Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Threshold
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
deank

Официален сайт
IMDB Threshold Series Info
Пилотен епизод 35 мин. и останалите HDTV рипове: (site-1, site-2, site-3, site-4)
Старт по CBS: 16 септември 2005

СУБТИТРИ
S01E00 - Пилотен епизод (SCREENER) (Threshold S01E00.DVD.Screener.Xvid_INK)
S01E01 - Първи епизод (Threshold.S01E01.HDTV.XviD.REPACK-CRiMSON)
S01E02 - Втори епизод (Threshold.S01E02.HDTV.XviD-CRiMSON)
S01E01 + S01E02 - Първите два епизода (FOV - версия) (Threshold.S01E01-S01E02.HDTV.XviD-FoV)

S01E03 - 100% - Трети епизод (Threshold.1x03.Blood_Of_The_Children.HDTV_XviD-FoV)
S01E04 - 100% - Четвърти епизод (Threshold.1x04.The_Burning.HDTV_XviD-FoV)
S01E05 - 100% - Пети епизод (threshold.1x05.shock.hdtv_xvid-fov)
S01E06 - 100% - Шести епизод (Threshold.S01E06.Pulse.HDTV_XviD-FoV)
S01E07 - 100% - Седми епизод (Threshold.S01E07.HDTV.XviD-TCM)
S01E08 - 100% - Осми епизод (Threshold.S01E08.HDTV.XviD-TCM)
NenoRMaleN
Ето и PROPER
Threshold S01E01-E02 Trees Made Of Glass.HDTV.PROPER.XViD-FoV

Цитат
Release Notes

CRiMSONs repack of part 1 is still out of synch in some places. For example at 18.12.
Part two goes gradually more out of sync starting at around, 28:58 up to a fight before the next ad break.

Enjoy.
Shimbadze
Threshold.1x03.Blood Of The Children.HDTV.XviD-FoV wink.gif
opa
Дидо, удоволствие е да се гледа филм с твои субтитри 10x :clap: :clap: :59: .Много добре започва сериала!Дано скоро има субове за 3та на агл. ,за да има и превод smile.gif
Roben
Threshold.S01E05.HDTV.XviD-FoV@SAB.BZ
rovado
Браво за субтитрите. Явно има фенове тук. Според скромното ми мнение този сериал е много по-добър от Surface, да се надяваме, че ще продължи в този дух...
...А, да - и очакваме добрите субтитри на deank smile.gif
MaSTeRMinD
Понеже гледам че превода е замръзнал поради липса на английски субтитри потърсих и намерих
ето за Епизоди 3 и 4

Enjoy
UpS
много е добър сериала :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Killa-g
Цитат(sora @ 9 Oct 2005, 07:53 AM)
neznam dali 6te e po hubav ot Surface no ot Firefly sigurno smile.gif
*

Surface се разводни още от първите епизоди,
а от FireFly, Farscape и StarGate (SG-1 SGA)(не задължително в този ред)
по-добри sci-fi сериали не съм срещал.
Insaneboy
Цитат(Killa-g @ 12 Oct 2005, 06:13 PM)
Цитат(sora @ 9 Oct 2005, 07:53 AM)
neznam dali 6te e po hubav ot Surface no ot Firefly sigurno smile.gif
*

Surface се разводни още от първите епизоди,
а от FireFly, Farscape и StarGate (SG-1 SGA)(не задължително в този ред)
по-добри sci-fi сериали не съм срещал.
*

хахаха разводни много добре казано
той нещо и Threshold-а леко затъпя след първите два епизода...
rovado
А бе хора добри, преводачи, няма ли кой да помогне малко на deank и да превежда малко от субтитрите на този сериал. Човекът се е заел с непосилната задача да превежда няколко едновременно, но това едва ли е по силите на някой.
А сериалът си заслужава определено!
bilbotorbins
Започвам 3-та серия. Не гарантирам за качеството.
Струва ми се обаче, че след първата серия всичко е боза.
Shimbadze
Боза е, но ти превеждай. wink.gif
hihih
ето субтитри на английски за 5 еп.
cerato
Ето и за 6-и smile.gif
Insaneboy
Цитат(Margelaio @ 21 Oct 2005, 07:18 PM)
Превода на този сериал замря, май! Не си струва сериала!
*

