs.net/get.php?id=30276
Скоро ще има и за другите епизоди от 5ти сезон
deizi_vd
Цитат
Хора от къде мога да си дръпна сезоните линковете нещо маи не работят а в торентрака няма сиид ако някой ми каже ще съм му благодарен мерси предварително
аз също, не може ли някой да ги качи в zamunda.net или някъде по бг. тракерите
rumen a
Цитат(deizi_vd @ 14 Feb 2007, 12:43 AM) *
Цитат
Хора от къде мога да си дръпна сезоните линковете нещо маи не работят а в торентрака няма сиид ако някой ми каже ще съм му благодарен мерси предварително
аз също, не може ли някой да ги качи в zamunda.net или някъде по бг. тракерите

Еми http://subsunacs.net според теб не е ли БГ тракер? huh.gif
rumen a
Цитат(kurli @ 13 Feb 2007, 11:35 PM) *
Направих субтитри за 05x01
Enjoy smile.gif
има ги в юакса http://subsunacs.net/get.php?id=30276
Скоро ще има и за другите епизоди от 5ти сезон

Браво, браво, продължавай в същия дух! Евала, стра'отно! wink.gif
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
LYUBO43
Цитат(rumen a @ 14 Feb 2007, 12:48 AM) *
Еми http://subsunacs.net според теб не е ли БГ тракер? huh.gif

laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
nokia
някой може ли да даде субтитри(на английски) от 1ви сезон до сега?
rumen a
Сериала свършва в Сряда (21.02) sad.gif
БТВ явно не са купили други сезони.
A_S_A_P_
Има ли английски субтитри за 3 сезон ? И някой превежда ли го? По БТВ ще излъчат 3 сезон през януари 2008 година. mad.gif
Genius-Een
Бихте ли ми дали някое линче към субтитрите на 3, 4 и 5 сезон на английски (то се е видяло, че трябва аз да си ги превеждам)?
rumen a
Цитат(Genius-Een @ 28 Feb 2007, 10:49 AM) *
Бихте ли ми дали някое линче към субтитрите на 3, 4 и 5 сезон на английски (то се е видяло, че трябва аз да си ги превеждам)?

Погледни 1-вата страница на тази тема, там са Английските субтитри за 5 сезон
Ако ги преведеш ги сподели с нас wink.gif
rumen a
Цитат(Genius-Een @ 28 Feb 2007, 10:49 AM) *

Погледни 1-вата страница на тази тема, там са Английските субтитри за 5 сезон
Ако ги преведеш ги сподели с нас wink.gif
deizi_vd
не намирам субс на английски за 3-ти сезон може ли някой да ги качи ако ги има
nax
Работи ли се над субтитрите за липсващите епизоди от сезон 1 и 2?
Bird-Flu
Да, аз лично ще преведа оставащите епизоди от първи сезон, най-вероятно до края на седмицата. После мисля да си почина и да се захвана с трети сезон по слух.
rumen a
Цитат(Bird-Flu @ 7 Mar 2007, 06:54 AM) *
Да, аз лично ще преведа оставащите епизоди от първи сезон, най-вероятно до края на седмицата. После мисля да си почина и да се захвана с трети сезон по слух.

clapping.gif clapping.gif clapping.gif Продължавай така clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Скоро тея 2 дена ще кача s02e11 smile.gif
nax
идеално! евала и на двама ви! smile.gif
и мерси и на всички, които помагат с превода smoke.gif
Bird-Flu
качих 1x09, чакат одобрение. smile.gif
rumen a
clapping.gif Bird-Flu clapping.gif БРАВО

Незнам дали ще го прочете това "Kari__", но БРАВО и на него за превода на 4 сезон!!! clapping.gif
NoThanks
Айде и аз да се отчета с превода на епизод 14 от сезон 2. Субтитрите можете да намерите тук(@subs.sab.bz)
Едит: Започвам с превода на сезон 3 епизод 1
nax
Цитат(Bird-Flu @ 7 Mar 2007, 11:05 PM) *
качих 1x09, чакат одобрение. smile.gif

браво.. кога да очакваме 11 и 12 на сезон 1 ? smile.gif
Bird-Flu
nax, спокойно, те също няма да останат без превод. Тия дни ще бъдат качени, имах малко ангажименти тази седмица и за това не съм качвал нищо.
rumen a
02x12 е качен, утре най-късно ще кача и 02х13 и 02х15 smile.gif
Bird-Flu
Току-що добавих преводи за 1x10 и 1x11. Знам, че вече има превод на 1x10, но тъй като бях решил да преведа целия сезон, съм ги качил и тях. Нищо лично срещу rumen, просто исках да има един превод различен от този на bTV.

@NoThanks:
Радвам се, че си започнал трети сезон, като приключа с 1x12 (най-късно във вторник), ще помогна с превода на някои от епизодите.

Браво на всички, които правят субтитри за този сериал и успех. wink.gif
rumen a
Цитат(Bird-Flu @ 11 Mar 2007, 11:18 PM) *
Нищо лично срещу rumen, просто исках да има един превод различен от този на bTV.

Няма проблем smile.gif

Качих и 02х15, целия 2-ри сезон е готов smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.