Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Коя песен слушате в момента?
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67
Iron_Girl

Summertime sun_bespectacled.gif

BDNB
Maresias
R.I.P Roberto Concina
Iron_Girl
Shape of you smile.gif
kolesniza
Запали към морето...
SLR
Pia Mia - I'm A Fan ft. Jeremih
Iron_Girl

Party people

yahoo.gif
Iron_Girl

Великите Jerry Lee Lewis и Tom Jones !

Jerry Lee Lewis & Tom Jones

Jerry Lee Lewis and Tom Jones

Bad_Nick
Цитат(Iron_Girl @ 29 Sep 2017, 10:06 PM) *
Великите Jerry Lee Lewis и Tom Jones !

Jerry Lee Lewis and Tom Jones

Гледах концерта преди време и ми стана много тъжно. Великият Джери Лий Луис се е превърнал в немощно старче.
Някои хора не знаят кога да спрат, за да запазят имиджа си. Най-малко пък той smile.gif
Iron_Girl
Е не, на кому е нужно да поддържа имидж на тази достолепна възраст?
Рокендролът е магия , която трае цял живот. Все още пишат за него : „The Killer still rock’in “.
Bad_Nick , за ония блажени години на “rock’n roll”, нещо наше българско с три акорда и леко дрезгав глас…

Георги Минчев

Успех с превода на филма. Гледала съм предишните и не ми допада като филм, хумор и сценарий. Може би, защото си имаме неповторимия наш герой. Нищо общо няма със спортните филми , където е твоята сила. Но това е магията да превеждаш. И не трябва да спираш.
Bad_Nick
Всъщност, винаги ми е било интересно кой идиот навремето оприличи Реджеп Иведик с Бай Ганьо? И това клише си остана и вече като дъвка се дъвчи от всички.
Ако някоя вечер ме хване музата, ще напиша есе с опорни точки за това, колко е нереално това определение.
Сега ще подам само първата опорна точка. Бай Ганьо е създаден от Алеко Константинов, а Реджеп Иведик от Шахан Гьокбакар. Редно е да го коментирам така - нерде Ямбол, нерде Стамбул, само че в обратна посока на приоритета. smile.gif

И за да не е спам поста ми, ето нещо от мен:
"Good Golly Miss Molly" от филма "Крал Ралф"

https://www.youtube.com/watch?v=FUAaicKpiGc
Iron_Girl

rock.gif

Elton John
SLR
Massari - Number One (feat. Tory Lanez)
Iron_Girl
Честита Коледа и много сбъднати чудеса ! Както казва Little Elf Judy „ Seeing isn't believing. Believing is seeing“. Vala_34.gif

Joe Bonamassa - Christmas comes But Once a Year

kolesniza
42 - Стоп
The_Assassin
Skillet - "Feel Invincible"

rock.gif rock.gif
Iron_Girl
The talent has no age ! Amazing!

Here I go again
SLR
Marshmello & Anne-Marie - FRIENDS
Iron_Girl
https://www.youtube.com/watch?v=0AIlz08fZos

:rock
снощи гледах"'The Mountain Between Us"
Iron_Girl
Нека да е лято tongue.gif tongue.gif

Посетете моя сайт
rock68
Хубав ден от мен
rock68
Цитат(Iron_Girl @ 24 Feb 2018, 03:43 PM) *
The talent has no age ! Amazing!

Here I go again

Супер good.gif
Iron_Girl
Здравей rock68 smile.gif

Още един невероятен малък, но невероятен талант, който обожавам да слушам wink.gif

Tobby Lee

rock68
Здравей Iron_Girl, виж още един талант с невероятен глас
kolesniza
Нещо малко по-дълбоко:

Любо Киров - "Липсваш ми"
puzek
>>> Бар Наздраве <<<

Cheers (TV Series 1982–1993)
puzek

1 hour of Yoda - Rockin' and Rollin' laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
kolesniza
Homelesz - "Тук"
kolesniza
The Pretty Reckless - "25" rock.gif
Witche
Любимата ми песен е "Bohemian Rhapsody" на Queen. Тази епична композиция смесва различни музикални жанрове и емоционални тонове, което я прави наистина уникална и вечна.

Освен това наскоро открих ново хоби - онлайн игри, по-специално слот игри. Наслаждавам се на вълнението и разнообразието, което предлагат, както и на възможността да се забавлявам в уюта на дома си.
Ellson
Песни Тейлор Свифт на Spotify Premium Gratis APK
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.