Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Threshold
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
Insaneboy
добра новина за феновете на сериала, английската SkyOne ще излъчи сериите които не излъчиха по американската телевизия.
opa
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=d414...ddde2a0e8540be3 10ти епизод :clap: сега чакаме субовете
Insaneboy
ето тайминг, ако някой се захване
Вижте прикачените файлове
beric
ще ги пробвам полските, но няма да станат скоро
dalagrij
мисля че са 14, в щатите ги спряха но пък сега вървят UK ( sky one ), ако някой ми каже някоя програмка може да се пробвам с 10 и 11 : )
heartbreaker
Вече излезоха и 11 и 12 епизоди. Ако някой иска може да си ги дръпне.

Threshold 1x11 Outbreak (DSRip-LOL)

Threshold 1x12 Vigilante (FoV)
jorko
между другото серийте 10,11,12 ги има ка4ени и в data.bg обаче няма субтитри никаде за тях
sad.gif
dalagrij
излезе и 13 епизод .... суб ще има ли ?
djdobo
Ето полски за еп.11 Escalation txt...... sad.gif
XaMaB
За чии ги качвате тия полски субтитри?
не видяхте ли че се превежда след като излязат английски или в краен случай немски/френски
beric
бе аз се мъча с полските, ама е толкоз куцо, че за две седмици съм направил почти 20%

нищо де, все някой ден ще станат
opa
Странно открих английски субове за 12та smile.gif а за предишните не

ЕДИТ:Субтитрите бяха прецакани оправих ги и ги качвам пак.
scarlette
Аве Beric ти откога и полския го чаткаш бре? wink.gif
beckham_25
Сериалчето е супер,мноо е яко,жалко че няма да има повече серии.
rovado
Някой превежда ли последните серии?
kitkitkit
Цитат(rovado @ 16 Feb 2006, 08:19 PM)
Някой превежда ли последните серии?
*
maldini
зарязахте ли вече превода?
XaMaB
Ами дайте поне английски и все някой ще ги преведе.
emchob
На никои не му се превежда а?!?!?!?!? Поне да го изгледаме преведен до последната му серия щом ще са само 13.
hanibal
unsure.gif МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ накой да преведе от 10 епизод нагоре
аз опитах ама sad.gif(( като не разбирам и само с общите познание не става sad.gif((( а така и така няма да ма пове4е ( серии дай боже да е рекламна измама) поне тези да изгледаме с кеф
beric
ами аз от бая време се боря с едни полски на десета серия. лошото е, че диалога е доста гаден, ама им минах средата де smile.gif
ще станат по някое време
ssandino
Има ли английски за 11, 12 и 13? Ако има, може да ги направя. Бих си починал един, два епизода от The Shield. smile.gif
opa
Цитат(ssandino @ 14 Mar 2006, 09:09 PM)
Има ли английски за 11, 12 и 13? Ако има, може да ги направя. Бих си починал един, два епизода от The Shield. smile.gif
*

Дал съм за 12-та горе на същата страница за другите нямаsmile.gif
ssandino
Ок, ще ги направя..
RoboMASTER
Значи..добрата новина е че намерих няколко вида субтитри за 10, 11, 12 и 13 епизоди но доста по-лошата е че нито едни не са на английски sad.gif мисля че са на испански unsure.gif и тук таме сякаш полски hmm.gif ..дано да помогнат някак smile.gif Вижте прикачените файлове
emchob
Драснете някои ред като направите някои от епизодите! Вчера гледах 7ми епизод след като гледах вече 9ти щото го нямаше в арената МНОГО ТЪПО, та с много усилия я намерих 7мата серия и сега съм доволен! Ако някои още не я е гледал да ми пише ще му я пратя! ICQ : 225532180
angelnikov
:clap: clapping.gif :59: Радвам се че има почитатели на този сериал аз също го изгледах до 8 ма серия със субтитри и сега съм запицнал. Така чесъм много благодарен на всички който провят превода за нас които не ни се отдава англ.
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
XaMaB
последната за която има бг субс е 9.
то долу горе и английските са до там.
RoboMASTER
Здравейте отново! Както по горе писах..намерих испански субтитри за 10, 11, 12 и 13 епизоди
на Threshold. Понеже несъм особен спец по превода от англиийски да не говорим за испанския smile.gif
реших пробно да подложа субтитрите за 10-ти епизод на машинен превод. Сложил съм ви няколко варианта:

<Субтитрите са пробвани и бачкат идеално за Threshold.S01E10.The.Crossing.WS.XviD-FoV релийза!>

