Цитат(ToxiNiK @ 9 Aug 2005, 04:19 PM)
На вниманието на Преводачите !!!
Всички сме Ви благодарни за работата която вършите, за времето което отделяте без да Ви се заплаща и стотинка за това. Но имам един въпрос.
Трябва ли да сте толкова груби към останалите ??? Вярно е, че задаваме глупави въпроси отговорите на които ги пише някъде стотина страници по-назад. Вярно е, че незнаем и неможем много неща. Вярно е, че Ви дразним без да сме го искали. Вярно е, че понякога препираме за нещо. Но не сте ли били и Вие някога като нас? Или сте го забравили? Когато отговора на въпроса не Ви се е струвал елементарен? Когато и Вие сте били начинаещи в някаква област или в нещо? Никой не се е родил научен! Спомнете си го следващия път.
Не Ви ЗАДЪЛЖАВАМ за нищо. Само искам да Ви ПОМОЛЯ за по-голямо търпение към останалите.Ако някой се е почувствал засегнат и ядосан - съжалявам, не съм искал.
И още веднъж Ви поздравявам за преводите.
Ами всъщност не. Никога не сме били такива. От самото начало на ползването ми на интернет (което има доста години история) се научих, че когато се регистрираш в един форум, преди да започнаш да задаваш въпроси, изчиташ всичко около това, което те интересува в този форум.
Ако след изчитането на 100-200 страници все още са останали въпроси - моля, никой няма да се обиди да отговори на тях.
Но когато през един пост се пита "ами от къде мога да ги изтегля", при положение, че това е било казано малко преди това (и в никакъв случай 100 страници назад по темата), тогава съгласи се, че това малко или много дразни.
Защото този човек си мисли, че всички други няват никакви други задължения, освен да отговарят на неговите нужди.
Също така съгласи се, че въпроси от рода "Айде бе, какво стана с еди-кой си епизод" са най-малкото неуместни.
С уважение ще приема каквато и да е КОНСТРУКТИВНА критика относно работата, която правя - било разминаване на тайминга, (но не защото човакът отсреща не може да възприеме, че не всички версии на филма са еднакви), било неточност в превода. Всичко това е добре дошло, но всякакви останали забележки са неуместни.
Форумите имат правила и те трябва да се спазват, за да не се превърнат в говорилня.