Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Link: The Adventures Of Brisco County Jr.
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
fai_rodis
ето и 25-ти
snip
Браво fai_rodis почти не останаха вече серии smile.gif
Terorero
Цитат(snip @ 20 Nov 2005, 09:20 PM)
*

Да с изключение на епизоди: 5,11,12,13,15,17,18,20,23,24,26,27 wink.gif всичко е Тип Топ rock.gif
bloil
какво има6 в предвид то тва сега маи е нова тема ина4е ги има по4ти си4ки субтитри искаи некои да ти
даде линк
myrri_2003
Всички епизоди до 25 са ОК. На мен всичко ми върви нормално. Само имам проблем с 26-та серия защото видео файлът нещо не е наред ми се струва.
brisco
Цитат(Terorero @ 22 Nov 2005, 07:05 PM)
Цитат(snip @ 20 Nov 2005, 09:20 PM)
*

Да с изключение на епизоди: 5,11,12,13,15,17,18,20,23,24,26,27 wink.gif всичко е Тип Топ rock.gif
*

Terorero, имаш грешка. Все още непреведени епизоди са: 26 и 27. Само това :-) Разгледай внимателно темата.
Terorero
Да така е грешката е моя sad.gif за което се извинявам ..прерових цялата темичка и открих субс за всички епизоди без 26 и 27 иначе благодаря на всички преводачи за преводите clapping.gif
brisco
Цитат(Terorero @ 24 Nov 2005, 08:14 AM)
Да така е грешката е моя sad.gif  за което се извинявам ..прерових цялата темичка и открих субс за всички епизоди без 26 и 27 иначе благодаря на всички преводачи за преводите clapping.gif
*

Преводачът е един -> FAI_RODIS (даже преводачката tongue.gif по-скоро).
AtLaNt
michelle :59: wink.gif
1982
sory 4e pi6a na english ama nqmam bg. ostanaha mi samo 26 i 27 oba4e v arenata nqma seedari , a toq traker nikoga nqma transfer.
Taz
Аз имам проблем само с 23еп.дръпнах го от арената ако някои мойе да ми даде линкче да си го друпна от другаде 10х предварително wink.gif
Worm
Хъм странно тук има всички субтитри без 26 и 27.
Но когато напиша в търсачката на сайта The Adventures Of Brisco County Jr ми излизат само 2 3 4 6 7 8 14 16 епизод защо така?
И кога ще има субтитри за 26 и 27 епизоди smile.gif :cannabis:
fai_rodis
Цитат(Worm @ 28 Nov 2005, 05:37 PM)
Хъм странно тук има всички субтитри без 26 и 27.
Но когато напиша в търсачката на сайта The Adventures Of Brisco County Jr ми излизат само 2 3 4 6 7 8 14 16 епизод защо така?
И кога ще има субтитри за 26 и 27 епизоди smile.gif :cannabis:
*

Няма нищо странно. Просто предпочитам да ги "прикачам" само във форума wink.gif Скоро ще има и за последните две серии.
1982
daite MALKO HELP.ISKAM RABOTE6T LINK ZA 26 I 27 SERIA NA BRISCO 4E OT ARENATA 26 TI GO DURPAM 1 SEDMICA VE4E I SUM NA 30% SAMO. sad.gif sad.gif
brisco
Цитат(1982 @ 9 Dec 2005, 06:52 AM)
daite MALKO HELP.ISKAM RABOTE6T LINK ZA 26 I 27 SERIA NA BRISCO 4E OT ARENATA 26 TI GO DURPAM 1 SEDMICA VE4E I SUM NA 30% SAMO. sad.gif  sad.gif
*

