Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The O.c.
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
purity
Като стана дума за песни как се казваше групата която Сет и Самър слушаха през втория сезон в една от сериите когато се бяха депресирали?
purity
Цитат(matj @ 26 May 2005, 09:42 PM)
искам да попитам как се казва песента от 19 еп. там кадето Мариса и раян са  в неина спалня преди да намерят момичето в басеина . и имали я някъде
*

Имая в бол.бг
vaseto1
а някой знае ли кога започва 4-ти сезон? unsure.gif
ooli4ka
Цитат(purity @ 1 May 2006, 11:13 AM)
Като стана дума за песни как се казваше групата която Сет и Самър слушаха през втория сезон в една от сериите когато се бяха депресирали?
*

pesenta e na Boyz 2 Man-i'll make love to you
ooli4ka
Цитат(ooli4ka @ 3 May 2006, 03:33 PM)
*

*

opa,izviniavai,malko se oburkah pesenta e End Of The Road
purity
Цитат(ooli4ka @ 3 May 2006, 03:55 PM)
Цитат(ooli4ka @ 3 May 2006, 03:33 PM)
*

*

opa,izviniavai,malko se oburkah pesenta e End Of The Road
*

Много 10х smile.gif
vaseto1
а някои ще може ли да ми каже кои са песените от 24 епизод?
rolleyes.gif
polamori
на този сайт има описание на песните от всички епизоди musicfromtheoc.com
vaseto1
а ще може ли някой да ми даде линк за The Pioneers Bloc Party
Благодаря предварително!!
_LOST_
Не разбирам и няма да разбера защо само лоши неща се случват на героите от така наречените тийн сериали. В последният епизод на този сериал пак някой ще умре и то от главените актьори, а пък в One tree hill всеки епизод някой умира... Само сълзи смърт... искам хората да са щастливи!
Ех...
muradhidiued
ae she ima li 4 sezon e !
vaseto1
да ще има повече инфо на http://www.theocshow.com/episodes.htm smile.gif
super_fanta
Не разбирам как могат да убият най-добрия си актьор. :crying:
auftreten
25ти епизод излязъл ли е вече и ако не, тогава кога излиза?
YBD
Цитат(auftreten @ 13 May 2006, 05:38 PM)
25ти епизод излязъл ли е вече и ако не, тогава кога излиза?
*

В петък ще е по тракерите май!
BeRCeliUs
На промотата на третия сезон пишеше "the last season of OC" ... дали ще има следващ сезон?
cWetY^^
а кой е от главните герои е умрял?аз поне не забелязах unsure.gif
vaseto1
Цитат(cWetY^^ @ 16 May 2006, 02:37 PM)
а кой е от главните герои е умрял?аз поне не забелязах unsure.gif
*

някои ако ще умира ще е във 25 епизод , ама гледайте за да разберете :59:
bradan
Ами харесва ми много сериала.По-точно ми харесва 1 сезон от сериала.Е малко и от 2рия!На третия сезон му харесвам само някои от саундовете!

Любимата ми серия(всъщност са две) е 01x01-Pilot и 01x14-The Countdown!
Michae13l
Vcera chetov na teletext-a na RTL,che chetvurtia sezon na The O.C. ste zapochne da se izluchva prez septemvri....no toi ste bude bez uchastieto na Misha Burton,koiato bila prinudila scenaristite da ia mahnat i bila reshila da se otdade na kino smile.gif
YBD
Ето, че бях прав, че Миша е напуснала сериала!
http://www.mininova.org/get/222604 - тук можете да откриете ДВДРипа на 2 сезон.
Michae13l
mda....Marissa umira v poslednata seria na treti sezon....sled katastrofa...tva stana kato Durzost i Krasota..napravo mnogo me razocharovaha...

eto i dokazatelstvoto:

As Ryan drives, Volchok rams his car from behind. He then pulls alongside and tries to run Ryan off the road. And he succeeds. Ryan barrels through a curve and over an embankment. The car rolls end over end down the hill, finally crashing on another road below. Coming back to his senses, Ryan crawls out of the car. Noticing gas pouring from the tank and a small fire, he grabs an unconscious Marissa and carries her free of the wreckage in a mirror from the time he found her in Tijuana. The car explodes and Ryan lays Marissa down on the pavement and rouses her. He tells her he’s going to get help, but she begs him to stay. And then she dies.

