Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< One Tree Hill (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
AZDEAZ
Цитат(MartineZzZ @ 15 Nov 2005, 03:50 PM)
Някой не ги ли намери тези английски субтитри.Що така се закучи работата с тях нещо...
*

Нещо май ги няма, щото ако ги имаше все някой щеше да се обади и да ги даде. Във фором обикновено излизат във вторник късно вечерта, явно на хората от онзи сайт ОТН не им е приоритет. Но друго не ни остава освен да чакаме.
lolitta
Някой знае ли дали утре ще има нова серия или ще има чак другата година?
w0lf
Цитат(lolitta @ 15 Nov 2005, 07:07 PM)
Някой знае ли дали утре ще има нова серия или ще има чак другата година?
*

Пише че ще има :

307 16 Nov 05 Champagne for My Real Friends, and Real Pain for My Sham Friends
lolitta
w0lf,благодаря ти smile.gif
AZDEAZ
Здрасти, хора!

Благодарение на w0lf, който ми обърна внимание на това нещо, ще ви предоставим в следващите дни превод на компютърния дневник, който Пейтън Сойър започна да води след срещата с майка си. В него тя споделя размисли за изминалия ден и събитията, които са се случили.
Освен това както знаете животът на Пейтън е тясно свързан с музиката и w0lf съвсем се постара за вас и откри този албум, за който тя говори в първия си запис.

Ето сега първата част на дневника, а музиката след малко:
Вижте прикачените файлове
nubits
Стува ми се, че нямахте английски субтитри за 6-та серия... cool.gif ... Аз се извинявам, но няма да мога да помогна с превода unsure.gif

AZDEAZ
Благодаря за субтитрите. ludoto_mimi утре ще ги почне.
w0lf
Цитат(AZDEAZ @ 16 Nov 2005, 02:17 AM)
Здрасти, хора!

Благодарение на w0lf, който ми обърна внимание на това нещо, ще ви предоставим в следващите дни превод на компютърния дневник, който Пейтън Сойър започна да води след срещата с майка си. В него тя споделя размисли за изминалия ден и събитията, които са се случили.
Освен това както знаете животът на Пейтън е тясно свързан с музиката и w0lf съвсем се постара за вас и откри този албум, за който тя говори в първия си запис.

Ето сега първата част на дневника, а музиката след малко:
*

Ето го и албума Nada Surf - The Weight Is A Gift [2005],за които става дума в дневника:

01 Nada Surf - Concrete Bed

02 Nada Surf - Do It Again

03 - Nada Surf - Always Love

04 - Nada Surf - What Is Your Secre

05 - Nada Surf - Your Legs Grow

06 - Nada Surf - All Is A Game

07 - Nada Surf - Blankest Year

08 - Nada Surf - Comes A Time

09 - Nada Surf - In The Mirror

10 - Nada Surf - Armies Walk

11 - Nada Surf - Imaginary Friends

ПП.Дал съм два линка за сваляне,ако някой има проблеми с единия,да го свали от другото място.
w0lf
Съжалявам за този пост,нета ми се скапа и постнах два пъти предишния. :evil2:
Mimi_
Цитат(nubits @ 16 Nov 2005, 01:27 AM)
Стува ми се, че нямахте английски субтитри за 6-та серия... cool.gif ... Аз се извинявам, но няма да мога да помогна с превода unsure.gif

*

10х за суб.Дано някой ги превежда. wink.gif
peak
Цитат(AZDEAZ @ 16 Nov 2005, 02:36 AM)
Благодаря за субтитрите. ludoto_mimi утре ще ги почне.
*

Браво :clap: Успех с превода и дано скоро стане. Аз до ся не съм писал в тази тема, но да кажа че и аз съм заклет фен на този невероятен сериал :59: rock.gif
Ще се радвам на вашата компания, а надявам се и вие на мойта!

One Tree Hill Rullezzz!
w0lf
Ето как може да се чуе всичко от Peyton's PODCAST:

1: Сваляте си ето тази програма iTunes и си я инсталирате.

2: Отивате на този ЛИНК и там пише peyton's PODCAST Listen to Peyton's exclusive podcast from Tree Hill only on iTunes! и ви се отваря програмата iTunes сама,от там щракате на което искате линкче и почвате да слушате всичко което е казала.
ludoto_mimi
Готово.

