Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Link: The Adventures Of Brisco County Jr.
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
XaMaB
Цитат(Clark Kent @ 22 Jun 2005, 09:55 PM)
Цитат(XaMaB @ 22 Jun 2005, 08:50 PM)
Хайде де. Искам да си ги гледам всичките със суПтитри.
*

Чакай малко бе ти пак какво даваш зор като ги направи направи 1 сезон малко ли е ? hmm.gif
*

ми аз това чакам останалите от 1-ви сезон :lol_2:
Nekromantik
bratleta davaite link kym stati4en syrvyr ako gi ima vsi4ki serii nqkade teglq samo sys 20 kB sad.gif

ina4e film4eto kyrti mivki wink.gif
age3
Много ти благодариа за всичко до сега fai rodis .Продалжаваи само така с превода.smile.gif))) :fing02:
fai_rodis
№ 14 smile.gif
SLW 287 R
Какво става със субтитрите за 16 епизод,работиш ли по тях,че стигнах до тоя епизод и задънена улица :Д
replicona
MIN NI ZABRAVHA A! sad.gif MOLQ SAMO O6TE EDNA!!!!!...ZA SEGA tongue.gif BLAGODARQ PREDVARITELNO ! smile.gif
XaMaB
как още една като има още 9 непреведени sad.gif
16,19,21-27
Някой има ли поне вариант на английски да се хвана да ги преведа?
Че за превод бих се навил ама да имам поне тайминга
rallina
Незнам за вас но на мен не ми работи линка за субтитрите на 14 серия!
fai_rodis
От известно време се опитвам да кача 16 епизод, но уви - отхвърля ми го заради грешен формат или голям обем. А той си е наред. Ще продължавам да опитвам sad.gif
fai_rodis
тююююююююю mad.gif
ето го biggrin.gif
http://subsunacs.net/get.php?id=9992
Joyman
16 хубаво, обаче 14-ти или е делнат или линка е грешен... Но така и така се обаждам, не мога да не похваля преводача. Всичко най-хубаво и asl pls smile.gif) може и pic smile.gif) :59: :lol2: :lol_2: :clap: :ph34r:
fai_rodis
Ето и работещ линк за 14 епизод

http://subsunacs.net/get.php?id=10064
XaMaB
Ще има ли субс и за останалите?
fai_rodis
мореееееееее :clap: и после пак smile.gif
XaMaB
Нали не си се удавила? rolleyes.gif
Какво е това море месец и половина :cool2:
myrri_2003
Aide dobavete oshte subtitri molq vi se. Kakvo stava sad.gif ne moga da doizgledam seriala sad.gif
brisco
Цитат(myrri_2003 @ 11 Sep 2005, 08:41 PM)
Aide dobavete oshte subtitri molq vi se. Kakvo stava sad.gif ne moga da doizgledam seriala sad.gif
*

Myrri_2003 радвай се че fai_rodis е така добра ВЪОБЩЕ да се захване с тоя сериал. Преводите й са супер и да знаеш - когато превежда е като тайфун. Много бързо работи затова нека почива, да дойде с нови сили и тогава ще преведе още. Аз също очаквам с голямо нетърпение субтитрите, да не говоря, че съм зарибил още сумати народ, но когато - тогава. :-)
fai_rodis
Hello smile.gif Поредните два smile.gif
sirwilliams
Супеееееееер
fai_rodis
next

мислех си, че качвам новия, но се оказа че съм го затрила... По дяволите!
myrri_2003
Цитат(fai_rodis @ 23 Sep 2005, 03:28 PM)
next

мислех си, че качвам новия, но се оказа че съм го затрила... По дяволите!
*

Naistina e super che ka4vash novi subtitri. Az si zapisvam celia serial na diskove ... no nqma subtitri za 19, 21, 22, 25, 26 i 27 epizod. Dobavi gi kogato mojesh smile.gif
fai_rodis
ето още един
myrri_2003
fai_rodis, trqbva da te pohvalq i za ka4estvoto na subtitrite ti. clapping.gif clapping.gif clapping.gif Po4ti bez greshka sa. Mejdu drugoto posledniat epizod beshe za 25.000 a seriata beshe 23.976 fps. Ako nqkoi ima problemi s tova da pishe. biggrin.gif
reiser
pri men se razminavat i samo sas zabaviane ot playera ne stava
ima li niakakva programa s koiato da gi opravia.
mersi predvaritelno
brisco
Ето ги като за 23,976. Надявам се fai_rodis няма да възрази, че съм ги поствал. (Тествах ги, работят идеално :-)
fai_rodis
Цитат(brisco @ 2 Oct 2005, 07:48 PM)
Ето ги като за 23,976. Надявам се fai_rodis няма да възрази, че съм ги поствал. (Тествах ги, работят идеално :-)
*