На миналата страница постнах един торент файл. Свали си го и дърпай от мен. Само че сега гася компютъра да почине. Вечерта и утре си дърпай на воля. В торента ги има всичките епизоди, тъй че си свали каквото ти трябва. Успех!
yancho
Ot dosta vreme ne sym vlizal, da ne bi da sym izpusnal prevoda za 26 i 27 ili oshte ne sa prevedeni?
brisco
Цитат(yancho @ 13 Dec 2005, 05:37 AM)
Ot dosta vreme ne sym vlizal, da ne bi da sym izpusnal prevoda za 26 i 27 ili oshte ne sa prevedeni?
*

Все още не са преведени. Всичко друго е преведено.
sirwilliams
Ми то малко остана...а после какво ще правиме???СЕЗОН 2 biggrin.gif
AtLaNt
Ми то поече сезони няма sad.gif
w00t.gif
ама нищо не се знае... blink.gif
ти sirwilliams мое напраиш още сезончета rolleyes.gif wink.gif
fai_rodis
voila smile.gif

Изгоряха ми слушалките, та съм ги напасвала малко едно към гьотере /въх... не беше ли гьотерим...whatever/ по движението на устните smile.gif Според мен няма разминавания, защото съм правила таймкодовете предварително, но все пак да предупредя.
sirwilliams
ГОЛЯМ ПОКЛОН ОТ МЕНЕ...И БЛАГОДАРЯ clapping.gif
AtLaNt
i ot men > ThankS rolleyes.gif biggrin.gif
fai_rodis
Finale grande smile.gif
Worm
For last time благодаря. clapping.gif

fai_rodis обаче си мисля че няма да е зле да качиш субтитрите и на сайта а не само в форума.Защото сериала вече е преведен и тази тема скоро ще тръгне да слиза надолу по страниците и ще е трудно за хората да намерят субтитрите.
И дори повечето няма да се сетят да потърсят из форума.
Но както ти си решиш.
AtLaNt
Ей имате ли 26епизод сЪс завЪршен край, ако имате ми подайте pls smile.gif
1982
aide molq vi se daite rabote6t link za 26 i 27 epizod samo te mi ostanaha ve4e 3 ti mesec se mu4a.ama s dobra skorost da gi drupna burzo.
Taz
Цитат(AtLaNt @ 19 Dec 2005, 09:25 PM)
*

аз отук ги свалих :59:

http://193.24.240.45/Video/Serials/Brisco%20County%20Jr/
brisco
Цитат(Taz @ 30 Dec 2005, 03:00 PM)
Цитат(AtLaNt @ 19 Dec 2005, 09:25 PM)
*

аз отук ги свалих :59:

http://193.24.240.45/Video/Serials/Brisco%20County%20Jr/
*

Не на всеки му се отваря линка. А и btw, всеки, който желае може да ми прати ЛС, за да му дам торент и да го сийдна.
AtLaNt
ае Бриско подай торентчи, че ни ми се пише ЛС :wink_xmas:

А колкуту до тоа сайЪт аз го знам от таМ го дрЪпнах 26 и забиа за тфа ае некой pls да дае друг thank you :biggrin_xmas:
goamaster
И аз искам да изразя преклонните си благодарности към Fai Rodis за преводите, а към тези, които се мъчат да дръпнат епизоди 25-27 от Арената - ето, влачете, започвам да СИЙДВАМ smile.gif)) В арената ме показва като лийчър, готов на 99.99% (вместо 100%), но така е, като се сваля от диск на хард. Няма проблем, работят и трите файла smile.gif

Който ще сваля, да побърза, че нямам място на харда smile.gif. А, и още нещо - не съм с реално IP :/
brisco
Цитат(goamaster @ 20 Jan 2006, 03:45 AM)
И аз искам да изразя преклонните си благодарности към Fai Rodis за преводите, а към тези, които се мъчат да дръпнат епизоди 25-27 от Арената - ето, влачете, започвам да СИЙДВАМ smile.gif)) В арената ме показва като лийчър, готов на 99.99% (вместо 100%), но така е, като се сваля от диск на хард. Няма проблем, работят и трите файла smile.gif

