auftreten
21 Dec 2005, 11:49 PM
Идеята е добра, пък и най-вероятно ще се събират достатъчно хоря.
Може да е нещо от сорта на #the-o.c. ? Давайте и вие предложения, аз лично подкрепям идеята
adobe1
25 Dec 2005, 06:18 PM
абе dudes and chicks, знаете ли кога и дали изобщо наш'та мноог сериозно прокламирана телевизия на име БТВ има намерение да пуска серийте ако ще от сезон 2, с БГ дублаж.
Хората които имаме тунери ще правиме кепчър и не е проблем. А и съгласете се, по яко е да е на БГ, втпреки че от сезон 1 половината дубльори бяха доста неадекватни :no1: :yessir: :diee:
та някой знае ли нещо за БТВ-то да пуска пак ОС, или майче могат да ги пускат по онуй ФОКСлайф ??!?
Sasho
26 Dec 2005, 10:41 AM
Цитат(auftreten @ 22 Dec 2005, 12:49 AM)
Идеята е добра, пък и най-вероятно ще се събират достатъчно хоря.
Може да е нещо от сорта на #the-o.c. ? Давайте и вие предложения, аз лично подкрепям идеята

Значи аз регистрирах тоя канал
#the-o.c. Всеки който иска може да заповяда и там ще се разберем за операторски права и тн. Очаквам помощ от всички да направим един добър канал :lol_xmas:
auftreten
4 Jan 2006, 03:06 PM
Давам още веднъж отговор на въпросите, относно премиерите на следващите епизоди:
11 епизод излиза на 12 януари
12 епизод излзиа на 17 януари
13 епизод следователно ще излезе или на 19 или на 26 януари
auftreten
4 Jan 2006, 03:12 PM
Между другото току що разбрах, че във втората част на 3ти сезон ще се завърне героинята Анна (Anna Stern). Актрисата се казва Samaire Armstrong.
hed1e
7 Jan 2006, 10:59 PM
Търся една песен от 2ри сезон 19 епизод "The Rager" - има я от 30тата минута до 32-33 минута ! Ако някой може да ми каже на кой е или как се казва или направо линк ще ви бъда много благодарен ! :clap:
wheels
12 Jan 2006, 11:52 AM
Жалко че толкова се бавят със епизодите
sever
12 Jan 2006, 01:28 PM
здравейте, разбрах, че the o.c това му е последният сезон, верно ли е или се планират и други сезони?
Nescafe
12 Jan 2006, 06:15 PM
До колкото дочух Сет(Адам) е подписал договор за 7 сезона...
PlexarN1
13 Jan 2006, 07:35 PM
това не е нормално никакъв интерес към О.С не е било никога това да съм постанал епизода в темата за субс и никой нищо да не е написал цял ден
deank
13 Jan 2006, 08:18 PM
Цитат(PlexarN1 @ 13 Jan 2006, 07:35 PM)
това не е нормално никакъв интерес към О.С не е било никога това да съм постанал епизода в темата за субс и никой нищо да не е написал цял ден

И какво предлагаш да напише този, който ще изхвърчи от форума?
Може би очакваш някой преводач да се включи мигновено?
PlexarN1
13 Jan 2006, 08:37 PM
просто изразявам мнение за да активизирам хората
_LOST_
14 Jan 2006, 02:07 PM
Цитат(auftreten @ 4 Jan 2006, 03:12 PM)
Между другото току що разбрах, че във втората част на 3ти сезон ще се завърне героинята Анна (Anna Stern). Актрисата се казва Samaire Armstrong.
Мерси за информацията, Анна дори ми беше любимата героиня от сериала!
auftreten
14 Jan 2006, 07:23 PM