Threshold - 1x10 - The Crossing [Spanish].srt <--- Оригиналните испански субтитри на които ви съветвам да ползвате тайминга
Threshold - 1x10 - The Crossing [Altavista-EN].srt <--Превод от Испански на Английски (до колкото е възможен smile.gif
Threshold - 1x10 - The Crossing [FreeTrans-EN].srt <--Превод от Испански на Английски (до колкото е възможен smile.gif
Threshold - 1x10 - The Crossing [ImTrans-Rus].srt <--Превод от Испански на Руски (до колкото е възможен smile.gif
Threshold - 1x10 - The Crossing [InterTran-BG-RazvalenTaiming].txt <--Превод от Испански на Български (обаче с прецакан тайминг):
Threshold - 1x10 - The Crossing [InterTran-EN-RazvalenTaiming].txt <--Превод от Испански на Английски (обаче с прецакан тайминг):
Threshold - 1x10 - The Crossing [InterTran-Rus-RazvalenTaiming].txt <--Превод от Испански на Руски (обаче с прецакан тайминг):

До преводачите:
Който и да изберете мисля че така вече ства ясно за какво става дума във филма и за още по голяма яснота и точност на превода съвета ми е да гледате филма докато превеждате smile.gif

Сериалчето е наистина добро..много жалко че го прекъснаха.
Ще се радвам ако има файда от всичко това и някой се хване да ги направи както трябва..драснете един пост ако искате да направя същото и с останалите испански субтитри.
Надявам се този път наистина да съм помогнал. Доскоро! smile.gif
opa
Цитат(ssandino @ 14 Mar 2006, 11:39 PM)
Ок, ще ги направя..
*

Какво стана с суб на 12ти smile.gif
ssandino
Абе английските субтитри, дето ми беше дал някой по- горе бяха тотален гювеч. Ако някой ми намери читави ще ги направя, щото нямам време да ровя аз да търся.
vercheto
Имам чувството, че българските телевизии са започнали да се информират от нашия форум, кои са интересните сериали и да ги излъчват.

"Пределна точка (Threshold) по TV7.

От 11 април 2006

Понеделник, вторник и сряда от 21:30 часа."
burndead
Цитат(vercheto @ 28 Mar 2006, 09:02 PM)
Имам чувството, че българските телевизии са започнали да се информират от нашия форум, кои са интересните сериали и да ги излъчват.

"Пределна точка (Threshold) по TV7.

От 11 април 2006

Понеделник, вторник и сряда от 21:30 часа."
*

w00t.gif Много ценна информация, благодаря за която. :clap:
BIG_MIRO
tova koi kanal e..... 6tot az s1m na msat i mai nqmam toq kanal
slick
Сигурно чакат да се преведе даден сериал тук и после го пускат по ТВ :lol_2:
ssandino
Ето обещаните субтитри за 12 епизод. Уж английските, които някой беше дал, бяха всъщност испански преведени с някакъв автоматичен преводач и естествено бяха пълен гювеч. Ползвах само тайминга, а превода направих по слух. Може да има някои неточности, но мисля че като цяло стана доста добре.

Threshold 01x12
ViChiX
Да вметна, че сериала тръгва от 11-ти Април по TV7 на мястото на Медиум
Понеделник, вторник и сряда от 21:30 часа.

източник http://telemaniac.com
dartanian1
хора а какво стана сас 10-ти и 11- ти епизоди?суб?
burndead
Цитат(ssandino @ 31 Mar 2006, 09:02 AM)
Ето обещаните субтитри за 12 епизод. Уж английските, които някой беше дал, бяха всъщност испански преведени с някакъв автоматичен преводач и естествено бяха пълен гювеч. Ползвах само тайминга, а превода направих по слух. Може да има някои неточности, но мисля че като цяло стана доста добре.

Threshold 01x12
*

Браво за свършената работа! :clap:
opa
Цитат(ssandino @ 31 Mar 2006, 10:02 AM)

Threshold 01x12
*

Браво smile.gif и аз бях забелязал, че не са баш кви треа да са англ.суб ...ако можеш направи и другите по слух unsure.gif
ssandino
Ако се хвана ще бъде след като приключа първия сезон на The Shield.
BIG_MIRO
am koi mi trie postovete ve !!!?
dillo
няма ли някои да прояви добра воля за 10,11,13 епизод моля
ttittoo
колега за6то не из4акате направо серията когато излезе по ТВ 7 ( и дории узво4ена на БГ);
даже сега ми доиде на акала за6то някои с ТВ тунер не се заеме и да ги записва и да ги ка4ва на някои от торентските саитове .
By the way ТВ7 запо4на да изла4ва серила от сно6тии !!!!!! smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
opa
Да, добра идея в нас не я хващам..
deank
Последните 4 епизода (10-13) можете да дръпнете от тук.
LordBlackASH
Сериала се излъчва по ТВ7 под името Пределна точка от 21:30 ч.
srek
Попаднах на игрална версия на серияла ,разгледах я на бързо и като че ли не е кой знае какво,дори и актьорите не са същите.Като че ли имаме поредната лошо възпроизведена идея, на що годе прилична фабула. hmm.gif
UpS
10-ти 11-ти и 13-ти няма ли да се превеждат laugh1.gif
Skayver
Явно няма да се превеждат.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.