Който ще сваля, да побърза, че нямам място на харда smile.gif. А, и още нещо - не съм с реално IP :/
*

И аз ще оставя торент клиента ми да сийдва. Става дума за последните 2 епизода, нали? А и между другото, аз съм с реално IP biggrin.gif.
goamaster
И аз ще оставя торент клиента ми да сийдва. Става дума за последните 2 епизода, нали? А и между другото, аз съм с реално IP biggrin.gif.
*

[/quote]

За последните 3, от 25 до 27 smile.gif Изглежда обаче няма желаещи да теглят, сигурно вече са ги издърпали smile.gif
goamaster
Цитат(goamaster @ 20 Jan 2006, 09:57 AM)
За последните 3, от 25 до 27 smile.gif Изглежда обаче няма желаещи да теглят, сигурно вече са ги издърпали smile.gif
*

Мда, махам ги, няма желаещи smile.gif Пускам си 17-та серия да гледам, леки дни на всички smile.gif
mega_killer
Някой има ли идея откаде мога да се докопам до сериала защото в арената вече ги няма а и другите линкове по-горе не работят става въпрос за доста епизоди 10-15 и 19-27
trifka1
И на мен много мо се гледа сериала, така че ако някой може да каже от каде да го драпна ще му бада страшно благодарен.
brisco
Ето ви нов работещ торент. Unzip-вате и пускате. Само да ви предупредя, че торентът се сийдва само от мен и затова няма да е винаги на разположение. Вечер спирам компютъра. Успех!
mega_killer
Много благодаря скоростта не е голяма обаче моля те пускай торента когато ти работи PC-to smile.gif
brisco
Ъплоуд спийда ми е 500kb/s. Пускам, когато мога, съжалявам. Но съм тук докато ги свалите.
sirwilliams
...а си мислех,че темата ще си замине smile.gif
Drag0
Мнооооого благодарности на fai-rodis за труда и на всички останали за темата.Здраве и щастие
mega_killer
brisco при теб епизод 13 и 26 цели ли са защото два пъти ги теглих и не са целите sad.gif
HackJack
Ако може ги качете всички субчета тука поред на линкчета и сериите ако не е проблем всичките.Много добре ще е ако някой може да ги качи в фрее.евро.нет.
adrianii
ok
pleo
откъде може да се смъкне филмчето?
nnext
На всички които им се гледа сериала:

За тези които имат достъп до varna.hopto.org:

http://varna.hopto.org/tr/details.php?id=7...90b8ff82fd02465

За тези които имат достъп до data.bg:

http://torrents.data.bg/details.php?id=35845&hit=1

Благодарности на J1360 и всички които помогнаха за свалянето. :clap:
NenoRMaleN
The Adventures Of Brisco County Jr.S01.DVDRip.XviD-FoV @ SAB

The Adventures Of Brisco County Jr.S01.DVDRip.XviD-FoV @ AxelBG

Благодарности към отговорните хора!
Shimbadze
Ето нагласени субтитри за представените по-горе DVDRip версии на сериалчето.
Огромни благодарности на fai_rodis, която се е справила възхитително с превода. :clap:
Аз нанесох само технически корекции и олекотих стила съвсем малко...
ilhan
Цитат(Shimbadze @ 22 Jul 2006, 04:54 PM)
Ето нагласени субтитри за представените по-горе DVDRip версии на сериалчето.
Огромни благодарности на fai_rodis, която се е справила възхитително с превода.  :clap:
Аз нанесох само технически корекции и олекотих стила съвсем малко...
*

@Shimbadze - някаква грешка има май - много големи разминавания в субтитрите има. Нали за този рип става въпрос - The.Adventures.Of.Brisco.County.Jr.S01.DVDRip.XviD-FoV.
NenoRMaleN
Shimbadze, ilhan е прав, това не са субтитрите :-(
Shimbadze
Пробвайте новите. :4:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.