Искам да се извиня ако това не е подходящия раздел за темата, просто никой друг не ми се строи подходящ.
Внимание: следващите редове съдържат информация, която може да се стори смешна. Моля, не се нахвърляйте върху автора първосигнално. Благодаря.
Имам възможност да започна превод на някой от следните "филми":
The Illuminati
David Icke - The turning of the Tide
David Icke - Freedom Road (3 части)
David Icke - Secrets of the Matrix (3 части; не не е за Нео, Тринити и Морфей)
Това са филми за тайните общества и глобалната конспирация. Понеже съм сигурен, че ще има такива, ще помоля хората, които биха ме сметнали за откачен/ненормален/побъркан и т.н. да НЕ пишат мненията си в темата. Целта ми НЕ е да питам кой ВЯРВА и кой НЕ.
Искам да разбера дали има (и ако има, КОЛКО са) хора, които биха искали субтитри за тези "филми".
Честно казано, предполагам, че малко хора ще да са чували тези филми, но не е изключено и да не са толкова малко. Това са ъндърграунд филми, НЯМА ги в IMDb и няма и да ги има.
Питам, защото превода, на който и да е от гореизброените филми ще бъде трудоемка задача поради някои прични. Ако има достатъчно желаещи, ще започна превода възможно най-скоро.
EDITДругият вариант е да се направи транскрипт, демек да пренеса аудиото от филма в .doc или .txt файл. Преведено, разбира се.