Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Csi - Season 3
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Menedem
mersiiii
TSK
за нищо smile.gif
Menedem
дайте ми точен линк към сериите на рак7 защото с този линк който е даден на 2 страница не ми отваря нищо...а бубу нещо май пак се е бъгнало..
Menedem
Анубис братле казах рак7 не рак8...линк към всичките серии ми трябва нали затова казах че бубу се е бъгнало..
Killa-g
bubu не се е бъгнало, просто ако ISPто ти не им плаща,
нямаш достъп до каталозите.И стига писахте в темите,
където трябва да се обсъждат преводите, откъде да си намерите епизодите. Има си форуми като Data.bg за такива неща.
gorosoft
Цитат(Menedem @ 16 Aug 2005, 11:28 AM)
Анубис братле казах рак7 не рак8...линк към всичките серии ми трябва нали затова казах че бубу се е бъгнало..
*

В DC хъба на find.bg има всичките серии, барабар с NY и Маями.
Menedem
и 5 пъти да казвам нема кой да чете май...няма ги в хъба на файнда всичките..ISP ми няма никакви ограничения но от два дни не ми се отваря самата директория с филмите...и спираме да пишем тук..
`max
Цитат(Menedem @ 17 Aug 2005, 07:48 AM)
и 5 пъти да казвам нема кой да чете май...няма ги в хъба на файнда всичките..ISP ми няма никакви ограничения но от два дни не ми се отваря самата директория с филмите...и спираме да пишем тук..
*

да ти ги кача ли в торентите на bubu.to rolleyes.gif
Roben
Ето една полезна тема където можете да намерите всички сезони на CSI - http://forums.fenbg.com/viewtopic.php?t=5375 - мисля че ще е полезна.
gorosoft
Цитат(Menedem @ 17 Aug 2005, 08:48 AM)
*

Можеш и десет да кажеш, но по-добре сякаш ще е да потърсиш по-хубаво.
Намират се в Store-5/x/Serials. Няма как да ги подминеш, всички са си там.
Menedem
добре де..а какво стана с липсващите суб за 4 сезон ...
`max
Цитат(Menedem @ 19 Aug 2005, 09:16 PM)
добре де..а какво стана с липсващите суб за 4 сезон ...
*

както виждаш превода си върви малко бавно (заради префектните субс за което балгодаря много) но върви, а ако си нетърпелив захващай се аз съм ги качил в дата-та (някой беше дал линк)
Hua
Наистина адски добра работа супер сте :clap: :clap: :clap:
Но нещо не намирам за 4x8,9,10 серия но както и да е не давам зор щом го дават по НТВ и без това скоро се връщам да се надявам че ще успея да го хвана clapping.gif .

Пожелавам Ви успех с по нататъшните преводи.
hasplu
а някой да знае анг. субтитри за 5-и сезон къде има, като изключим тези в дата-та?
`max
не ме пуска в дата-та да ги кача при тези от сезон 4, затова ще ги прикача тука и като получа достъп до дата.бг ще гикача и ще дам линк wink.gif

ама не съм ги изпробвал да видя съвпадат ли но мисля, че не е проблем да се настроят rolleyes.gif
the_creator_pz
@hasplu
Има ги във forom.com
hasplu
Цитат(`max @ 11 Sep 2005, 04:27 PM)
не ме пуска в дата-та да ги кача при тези от сезон 4, затова ще ги прикача тука и като получа достъп до дата.бг ще гикача и ще дам линк wink.gif

ама не съм ги изпробвал да видя съвпадат ли но мисля, че не е проблем да се настроят  rolleyes.gif
*

съвпадат отлично biggrin.gif мнооого ти благодаря :59: а.....относно предложението да качиш няколко сериики в бубу-то, дали е още валидно? никъде не мога да намеря сериите 11, 12, 23, 24 и 25 :evil2: В фен-а ги има 11 и 12, ама не захапва да ги сваля, другият вариант е пусни едно линкче към където може дза се сваля smile.gif
`max
от сезон 5 ли тези серий unsure.gif
аз имам по-добра идея да ги шерна в хъб-а на дата.бг мисля, че ще стане по-бързо

