Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c.
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
auftreten
Идеята е добра, пък и най-вероятно ще се събират достатъчно хоря.
Може да е нещо от сорта на #the-o.c. ? Давайте и вие предложения, аз лично подкрепям идеята smile.gif
adobe1
абе dudes and chicks, знаете ли кога и дали изобщо наш'та мноог сериозно прокламирана телевизия на име БТВ има намерение да пуска серийте ако ще от сезон 2, с БГ дублаж.
Хората които имаме тунери ще правиме кепчър и не е проблем. А и съгласете се, по яко е да е на БГ, втпреки че от сезон 1 половината дубльори бяха доста неадекватни :no1: :yessir: :diee:

та някой знае ли нещо за БТВ-то да пуска пак ОС, или майче могат да ги пускат по онуй ФОКСлайф ??!?
Sasho
Цитат(auftreten @ 22 Dec 2005, 12:49 AM)
Идеята е добра, пък и най-вероятно ще се събират достатъчно хоря.
Може да е нещо от сорта на #the-o.c. ? Давайте и вие предложения, аз лично подкрепям идеята smile.gif
*

Значи аз регистрирах тоя канал #the-o.c. Всеки който иска може да заповяда и там ще се разберем за операторски права и тн. Очаквам помощ от всички да направим един добър канал :lol_xmas: clapping.gif
auftreten
Давам още веднъж отговор на въпросите, относно премиерите на следващите епизоди:
11 епизод излиза на 12 януари
12 епизод излзиа на 17 януари
13 епизод следователно ще излезе или на 19 или на 26 януари
auftreten
Между другото току що разбрах, че във втората част на 3ти сезон ще се завърне героинята Анна (Anna Stern). Актрисата се казва Samaire Armstrong.
hed1e
Търся една песен от 2ри сезон 19 епизод "The Rager" - има я от 30тата минута до 32-33 минута ! Ако някой може да ми каже на кой е или как се казва или направо линк ще ви бъда много благодарен ! :clap:
wheels
Жалко че толкова се бавят със епизодите sad.gif
sever
здравейте, разбрах, че the o.c това му е последният сезон, верно ли е или се планират и други сезони?
Nescafe
До колкото дочух Сет(Адам) е подписал договор за 7 сезона...
PlexarN1
това не е нормално никакъв интерес към О.С не е било никога това да съм постанал епизода в темата за субс и никой нищо да не е написал цял ден hmm.gif
deank
Цитат(PlexarN1 @ 13 Jan 2006, 07:35 PM)
това не е нормално никакъв интерес към О.С не е било никога това да съм постанал епизода в темата за субс и никой нищо да не е написал цял ден  hmm.gif
*

И какво предлагаш да напише този, който ще изхвърчи от форума?
Може би очакваш някой преводач да се включи мигновено?
PlexarN1
просто изразявам мнение за да активизирам хората smile.gif
_LOST_
Цитат(auftreten @ 4 Jan 2006, 03:12 PM)
Между другото току що разбрах, че във втората част на 3ти сезон ще се завърне героинята Анна (Anna Stern). Актрисата се казва Samaire Armstrong.
*

Мерси за информацията, Анна дори ми беше любимата героиня от сериала! smile.gif
auftreten
smile.gif Моля. И аз се кефех на Анна, яко е, че ще се появи отново.
NikkO
И мен Анна много ми хареса. А видяхте ли вече снимките на сестрата на Мариса, те започва да участва отново от следващия епизод smile.gif
auftreten
Да, видях ги. Също забелязах, че актрисата е друга, а не тази, която учасва в 1ви сезон. Тази от 1ви сезон се казва Shailene Woodley, а новата сега е Willa Holland. А относно новата: родена е на 18 юни 1991 в Лос Анджелис, висаока е 170см. Тя е доведена дъщеря на режисьора Brian De Palma (Мисия до Марс, Мисията невъзможна, Змийски очи, Фатална жена и др.)
Insaneboy
много го затъпиха сериалчето вече скролвам из сериите защот ми е безинтересно...
не знам какво може да има в останалите серии от сезон и дали въобще ще успеят да измислят нещо за нов сезон....
Скарлет
Наистина сериала "забоксува". :evil2: :evil2:
MartineZzZ
Цитат(Скарлет @ 16 Jan 2006, 08:57 AM)
Наистина сериала "забоксува". :evil2:  :evil2:
*

