Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Монк
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
ivan1111
Цитат(jujak @ 18 May 2007, 12:37 PM) *
Долу горе на колко % е пети епизод и за кой релийз се превеждат?

Аз го почнах преди време /отзад напред, понеже кърли го беше почнал от първи епизод/. Преведох два - 15 и 16 и почнах 14-ти, но се наложи да го замразя поради заболяване на майка ми - просто не мога да мисля за друго.
Има ли желаещ за следния експеримент:
Превеждам го гласно и правя запис /МР3/. Някой, запознат с Subtitle Workshop, по този аудиозапис прави субс.
rumensoft имаше желание да помага...?
Релийзът е с някакви инициали TVPG usa в началото на сериите. Изпиратстван от този източник май:
http://www.usanetwork.com/series/monk/
Мисля, че ги има в mininova.org или thepiratebay.org
Много Монк-ци има в http://btjunkie.org/search?q=monk но не са сортирани и са май от кол и въже.
Общо взето лесно се нагаждат субтитри към разни рилийзи, стига да ги има. Трябва малко опит с горната програма.

ПП. Намерих следи от торент файловете, не знам дали ще помогнат:
^mininova[1].org^ monk.s05e13.dsr.xvid-orenji.[VTV]
+[mininova[1].org]+ monk.s05e05.dsr.xvid-orenji.[VTV]
+[mininova[1].org]+ monk.s05e08.dsr.xvid-orenji.[VTV]
+{mininova[1].org}+ monk.s05e02.dsr.xvid-crimson.[VTV]
+{mininova[1].org}+ monk.s05e03.dsr.xvid-orenji.[VTV]
+{mininova[1].org}+ Monk.S05E16.DSR.XviD-LOL.[eztv]
+-mininova[1].org-+ monk.s05e06.dsr.xvid-orenji.[VTV]
skeleta123
Аз може да се навия ама после ще им трябва редакция заради запетайките и правописни грешки затова мисля че няма смисъл. ПО добре е някой който не прави толкова правописни грешки като мен.Идеята е мн добра и аз мисля че така преводите ще станат мн бъпрзи.Устните преводи стават за околко 2-3 часа и после докато се напишат буквичките и се направи редакция и за два дена най-много епизода ще е готов със хубави субтитри.

Колкото до епизодите аз ги имам всичките дръпнати май от арена докато имаше сийд.Ако някой иска мога да ги кача и тех в аксел ама скоростта ще е мн бавна.Или може отделен епизод ако някой иска така ще стане по-бързо.
toreto
Цитат(ivan1111 @ 25 May 2007, 09:37 AM) *
Превеждам го гласно и правя запис /МР3/. Някой, запознат с Subtitle Workshop, по този аудиозапис прави субс.
rumensoft имаше желание да помага...?

Ако е за 5 сезон, то давай. Ще го нащракам. А, за 3 и 4 едва ли ще има нужда, тъй като почва скоро по бТВ както каза rumen_a.
rumen a
ОК, не ме бърка да направя.
Ние с toreto сме екип. Той пише, аз правя тайминг wink.gif
skeleta123
Айде 3-ти го остъйте ама поне запълнете 4-ти има 4-5 епизода без субс и тогава почнете 5-ти.
toreto
Цитат(skeleta123 @ 26 May 2007, 12:00 AM) *
Айде 3-ти го остъйте ама поне запълнете 4-ти има 4-5 епизода без субс и тогава почнете 5-ти.

Трети и четвърти си имат преводачи. По-добре да не се дублираме и да правим 5-ти.
Пък и без това трети и четвърти ще ги дават по бТВ скоро. По-натам може и техния превод да се използва и да се направят суб-ове за останалите епизоди.
jujak
Цитат
Има ли желаещ за следния експеримент:
Превеждам го гласно и правя запис /МР3/. Някой, запознат с Subtitle Workshop, по този аудиозапис прави субс."
"

Дай да видим какво ще се получи.
ivan1111
Преведох "гласово" 50 реда за проба от 05х10. Отне ми десетина минути. Който го иска да даде мейл.
toreto, трябва да имаш англ. субс. Номерата на редовете са по тях. И просто ги заместваш с българските думички. Тайминга на английските на мен ми пасва. Румен май го променя... не знам.
Ако нямаш англ. субс. за пети сезон, ще ти ги пратя.
TZANKOSSS
При трети опит да пуснеш субтитри от друг сайт- независимо кой е, получаваш моментален бан, без право на оспорване!
rumen a
Цитат(TZANKOSSS @ 30 May 2007, 06:25 PM) *
При трети опит да пуснеш субтитри от друг сайт- независимо кой е, получаваш моментален бан, без право на оспорване!

Аз ли?! huh.gif Кои субтитри съм пуснал?
TZANKOSSS
Той си знае кой е. Аз съм му изтрил всички мнения от темата. Спри да правиш мнения по този начин. Само неприятности ще ти навлече.
skeleta123
Цитат
ehoooo
zdraveite
Mnogo me interesuva dali ima nqkade vsi4ki subtitri na sezon 3 i sezon 4 naMONK NAMERIH SAMO DO 7 epizod n a3 i 4 sezon kad emoga da si namerq i za ostanalite epizodi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Буквички има изцяло за 1-ви, 2-ри и 3-ти сезон.(???) ( Monk.Season 2.WS.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL) (3.WS.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL)
За 4-ти липсват 13-ти и 14-ти епизод.(Monk.Season 4.DVDRip.XviD-TOPAZ)
А за 5-ти има за 1-ви, 5-ти, 9-ти, 10-14-ти за (DVDRip.XviD-GAOViXBGiNFO) + (monk.515.dsr-lol.[VTV]) (& monk.516.dsr-lol)

# И пиши на кирилица ако обичаш.
strah
Преди малко качих субовете за осми епизод от трети сезон.Скоро трябва да се появят.
SeverinaHR
Много Благодаря!!!!!!!!!!!!

