Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: In Progress: Dark Angel
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
thugmusiq
Цитат(opa @ 30 Oct 2005, 01:35 PM)
SEED-нете в торент сериали ,че не мога да си досваля епизодите
*

Сийдвам.
thugmusiq
Готов съм с титрите на шести епизод. Molkircho трябва да мине с баданарката и да ги редактира, защото има около 10 непреведени реплики, и на две места повече от 38 символа, но изтрещях вече с тоя епизод, затова ги оставям на него да ги редактира. Все пак серията е доста ключова, и се случват интересни неща, така че пускам и нередактираните, за най-нетърпеливите.
ЦЪК
opa
Нищо не си направил...явно няма място в бола..0 к е .srt-то което си се опитал да качиш smile.gif
thugmusiq
Цитат(opa @ 30 Oct 2005, 07:15 PM)
Нищо не си направил...явно няма място в бола..0 к е .srt-то което си се опитал да качиш  smile.gif
*

Сега всичко е наред.
opa
Някой знае ли името на песента ,с която свършват епизодите?
pnmn
Кво става бе хора?Някой превежда ли или не?Питам за да знам дали да гледам сериала по-нататак без субове или да ги чакам,защото без е малко гадно,но...Поне ако някой превежда да пише до каде е стигнал.
jtel
Цитат(pnmn @ 2 Nov 2005, 04:29 PM)
Кво става бе хора?Някой превежда ли или не?Питам за да знам дали да гледам сериала по-нататак без субове или да ги чакам,защото без е малко гадно,но...Поне ако някой превежда да пише до каде е стигнал.
*

КРОТКО, НОВОИЗЛЮПЕН!!! :evil2:
molkircho
Ето ги, само thugnusiq трябва да си ги качи.
opa
Има ли прогрес в превода ,че много ме запали сериала smile.gif
tamisuper
Цитат(pnmn @ 30 Oct 2005, 12:20 PM)
Някой знае ли от къде да тегля сериала ама да не е на торенти?
*

zdraveyte pi4ove

parvo iskam d avi blagodarya za prevodite i dobrite izbori koito pravite kato seriali. az sam v Turkey i iskrenno dori i moralno izrazyavam podkrepata si.

otnosno serialite na "dark angel" no ne kato torrent bih iskal da vi preloja sayta www.verycd.com

sayta e na kitayski no moje da pravi6 tarsene i da nameri6 ed2k linkove za vsi4ki serii vklu4itelno i sezon 2.

sezon 1 http://lib.verycd.com/2003/11/21/0000000860.html
sezon 2 http://lib.verycd.com/2003/11/21/0000000861.html

samo taka i napred...

blagodarya vi
thugmusiq
Цитат(opa @ 5 Nov 2005, 01:18 PM)
Има ли прогрес в превода ,че много ме запали сериала smile.gif
*

Няма да мога да почна седми епизод преди събота, който иска да го започва.
jikata
Няма страшно тя тая събота наближава :59: clapping.gif rock.gif
opa
thugmusiq и molkircho къде се загубихте?Ще има ли още hmm.gif
jikata
Цитат(opa @ 15 Nov 2005, 08:30 PM)
thugmusiq и molkircho къде се загубихте?Ще има ли още  hmm.gif
*

Потънаха в мрака sad.gif
jtel
sad.gif :3_4_62v:
molkircho
като гледам май ще имам време за Dark Angel до март`2006 щото Prison Break спира дотогава.
mweb
Те в tv.com нещо са объркали, че 14 серия излиза на 06.03.2006, явно трябва да е 06.12.2005 година, щото 15 серия е на 01.01.2006 г.
bongo2199
Ще взема Епизод 10 "Out" ...защото не знам вие до къде сте стигнали... rock.gif
opa
Цитат(bongo2199 @ 30 Nov 2005, 03:55 PM)
*

10x многоsmile.gif Сега като има почивка с епизодите на Prison Break дано и molkircho превежда...че има и 2ри сезон а сериала е перфектен tongue.gif
jtel
Цитат(bongo2199 @ 30 Nov 2005, 03:55 PM)
*

6 ти е преведен и там пробуксуваха гумите sad.gif
patata
Да сериала наистина е добър и за него чакам букви ако някои има свободно време да преведе някоя друга сериика няма де е злеsmile.gif
veselina
Не се знае, някой слънчев ден може и да го продължат някой слънчев ден, стига някой да реши да инвестира пари в него.