Ама ЯКО! Аз лично му давам приза "Тъпня на годината"

Жалко е! Навремето първи сезон беше много як,но сега сценаристите си вадят сюжета из под ноктите.Сами се затапиха според мен.Главно с факта,че героите завършват училище в този сезон.Изгарям от любопитство какво ли ще стане когато вече влязат в колежите които са си избрали.Ако сценаристите направят така,че разбираш ли и четиримата влезат в един и същи колеж ще бъде адски постно.

Каквото и да става,за който и колеж да заминат това би довело до прекратяване сцените с родителите на четиримата,както и още много хора от Нюпорт.А нали все пак сериала се казва О.С. Ако се преместат да учат на друго място,как ще се казва О.С.?????Или може би ще предпочетат да не ходят в колежи и да си останат неуки ама заедно?

Мнооооо кухо!Ама честно!Пълна боза!
MaSTeRMinD
Цитат(sever @ 12 Jan 2006, 01:28 PM)
здравейте, разбрах, че the o.c това му е последният сезон, верно ли е или се планират и други сезони?
*

Изобщо не би ме учудило..толкова е бозаво че едва ли ще продължи според мен.
Цитат(Nescafe @ 12 Jan 2006, 06:15 PM)
До колкото дочух Сет(Адам) е подписал договор за 7 сезона...
*

Да ве... сериала трябва да е повече от мега успешен, а той след първия сезон определено не е такъв. А и както казва MartineZzZ сценаристите сами си го набиха, освен ако не им ясно че това е последния сезон, а те със сигурност знаят.
Ludia_Ralf
Цитат(sever @ 12 Jan 2006, 02:28 PM)
*

ем нищо чудно...толкоз изпростя тоя сериал 4е нямам думи... Мариса найвно тъпа от 1вата до последната серия..тва ако беше найстина Раян отдавна да я зарязал...много банално и блуткаво зе да става
auftreten
Според мен на сериала качеството не е станало по-лошо, просто всичко започна много да се повтаря - взаимоотношенията им, поведението им, начинът на мислене на героите няма градация, ами си остават на нивото от първи сезон. Също така вече много малка роля играят семействата им - почти цялото действие се върти около четиримата. Просто сериалът си остава такъв, какъвто беше, и затова омръзва на много хора.
s7orm
имам пак въпросче за 1 песен:
тази в началото когато идва кейтлийн, поне пак я пускат на 26:00 и също така в края на епизода пак...

някой да има идея коя е тая песен?
hipopotam
А, не искам да свършва сериала!
Всъщност е нормално, те се готвят да заминават в колеж и ще се разделят...
Какво ли ще се случи със сериала... dry.gif
auftreten
Не вярвам да свърши, защото и аз чух, че Adam Brody е подписал за още няколко сезона напред.
s7orm
тази в началото когато идва кейтлийн, поне пак я пускат на 26:00 и също така в края на епизода пак...

auftreten
"Калифорния е прекрасно място за живеене... ако си портокал."

biggrin.gif
criminall
Ето го и завръщането на любимия ни сериял отново на ТВ-то ето го и инфото:

Националната телевизия bTV обяви, че "O.C. - Кварталът на богатите" ще се завърне в ефира на България на 6-ти Mарт, като е планирано да се излъчва всеки понеделник и четвъртък, от 20:00 ч.

Вторият сезон на сериала ще продължи до месец Май. Но с това изненадата не свършва. За есента е подсигурен и следващият сезон на сериала, който ще продължава да ни прави част от живота на баровския Нюпорт бийч, Ориндж Каунти, Калифорния.

Всички ние сме признателни на bTV, че откликва за пореден път на желанията ни като зрители и фенове на "The O.C.".

