Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Roswell
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
asterics
Moже ли някой да преведе този сериал заслужьва си определено а тука ги има субтитрите на английски http://free.datacom.bg/browse/GAI_HITRETZII/
Shimbadze
Марш в раздел "СЕРИАЛИ"! mad.gif
butamuh
ем в същата директория някой е превел първи епизод но при мен таймкода и на английските и на българските естествено не съвпада...ако и за другите епизода са така...
Kochev
А от къде мога да дръпна цялият сериал?Има ли го качен някъде по фрии-тата?
butamuh
не, на торента на арената го има
lamerboy
Sega 6te zaradvam malko fenovete na serial4eto.Sub za 1vi epizod na BG ima http://free.datacom.bg/browse/GAI_HITRETZII/ .do den ili dva 6te izlqzat i za 2 i 3 epizod.priqtno gledane!
butamuh
lol нямаше място на сайта blink.gif та затова ги прикачвам засега тук
след като електроснабдяването ме върна в първи клас все пак са готови...превода от alexsergiev, a таймкода от мен(ебаааати мъките):
alex830515
prevedeni do 4-ti epizod....5-ti shte e gotov do 24 chasa

timing-a na vsi4ki e opraven..njama izbarzvania
Killa-g
10x хора.Добра работа. Продължавайте все така smile.gif
alex830515
Roswerll s1. ep5 bg subs gotovi
asterics
a za epizodi 1,2,3 ot 2-ri sezon dali moze da se namerat
alex830515
subs za tjah ne sam otkil...v momenta svaljam neshto na koeto mozhe da ima subs za edin ot tjah.....koito mu se tarsi da si puska kazaa, emule, dc++ i podobni i da tarsi.... kato stignem s prevoda do sezon 2 shte gi prevedem i tjah

Цитат(asterics @ 3 May 2005, 08:03 PM)
a za epizodi 1,2,3 ot 2-ri sezon dali moze da se namerat
*
asterics
o,kei i dano gi prevedete serialceto naistina si zasluzava no ne sicki znaem angliiski
182
Сериалчето е върхът, Алекс много ти благодаря и за субтитрите и за предоставените серии wink.gif
alex830515
epizodi 7 i 8 se prevezhdat v momenta i se predpolaga da sa gotovi do 24 chasa...zavisi kolko vreme mi ostane
alex830515
ako ima zhelaeshti da pomagat s prevoda da svirkat....da prevezhdat kolkoto sa im vazmozhnostite i posle da mi pratjat rezultata az shte redaktiram i opravjam kadeto prevoda e netochen ili ako ste ostavili izrechenia neprevedeni.
megsunmeg
Сериала е super, жалко че не мога да помогна на Алекс за превода на субтитрите, но все пак кога можем да очакваме бг субтитри за 9 еп и следващите rolleyes.gif
alex830515
taka...9-ti epizod sigurno utre shte se pusne...posto v momenta go prepisvat ot latinitza na bg...inache shte pusna oshte 7 epizoda prevedeni dnes ili nai kasno utre ot sezon 1 obache ot poslednite epizodi
butamuh
за от латиница на кирилица ако нямата програмка ползвайте примерно в абв.бг иматакава опция...после на word и повече от 15мин няма как да ви се изнижат....до пренаписване чак да се стига ще гълта много време...и както казах вече няма проблеми и аз да го правя тва
Limp_Fen
Цитат(alex830515 @ 15 May 2005, 01:09 PM)
taka...9-ti epizod sigurno utre shte se pusne...posto v momenta go prepisvat ot latinitza na bg...inache shte pusna oshte 7 epizoda prevedeni dnes ili nai kasno utre ot sezon 1 obache ot poslednite epizodi
*