И още преди да сте почнали да ви кажа, че има една непреведена реплика.
nacho
Благодаря за субтитрите
jull
clapping.gif clapping.gif clapping.gif
lolitta
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
peak
Цитат(ludoto_mimi @ 16 Nov 2005, 10:11 PM)
Готово.

*

Евала :clap: :Bow:
tzar
Браво мацка.
pesho_mj
parvo 10x na mimi za prevoda!
i nqkoi ako moje da kaje koga izlizat epizodite 6toto do sega gi imah vsi4kite na kup i ne znam koga da 4akam nov epizod...
ludoto_mimi
Цитат(pesho_mj @ 17 Nov 2005, 12:29 AM)
parvo 10x na mimi za prevoda!
i nqkoi ako moje da kaje koga izlizat epizodite 6toto do sega gi imah vsi4kite na kup i ne znam koga da 4akam nov epizod...
*

Излизат в сряда вечерта в Америка и се появяват в България сутринта в четвъртък.Тоест утре (вече май е днес - четвъртък) има нов епизод.
MartineZzZ
Лудо Миме,....уникална!Уникална си както винаги!Огромно Благодарско от мен про rock.gif дължавай все така да ни радваш rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Roben
7 Епизод

ArenaBG
da_nikon
сериали
AZDEAZ
Цитат(w0lf @ 16 Nov 2005, 08:39 PM)
Ето как може да се чуе всичко от Peyton's PODCAST:

1: Сваляте си ето тази програма iTunes и си я инсталирате.

2: Отивате на този ЛИНК и там пише peyton's PODCAST Listen to Peyton's exclusive podcast from Tree Hill only on iTunes! и ви се отваря програмата iTunes сама,от там щракате на което искате линкче и почвате да слушате всичко което е казала.
*

Това е много хубаво, радвам се че си го разгадал как става.
За онези, които имат бавен нет, а вярвам, че повечето от нас сме с такъв, да им кажа, че няма да могат да слушат дневника онлайн и ще трябва да си го свалят на харда, това става като натиснете бутона в дясно на линка върху, който пише get episode. Еми това е.

А на онези, на които изобщо не им се занимава с такива неща могат да си изтеглят аудиофайловете и преводите към тях от тук. Проверявайте пероидично за новости.
Mimi_
Цитат(ludoto_mimi @ 16 Nov 2005, 09:11 PM)
Готово.

*

10x за суб. wink.gif
pesho_mj
субтитрите за 7ми епизод пак ли ще излязът толкова късно или това беше изклучение за дето нямаше англ.субтитри
ludoto_mimi
Цитат(pesho_mj @ 20 Nov 2005, 12:53 AM)
субтитрите за 7ми епизод пак ли ще излязът толкова късно или това беше изклучение за дето нямаше англ.субтитри
*

Английските субтитри винаги излизат късно -> и българските! dry.gif
pesho_mj
е баси тъпото...аз първите 2 сезона ги изгледах за 5 дни и ся много се дразня че трябва да чакам цяла седница. Не знам вие как издаржате ама то и да не издаржате нищо не може да се направи unsure.gif
ludoto_mimi
Цитат(pesho_mj @ 20 Nov 2005, 11:55 AM)
е баси тъпото...аз първите 2 сезона ги изгледах за 5 дни и ся много се дразня че трябва да чакам цяла седница. Не знам вие как издаржате ама то и да не  издаржате нищо не може да се направи    unsure.gif
*

Ами първите 2 сезона вече си бяха излезли и си имаше субтитри за тях. А тези сега ги излъчват по телевизията.
the_creator_pz
Цитат(pesho_mj @ 20 Nov 2005, 12:55 PM)
е баси тъпото...аз първите 2 сезона ги изгледах за 5 дни и ся много се дразня че трябва да чакам цяла седница. Не знам вие как издаржате ама то и да не  издаржате нищо не може да се направи    unsure.gif
*

Братино знам какво е но с времето ще се оправиш и аз като ги изгледах за 4 дена супер много се зарибих (и зато и почнах да превеждам де) но с времето ще се поуспокоиш малко.
lilipopll
Някой може ли да даде линк за Wallpaperi на геройте от сериала.Благодаря предварително
AZDEAZ
http://www.starpulse.com/Television/One_Tr...ill/Wallpapers/
http://www.onetreehillonline.com/media/wallpapers/
http://www.allstarz.org/~onetreehill/
http://www.romanticsgarden.com/heather/Wallpaper_oth.htm
http://www.fond-ecran-photo.com/S%E9ries%2...Tree%20Hill.htm
http://thewb.warnerbros.com/web/downloads_show.jsp?id=OT
http://www.chooseyouritem.com/screensavers..._tree_hill.html
http://www.wbnx.com/shows/oth/onetreehill.htm

