Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The 4400
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
darkslde
браво clapping.gif clapping.gif w00t.gif
Geshy
мерсиии и бравоо smile.gif
sulu
Цитат(AGENTA-003 @ 30 Jun 2006, 09:58 AM)
Цитат(molkircho @ 27 Jun 2006, 02:50 AM)
почвам 4
*

Браво човеко .. мерси !!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Цитат(fartman @ 26 Jun 2006, 07:32 PM)
Незнам на вас как ви влияе, но мене яко ме завладя тва сериалче. По-ме кефи даже от Prison Break.
Надявам се да станат скоро субтитрите за 4 епизод unsure.gif
*

Ааа .. и мене така направо ме завладяваа :-) rock.gif
*

Тва е така щото сте забравили Prison break вече.Аз наистина се кефя много на този сериал и наистина е завладяващ,но за мен Prison Break си е №1,no все пак тов аси е мое мнение.Благодаря за субтирите и пак да попитам кога излизат епизодите??? biggrin.gif
NaskoRusev
Супер сте преводачииии!!!

Евала smile.gif
fapoz
10x СУПЕР >>> :bulgar:
sulu
Видяхте ли кво стана егати...много як сериал.Не мога да повярвам че те толкова лесно могат да променят бъдещето/настоящето.Те тея хорица трябва да са от двехиляди и незнам си коя година за да могат да правят такива неща.
fartman
Цитат(sulu @ 2 Jul 2006, 06:36 PM)
Видяхте ли кво стана егати...много як сериал.Не мога да повярвам че те толкова лесно могат да променят бъдещето/настоящето.Те тея хорица трябва да са от двехиляди и незнам си коя година за да могат да правят такива неща.
*

Благодаря за субтитрите :clap: Аз започнах кампания по зарибяване на все повече и повече хора към сериала, помислете си кво ше стане ако секи от нас започне да зарибява приятелите си w00t.gif - според мен феновете на тоя сериал ше бият тези на Prison Break и на Lost по численост.
Сега ме гложди мисълта как ше се оправят нешата щото всичко адски се прецака, никой не помни нищо и според мен или ше се появи някой от 4400-те който да оправи нещата или хората от бъдещето ще видят че пак са се объркали и ще оправят сичко както си беше.
И ми е интересно защо тая дет я използваха да отвлече детето го попита дали след кат са спрели да му бият онова способностите му са се подобрили? Явно хората от бъдещето не искат 4400-те да владеят способностите си !?!?!?
Другата серия определено ще е интересна...а да ви напомня че тя излиза утре rolleyes.gif rock.gif
fartman
И все пак имам съмнения дали не става въпрос за инвънземни !?!?!?!?!? huh.gif hmm.gif blink.gif dry.gif
sulu
Опрделено не става въпрос за извънземни,а просто за некви луди учени,които се опитват да подредят света по тяхно усмотрение.А за това че те не искат 4400-те да контролират способностите си не е така.Жената от бъдещето попита Maq дали силите й са се увеличили за да знае дали си заслужава да я вземе обратно в бъдещето.Poздрави на феновете и още сега почвам да зарибявам приятели.PS-значи всеки Вторник излиза епизод???
taina02
Sulu , отговор на повторния ти въпрос smile.gif
Темата се чете и после се пита - правила на форума!

Цитат(grezdei @ 1 Jul 2006, 07:43 PM)
Всеки понеделник до 7ми август. smile.gif
*
molkircho
Темата е за субтитри, дискусиите - в дискусии blink.gif blink.gif blink.gif
taina02
Цитат(molkircho @ 2 Jul 2006, 10:15 PM)
Темата е за субтитри, дискусиите - в дискусии blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

Присъединявам се към това мнение smile.gif
И molkircho, благодаря за субтитрите на 4-ти епизод!