1ви и 2ри епизод - страхотни особено накрая на 2ри...
но оттам нататък пълна боза и затова никой не иска да си губи времето
Killa-g
Цитат(Insaneboy @ 21 Oct 2005, 08:25 PM)
Цитат(Margelaio @ 21 Oct 2005, 07:18 PM)
Превода на този сериал замря, май! Не си струва сериала!
*

1ви и 2ри епизод - страхотни особено накрая на 2ри...
но оттам нататък пълна боза и затова никой не иска да си губи времето
*

Абсолютно, още едно доказателство, че първото впечатление често лъже.
Аз очаквах много повече от това шоу като гледах убийствените 1-2 епизод,
а като като гледах началното клипче
в един от следващите епизодите,
където "дружинката" на Threshold се представя като едва ли не
последния шанс на човечеството при борбата с извънземните,
просто се сцепих от смях, което не мисля,
че е било така замислено от продуцентите.
Наистина разочарованието на сезона sad.gif
cerato
Да, ама простите американци го гледат със зяпнала уста и муат поп-корн. Оказа се, че там има много голям интерсе към този филм. Ултра-мега-хипер селяци... Баси! Бил съм в щатите и ако знаете само к'ви уникати има - мани бегай- еле пък в Канзас. Освен за царевица и свински шкембета, няма други теми за разговор... Пфуй!!!
bilbotorbins
Субтитрите за 3 епизод са готови. Качени са и дано да ги харесат за да видят бял свят.
bilbotorbins
Съжалявам, не забелязах, че има възможност да качвам файлове. Сега научих нещо ново. smile.gif
Започвам 4-ти епизод. Работа имам доста и ще ми отнеме поне седмица.
Приемам съвети и коментари само на ЛС.
Ето ги и субтитрите.
nikiiv

Ако това не е щитовидна жлеза.. съжалявам
cerato
Има си точен превод бе ора - THYMUS ==> (ВЪТРЕШНА) ГРЪДНА ЖЛЕЗА==>

In human anatomy, the thymus is a ductless gland located in the upper anterior portion of the chest cavity. It is most active during puberty, after which it shrinks in size and activity in most individuals and is replaced with fat. The thymus plays an important role in the development of the immune system in early life, and its cells form a part of the body's normal immune system.

The thymus is also present in many other animals. When animal thymus tissue is sold in a butcher shop or at a meat counter, thymus is known as sweetbread.
hihih
ето за маниаците на сериала субтитри на английски за 7 еп.
beric
ами това е, може и да има нужда от малко редакция, ама мисля че се получи добре.

ако одобрявате утре ще продължа с пети епизод smile.gif
topop1
Похвално!
hihih
ето за поназнайващите английски нетърпеливци субтитри за 8 еп.:
beric
малко се позабавих, ама тези субтитри бяха с 50% поголеми от предния епизод

добрата новина е, че за следващия са по-малки и вероятно довечера ще са готови smile.gif
strangera
Малко нямах време тия дни, ама вчера гледах четвърти епизод.
Субовете са чудесни. Имаше само четири места дето липсваше по един ENTER ама нищо съществено.

Надявам се beric да няма нищо против, ама тука съм ги пуснал EDITнати (само съм сложил по един ENTER и няколко спейса) нищо повече.

Довечера ще гледам пети, 10х за субовете.
jaseniv
Много благодаря на преводачите за труда!!! Може ли някои да прикачи суб
за 3ти еп че не можах да ги издърпам от bilbotorbins за съжаление! Благодаря!
arris
ето
strangera
Чакаме следващите smile.gif
До тук си clapping.gif и :clap: давай все така.

Снощи прегледах пети и ударих няколко Еntera, пускам ги по-долу.

PS: Весело изкарване през уикенда
opa
Ето ги
beric
smile.gif Ето ги и субтитрите за шести епизод, кефете се.

Седми утре
beric
айде и 7ми е готов.

ако слушате утре ще има и 8-ми smile.gif

Алкохол пия всякакъв
strangera
Супер!!!!!!

Довечера ще видим за ко стаа въпрос :clap:

Ето я editnatata версия на 6ти (мене лично супер ме кефят как се получиха). Beric е свършил блестяща работа!
strangera
И EDITA на 7.