От тая гледна точко е хубаво, че не е завършен.

Между другото аз имам оригиналните DVD на филма й дори съм превела няколко епизода от втори сезон. Но понеже тези субтитри са едни от първите които съм превеждала някога и не са много добре направени ще ги оправя и тогава ще ги публикувам.

Филмът е страхотен - ако можете насладете му се.

Цитат(redmoon @ 13 Oct 2005, 04:10 PM)
Мерси за субтитрите наистина.
Едно време и аз имах инициатива за превод на този сериал.
Но не ми издържаха нервите (поне има субс на английски език за всички
епизоди).

ПП. Само ще спомена че сериала НЕ е завършен....уви. И НЯМА да се продължава, УВИ sad.gif Сори ако съм развалил кефа на някой...просто да си знаете  sad.gif
*
patata
Veselina ти преведени серии от 2 сезон ли имаш??
Ако ги имаш моляте пусни ги няма да е лошо

[quote=veselina,1 Dec 2005, 04:20 AM]
Не се знае, някой слънчев ден може и да го продължат някой слънчев ден, стига някой да реши да инвестира пари в него.

От тая гледна точко е хубаво, че не е завършен.

Между другото аз имам оригиналните DVD на филма й дори съм превела няколко епизода от втори сезон. Но понеже тези субтитри са едни от първите които съм превеждала някога и не са много добре направени ще ги оправя и тогава ще ги публикувам.

Филмът е страхотен - ако можете насладете му се.
jtel
Цитат(molkircho @ 29 Nov 2005, 02:25 PM)
като гледам май ще имам време за Dark Angel до март`2006 щото Prison Break спира дотогава.
*

????? sad.gif hmm.gif
deoom
Айде и аз се включвам в темата!!!Преди малко свалих първи сезон на филмчето!Гледах 1 и 2 ри епизод!Страхотно е,но се чудя защо само шест епизода са преведени?
s7orm
може ли някой да се заеме с превеждането на останалите епизоди? tongue.gif
Harley_Davidson
Наистина, защо никой не се заема с превеждането? Какво стана? unsure.gif
thugmusiq
Сериала наистина е интересен пичове, но нямам време да превеждам. Ще натракам една серия по празниците! Молкирчо да се изкаже кога може. Сори братлета!
redmoon
В интерес на истината сериала е лесен за превеждане, в смисъл...няма
сложни термини и някаква специфика в речника на артистите.
Хубавото е че има субтритри на Английски език за всичките епизоди на
2-та сезона.

ПП. ЗАААЩОООО НЯМА ПРОДЪЛЖЕНИЕ СЕРИАЛААА sad.gif Направо съм възмуТен и огОрчен sad.gif
jikata
Да оставите такава жена като Джесика Алба едва започната, hmm.gif ще имате грях и на другия свят :devil:
s7orm
ех хора това, че предуцентите са го зарязали сериала, незначи че и всички вие, които превеждате субтитрите треа да го за*бете

sad.gif
incredl
Нещо в търсачката намира субтитри от 1ви до 6ти епизод 1ви сезон само .. blink.gif
къде да ги търся другите субтитри, моля ви отговорете w00t.gif
sed
Цитат
ех хора това, че предуцентите са го зарязали сериала, незначи че и всички вие, които превеждате субтитрите треа да го за*бете

Човек, филмът "Наричана още" беше спрян, защото тъпите американци спират един филм, когато за момент не е реализирал очакваните приходи на някоя мутра. Освен това фактът, че Джеймс Камерън лично е решил да снима двойния последен епизод на сезон 2, означава логически завършек на един великолепен сериал. Какво повече искате? "Дързост и красота" или "Трима братя, три сестри". Това е хубавато на тези сериали. И "Никита" щеше да свърши с отворен финал, но размислиха и заснеха финални 8 епизода.
incredl
SED, братле ... как да ти обесня че искаме субтитри ? :evil2:
s7orm
Цитат(sed @ 13 Dec 2005, 05:39 PM)
Цитат