Благодаря за субтитрите :clap: Сериалчето е страхотно :59:
megsunmeg
Цитат(alex830515 @ 15 May 2005, 01:09 PM)
*

super :-)) mnogo ti blagodarq za infoto i nai ve4e za taka jelanite bg subtitri
m0rF1uS
Супер е филмчето... давайте все така със субтитрите wink.gif Имате от мен едно голямо 10x smile.gif
pdjambov
Големи благодарности и от мен за субтитрите, дайте нова дата за появяването на суб. за 9 еп. ама поне да е реална да не проверяваме по 7-8 пъти на ден.
10х Alex още веднъж.
alex830515
data...ne znam chovek utre mi pochvat izpitite i 2 sedmitzi shte e ludnitza...samo moga da kazha che ot 13 epizod do posledniat ot sezon 1 sa prevedeni prosto trjabva da sedna da redaktiram shtoto ne sam gi prevezhdal az. predpolagam che 9,10,11 i 12 shte sa prevedeni do sedmitza i shte moga da gi kacha vsi4kite epizodi do kraja na sezona....tarpenie mu e maikata
pdjambov
Цитат(alex830515 @ 22 May 2005, 05:30 PM)
data...ne znam chovek utre mi pochvat izpitite i 2 sedmitzi shte e ludnitza...samo moga da kazha che ot 13 epizod do posledniat ot sezon 1 sa prevedeni prosto trjabva da sedna da redaktiram shtoto ne sam gi prevezhdal az. predpolagam che 9,10,11 i 12 shte sa prevedeni do sedmitza i shte moga da gi kacha vsi4kite epizodi do kraja na sezona....tarpenie mu e maikata
*

Благодаря и успех на изпитите wink.gif
pdjambov
Вече са качени за 13,14 и 15
10х Alex
alex830515
sesiata mi svarshva v chetvartak i do ponedelnik (ako ne me domarzi) subtitri za vsi4ki epizodi ot sezon 1 shte badat kacheni.. ako njakoi iska da pomaga s prevoda na sezon 2 da si kazhe...uslovieto e samo da mi se prashtat prevedenite subtitri za korektzii i redaktzii i posle az shte gi kachvam
megsunmeg
Alex, mnogo se radvam, 4e ima hora kato teb. Spored med tova e edin ot nai-dobrite seriali, koito sym gledala :-)).
alex830515
aide oshte 3 epizoda sa kacheni...sabota shte gledam oshte 3 da kacha....10,21 i 22...9 i 18 v nedelja.....che gi do-opravjam...11 v ponedelnik

ot sezon 2 sa prevedeni njakolko seriiki do sega kato parvite njakolko shte se pojavjat do 10-tina dena nadjavam se tongue.gif
pdjambov
Супер си :clap: :clap: :clap:
w0lf
10х за субовете,но на 11 епизод избързват с около 5-6 сек,ако може някой да ги нагласи,благодаря предварително.
alex830515
opraven i kachen nanovo..za netarpelivite go attachvam tuk
Aries
Направен и качен за Roswell - 2x01 - Skin and Bones.
Тайминга и превода са от мен.
Редакцията от Victory.
P.S. В момента съм на средата на следващия.
P.P.S. Субтитрите вече са достъпни http://subsunacs.net
enjoy
ppe6o2004
Браво!!! А какво стана с 18 серия на 1-ви сезон?
Aries
Готов е 2-ри епизод от 2-ри сезон.
P.S. Наистина виждам, че 18-ти епизод от 1-ви сезон липсва.
Превежда ли го някой в момента.
Аз започвам 7-ми епизод от 2-ри сезон (както вече се разбрахме)
alex830515
eto go 18....dobavih go tuk predi pone 12 chasa obache admin ne go e kachil.....

epizodi 3,4,5,6 ot sezon 2 sled kato gi redaktiram shte gi kacha...verojatno nedelja
DagaarD
osven v Arena ima li go nekade drugade ka4en seriala?
Aries
Готов е 7-ми епизод от 2-ри сезон.
Enjoy
downsave
DagaarD, hi4 ne se habi da go tarsi6 roswell drugade...niama go osven v warez.tv, no ako ima6 dostap do nego:)).
A pi4ove ne 4e iskam da vi iurkam, no kade se izgubiha titrite za 2x03, 2x04, 2x05 i 2x06, 6toto kato ima za 07, glupavo se polu4i.
10x za dosega6nite usilia
Aries
Виж сега, за 2х07 има, защото аз имах само този за превод, докато Алекс има за корекция цялата гама (от 2х03 до 2х06 и 2х08-2хпоследния).
Предполагам, че много скоро ще ги качи.
downsave
E ok az prosto se interesuvah, iskrenno priznatelen sam i na tva... v momenta to4a tonove seriali, no edinstveno gledam Roswell i go gledam po-barzo otkolkoto se praviat sub:))
alex830515
shte gledam da kacha utre 3,4,5,6....