прати ми лично съобщение да се разберем rolleyes.gif
brisco
Хора, златни сте, невероятни сте, неповторими сте! Благодаря ви, че продължавате упорито с превода! Аз искам дълбоко да се извиня, че засега преведох само 1 серия, въпреки че сериалът е N1, но лятото бях на море, за да се видя с един приятел, с когото 4 години не бях се виждал, а сега съм ултра зает - правя сайтове тука за няколко фирми, а и ходя на уроци по математика за кандидатстуденти. Ако наистина има и матури значи просто ще съм 100% зает. Съжалявам отново, дано ме разберете. Успех на всички!
Menedem
не мога да разбера защо търсачката не ми намира субчетата за сериалите CSY от известно време насам..някой превежда ли 6 сезон вече..
the_creator_pz
Сериала се казва CSI и не никой не превежда 6-ти сезон
TSK
За 6-ти сезон е ясно, че едва ли скоро ще има преведени субтитри... Но все пак, някой продължава ли с превода на 4-ти и 5-ти сезон? Не искам в никакъв случай да притискам преводачите да бързат и дано не ме разберат погрешно...
А за всички, които се занимават с превода - пожелавам Ви успех и продължавайте все така да ни радвате!
the_creator_pz
4-ти сезон продължава да се превежда, но става бавно поради ред причини. Не се притеснявайте субове ще има, просто за да става хубаво иска време, видяхте субовете на "THE CHEETAH" които (нищо лично но) бяха бъкани с грешки в превода, а имаше и непреведени думи така, че цената за добро качество е търпението.
Mortagon
Някъкво развитие по темата. Напоследък се народиха доста сериали и се страхувам, че сте се захванали с тях. Някой работи ли по настоящем по този сериал и евентуално кога ще имаме нови субтитри. Превода за 5 Сезон също спря. Не насилвам нещата, просто искам да знам дали има развитие.
the_creator_pz
Ще има!
`max
Цитат(the_creator_pz @ 5 Dec 2005, 06:30 PM)
Ще има!
*

надявам се до 20 декември поне да преведете 04х10 dry.gif , та да имам време да изгледам серийте които имам, че от началото на Януари няма да съм тук unsure.gif
the_creator_pz
Не зависи от мен хора, момичето което ги превежда няма комп вкъщи и това забавя толкова нещата веднага щом има нещо го поствам.
Princo
pochvam da prevejdam CSI Miami o4akvaite skoro vtora seria na BG! smile.gif
CyberTod
Някой знае ли откъде могат да се изтеглят сезоните на CSI, но да не е от find-bg.com. Там нещо се отразаха - няма вече HTTP, пише че ще ги има на торенти но не работят.
the_creator_pz
Има ги в XDEX каталога на bubu.to
cecocrd
Цитат(the_creator_pz @ 6 Jan 2006, 01:36 PM)
Има ги в XDEX каталога на bubu.to
*

в тоя каталог няма нищо брато huh.gif
CyberTod
Да и аз не намерих нищо в bubu.to
the_creator_pz
Sorry моя грешка преди ги имаше ама сега вече са ги махнали. Има из free.evro.net-a и май има малко във warez.tv
vert
http://rack8.f-e-n.net/WebCru11/Series/CSI/S1-DVDRip/ 1 Season
http://rack7.f-e-n.net/WebCrus4/Series/CSI/S2/ 2 Season
http://rack7.f-e-n.net/WebCrus5/Series/CSI/S3/ 3 Season

:clap: :clap: :clap: за другите сезони незнам каде ги има
breaker4eto
Някой знае ли къде има титри за CSI MIAMI ????
vert
нямя титри за miami ако търсиш английски има в forom.com
breaker4eto
И те ми стигат. Все пак мерси.
cecocrd
Iskam da popitam ot kade moga da namerq subtitri za 20 i 22 ep. na 4 sezon. Vsi4ki drugi gi ima samo tezi epizodi lipsvat?
the_creator_pz
Вече за милионен път обяснявам момичето което ги прави кара всичко подред. Последният епизод от нея беше 10 значи като направи : 11,12,13,14,15,16,17,18,19 ще има и за 20 после след 21 ще има и 22 и без това субовете след 16 са пълна скръб и не струват изобщо така че или ще се научите да чакате най накрая или ще си ги гледате на английски и няма да мрънкате постоянно!!!! mad.gif
cecocrd
Питам защото има субтитри на целия 4 сезон само на 20 и 22 няма! Спокойно приятелю питам просто когато станат wink.gif
tiho
Ми добро е кво друго да кажа smile.gif

btw колко са сезоните и сего правят ли още че не съм запознат много много
CyberTod
В момента се снима 6-ти сезон. Последната серия е 11-та.

