Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Blade - The Series
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
EMI4KU
Цитат(gandalf69 @ 6 Sep 2006, 10:41 AM)
е това е една хубава новина за празника  clapping.gif
*

Извинявам се за лекото забавяне, което имаше с този епизод, но всичко вече е окей. Към епизода съм подходил бая творчески, защото на много места диалога е доста объркан, а и английските субтитри нещо не бяха на нивото на предишните серии. Но където не ми беше ясно точното значение съм писал репликите под разбиране като съм се стремял да се приближавам максимално към сюжета на филма. Ако имате някакви забележки казвайте няма да има сръдни и тем подобни. А до следващия почивен ден (събота) максимум ще са готови и за 10 епизод...

Blade - The Series - 01x09 - Angels And Demons

п.п. Аз съм същия човек, който преведе и миналата серия, но сега си направих собствен акаунт, за да няма обърквания... blink.gif
batkobobi
10x за превода
maniac
много благодаря!
batkobobi
новата сериа 1x11 ето тука
http://www.arenabg.com/details.php?id=53565
batkobobi
бразилски суб за 01x11 ако ви варшат работа разбирасе
opa
Цитат(batkobobi @ 9 Sep 2006, 02:03 PM)
*

Бразилски език няма. Там говорят на португалски - тия са такива. Ама не мога да разбера защо ги прикачваш - на никой не му трябват. Никой не се е засилил след като няма превод на 10та да тръгне по слух 11та. :ph34r: laugh1.gif
batkobobi
ако случаино няакои реши да се пробва biggrin.gif
dvd1
Broo blagodarq za prevoda 4ove4e,az sim u4il 1o godini angliiski i moga da si govorq,4eta,pisha sivsem spokoinno ama kato moge po polsniq na4in zashto ne.
I zatova blagodarq pak.Ama ako prevedesh i deseta pa ako imash vreme i edinnaista
nqma da e losho de.
EMI4KU
Цитат(opa @ 9 Sep 2006, 03:08 PM)
Цитат(batkobobi @ 9 Sep 2006, 02:03 PM)
*

Бразилски език няма. Там говорят на португалски - тия са такива. Ама не мога да разбера защо ги прикачваш - на никой не му трябват. Никой не се е засилил след като няма превод на 10та да тръгне по слух 11та. :ph34r: laugh1.gif
*

Може пък на някой да му потрябва заради тайминга. Друго си е да ти е готов и да превеждаш по слух върху тях... Но ако на някой му се занимава и има нужните доста стабилни познания по английски (поне "1о години" трябва да е учил :lol2: ). На английски ще излезе до 1-2 дни максимум ако не закъснеят франсетата.
Иначе субс на матерен език за 10 серия са готови, остава ми само да гледам сериала за малки грешчици и ще го кача...
batkobobi
10x за превода на 10 епизод

сериала си заслужава наистина
EMI4KU
Blade - The Series - 01x10 - Hunters

Приятно гледане!!!
SveNik
Благодаря
bigbo
Опс, грешка blush.gif
batkobobi
на странен език субчета за 1x11 и 1x12
batkobobi
ето и англиски за 1x11
maniac
EMI4KU: Много благодаря!
opa
Цитат(batkobobi @ 10 Sep 2006, 06:43 PM)
на странен език субчета за 1x11 и 1x12
*

12 излиза в четвъртък. Не знам к'ви са тия... EMI4KU, очаквам добър превод и за 11та. С StraightEse се справяте страхотно smile.gif
Chumera
Ето тук см превел субтитрите за 11- Monsters. smile.gif
hristokk
Цитат(Chumera @ 12 Sep 2006, 10:57 AM)
Ето тук см превел субтитрите за 11- Monsters. smile.gif
*

Благодаря!

Без да се обиждаш обаче - нуждаят се от известни корекции - непреведени фрази, правопис, наместа и тайминга.
Но за по-нетърпеливите като мен стават.

Ще чакам с нетърпение и 12 серия - която доколкото разбирам е и последна.

ПП: Ще има ли 2-ри сезон - някои чувал ли е нещо или с 12 серия приключва сериала - ако е така ще е много жалко????
Chumera
За пръв път превеждам, има 1-2 непреведени реплики,а за правописа то не е да напишеш Обивам smile.gif, има и няколко слети думи, но кат цяло мисля, че се разбира за какво става въпрос .
EMI4KU
Цитат(Chumera @ 12 Sep 2006, 02:16 PM)
За пръв път превеждам, има 1-2 непреведени реплики,а за правописа то не е да напишеш Обивам  smile.gif, има и няколко слети думи, но кат цяло мисля, че се разбира за какво става въпрос .
*

Браво, че повече хора се захващат с тоя сериял, жалко, че когато остават 2 серии до края. Субтитрите са с доста грешки аз бих ги оправил, но трябва да излизам след малко да гледам Барцилона иначе редакцията е лесна. Аз също превеждам от доста скоро та както ми каза StraightEse след като свършиш субтитрите натискаш ctr-i (в SubtitlesWorkshop)и излизат къде имаш "лоши" редове и цъкаш корекция. След това пускаш проверка за правопис F7 ако не се лъжа и ако имаш български правописен речник ще ти покаже грешките. Нямаш ли теглиш си FlexWord (има го навсякъде) и нямаш проблеми.