do kolkoto kade go ima seriala samo v arenata....ot warez sa go drapnali ot tam dazhe sa drapnali i that 70s show deto pak az sam go kachval smile.gif

kakto i da e ....drugi epizodi pri men njama i njamam vremeto v momenta da prevezhdam.....taka che ako ima zhelaeshti sa dobre doshli...redaktzia njama problem da pravja na prevedenoto ot tjah...ako njakoi se hvashta s tova prosto da objavjava koi epizod e vzel tuk
Aries
Разбрахме се с теб, че 2-ри сезон е напълно преведен и остава само да бъде редактиран. Започвам 3х01.
ppe6o2004
Цитат(alex830515 @ 15 Jun 2005, 12:08 AM)
shte gledam da kacha utre 3,4,5,6....

do kolkoto kade go ima seriala samo v arenata....ot warez sa go drapnali ot tam dazhe sa drapnali i that 70s show deto pak az sam go kachval smile.gif

kakto i da e ....drugi epizodi pri men njama i njamam vremeto v momenta da prevezhdam.....taka che ako ima zhelaeshti sa dobre doshli...redaktzia njama problem da pravja na prevedenoto ot tjah...ako njakoi se hvashta s tova prosto da objavjava koi epizod e vzel tuk
*

други епизоди освен първите 6 или други епизоди освен целия 2-ри сезон?
downsave
Ami az sam dobrovolec za prevod, noo sam malko neseriozen. Mi vijte go tva ima li nujda ot nekav vid redakcia...a pak az utre zdrawe i jivot ako nemam rabota i 3x08 6e dam tuka.
Aries
downsave превода ти има нужда от корекции (тук таме технически грешки при писането, тук-таме запетайки или останали английски букви).
Ще го дам на Victory, за да го откоригира и след това ще ти го изплатя (дай мейл), за да го качиш в базата данни.
Последващите ти преводи може да изпращаш на поща, за корекция, и ще ти бъдат върнати за ъплоудване.
P.S. Предложението важи за всички, които искат да превеждат сериала (и не само този, а който и да е филм).
Може да погледнете субтитрите с корекция от Victory (ъплоудвани от мен) и ще видите, че пранописни и пунктуационни грешки практически отсъстват.
Aries
Сега остава единствено да бъде уточнено дали има субтитри от 7-ми епизод на 2-ри сезон нататък или не.
gogi4_18
Цитат(asterics @ 24 Apr 2005, 08:10 PM)
Moже ли някой да преведе този сериал заслужьва си определено а тука ги има субтитрите на английски  http://free.datacom.bg/browse/GAI_HITRETZII/
*

Kaji mi samo ot kade da go namerq seriala ! dry.gif
w0lf
Цитат(gogi4_18 @ 16 Jun 2005, 07:38 PM)
Цитат(asterics @ 24 Apr 2005, 08:10 PM)
Moже ли някой да преведе този сериал заслужьва си определено а тука ги има субтитрите на английски  http://free.datacom.bg/browse/GAI_HITRETZII/
*

Kaji mi samo ot kade da go namerq seriala ! dry.gif
*

Ето тука го има сериала:

http://www.arenabg.com/browse.php?search=R...at=0&incldead=0

Единствено тук :59:
Aries
Поемам от 2-ри до 6-ти включително от 3-ти сезон.
Очаквам отговор от Алекс преведени ли са епизодите от 7-ми нататък за 2-ри сезон, защото не ми се превежда нещо, което вече е преведено.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.