Едит:
За дискусии по сериала: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=16591
linxus
аз викам обаче малко по-бързо да се превеждат субтитрите, защото този сериал има много голяма публика и няма един човек на който да съм го казал и да не се е зарибил smile.gif и наистина ще съм много признателен ако работите със субтитрите се задвижват по-бързо.

П.С. molkircho браво за превода, само така smile.gif
AZDEAZ
Ей, на такива мнения много се дразня. Няма значение колко бързо става, важното е да става добре. А и да не забравяме, че хората, които превеждат не се занимават по цял ден с това. Това им е странично занимание и го правят когато им е кеф и имат свободно време.
molkircho
Цитат(linxus @ 2 Jul 2006, 11:57 PM)
аз викам обаче малко по-бързо да се превеждат субтитрите, защото този сериал има много голяма публика и няма един човек на който да съм го казал и да не се е зарибил smile.gif и наистина ще съм много признателен ако работите със субтитрите се задвижват по-бързо.

*

няма да коментирам!
Insaneboy
Цитат(molkircho @ 3 Jul 2006, 01:13 AM)

*

няма да коментирам!
*

аз ще коментирам вместо теб
бан за такива хора!!! :evil2:
AGENTA-003
Цитат(molkircho @ 2 Jul 2006, 12:16 PM)
Готови са за 4-и!
*

Повече от благодарности :-)) clapping.gif clapping.gif clapping.gif :clap:

---------

Передното епизодче вече е факт

За сега е само в чуждите тракери не виждам някой да си е направил труда да го качи. Очаквам всеки момент да се сложи в ArenaBG веднага се пуска от мене за брутален сийд !!

За момента е в BitMeTV.ORG - Тракера за СЕРИАЛИ - като версията е : The.4400.S03E05.DSR.XviD-ORENJi
Johnny_Bravo
Цитат(AGENTA-003 @ 3 Jul 2006, 09:25 AM)
Цитат(molkircho @ 2 Jul 2006, 12:16 PM)
Готови са за 4-и!
*

Передното епизодче вече е факт

За сега е само в чуждите тракери не виждам някой да си е направил труда да го качи. Очаквам всеки момент да се сложи в ArenaBG веднага се пуска от мене за брутален сийд !!

За момента е в BitMeTV.ORG - Тракера за СЕРИАЛИ - като версията е : The.4400.S03E05.DSR.XviD-ORENJi
*

http://www.sab.bz/details.php?id=18909
тук го има още от 08:49:47
AGENTA-003
http://www.arenabg.com/details.php?id=49146

ArenaBG :-) Малко се забавиха :-)
ivajlap
Ето английски за 5ти епизод:
nika

*

ЧОВЕЧЕ ЩОМ ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ ЗАХВАЩАЙ СЕ С ПРЕВОДА, НО АКО СИ КАТО НАС С НЕДОСТАТЪЧНО ЗНАНИЯ БЛАГОДАРИ И ЧАКАЙ ТЪРПЕЛИВО hmm.gif
molkircho
само че този тайминг за нищо не става, ще чакам по-добър, да не говорим, че липсват и реплики.
ivajlap
Ето друг английски за 5ти епизод:
fartman
Цитат(ivajlap @ 4 Jul 2006, 04:16 PM)
Ето друг английски за 5ти епизод:
*

Тези са перфектни и откъм тайминг и откъм реплики. Някой ще се захваща ли?
YBD
Надявам се molkircho да продължи с превода!
Останаха още 8 епизода! wink.gif
molkircho
Ще чакам тези на forom.com, няма смисъл да превеждам тези, три пъти повече работа е после да ги нагласям към другия тайминг, затова за 4-и ми отне толкова време.