Човек, филмът "Наричана още" беше спрян, защото тъпите американци спират един филм, когато за момент не е реализирал очакваните приходи на някоя мутра. Освен това фактът, че Джеймс Камерън лично е решил да снима двойния последен епизод на сезон 2, означава логически завършек на един великолепен сериал. Какво повече искате? "Дързост и красота" или "Трима братя, три сестри". Това е хубавато на тези сериали. И "Никита" щеше да свърши с отворен финал, но размислиха и заснеха финални 8 епизода.
*

по принцип сериала са го спряли заради нисък рейтинг... след 1вия доста успешен сезон са го преместили петък вечер и се сети какъв му е бил рейтинга... и го спират за да продуцират Firefly, който и него го спират... аже FOX са n/c... ся предполагам че и Prison Break ще го отебат....

а и неразбирам какво му е логическото на тоя завършек... РОФЛ то спира на възможно най-интересната част...

както и да е, отплеснах се малко... идеята е, че искаме субз :ph34r:
haricska
Цитат(incredl @ 13 Dec 2005, 10:40 PM)
SED, братле ... как да ти обесня че искаме субтитри ? :evil2:
*

Offtopic: Абе няма ли кой да им даде почивка на тия! Де.а плачковците!
s7orm
това вече преминава малко в дискусия, но просто няма къде другаде да питам... някой да знае дали случайно са преведени 3те книги по сериала на български?
bongo2199
Епизод 10 "Out" - 100%
jtel
Цитат(bongo2199 @ 15 Dec 2005, 09:50 AM)
Епизод 10 "Out" - 85%
*

Хубаво, че прескочи 3 серии с надеждата, че някой ги е започнал, ама на, никой не пише радостни вести като теб clapping.gif rock.gif
s7orm
Цитат(bongo2199 @ 15 Dec 2005, 07:50 AM)
Епизод 10 "Out" - 85%
*

clapping.gif
incredl
Цитат(bongo2199 @ 15 Dec 2005, 08:50 AM)
Епизод 10 "Out" - 85%
*

clapping.gif clapping.gif браво, чакаме :clap: :clap:
rock.gif
Patrikman
Хора това е направо престъпление! Как може да се остави такава жена непреведена!? mad.gif
Моля ви имайте милост към неразбиращите англииски!
Помогнете ни! clapping.gif
jikata
Айде бре ЮНАЦИ изкарайте поне първи сезон бре sad.gif
James2003
Вече качих subs за ЕПИЗОД 7 и като гледам, даже са ги пуснали.

http://subsunacs.net/get.php?id=14506

Какво стана с епизод 10?
opa
clapping.gif clapping.gif Ще продължаваш ли с 8
jtel
[quote=James2003,28 Dec 2005, 02:14 PM]
Вече качих subs за ЕПИЗОД 7 и като гледам, даже са ги пуснали.

Приеми личните ми БЛАГОДАРНОСТИ и на тези, който не се сещат да благодарят clapping.gif :clap:
Дано продължиш с превода, не като някои други .... hmm.gif
James2003
Моля, кажете дали съм се справил добре епизод 7!

Dark.Angel.1x08.Cold.Comfort.DVDRip - 15%
incredl
Добре, че някой се захвана сериозно с превода. Браво продължавай
rock.gif rock.gif
sed
Не знам дали тук е подходящо, но един приятел ми каза, че има вероятност да излезе официално в България под името "Ангел на мрака" smile.gif
jikata
[quote=James2003,29 Dec 2005, 12:50 AM]
Моля, кажете дали съм се справил добре епизод 7!

Споко, справил си се clapping.gif
За всички епизоди имаш английски титри, ползвай ги и ще бъдеш винаги на ниво rock.gif
Желая ти леки преводи за в бъдаще rock.gif
Весели празници :lol_xmas:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.