Моля. И аз се кефех на Анна, яко е, че ще се появи отново.
NikkO
15 Jan 2006, 02:09 PM
И мен Анна много ми хареса. А видяхте ли вече снимките на сестрата на Мариса, те започва да участва отново от следващия епизод
auftreten
15 Jan 2006, 11:26 PM
Да, видях ги. Също забелязах, че актрисата е друга, а не тази, която учасва в 1ви сезон. Тази от 1ви сезон се казва Shailene Woodley, а новата сега е Willa Holland. А относно новата: родена е на 18 юни 1991 в Лос Анджелис, висаока е 170см. Тя е доведена дъщеря на режисьора Brian De Palma (Мисия до Марс, Мисията невъзможна, Змийски очи, Фатална жена и др.)
Insaneboy
15 Jan 2006, 11:29 PM
много го затъпиха сериалчето вече скролвам из сериите защот ми е безинтересно...
не знам какво може да има в останалите серии от сезон и дали въобще ще успеят да измислят нещо за нов сезон....
Скарлет
16 Jan 2006, 08:57 AM
Наистина сериала "забоксува". :evil2: :evil2:
MartineZzZ
18 Jan 2006, 11:18 PM
Цитат(Скарлет @ 16 Jan 2006, 08:57 AM)
Наистина сериала "забоксува". :evil2: :evil2:
Ама ЯКО! Аз лично му давам приза "Тъпня на годината"
Жалко е! Навремето първи сезон беше много як,но сега сценаристите си вадят сюжета из под ноктите.Сами се затапиха според мен.Главно с факта,че героите завършват училище в този сезон.Изгарям от любопитство какво ли ще стане когато вече влязат в колежите които са си избрали.Ако сценаристите направят така,че разбираш ли и четиримата влезат в един и същи колеж ще бъде адски постно.
Каквото и да става,за който и колеж да заминат това би довело до прекратяване сцените с родителите на четиримата,както и още много хора от Нюпорт.А нали все пак сериала се казва О.С. Ако се преместат да учат на друго място,как ще се казва О.С.?????Или може би ще предпочетат да не ходят в колежи и да си останат неуки ама заедно?
Мнооооо кухо!Ама честно!Пълна боза!
MaSTeRMinD
19 Jan 2006, 08:20 PM
Цитат(sever @ 12 Jan 2006, 01:28 PM)
здравейте, разбрах, че the o.c това му е последният сезон, верно ли е или се планират и други сезони?
Изобщо не би ме учудило..толкова е бозаво че едва ли ще продължи според мен.
Цитат(Nescafe @ 12 Jan 2006, 06:15 PM)
До колкото дочух Сет(Адам) е подписал договор за 7 сезона...
Да ве... сериала трябва да е повече от мега успешен, а той след първия сезон определено не е такъв. А и както казва MartineZzZ сценаристите сами си го набиха, освен ако не им ясно че това е последния сезон, а те със сигурност знаят.
Ludia_Ralf
19 Jan 2006, 10:55 PM
Цитат(sever @ 12 Jan 2006, 02:28 PM)
ем нищо чудно...толкоз изпростя тоя сериал 4е нямам думи... Мариса найвно тъпа от 1вата до последната серия..тва ако беше найстина Раян отдавна да я зарязал...много банално и блуткаво зе да става
auftreten
20 Jan 2006, 12:32 PM
Според мен на сериала качеството не е станало по-лошо, просто всичко започна много да се повтаря - взаимоотношенията им, поведението им, начинът на мислене на героите няма градация, ами си остават на нивото от първи сезон. Също така вече много малка роля играят семействата им - почти цялото действие се върти около четиримата. Просто сериалът си остава такъв, какъвто беше, и затова омръзва на много хора.
s7orm
20 Jan 2006, 02:58 PM
имам пак въпросче за 1 песен:
тази в началото когато идва кейтлийн, поне пак я пускат на 26:00 и също така в края на епизода пак...
някой да има идея коя е тая песен?
hipopotam
20 Jan 2006, 08:53 PM
А, не искам да свършва сериала!
Всъщност е нормално, те се готвят да заминават в колеж и ще се разделят...
Какво ли ще се случи със сериала...
auftreten
20 Jan 2006, 09:42 PM
Не вярвам да свърши, защото и аз чух, че Adam Brody е подписал за още няколко сезона напред.
s7orm
22 Jan 2006, 01:13 AM
тази в началото когато идва кейтлийн, поне пак я пускат на 26:00 и също така в края на епизода пак...
auftreten
27 Jan 2006, 09:51 PM
"Калифорния е прекрасно място за живеене... ако си портокал."
criminall
29 Jan 2006, 05:30 AM
Ето го и завръщането на любимия ни сериял отново на ТВ-то ето го и инфото:
Националната телевизия bTV обяви, че "O.C. - Кварталът на богатите" ще се завърне в ефира на България на 6-ти Mарт, като е планирано да се излъчва всеки понеделник и четвъртък, от 20:00 ч.
Вторият сезон на сериала ще продължи до месец Май. Но с това изненадата не свършва. За есента е подсигурен и следващият сезон на сериала, който ще продължава да ни прави част от живота на баровския Нюпорт бийч, Ориндж Каунти, Калифорния.
Всички ние сме признателни на bTV, че откликва за пореден път на желанията ни като зрители и фенове на "The O.C.".
Гледайте новите епизоди на "О.С. - Кварталът на богатите" по bTV всеки понеделник и четвъртък от 6-ти Март, 2006г.
dtibugz
1 Feb 2006, 02:29 PM
Лично аз четох във форума на FOX, че това е последния сезон, така че не се надявайте на 4-ти.Освен това пишеше, че Самър щяла да забременее ама това не е много потвърдено