@ivajlap мерси за труда да ги търсиш, ама ще почакам за хубави.
@fartman какво им е хубавото, да имат си всички реплики, ама 2/3 от субтитрите са по повече от 80 знака, а и голяма част са от по над 5 секунди.
tomato
Отново много хубав превод на Молкирчо а и интригата става все по-завързана.Приятно е да гледаш интересен сериал с добър превод. clapping.gif
molkircho
Излязоха английските субтитри от FOROM.com, така че започвам 5-и
jaseniv
:bigarmhug:
Sashkobg
Перфектни субтитри за 4-и епизод !!!
Много голямо БЛАГОДАРЯ !!!
fartman
Цитат(molkircho @ 5 Jul 2006, 04:23 PM)
*

:clap: евала rock.gif
eddie
Цитат(molkircho @ 5 Jul 2006, 04:23 PM)
*

ivajlap току-що е качила превод за The.4400.S03E05.DSR.XviD-ORENJi - цък
taina02
Цитат(eddie @ 5 Jul 2006, 09:22 PM)
ivajlap току-що е качила превод за The.4400.S03E05.DSR.XviD-ORENJi - цък
*

Приятна изненада smile.gif
Благодаря!

П.С. Втората приятна изненада е превода на песента smile.gif
Субтитрите са перфектни! Лично мнение... и благодарност!
sulu
Благодаря!!! :rotflmao:
fapoz
:clap: БРАВОО 10х нямяте грешка
n_aleksandrov
Някой може ли да ми каже кога излизат епизодите?Темата не е за тук но благодаря предварително за отговора!
arris
19 3x01 11 / Jun / 2006 The New World (1)
20 3x02 11 / Jun / 2006 The New World (2)
21 3x03 18 / Jun / 2006 Being Tom Baldwin
22 3x04 25 / Jun / 2006 Gone (1)
23 3x05 02 / Jul / 2006 Gone (2)
24 3x06 09 / Jul / 2006 Graduation Day
25 3x07 16 / Jul / 2006 The Home Front
26 3x08 23 / Jul / 2006 Blink
27 3x09 30 / Jul / 2006 The Ballad Of Kevin & Tess
28 3x10 06 / Aug / 2006 Starzl Mutation
29 3x11 13 / Aug / 2006 The Gospel According To Collier
30 3x12 20 / Aug / 2006 Terrible Swift Sword
31 3x13 27 / Aug / 2006 Fifty-Fifty

S03: Special 04 / Jun / 2006 Unlocking The Secrets
joganov
Скоро се регистрирах във форума и искам да благодаря на всички за прекрасната им работа...благодарение на тях се наслаждаваме на хубавите филми!ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ! :clap:
А този сериал - The 4400,е...много ми харесва....чакам субтитри за S03-6 епизод!
До скоро и живот и здраве на всички!
ivajlap
Английски за 6ти епизод:
OFFFF
cool дано някой направи
sulu
Не знам кой е направил субтитрите за 6-ти епизод,но много благодаря!!! :bigarmhug: :bouncers:
darkslde
то си пише
The 4400 - Season 3 - Episode 6 (2004) 1 23.976 5.00 C RASHO
kykyshche
Благодарско и от мен! GO GO само така винаги ! :bigarmhug: clapping.gif
OFFFF
и от мен само че никой важен не умря smile.gif
joganov
Да,браво на RASHO! clapping.gif
Sisq0
Аз се опитах да напиша малко конструктивна критика, относно грешките в титрите (в коментарите към буквите), но получих обичайното "като не ти харесват, не ги ползвай". Не е най-зрялата възможна постъпка, но така си е избрал автора явно...
На какво точно би трябвало да казваме "Браво" - на съществуващи субтритри или на качествено направени такива?

п.п.
Не го приемайте като заяждане, разсъждавам мислейки...
BIG_MIRO
аве хора не трябваше ли днеска да излезе новия епизод или нещо бъркам я кажете smile.gif
panling
Цитат(BIG_MIRO @ 16 Jul 2006, 01:15 PM)
аве хора не трябваше ли днеска да излезе новия епизод или нещо бъркам я кажете smile.gif
*

Всеки понеделник.
BIG_MIRO
аха мерси, много ме зареби тоя сериал исгледах всичко серии до тук за 3-дена smile.gif те не че са много ... с нетъпени я чакам новата серия
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.