Гледайте новите епизоди на "О.С. - Кварталът на богатите" по bTV всеки понеделник и четвъртък от 6-ти Март, 2006г.

clapping.gif
dtibugz
Лично аз четох във форума на FOX, че това е последния сезон, така че не се надявайте на 4-ти.Освен това пишеше, че Самър щяла да забременее ама това не е много потвърдено tongue.gif Иначе сюжета верно взе да омръзва особено безкрайно малоумното държание на Мариса, както и безкрайното търпение на Раян, който вече дори и не се бие, което впрочем беше горе-долу интересното в неговия персонаж... Така че дори и да изкарат 4-ти сезон той далеч няма да има нужния успех и предполагам че сценаристите вече са си дали сметка за това biggrin.gif
auftreten
Сериалът винаги ще има успех, просто, защото вече се е утрвърдил и е спечелил страшно много фенове. А относно поведението на Мариса - верно доста странно, въпреки че в последните епизоди не се е дънила (има време до крайа на сезона biggrin.gif). А иначе личното ми мнение, е, че Миша Бартън е най-красивата актриса от сериала, но това вече е въпрос на вкус wink.gif

dtibugz
Цитат(auftreten @ 20 Jan 2006, 10:42 PM)
Не вярвам да свърши, защото и аз чух, че Adam Brody е подписал за още няколко сезона напред.
*

Black Rebel Motorcycle Club - Shuffle your feet
Goldspot - Time Bomb
Underoath - A Boy Brushed Red...Living In A Black And White
The Funky Lowlives - Sail Into The Sun
APM - Back To Ours
Phontaine - Sour Milk
The Rakes - Retreat
Dj Harry - All My Life
Bebel Gilberto - Winter
Това са всички soundtracks от 3x12 The Sister Act една от тях е тази, която търсиш провери ги и ще я намериш smile.gif
dtibugz
Цитат(s7orm @ 22 Jan 2006, 02:13 AM)

*

За тебе е предишния отговор де auftreten да ме извинява tongue.gif
auftreten
Извинен си biggrin.gif
bgmade
Здр,имам порьчка от жена ми за 2и сезон на филма...Бихте ли помогнали кьде да го намеря...Блг...
Ludia_Ralf
Цитат(dtibugz @ 1 Feb 2006, 03:29 PM)
Лично аз четох във форума на FOX, че това е последния сезон, така че не се надявайте на 4-ти.Освен това пишеше, че Самър щяла да забременее ама това не е много потвърдено  tongue.gif Иначе сюжета верно взе да омръзва особено безкрайно малоумното държание на Мариса, както и безкрайното търпение на Раян, който вече дори и не се бие, което впрочем беше горе-долу интересното в неговия персонаж... Така че дори и да изкарат 4-ти сезон той далеч няма да има нужния успех и предполагам че сценаристите вече са си дали сметка за това  biggrin.gif
*

ми нищо чудно и да е последен...ако рейтинга е спаднал значително е в реда на нещата си...не 1 или 2 сериала са прекъсвани заради нисък зрителски интерес...Мариса ще се издъни още в следващата серия smile.gif .. иначе верно липсва и тупалките на Раян :lol2:

auftreten за мен най хубавата е Самър tongue.gif :59:
Jesika^^
Цитат(Ludia_Ralf @ 5 Feb 2006, 03:28 AM)
Цитат(dtibugz @ 1 Feb 2006, 03:29 PM)
Лично аз четох във форума на FOX, че това е последния сезон, така че не се надявайте на 4-ти.Освен това пишеше, че Самър щяла да забременее ама това не е много потвърдено  tongue.gif Иначе сюжета верно взе да омръзва особено безкрайно малоумното държание на Мариса, както и безкрайното търпение на Раян, който вече дори и не се бие, което впрочем беше горе-долу интересното в неговия персонаж... Така че дори и да изкарат 4-ти сезон той далеч няма да има нужния успех и предполагам че сценаристите вече са си дали сметка за това  biggrin.gif
*