Иначе сюжета верно взе да омръзва особено безкрайно малоумното държание на Мариса, както и безкрайното търпение на Раян, който вече дори и не се бие, което впрочем беше горе-долу интересното в неговия персонаж... Така че дори и да изкарат 4-ти сезон той далеч няма да има нужния успех и предполагам че сценаристите вече са си дали сметка за това
auftreten
1 Feb 2006, 07:01 PM
Сериалът винаги ще има успех, просто, защото вече се е утрвърдил и е спечелил страшно много фенове. А относно поведението на Мариса - верно доста странно, въпреки че в последните епизоди не се е дънила (има време до крайа на сезона

). А иначе личното ми мнение, е, че Миша Бартън е най-красивата актриса от сериала, но това вече е въпрос на вкус

dtibugz
2 Feb 2006, 02:43 AM
Цитат(auftreten @ 20 Jan 2006, 10:42 PM)
Не вярвам да свърши, защото и аз чух, че Adam Brody е подписал за още няколко сезона напред.
Black Rebel Motorcycle Club - Shuffle your feet
Goldspot - Time Bomb
Underoath - A Boy Brushed Red...Living In A Black And White
The Funky Lowlives - Sail Into The Sun
APM - Back To Ours
Phontaine - Sour Milk
The Rakes - Retreat
Dj Harry - All My Life
Bebel Gilberto - Winter
Това са всички soundtracks от 3x12 The Sister Act една от тях е тази, която търсиш провери ги и ще я намериш
dtibugz
2 Feb 2006, 02:45 AM
Цитат(s7orm @ 22 Jan 2006, 02:13 AM)
За тебе е предишния отговор де auftreten да ме извинява
auftreten
2 Feb 2006, 10:07 AM
Извинен си
bgmade
4 Feb 2006, 03:00 PM
Здр,имам порьчка от жена ми за 2и сезон на филма...Бихте ли помогнали кьде да го намеря...Блг...
Ludia_Ralf
5 Feb 2006, 02:28 AM
Цитат(dtibugz @ 1 Feb 2006, 03:29 PM)
Лично аз четох във форума на FOX, че това е последния сезон, така че не се надявайте на 4-ти.Освен това пишеше, че Самър щяла да забременее ама това не е много потвърдено

Иначе сюжета верно взе да омръзва особено безкрайно малоумното държание на Мариса, както и безкрайното търпение на Раян, който вече дори и не се бие, което впрочем беше горе-долу интересното в неговия персонаж... Така че дори и да изкарат 4-ти сезон той далеч няма да има нужния успех и предполагам че сценаристите вече са си дали сметка за това

ми нищо чудно и да е последен...ако рейтинга е спаднал значително е в реда на нещата си...не 1 или 2 сериала са прекъсвани заради нисък зрителски интерес...Мариса ще се издъни още в следващата серия

.. иначе верно липсва и тупалките на Раян :lol2:
auftreten за мен най хубавата е Самър

:59:
Jesika^^
7 Feb 2006, 10:05 PM
Цитат(Ludia_Ralf @ 5 Feb 2006, 03:28 AM)
Цитат(dtibugz @ 1 Feb 2006, 03:29 PM)

ми нищо чудно и да е последен...ако рейтинга е спаднал значително е в реда на нещата си...не 1 или 2 сериала са прекъсвани заради нисък зрителски интерес...Мариса ще се издъни още в следващата серия