П.П. Хубаво е да се придържаш към имената, които StraighEse е въвел отначалото не до 10 епизод да гледаме Шарлът и Маркъс, а сега Шарлот и Маркус...
Дано не се сърдиш на тази критика, надявам се да ти е градивна... Успех
eddie
EMI4KU, оправи субтитрите когато и да е и ги качи на сайта. Има доста хора тук, които ценят качеството, а не бързината. cool.gif
cvetangg
Цитат(Chumera @ 12 Sep 2006, 02:16 PM)
За пръв път превеждам, има 1-2 непреведени реплики,а за правописа то не е да напишеш Обивам  smile.gif, има и няколко слети думи, но кат цяло мисля, че се разбира за какво става въпрос .
*

Позволих си да ти ги коригирам малко wink.gif
EMI4KU
Цитат(eddie @ 12 Sep 2006, 07:06 PM)
EMI4KU, оправи субтитрите когато и да е и ги качи на сайта. Има доста хора тук, които ценят качеството, а не бързината.  cool.gif
*

Ще се опитам да ги преправя утре, но тъй като тази нощ ще има почерпки не обещавам нищо категорично, но в тия дни ще пусна моя скромна версия на епизода (дали аз ще превеждам или ще редактирам не знам зависи не съм изгледал целия епизод още). Айде лека вечер момчета и Само Левски!!!
opa
Ето ги след спелчека, оправени грешките в Subtitle Workshop... Ако искате ще ги кача и на главната страница... smile.gif
Chumera
Благодаря за съвета. Приятно гледане.
П.С. Който не иска да глед с тези субтитри да си чака. Само ЦСКА!!!
batkobobi
новата серия 01x12

ето тук http://www.arenabg.com/details.php?id=54100
EMI4KU
Ето изцяло коригирани субтитри през spellcheck (10х на ора), преведени са непреведените фрази, а и имаше някои колосално дълги редове, които направо си бъркаха в очите и тях съм ги "поскъсил" да имат по-завършен вид...
Blade - The Series - 01x11 - Monsters
LorD DemoniC
Емичку чакаме за 12-тата wink.gif
EMI4KU
Цитат(LorD DemoniC @ 15 Sep 2006, 03:53 PM)
Емичку чакаме за 12-тата wink.gif
*

Нека ти отговоря с нещо подобно на подписа ти:
Не е нужно просто да чакаш, нужно е много да чакаш!
Дано forom не се бавят повече от неделя
batkobobi
ето едни полски или чешки не съм сигурен за 12 епизод
batkobobiy
eto i sub za 12 epizod angliski
duzo
Некой превежда ли субс за 12 еп. или да ги почвам аз
Xo0Pemak
Почвай ги :59:
TabE
Почвааааай :clap:
EMI4KU
Аз в момента съм зает почти цИлодневно и нямам никакво време да гледам сериата та камо ли субс да правя. Тъй че действай...
hristokk
Някой знаели кога да очакваме 2 сезон на сериала????
Защото супер много се зарибих по този сериал, а очевидно 12 епизод не е края на филма.
ДАНО ДА Е СКОРО!!! sad.gif
SFisher
Извинявам се че нахалствам, ама какво става с превода на 12-ти епизод.

-------------------------------

duzo
Само да ви кажа, че няма да стане бързо, защото не ми остава много време от училището и уроците по китара
TabE
Е хайде от мен да мине отделих 4-5 часа rolleyes.gif . Enjoy :59: . Днес трябва да ги пуснат и на сайта.
stabiliaga
да благодарим на TAbe за превода
EMI4KU
Цитат(hristokk @ 20 Sep 2006, 12:20 PM)
Някой знаели кога да очакваме 2 сезон на сериала????
Защото супер много се зарибих по този сериал, а очевидно 12 епизод не е края на филма.
ДАНО ДА Е СКОРО!!! sad.gif
*

За сега не се придвижда да се прави втори сезон, за най-голямо съжаление. Ако искате да следите последни новости около сериала тук е форума на серияла...
hristokk
Цитат(EMI4KU @ 22 Sep 2006, 12:35 PM)
За сега не се придвижда да се прави втори сезон, за най-голямо съжаление. Ако искате да следите последни новости около сериала тук е форума на серияла...
*

Ужас...... Свършиииииии.........
Направо не мога да повярвам че не предвиждат 2 сезон.
Та той направо въобще не свърши както трябва....... определено оставиха в напрежение........ и сега кво......
:crybaby: :crybaby: :crybaby:
TabE
Явно е нямало достатъчен интерес. Както с Joey. Aма наистина да го бяха завършили поне. :mad2:
hristokk
Цитат(TabE @ 22 Sep 2006, 02:38 PM)
Явно е нямало достатъчен интерес. Както с Joey. Aма наистина да го бяха завършили поне. :mad2:
*

Просто не мога да се начудя как така няма интерес - егаси и хората.
За мене сериала е много много - добър, наедно със Stargate-тите, Batlestar, Lost и др.
Е естествено Prison Break е най-добрия/поне според мен/.
А чесно казано и Joey беше много добър от комедиините сериали.
Много ще съжалявам за тези сериали ако нямат продължения. sad.gif sad.gif sad.gif
Tsimis
ще има ли превод и на последната серия :clap: rock.gif

дръпнах ги от горе благодаръ
Insaneboy
Айде, официално го кръцнаха сериала.

Цитат
Blade gets staked
Spike TV have confirmed that their original series Blade has been cancelled.

http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?c...id=38450&type=0
hristokk
Ми мога да кажа само едно мамка му!!! sad.gif
Много яко си беше сериалчето според мене.
Ще ми липсва.

Почивай в мир! :angel1:
TeroglisT4o
ми мога да кажа само ми бахти тъпотията напоследак кфи са тия недовършени ралти , първо Kyle XY (за него пък ако ми кайат , че е нямало интерес аз се фърля от балкома ) и ся Blade е ся той сериала е по як от филмите може ли пък такова нещо.
TabE
Добре де ама тука пише,че сезона е от 13 серии. Е къде е тази 13-а. blush.gif

Цитат:"The series was quietly put to sleep after the end of its first 13-episode season."
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.