huh.gif w00t.gif :lol_2:
_LOST_
Много жалко... трети сезон и без това беше много слаб, а сега четвърти без Миша ще бъде провал и край на сериала... Беше хубаво сериалче... много приятно актьори, музика, драма, но всичко си има край.
vaseto1
сериалчето беше доволно,ама по много тъп начин свърши... sad.gif
bradan
по много шибан начин завърши sad.gif(
Sara
Истина е, че този сезон завърши доста...стряскащо.Вероятно капризите на актьорите надделяват дори и пред луди хора като сценариста - Джош Шуорцsmile.gifКогато гледах "Зад кулисите на "Квартала на богатите" " по Btv, той изглеждаше доста смахнат, ама все пак тва му е работата на човекаsmile.gifВероятно в стремежа си да направи нещо различно и да го превърне в сензационен сериал...е постигнал точно ефекта'ала'"Дързост и красота".Но пък сигурно точно това иска Америка.Във всеки случай - накрая всичко е пари.
criminall
АБе пичове кво стана със субтитрите за последният епиозод ве... :evil2: :crying: :2:
ioana_g
Сушах по радиото, че Мариса умира защото актрисата и отива в Лондон при сестра си да учи актьорско майсторство. Гадно, а?
ivkra
Цитат(ioana_g @ 27 May 2006, 01:46 PM)
Сушах по радиото, че Мариса умира защото актрисата и отива в Лондон при сестра си да учи актьорско майсторство. Гадно, а?
*

Това не е вярно! Много хора си измислят какво ли не, а даже вестници и списания пишат пълни глупости, защото четат форумите за дезинформация sad.gif

Миша, ще ходи в Лондон, но не това е причината да напусне сериала. Решението е на сценариста и продуцентите, които се издъниха с образа на Мариса и сега трябваше да я убият, защото "нямали вече идеи" как да се развива за напред...
Истината е, че г-н Шварц провали сериала с този напълно неуспешен 3-ти сезон, рейтингите се сринаха тотално и FOX бяха на път да му отрежат квитанциите. Даже 4-тият сезон ще се излъчва по друго време вече.
Мис Бартън няма никаква причина да напуска сама, въпреки, че всеки на нейно място би искал, предвид провала през тази година. Все пак тя и Питър Галахар са най-известните хора в това шоу, а когато се говори за The O.C. веднага изпъква Миша, както и обратното. Тя е лицето на това шоу, което на практика я направи толкова известна.
Всичко трябваше да приключи до 3-ти сезон и зрителите да запомнят сериала такъв какъвто беше през 1-ви и донякъде 2-ри.
Това не е "Приятели" за да продължава 10 г.!

http://www.mischa-b.com/
Прочетете интервюто с Питър Галахар и Кели Роуън.
_LOST_
Цитат(ivkra @ 28 May 2006, 08:56 PM)
Цитат(ioana_g @ 27 May 2006, 01:46 PM)
*

Това не е вярно! Много хора си измислят какво ли не, а даже вестници и списания пишат пълни глупости, защото четат форумите за дезинформация sad.gif

Миша, ще ходи в Лондон, но не това е причината да напусне сериала. Решението е на сценариста и продуцентите, които се издъниха с образа на Мариса и сега трябваше да я убият, защото "нямали вече идеи" как да се развива за напред...
Истината е, че г-н Шварц провали сериала с този напълно неуспешен 3-ти сезон, рейтингите се сринаха тотално и FOX бяха на път да му отрежат квитанциите. Даже 4-тият сезон ще се излъчва по друго време вече.
Мис Бартън няма никаква причина да напуска сама, въпреки, че всеки на нейно място би искал, предвид провала през тази година. Все пак тя и Питър Галахар са най-известните хора в това шоу, а когато се говори за The O.C. веднага изпъква Миша, както и обратното. Тя е лицето на това шоу, което на практика я направи толкова известна.
Всичко трябваше да приключи до 3-ти сезон и зрителите да запомнят сериала такъв какъвто беше през 1-ви и донякъде 2-ри.
Това не е "Приятели" за да продължава 10 г.!

http://www.mischa-b.com/
Прочетете интервюто с Питър Галахар и Кели Роуън.
*

смях смях смях biggrin.gif
ivkra
И кое е толкова смешно? Тъжно е!
purity
Наистина the o.c. не е същия като в началото в 3-тия сезон всичко се повтаряше и аз съм на мнение че трябваше да свърши с happy end и да спрат да късат сърцата на феновете ама явно искат да се нагушат с кинти.Остава само да се надяваме че ще направят по интересен 4-ти сезон колко и странно да звучи това.