ми нищо чудно и да е последен...ако рейтинга е спаднал значително е в реда на нещата си...не 1 или 2 сериала са прекъсвани заради нисък зрителски интерес...Мариса ще се издъни още в следващата серия smile.gif .. иначе верно липсва и тупалките на Раян :lol2:

auftreten за мен най хубавата е Самър tongue.gif :59:
*

И аз мисля,че Самър а най-хубаава, въпреки че и Кейтлин си я бива cool.gif
auftreten
Еее, как пренебрегвате Мариса smile.gif dry.gif
SmotunMC
Преди Миша Барътн изглеждаше по- дборе то Рейчъл Билсън но в третия сезон Рейчъл я надминава .
auftreten
Според мен преди беше с доста детинско излъчване, сега е попораснала малко smile.gif
ksaksaksa
Чесно казано героите са много добре подбрани,но гледам че във всяка серия се появява все някой по така нов герой,било то сестрата на Мариса или братът на Райън..имам чувството че тва може да продължава вечно smile.gif
rico
Ще има ли и други сезони или 3-тия е последен ?
iva_ds87
тоя сериал наистина вече взе много жестоко да се повтаря...ама все пак ми е любопитно какви ще ги надробят сценаристите за по-нататък..
май е наистина най-добре да не се правят повече сезони..щото наистина ще ни занимават с живота из колежите...и какво двойките ще се скарат и ще заприлича на "Дързост и красота ".... biggrin.gif
auftreten
Еми не знам, ще видим, може и да измислят нещо по-интересно. Примерно и четиримата да повторят последната година в училище, заради слаби оценки smile.gif, или да не ги приемат в никой университет и да си останат в квартала, у дОма.
freak4o
Цитат(SmotunMC @ 8 Feb 2006, 06:31 PM)
Преди Миша Барътн изглеждаше по- дборе то Рейчъл Билсън но  в третия сезон Рейчъл я надминава .
*

Мммм уникален абсурд според мен, Самър (Рейчъл)винаги е била по красива от Мариса (Миша). Това е според мен разбира се.
Цитат(rico @ 12 Feb 2006, 09:46 PM)
Ще има ли и други сезони или 3-тия е последен ?
*

За сезона и аз знам, че ще е последен и честно казано докато не се появи сестрата на Мариса беше уникално безинтересен - Нищо общо със сезон 1, който е незабравим.
Killa-g
Не е сигурно, че ще е последен.
Но според мен като цяло сериала се изчерпа,
пък и как ще го продължат като героите отиват в колеж все пак.
auftreten
И аз четох някъде, че Адам Броуди е подписал за не-знам-си-колко сезона напред, но все пак да останат заедно четиримата главни герои ми изглежда някак нереално...
SmotunMC
Може ли някой да ми каже кой изпалнява и как се казва песента когато погребват Джони 12-13 минута на (15 епизод) и как се казва песента когато умира края на 14 епизод

моля ако някой знае нека каже
Bobara
Може ли някои да ми каже къде мога да намеря специалния епизод на О.С. - The O.C. - A Day In The Life?Видях че има субтитри за него обаче не мога да го намеря!Благодаря предварително!
Killa-g
Цитат(Bobara @ 14 Feb 2006, 12:31 PM)
Може ли някои да ми каже къде мога да намеря специалния епизод на О.С. - The O.C. - A Day In The Life?Видях че има субтитри за него обаче не мога да го намеря!Благодаря предварително!
*

Заповядай!
auftreten
Цитат(SmotunMC @ 13 Feb 2006, 04:28 PM)
Може ли някой да ми каже кой изпалнява и как се казва песента когато погребват Джони 12-13 минута на (15 епизод) и  как се казва песента когато умира края на 14 епизод

моля ако някой знае нека каже
*

Taя от 14ти изпълнителят ми звучи като James Blunt, но не съм сигурен. Може песента да е негова - Fall At Your Feet - пробвай, току виж съм познал и кажи после, дали съм прав.
(в поста ми съм се изразил доста объркано, щото слушах песента, опитвах се да се отгатна коя може да е и писах едновременно wink.gif )
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.