Цитат(milenski @ 12 Feb 2006, 05:18 PM)
Филмите на David Icke в скоро време ще се появят в колибката, така че, доста хора ще имат свободен и неограничен достъп до тях, при това, ще могат да ги теглят бързо и лесно. Лично аз съм доста заинтригувана от анонса на RaziBG и ще ги гледам веднага, щом ги качим

Това е чудесна новина и променя нещата. Ще направя всичко възможно превод на филмите на Дейвид Айк ДА ИМА. Ще се повторя за амнайсти път, но проблемът е, че не знам от кой филм да започна. Всичките са интересни и като ги гледам наново, всичките стават за уводни. Ако не получа конкретни заявки, може би ще започна от най-новия. Все пак очаквам мнения по въпроса.
Заинтригувана си? Това е добре, но се оказа, че burndead не е впечатлен от филма. Нищо лошо няма в това, всеки има право на мнение. Просто охлади страстите, които явно без да искам съм запалил. Може би съм подходил грешно и съм създал грешно впечатление за филма. Извинявам се ако съм заинтригувал теб и останалите и се окаже, че не ви хареса, но на мен ми допадна и затова явно съм предал такова настроение в темата.
Мнението ми за филма и въобще по темата е в топик "Критика, критика или..."
Онова дългото писание.
Не, НЕ Е офтопик, според мен. Темата е създадена да се разбере дали има желаещи за всичките тези филми. Твоите постове спомагат да се разбере това както и спомагат за други неща. Това, засега, е само в положителна насока.
Сега е началото на седмицата, имам 2GB трафик. Може изрежа и да кача съединени откъси от филмите на Дейвид Айк някъде ако има желаещи.
Хем с цел зарибяване, хем да се види горе-долу за какво става въпрос. Все пак може да създам впечатление, че филмите са чудесни, а на някои хора да не им харесат и да кажат: "Ма той каза, че са мно'о яки, пък не са!". Тоест, хората да преценят сами. За жалост откъсите ще са на английски, освен ако не седна и за тях да направя субтитри.
EDIT:Преглеждах за пореден път първата част на Secretes of the Matrix и Дейвид Айк спомена сайта на Алекс Джоунс. Нито го бях, нито го бях виждал. Отидох на сайта и се оказа, че има много и то все интересни материали. За жалост трябва да се поръчат, но има безплатни трейлъри.
Първата ми реакция беше: "Уха, тука много нещо има!"
Втората ми реакция беше: "Абе аз как не съм го чул този адрес като съм гледал филма на Дейвид Айк друг път?"
Бърз поглед в isohunt разкрива, че има доста материали на Алекс Джоунс и там.
Не насилвам никого да тегли каквото и да било, просто споделям доста интересен сайт, този на Алекс Джоунс:
http://www.infowars.com/Заинтересованите могат да му хвърлят по едно око.
Ето и форума на Conspiracy Central:
http://control-alt-delete.ca/v-web/bulletin/bb/