PS: Чакаме 8
beric
айде и 8-ми е готов smile.gif

Стрейндж, като ги редактираш, вземи ги прати всичките да ги качат на сайта.

За следващите епизоди, ще гледам да са готови, до 12 часа, след излизането на английските.
strangera
Ето и моята редакция на 8-ми.

Абе някой знае ли в крайна сметка кога излиза девети??
arris
утре на 22 ноември след това маи на 29 или 30 и после през януари са следващите 3 тоест 11 и 12 и 13 .... това маи беше написано снощи като го гледах в саита
deank
Цитат(strangera @ 21 Nov 2005, 02:25 PM)
Ето и моята редакция на 8-ми.

Именовай правилно файловете. FYI, закачил си редакцията си като .SUB, а формата е на .SRT файл.

Деян
arris
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=06a9...2323963dfc0b9f6

мисля че го имаше и из другите тракери и то отдавна
strangera
Цитат(deank @ 24 Nov 2005, 04:05 AM)
Именовай правилно файловете. FYI, закачил си редакцията си като .SUB, а формата е на .SRT файл.
*

Опаааааааа, виновен.

Извинявам се,
понеже за пръв път се захванах с такова нещо и... За напред ще гледам да няма такива гафове.
nikiiv
Threshold може би е спрян. Вижте тук http://www.darkhorizons.com/news05/051124e.php
Insaneboy
Цитат(nikiiv @ 26 Nov 2005, 12:07 PM)
Threshold може би е спрян. Вижте тук http://www.darkhorizons.com/news05/051124e.php
*

нищо чудно
много затъпя на последък...
Цитат
(the other three being "Invasion", "Surface" and "Supernatural" which will all last out the season).

май няма само Threshold да го отнесе...
deank
Ето преведох ви статията:

Новините за отпадане на сериали продължиха и този уикенд, с единствения сериал, за който не е поръчан цял сезон.

"Threshold" започна с впечатляващ актьорски състав в лицето на Карла Гужино, Чарлс Дътън, Брент Спинър и Брайън Ван Холд, играещи в ролите на правителствен екип специалисти, разследващи извънземен аудио сигнал, предназначен да тераформира не само планетата, но и хората на нея. В пилотния епизод, екпипажът на товарен кораб бива изложен на сигнала и повечето от епизодите до момента се занимаваха с опити да се попречи на сигнала да се разпространи.

Притиснат от високия рейтинг на "Ghost Whisperer" и "Numb3rs" в петъчните вечери, "Threshold" остана на последно място, въпреки добрата си популярност. Преместването на сериала във вторник, доведе до огромен спад в аудиторията. Част от коментарите за сериала бяха доста хладни, но много от почитателите му смятат, че "Threshold" е най-открояващ се и оригинален, в сравнение с другите трите нови предложения от тази есен - "Invasion", "Surface" и "Supernatural", които със сигурност ще имат епизоди до края на първия си сезон.

Списващата статии за "Тoday E! Online TV" Кристин, на която винаги може да се разчита за достоверна информация, публикува следното: "Да, официално е. Източниците ми потвърдиха, че с "Threshold" е свършено. Това е особено тъжно, имайки предвид плановете на сценаристите да поканят Катрин Бел от "JAG"."

До момента са излъчени девет епизода и все още не е известно колко още ще се появят на екрана, нито колко са били заснети.

Деян
:ph34r:
topop1
Нека не забравяме хилядите рекламни трикове които се използват отвъд океана.Няма да ме учуди ако това е поредната "закачка" със зрителите.До момента са заснети 13 епизода.
10. 1-10 The Crossing
11. 1-11 Escalation
12. 1-12 Vigilante
13. 1-13 Alienville
Insaneboy
Цитат(nwm @ 28 Nov 2005, 11:51 PM)
Някой да има субтитрите за 9 на англйски?
*

аз ги имам
а междудругото сериала официално гризна дръвцето sad.gif
Вижте прикачените файлове
/fskd
За пръв път качвам субтитри, надявам се всичко да е ок. Това е превода на субтитрите на 9та серия. Дано да ви харесат smile.gif
/fskd
Вижте прикачените файловеЗа първи път прикачвам файл във форум, надявам се всичко да е ок. Това са преведените субтитри за 9 епизод. Надявам се да ви харесат smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.