Може ли да помоля ако някой има 4-ти и 5-ти сезон да ги пусне на торент някъде защото още не мога да ги намеря на друго място освен във find-bg
zaraza
Цитат(CyberTod @ 8 Jan 2006, 11:16 AM)
В момента се снима 6-ти сезон. Последната серия е 11-та.

Може ли да помоля ако някой има 4-ти и 5-ти сезон да ги пусне на торент някъде защото още не мога да ги намеря на друго място освен във find-bg
*

Do http://torrent.burgas.org imash li dostyp. ako tam imash az shte ti pusna i 4 i 5 sezon no niama titri za 4x20 i 4x22; i za celia 5 season rock.gif
betrayed
Дали може да се намери някъде 5 сезон рипнат от нова тв с бг аудио huh.gif
brisco
Всичките епизоди, дори и някои от 6-ти сезон ги има на:

http://www.bgnova.org/

Търсите "csi" и ще ви ги намери. :-) Има 1 сийдър, ама е луд, щото сийдва всичките сезони. Или е сървър, или има няколко харда по 500GB-та. Успех!
cecocrd
някой заел ли се е с CSI - Miami какво става защо никой не иска да превежда този сериал?
the_creator_pz
Защо банана е крив......? Какви са тия гениални въпроси бе хора? Ами не го превеждат защото така. Защо примерно превеждат, Star Trek или Sex And The City пак защото така. Никой не седи да мъдри и да си дърпа косите кой какво иска да гледа преведено, всичко си е на доброволни начала, така че престанете с това "ЗАЩО". И в правилата си пише никой не стои тук за да чака и да ви задоволявакефовете (каквито и да са те) вместо да си губите времето с глупави въпроси, седнете и направете нещо сами!
cecocrd
Цитат(the_creator_pz @ 14 Feb 2006, 10:08 AM)
Защо банана е крив......? Какви са тия гениални въпроси бе хора? Ами не го превеждат защото така. Защо примерно превеждат, Star Trek или Sex And The City пак защото така. Никой не седи да мъдри и да си дърпа косите кой какво иска да гледа преведено, всичко си е на доброволни начала, така че престанете с това "ЗАЩО". И в правилата си пише никой не стои тук за да чака и да ви задоволявакефовете (каквито и да са те) вместо да си губите времето с глупави въпроси, седнете и направете нещо сами!
*

Приятелю аз просто питам заел съм се да си го преведа но ако някой го превежда за какво да се мъча с Уеб Транса като някой може да го прави! rolleyes.gif
MartineZzZ
Цитат(cecocrd @ 14 Feb 2006, 11:49 AM)
Цитат(the_creator_pz @ 14 Feb 2006, 10:08 AM)
*

Приятелю аз просто питам заел съм се да си го преведа но ако някой го превежда за какво да се мъча с Уеб Транса като някой може да го прави! rolleyes.gif
*

cecocrd,бих казал,че си адски,ама адски заблуден!!!
Първо,не ми е хич ясно какво точно има да се мъчиш с "Уеб Транса"?Кое е "мъчното"?Второ,ако очакваш да "преведеш" субтитри с Уеб Транс,Бултра или която и да било подобна измислена програма има да чакаш и да се "мъчиш" още много.
Явно наистина си много заблуден и сигурно си мислиш,че субтитрите които теглиш тук от сайта са "измъчени" с Уеб Транс...Не,не са!Всичко се прави НА РЪКА,приятелю.Тези програми не струват.За съжаление.Всичко което теглиш от тук,а и от където и да било,се прави на ръка.От човек.И е бих казал ,че е хиляди пъти по трудно от колкото да се "мъчиш" с Уеб Транс.
Обикновено принципа е следния - намират се английските субтитри,отварят се с текстов едитор,чете се реда на английски,изтрива се (без тайм кода) и после се пише същия ред но на български.И така до края.Колко реда се превеждат по този начин зависи от това колко реплики има във филма.Във всеки случай не са малко.
Преди да дадеш зор и да попиташ "Ама защо???" запознай се как точно стават нещата и може би ще разбереш,че не е чак толкова лесно.Хората които правят подобни преводи,не са на хонорар нито към сайта,нито към провайдера ти,нито към когото и да било.Правят всичко за идеята.За да може българина да е в час с времето и да гледа нови филми.Правят го за теб,за него и за нея.А вие какво правите през това време?Стискате палци?
Поне палци да стискахте...

П.С. Дай едно DELETE на Web Trance-а.Не помага нито за субтитри,нито пък за каквото и да било.Ако искаш да си преведеш текст или дума от английски на български опитай с някой онлайн речник.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.