btw кажетеми песните от 25-та серия че ми харесаха доста.smile.gif
sashorf
А кога започва излъчването на следващия сезон?
juspar
Хора,вие ми разбихте сърцето...Все още се надявах,че Мариса е просто в кома или нещо такова и в 4-ти сезон се се събуди в 1-ви,2-ри епизод и тръпнех в очакване кога ще излезе -4-ти,сега направо ме е яд че посветих толкова време от младостта си на този филм от който дори създателите му искат да се отървът по-бързо.Любими са ми Сет и Самър,но без Раян и Мариса+Сет и Самър-не говорим за същия филм.Какво-в 4-ти Раян ще стане алкохолик от мъка или пък нарко.По-добре да не разбирах че Мариса наистина е мъртва.Изчезна ми интереса и ентусиазъма-но от любов и носталгия към добрите дни ще чакам 4-та
BIG_MIRO
не го земай така на вътре, wink.gif аз не съм фен на сериалчето но доколкото гедах а и четох Миша отива на гости на сестраси в Лондон май и там ще си копонясва до зори така че горе главата
само Самър
juspar
Е,не че мен ме интересува какво и къде ще отиде и прави Миша,но благодаря за подкрепата Big Miro,а и днес вече го преживях.Сега ми е по-скоро любопитно как ще я заменят,защото ако не я заменят с друга която да направи живота на Раян интересен и рисковен сигурно и той ще катастрофира по някое време за да напусне сериала.Тъй де,мисълта ми е че трябва да се случват нови различни,но не задължително драматични неща,за да продължи филма.Мисля,че най-добре,Раян вече да напусне Коенови и да заживее в някое гето,където да "спасява" деградирали типове от тях самите сформирайки различни терапевтични групички...... :6: ,а пък Сет да мине пубертета(ВЕЧЕ)!
Самър ми харесва за сега,най-реална е,но имам лоши видения и за нея...Сега е тя наред да има проблеми с алкохола и закона..Май прекалих- :thinking: .Но има време,ще видим...може пък да съм екстрасенс или нещо друго такова... :velho:....А, само аз ли имам видения???Кажете и вие какво предполагате,де....ще стане весело докато чакаме 4сезон.....ама,айде без залагания biggrin.gif
betrayed
За по-любопитните промо за 4х01 smile.gif
Jesika^^
Кога точно излиза 1 серия от 4 сезон ?
NaniG
Цитат(betrayed @ 14 Oct 2006, 02:39 PM)
За по-любопитните промо за 4х01 smile.gif
*

Не е лошо промотоtongue.gif Мен супер много ме е яд за Мариса,но Миша Бартън така си е преценила и така е постъпила.Интересно ми е как ще се развият нещата от тук на татък,макар че имам някакви предположения,че Кейтлин ще заеме мястото на Мариса по един или друг начин.Аз до последно се надявах Миша Бартън да се върне в сериала,защото Мариса беше любимия ми персонаж и намирах много интересни детайли в начина и на живот.Начина по който протичаше живота и беше много интригуващ и вълнуващ.
Това обаче си е лично мое мнение,някой може да има коренно различно мнение от моето.Аз не задължавам никой да е съгласен с това,което съм написала аз.
NaniG
Цитат(Jesika^^ @ 25 Oct 2006, 06:18 PM)
Кога точно излиза 1 серия от 4 сезон ?
*

Мисля,че първата серия ще излезе на 2ри Ноември По Фокс в Щатите.
Ivostiil
Къде сте бе фенове, никви коментари не виждам за първата серия ...btw парчето на Placebo е върховно.
spartak
Много гадно, че Мариса умря! sad.gif Беше готинка! Е с'я може да вкарат някоя нова героиня, ама като гледам началото - май няма да е.
И да дават повече боища с Раян, ще е атрактивно!
Killa-g
Мен пък тия боища точно ми писнаха. В началото беше яко
като им даваше да разберат на богаташчетата, но докато го пребиват
в улични боеве си е тъжна картинка.
spartak
Е, ако той ги пребива ще е добре, нали?
Интересно ще е как няк'во момченце ще се млати със закоравели бъхтичи (здрави копелета)
Killa-g
Цитат(spartak @ 6 Nov 2006, 07:58 PM)
Е, ако той ги пребива ще е добре, нали?
Интересно ще е как няк'во момченце ще се млати със закоравели бъхтичи (здрави копелета)
*

А нищо против нямам, че го млатят иначе нямаше да е реално
и да стане в абсолютно сапунка стил. Но на сериала му трябва освежаване,
нов герой или героиня, сестрата на Мариса и двамата близнаци са слаба работа общо взето, няма голяма интрига около тях.
spartak
Е, да, прав си - определено му трябват нови герои! Но и както казват умните глави тук - те сериалчето вече са го изцедили достатъчно. И все пак мен си ме кефи и ми се ще да продължава!
kraizera
Да според мен тая картинка с Кейтлин и онези двамата близнаци е мн зле,нз защо изобщо са ги вкарали в серияла.Иначе като гледам работата м/у Райън и Тейлър,мисля,че те двамата ще се залюбът!А иначе,мисля,че този сезон ще е по-силен от предния!Дано сценаристите да измислят нещо великолепно smile.gif
spartak
Райън и Тейлър...верно,че работата върви на любов...ще е интересно!
sM1Le
Цитат(spartak @ 25 Nov 2006, 04:54 AM)
Райън и Тейлър...верно,че работата върви на любов...ще е интересно!
*

Еми време му е да се уреди пича,не стъпата Мариса...е страно е без нея,но ще го преживеем smile.gif
disaster
Според мен пък Раян и Тейлър изобщо не си тичат...Също така ми е много трудно да разбера какво толкова могат да измислят сценаристите, за да върнат поне малко интригата в оставащите епизоди...В противечен случай това ще бъде поредния сериал започнал във висините и завършил на дъното...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.