Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c.
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Miriel
Аз пък мисля, че не са лоша двойка. Раян е достатъчно тъжен и обременен. На него му трябва весело и оптимистично момиче. Тайлър е готина и взаимно ще се допълват.
Miriel
Да ви кажа, че този сезон определено ми е по интересен от предишните. Не му бях голям фен, но сега чакам с нетърпение всяка серия. Забавлявам се с героите и е доста разтоварващо. Няма изцепките на Мариса (опити за самоубийство, момчета с проблеми навъртащите около нея, други момичета и т.н.). Новата серия е много сладка и имаме и нов герои. Само субомете да излязат. Нямам търпение biggrin.gif
sM1Le
На мен пък този сезон ми е много странен...някък си не ме кефи като единия е на таралянка си у ... другите са в Калифорния и...абе страна работа smile.gif
DeeeDeee
Някой може ли да свали песните от последния епизод?
По-специално, мен много ме кефи и искам последната песен:
Казва се: The West Coast и е на Jason Schwartzman

Мерси предварително
cvetanka
искам да попитам за субтитрите на 11 епизод.някой знае ли дали ги има вече и каде?ще съм ви много благодарна :59:
E-Tle
Цитат(cvetanka @ 19 Jan 2007, 12:39 PM)
искам да попитам за субтитрите на 11 епизод.някой знае ли дали ги има вече и каде?ще съм ви много благодарна :59:
*

E ти пък искаш субтитрите да излязат няколко часа след появяването на епизода по тракерите ли ? :evil2:
Някой знае ли дали ще го спират след този сезон, че четох някакви коментари в Arena-тa ! hmm.gif
sed
Спира! Дори има в сайта на FOX възможност да се гласува, за да остане, но до момента не са гласували и милион, което за Световен мащаб е нищо. "Джоуи" го спряха, защото имаше под 4 милиона, така че явно и ОС го чака същото, а в това отношение FOX не си поплюват... За съжаление sad.gif
cvetanka
Цитат(E-Tle @ 19 Jan 2007, 03:19 PM)
*

E ти пък искаш субтитрите да излязат няколко часа след появяването на епизода по тракерите ли ? :evil2:
Някой знае ли дали ще го спират след този сезон, че четох някакви коментари в Arena-тa ! hmm.gif
*

нахално ама нямам търпение sad.gif
Nigro
Цитат(cvetanka @ 19 Jan 2007, 05:54 PM)
Цитат(E-Tle @ 19 Jan 2007, 03:19 PM)
*

*

нахално ама нямам търпение sad.gif
*

човече не си само ти....
абе хора надявам се да не го спрат този филм защото незнам какво ще правя...май ще си записвам всички сезони на дискове :lol2:
Nigro
Цитат(sed @ 19 Jan 2007, 04:13 PM)
Спира! Дори има в сайта на FOX възможност да се гласува, за да остане, но до момента не са гласували и милион, което за Световен мащаб е нищо. "Джоуи" го спряха, защото имаше под 4 милиона, така че явно и ОС го чака същото, а в това отношение FOX не си поплюват... За съжаление sad.gif
*

Извинявай ама я дай линк да гласуваме hmm.gif
sed
То го имаше в темата в раздел сериали, но явно не ти се е чело wink.gif

http://www.fox.com/oc/savetheoc/
Nigro
Цитат(sed @ 20 Jan 2007, 01:59 AM)
То го имаше в темата в раздел сериали, но явно не ти се е чело wink.gif

http://www.fox.com/oc/savetheoc/
*

мерси дадох гласове от на цялото семейство името smile.gif дано спасим филма че ... мале станал съм маняк :clap:
sed
Едва ли! Дори тази подписка да успее, трябва в САЩ да се гледа от повече от 3 милиона души, а като гледаш коя тъпотия се пребори с "Изгубени" и "24", можеш да разбереш колко им е багажа на тия. Да не говорим, че хитове като тези - "Кварталът на богатите", "Самотно дърво на хълма" или "Бягство от затвора" дори не бяха номинирани!
E-Tle
Те SG-1 спират пък O.C. няма да спрат ! sad.gif
cvetanka
хей,знаете ли дали ще има 12 епизод и вообще колко епизода е 4 сезон? unsure.gif
VaLCHeK
има още 4 епизода.16 е последният :shithappens: sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Скарлет
Не съм много добре с английския,затова може ли малко разяснения как се гласува в сайта на FOX? hmm.gif
cvetanka
в лявото поле си пишеш името и фамилията -държавата и натискаш бутона отдолу.ще ти изпише БЛАГОДАРЯ clapping.gif
кога ще качат суптитрите на 12 епизод?
Скарлет
Благодаря!
dm_undertaker
аз написах семейството роднини приятели сички ве хаХА

ПП какво става след заметресението sad.gif
disaster
Свърши се! =]
TZANKOSSS
Край! The O.C. свърши!!! ;( ;( sad.gif ;(

ОС беше велик, искам да дам специални благодарности ан папи и на атууд, и на всеки, който превеждаше филма за нас, на конкерер, на емси, всички smile.gif

благодаря ви!

The O.C. live in my heart!
Limp_Fen
В крайна сметка този сезон е последният, така ли да разбирам ? sad.gif
Imp0sSible
Дa! sad.gif
Mobby
Дам за съжаление сварши готиния сериал. Надявах се да има поне още няколко сериики да ги за кръглят на 20 поне, но уви. Филмчето беше много добро, зарибяващо и драматично-забавно. Наистина жалко че свърщи!!! shout.gif
Guerrilla
Благарности за Papi и от приятелката ми,която си свали всички серии на 4ти сезон laugh1.gif biggrin.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.