Извинявам се за кирилицата,но се усетих много касно че не писах на български,просто сам свикнала да пиша така понеже известно време имах само US!!!
sonique
И аз ти благодаря! good.gif
some_love
ако някой ми каже субтитрите за 3 сезон много ще му благодаря rolleyes.gif
strah
Пишеш на търсене Monk и ще ти излязат субове за 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 и 16 епизод оттретия сезон.Между другото всеки момент щекача и 13 епизод.
strah
Честито. Трети сезон е готов. Преди малко качих 15-ти, (трябва да се появи скоро).
С него и двата епизода от Real се закръглят 16-те епизода от сезона.
А сега продължаваме нататък към оставащите от четвърти и пети сезон.
Приятно гледане.
skeleta123
Мерси много wink.gif
toreto
Monk.S06E01.DSR.XviD-NoTV

@AvatarBG
@mininova
skeleta123
monk.601.dsr.xvid.notv.[VTV].avi wink.gif @ axelbg.net
Perun12
из форума не можах да намеря субтитри за следните епизоди Season5 Серии 2,3,4,6,7,8
Намерих англиски субтитри за тях
ако някой се интересува да каже.
FreezingSkull
много як сериал, гледам го с голямо удоволствие
toreto
Monk S06E02 DSR XviD-NoTV

@mininova

@ArenaBG

@Zamunda

@AvatarBG

Monk S06E03 DSR XviD-SYS

@mininova

@ArenaBG

@Zamunda
strah
14 епизод чака одобрение с което и четвърти сезон е завършен.
Честито!
остават няколко епизода от 5 сезон (2,4,6, а по 3,7,8 се работи)- до 1-2 седмици ще са готови. и те
thecoroner
hmm.gif А аз, защо имам и 15 и 16 епизод от четвърти сезон!? И с тях ми свършва сезона.Не мога да го гледам по БТВ, така че с нетърпение ще чакам превод и за тях! clapping.gif
strah
Цитат(thecoroner @ 31 Jul 2007, 09:59 PM) *
hmm.gif А аз, защо имам и 15 и 16 епизод от четвърти сезон!? И с тях ми свършва сезона.Не мога да го гледам по БТВ, така че с нетърпение ще чакам превод и за тях! clapping.gif

15 и 16 ги има вече (с това сезона е комплект) както и почти всичко от 5-и и 6-и сезон.
ОТ пети излезе 2, в неделя ще излезе 4, а вероятно и 3 ще е е готов до тогава. Остават 6 и 8, по които също се работи.
От шести - досега има и четирите епизода, и понеже има ентусиасти, сезона се поддържа в крак с излъчването на епизодите в сащ
Има-няма до края на август 2007 ще има пълен комплект субс за монк
thankyou
<#thank#>
strah
Честито вече и всички субове за пети сезон са вече факт.
MKM
Търся субтитри на български само за серията с Willie Nelson.
Някой може ли да ми помогне да ги намеря.
Не знам кой сезон е това, но който ги гледа сигурно ще знае.
strah
Цитат(MKM @ 17 Sep 2007, 11:38 AM) *
Търся субтитри на български само за серията с Willie Nelson.
Някой може ли да ми помогне да ги намеря.
Не знам кой сезон е това, но който ги гледа сигурно ще знае.

Това е 01х11.Много приятна серия.Има ги на сайта тук.
toreto
Редакцията на първи сезон е завършена.

Monk.Season.1.WS.AC3.DVDRip.XviD-FoV

Monk - Season 1
(Версията в Zamunda.NET и ArenaBG.com)

Превод: Bird-Flu
Редакция: booker & toreto
aaamaha
Благодаря smile.gif
toreto
Цитат(aaamaha @ 23 Feb 2008, 12:10 PM) *
Отдавна не е имали коментари тук, но нищо надявам се да се забележи това което ще напиша.smile.gif
Търся серията на Монк в която участва Willie Nelson.
Гледах я по телевизията, но не помня от кой сезон е.
Някой ако може да помогне ще съм много благодарен.

Погледни преди да питаш. Две мнения над твоето има отговор на въпроса ти.

Епизодът е 11, а сезонът 1.
irmir
Много се извинявам за безпокойството, н одали ще е възможно някой да даде линк, откъдето да си сваля 4-тия сезон на сериалчето и да е TOPAZ, защото иначе тайминга на субтитрите не е нагласен...
Благодаря предварително!!!
D&B
Ами тука го има ... не е на ТОPAZ ама като гледам то си има нагласени субс wink.gif
mobiles
Монк вече и 7ми сезон http://arenabg.com/details.php?id=b7dbd581...c6cb81a0037007f
bijutera
Излезе новия епизод http://zamunda.net/details.php?returnto=%2...p&id=136047
prodan
А някой знае ли друг знае ли български фен сайт освен http://monkfans.hit.bg/ и български форум освен http://monkfans.forumotion.com/ ???
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.