Боже, к`ъв съм заплес smile.gif Мислех, че съм ги качила, но явно си е останало само с мисълта smile.gif
reiser
благодаря ви и на двамата. smile.gif
vagrant
моля някой да го качи някъде този сериал че арена не ми я отваря
marini
ето тук ги има всички епизоди
http://store5.disney.com/Video/Serials/Brisco%20County%20Jr/
koenig
ЕЕЕ страхотно сериалче :clap: !И най-важното едно голямо благодаря на fai_rodis clapping.gif за субтитрите!Продължавай в същия дух ! wub.gif
fai_rodis
here i go again smile.gif
brisco
Fai_rodis, дълбокоиздълбинни благодарсности!

П.С. Не знаех, че знаеш и руски.
yancho
shte ima li subs za 19,25,26 i 27? unsure.gif
fai_rodis
О, да smile.gif Но малко местим офиса и не ми остава време.
AtLaNt
fai_rodis чекаме с нетърпение последните епизоди hmm.gif :59: clapping.gif
yancho
s risk da stana nahalen - o4akva li se skoro da se dovyrshe prevoda?
myrri_2003
Цитат(yancho @ 10 Nov 2005, 11:40 PM)
s risk da stana nahalen - o4akva li se skoro da se dovyrshe prevoda?
*

I az chakam oshte prevodi. No neka badem tarpelivi. Mejdu drugoto imam problemi s 26 epizod. Svarshva mi na 36 minuta ... priblizitelno. Nqkoi da me posavetva neshto pls?
AtLaNt
А откъде го дрЪпна 26 епизод демек от кой сайт?
huh.gif
fai_rodis
Ето още един smile.gif Вижда му се края. Жалко, че не са продължили с нов сезон smile.gif
brisco
Thank you!
1982
благодаря много за субтитрите. оба4е даите ми линк откуде да ги друпна по бързо защото ве4е 3 семица дурпам последните 2 епизода от арената ама няма сеедари. мерси предварително.
sentello
http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5102404 Мисля,че това ще ти свърши работа аз от тука го свалях Бриското :59: :clap:
1982
БЛАГОДАРЯ ЗА ЛИНКА СУПЕР Е . АМА ОСТАВИ ГО ДА СИ СТОИ ЩОТО 6ТЕ ПРЕИНСТАЛВАМ УИНДОУСА СИ И ДА НЕ ГО ЗАГУБЯ НЯКЪДЕ. ИМАМ ПРЕДВИД ТОРЕНТА Е НА Ц ТО И ЩЕ СЕ ИЗТРИЕ. :clap: :clap:
reiser
Ако ми кажеш кои серии на Бриско не си свалил мога да ги сиидна в Арена.
brisco
Умници. Има ги в арената бе хора! А и аз мога да ги сийдна също, защото ги имам всичките на харда. Мога и ftp да пусна, за тея дет не щат да си развалят коефициентите. Само пишете на ЛС.
1982
ами само последните 3 епизода сеедне6 6те е супер
cerato
Някой ще помогне ли с работещ линк (без арена) към епизодите на Бриско?
myrri_2003
She ti dam link skoro, 4akai da gi ka4a v internet-a, imam 20 GB mqsto i shte gi sloja smile.gif
Цитат(cerato @ 17 Nov 2005, 10:44 PM)
Някой ще помогне ли с работещ линк (без арена) към епизодите на Бриско?
*
brisco
Намерих един free торент тракер. Направих торентче с епизодите от сериала. Имам ъплоуд спийд 500 kb/s, сори ако е бавно.

Eто ви файла. Ще се старая да сийдвам през деня. През нощта компютъра го спирам, защото вентилаторът и стъргането на харда (Barracuda-та не са с добра акустика) ми изпиляват нервите.

Нека някой каже дали работи и дали има проблеми.

Успех!
cerato
тенкю пипъл smile.gif
Ще чакам
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.