.. иначе верно липсва и тупалките на Раян :lol2:
auftreten за мен най хубавата е Самър

:59:
И аз мисля,че Самър а най-хубаава, въпреки че и Кейтлин си я бива
auftreten
8 Feb 2006, 06:22 PM
Еее, как пренебрегвате Мариса
SmotunMC
8 Feb 2006, 06:31 PM
Преди Миша Барътн изглеждаше по- дборе то Рейчъл Билсън но в третия сезон Рейчъл я надминава .
auftreten
8 Feb 2006, 06:47 PM
Според мен преди беше с доста детинско излъчване, сега е попораснала малко
ksaksaksa
12 Feb 2006, 06:03 PM
Чесно казано героите са много добре подбрани,но гледам че във всяка серия се появява все някой по така нов герой,било то сестрата на Мариса или братът на Райън..имам чувството че тва може да продължава вечно
rico
12 Feb 2006, 09:46 PM
Ще има ли и други сезони или 3-тия е последен ?
iva_ds87
12 Feb 2006, 11:57 PM
тоя сериал наистина вече взе много жестоко да се повтаря...ама все пак ми е любопитно какви ще ги надробят сценаристите за по-нататък..
май е наистина най-добре да не се правят повече сезони..щото наистина ще ни занимават с живота из колежите...и какво двойките ще се скарат и ще заприлича на "Дързост и красота "....
auftreten
13 Feb 2006, 12:25 PM
Еми не знам, ще видим, може и да измислят нещо по-интересно. Примерно и четиримата да повторят последната година в училище, заради слаби оценки

, или да не ги приемат в никой университет и да си останат в квартала, у дОма.
freak4o
13 Feb 2006, 01:36 PM
Цитат(SmotunMC @ 8 Feb 2006, 06:31 PM)
Преди Миша Барътн изглеждаше по- дборе то Рейчъл Билсън но в третия сезон Рейчъл я надминава .
Мммм уникален абсурд според мен, Самър (Рейчъл)винаги е била по красива от Мариса (Миша). Това е според мен разбира се.
Цитат(rico @ 12 Feb 2006, 09:46 PM)
Ще има ли и други сезони или 3-тия е последен ?
За сезона и аз знам, че ще е последен и честно казано докато не се появи сестрата на Мариса беше уникално безинтересен - Нищо общо със сезон 1, който е незабравим.
Killa-g
13 Feb 2006, 02:49 PM
Не е сигурно, че ще е последен.
Но според мен като цяло сериала се изчерпа,
пък и как ще го продължат като героите отиват в колеж все пак.
auftreten
13 Feb 2006, 02:51 PM
И аз четох някъде, че Адам Броуди е подписал за не-знам-си-колко сезона напред, но все пак да останат заедно четиримата главни герои ми изглежда някак нереално...
SmotunMC
13 Feb 2006, 04:28 PM
Може ли някой да ми каже кой изпалнява и как се казва песента когато погребват Джони 12-13 минута на (15 епизод) и как се казва песента когато умира края на 14 епизод
моля ако някой знае нека каже
Bobara
14 Feb 2006, 12:31 PM
Може ли някои да ми каже къде мога да намеря специалния епизод на О.С. - The O.C. - A Day In The Life?Видях че има субтитри за него обаче не мога да го намеря!Благодаря предварително!
Killa-g
14 Feb 2006, 04:08 PM
Цитат(Bobara @ 14 Feb 2006, 12:31 PM)
Може ли някои да ми каже къде мога да намеря специалния епизод на О.С. - The O.C. - A Day In The Life?Видях че има субтитри за него обаче не мога да го намеря!Благодаря предварително!
Заповядай!
auftreten
14 Feb 2006, 06:34 PM
Цитат(SmotunMC @ 13 Feb 2006, 04:28 PM)
Може ли някой да ми каже кой изпалнява и как се казва песента когато погребват Джони 12-13 минута на (15 епизод) и как се казва песента когато умира края на 14 епизод
моля ако някой знае нека каже
Taя от 14ти изпълнителят ми звучи като James Blunt, но не съм сигурен. Може песента да е негова - Fall At Your Feet - пробвай, току виж съм познал и кажи после, дали съм прав.
(в поста ми съм се изразил доста объркано, щото слушах песента, опитвах се да се отгатна коя може да е и писах едновременно

)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.