и още много, просто не може да си представиш. просто напиши в гугъла one tree hill-wallpapers и се дави в информация. тези линкове са от първата страница, може да я пропуснете.
da_nikon
http://www.onetreehillcorner-gallery.com/
livin_my_live
искам да разбера дали скоро 6те има субтитри за 7 серия на 3 сезон на One Tree Hill
AZDEAZ
Цитат(livin_my_live @ 22 Nov 2005, 04:04 PM)
искам да разбера дали скоро 6те има субтитри за 7 серия на 3 сезон на One Tree Hill
*

И ние това искаме да питаме, ама не може, щото тези които правят английските субтитри и ги чакаме, само да ги питаме кога ще се готови и ще ни баннат от форума. Така, че когато те са готови и ние ще започнем нашата работа. Досега все късно вечерта във вторник пускат английските титри и ние се стараем във сряда да имате превода.
peak
Цитат(AZDEAZ @ 22 Nov 2005, 05:15 PM)
Досега все късно вечерта във вторник пускат английските титри и ние се стараем във сряда да имате превода.
*

за което сме ви адски задължени и благодарни. :clap: clapping.gif
One Tree Hill Forever rock.gif
AZDEAZ
Ииии, съдбата много обича да ме опровергава. Все още няма титри за ОТН, а по това време друг път вече е имало. Дано утре сутринта да има.
4API
Не мога да разбера за6то след всеки епизод се пита "кво става със субтитрите"....Малко тарпение бе хора...80% от приказките са "кога ще станат"...Даите да направим форума малко по интересен
Leila555
Moje li malko siid za sezon 2 v Arena pls smile.gif
livin_my_live
много ви благодаря за отговора !!
lolitta
Искам да попитам дали е вярно,че серията която ще излиза днес е повторение на стара?
the_creator_pz
да новата ще е другата седмица след това чак на 14 декември и следващата серия ще е чак догодина.
joni_
Тоест ,новите епизоди ще са през седмица wink.gif
lolitta
Еее много гадноsad.gif
the_creator_pz
За нетърпеливите вижте този сайт кой сериал кога го дават щото според него излиза че след 14 декември 3x09 другата серия ще е февруари чак, ще чакаме и ще се надяваме, това е.
darkslde
тъй като не съм чел никакво инфо относно сериите
само да попитам
за колко сезона е планиран сериалът
AZDEAZ
Цитат(darkslde @ 24 Nov 2005, 08:31 PM)
само да попитам
*

Ами досега не е излизала такава информация.

Да ви зарадвам, че намерихме тук едни субтитри за 7-ма серия, обаче са лоши наложи се синхронизация, за коя то да благодарим на ора, а аз действам върху превода, но става малко бавно. Дано успея тази вечер да ви зарадвам. На 25% съм.
MartineZzZ
Цитат(Leila555 @ 23 Nov 2005, 02:57 AM)
Moje li malko siid za sezon 2 v Arena pls smile.gif
*

Бахти наглоста! Нямам думи.Букви дори...

П.С. Марш в АРЕНА и да не мърдаш от там!
Mimi_
Цитат(AZDEAZ @ 24 Nov 2005, 10:43 PM)
Цитат(darkslde @ 24 Nov 2005, 08:31 PM)
само да попитам
*

Ами досега не е излизала такава информация.

Да ви зарадвам, че намерихме тук едни субтитри за 7-ма серия, обаче са лоши наложи се синхронизация, за коя то да благодарим на ора, а аз действам върху превода, но става малко бавно. Дано успея тази вечер да ви зарадвам. На 25% съм.
*

Окс 10х надявам се да ги имаме по скоро. smile.gif wink.gif
lukul1
Цитат(Mimi_ @ 9 Oct 2005, 03:45 PM)
Айде направете суб. сеедно кой ще ги прай.Който може да праи.А не да чакаме 10 века. smile.gif 10х на тоя който ще ги прай. smile.gif wink.gif
*

Споко брато всичко пореда си.Иначе всичко е ОК! :clap:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.