Някъде видях The Killing 09, субтитри - довечера, но нямаше дата. По този случай следват занимания по кръжоци In Da Club.
rock68
30 May 2011, 11:04 PM
mra4na, само ти се струва, бара не съм го зарязал. Просто бутнах едно рамо отатък. За The Killing правилно си видяла, вече сме 31-ви. Така, че довечера.
Добър вечер от мен, желая ви приятно слушане в нашия бар и не бъдете срамежливи, за тези които все още не са посещавали бара ни, а се присъединете към бандата ни.
Няколко поздрава от мен, за всички, с големите Primal Fear.
0ld Scho0l, , чак се просълзих от умиление... Тук се бяхте събрали все "красавици". , комплексирахте ме. propaganda емигрира, ти смени аватара си, а моят е в резултат на масираната атака срещу вафлите. От днес пълна забрана на сладкарските изделия, Welcome To St. Tropez
rock68
1 Jun 2011, 09:41 PM
mra4na, ще слънчасас аз още не съм си сменил аватара, грозник ли съм?
rock68, ти не си бил на позорния стълб заради аватара си, а мен ме замеряха с вафли "винкел". Дали ще смениш Dio си решаваш сам, когато решиш, че е време за промяна.
mra4na, да, тия вафли "винкел" са тежички и от тях сигурно боли. На мен пък ми харесва аватара ти, а и аз нямам намерение да си го сменям. Щом ти харесва защо да го сменяш, нали.
Благодаря за Tiesto. Специално за теб повтарям Who Wants To Be Alone и с удоволствие ще си понеса административна отговорност.
rock68
6 Jun 2011, 09:32 PM
Здравейте на всички редовни и не чак толкова редовни посетители и прощавайте, че не съм отварял два-три дена, но ще се реванширам. Това е специален поздрав за дамите.
mra4na, ако не беше ти, досега да съм фалирал, никакъв оборот, и на където и да се обърнеш само блондинки, в Youtube блондинки тук блондинка, къде изчезнаха брюнетките, затъжих се. mra4na, що не станеш брюнетка да има малко разнообразие.