peterx, подозирам, че днес празнуваш и това е повод да бъдеш поздравен от скромния ни музикален бар. Да си жив и здрав, много късмет и да сбъднеш всичките си мечти. За твое здраве, от благодарните фенове на Роузи. Follow Me
peterx, присъединявам се към пожеланията на mra4na и те поздравявам със следващата песен, която мисля,че беше една от любимите ти Bon Jovi - It's My Life и весло изкарване на празника.
Iron_Girl
30 Jun 2011, 03:32 PM
За тези, които тази вечер ще са в бара и няма да могат да видят това
А дали David Byron е предполагал, че тази песен ще стане така емблематична и велика
Уважавам идеята, а не това, в което се е превърнал Джулая. Да си спомним култовия филм Hair.
rock68
30 Jun 2011, 10:38 PM
mra4na, да си го спомним Hair / Коса (1979) Hair -- Let the sun shine in и не трябва да се забравя, и да не се допуска никога повече да се случва подобно нещо. За July Morning Iron_Girl ме изпревари.
mra4na
30 Jun 2011, 11:07 PM
Още хипарски дух, няма как да не уважа зодията си: Aquarius
rock68
30 Jun 2011, 11:29 PM
mra4na, това е любимия ми мюзикъл. С удоволствие бих уважил зодията ти и ... Still Of The Night
Във връзка с празниците искам да споделя още нещо... Ако аз бях получила вчера толкова пожелания и поздрави, бих смутолевила поне едно "Пичове, благодаря, че се сетихте за мен, трогнахте ме..." Да, ама не...Уважение за уважение.
mra4na, наистина е бил изключителен спектакъл. Нямах възможност да го гледам на живо, но пък си го свалих от линка който си дала още тогава. Прегледах го набързо и мога само да кажа, че е бил невероятен спектакъл. Утре ще го изгледам спокойно целия. Който не го е гледал още нека си го свали, и го гледа, ако може да отдели два часа разбира се.
Скоро, съвсем скоро и 'Sofia rocks' . И си пазете касовите бележки от билетите, за да не стане като 'Elevation festival' . Дано този път времето да е фен на рок музиката
Тихо е, барът затворен, персоналът в отпуск, а данъчните са на морето. Време за инвентаризация с нещо прясно и горещо, от рубриката "Последно и най-ново": Rain Over Me
Това е рецептата при 35 градуса, равни дози Pitbull i Tiesto, с повече течности.
Man1akalen
10 Jul 2011, 03:31 PM
Ремонтирах бара, за това имаше смущения в силата. Завръщам се мощно с маркови питиета , добра атмосфера и супер готина музика Europe- In The Future To Come за всички в бара.
Ако ще има официално откриване след ремонта с рязане на лентички / извинявай, премиере /, включвам се и аз. Поздрав за публиката - за тези, които денонощно се трудят и за останалите, които се забавляват в сайта. Помагаме според силите си. Hey You
rock68
10 Jul 2011, 07:03 PM
mra4na, че на къде без теб, по скоро бих се обидил ако не присъстваше. Ще продължа с още една страхотна песен на Pink Floyd. Поздравявам всички които ще минат през бара и ще поръчат и тези които ще се насладят на музиката но няма да поръчат. Заповядайте.