Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2
smallworld
Цитат(mi1nikitov @ 27 Oct 2006, 06:31 PM)
Някой ще ми каже ли дали Кларк придобива способноста да лети.Аз съм на 3 сезон по средата и само в една серия на първи или втори сезон се загатва за летенето.
*

Ще го видиш в четвърти сезон за малко, но иначе не.
GreenApple
много му отива да лети
не знам защо са решили да му "отнемат" тази му способност
някак си не е завършен без летенето...
arris
И не само в 4-ти с 5 и 6 също но пак за малко.

GreenApple може би защото така щеше да е доста по трудно да пишат сценария за сериала, според мен способността да лети не му е отнета по скоро не знае как да я използва тоест не се е научил още да я контролира.Хареса ми че му сложиха още една способност в по предния епизод много готино кихаше.

Според вас какви ще са останалите 5 извънземни които дойдоха от фантом зоната ?
smallworld
Аз си мисля, че някъде към края на целия сериал, може би последната серия, ще видим отново Кларк да лети, но всичко зависи от сценаристите. smile.gif
GreenApple
arris, не ми издавай, че киха де
аз още съм в средата на сезон 5

м/у другото това е най-бързо изгледания сериал от мен, а ако трябва да бъдем честни има къде по-интересни, но не мога да му се наситя на мутричката на синеочко :mf_boobies:
(е сигурно много ми помага и факта, че не работя)
The-Slugi
Цитат(GreenApple @ 28 Oct 2006, 11:09 AM)
(е сигурно много ми помага и факта, че не работя)
*

Най-вероятно от това ще да е.
arris
аз не издавам ( спокойно кихането му не е способност ) или поне се опитах да не издам и да ме разберат тези които са го гледали радвай му се на синеочко защото после се появяват и други красавци
bobolinka123
ako nqkoi moje da mi kaje otkade moga da si izteglq seriiite ot smallvill season 6 da mi kaje mn 6te sam mo blagodaren clapping.gif
Insaneboy
Цитат(bobolinka123 @ 31 Oct 2006, 06:36 PM)
ako nqkoi moje da mi kaje otkade moga da si izteglq seriiite ot smallvill season 6 da mi kaje mn 6te sam mo blagodaren  clapping.gif
*

free.linkos.bg
arenabg.com
mininova.org
torrentspy.com
piratebay.org
isohunt.com
Стигат ли?
bobolinka123
ei daite link da si izteglq za season 6 episodite a ?
mani_dj2006
Цитат(bobolinka123 @ 31 Oct 2006, 06:36 PM)
ako nqkoi moje da mi kaje otkade moga da si izteglq seriiite ot smallvill season 6 da mi kaje mn 6te sam mo blagodaren  clapping.gif
*

Burbonka li si,Bubolechka li si ne znam,,ama kolko blagodarna shte mi budesh ako ti kaja,,, q da vidim----znachi ako imash programata StrongDC++ tam go
ima filma sus vsichkite ti seasoni--ako q nqmash instalirai si q--budi jiva i zdrava
i mnogo pozdravi ot Mani_dj2006 :clap: :clap:
bobolinka123
mersi mnogo clapping.gif
danio
Някой може ли да ми каже къде пише заундтрака към 6 сезон че съм си харесал няколко песни но не ги знам как се казват.
bobolinka123
zna4i po tazi televiziq v amerika go davat premiernite epizodi a razbrax 4e v amerika gi gledat online nqkoi 4uli li e neshto takova i probval li se e ? hmm.gif
smallworld
Цитат(bobolinka123 @ 4 Nov 2006, 10:43 AM)
zna4i po tazi televiziq v amerika go davat premiernite epizodi a razbrax 4e v amerika gi gledat online nqkoi 4uli li e neshto takova i probval li se e ? hmm.gif
*

И да има такова нещо, ще да е the USA only.
The-Slugi
НЕ четете, ако не сте гледали 7-ми епизод

Идеята на сериала отдавна е ясна, но започва жестоко да ме дразни това че всичко трябва да се свърши за един епизод. Смисъл каквато и идея да им дойде ( на сцеанристите) трябва да се развие и ПРИКЛЮЧИ в рамките на тези 40 минути, нямат никаква по-продължителна идея, която да развиват с времето. Което според мен става супер досадно и не бих се учудил, ако така нещата продължават сериала да има 6 сезона не повече.
The-Slugi
Как ми се ще да убият Лана или да претърпи лек "инцидент" ! rolleyes.gif
prison break rocks
Да ма след лекия инцидент,съвсем леко да не се събуди! :smartass:
The-Slugi
Именно, когато каза на Клои, че е бременна, през цялото време си мислех, че ще каже че има РАК и умира ! :lol_2: Най-отратителния персонаж е тя !
GreenApple
мда, странно
трябва да ни е любим персонаж, а я мразя вече 6 сезона...
време и е да се гътва, че Кларк да се залюби с госпожица "бръчка"
arris
Цитат(The-Slugi @ 20 Nov 2006, 09:27 AM)
Именно, когато каза на Клои, че е бременна, през цялото време си мислех, че ще каже че има РАК и умира ! :lol_2: Най-отратителния персонаж е тя !
*

Аз си мислех обсолютно същото за рака unsure.gif и че само кларк може да я спаси.
prison break rocks
Абе аз си помислих,че може да е бременна,защото в сапунените сериали,като припаднат значи само едно-бебе,но все се надявах че ще й открият я левкимия,я нещо по-така,че да ни се махне от главата.Още от сезон 1-ви,епизод 1-ви не мога да я дишам тая малоумница.А покрай нея и Кларк ме дразни-Лана това,Лана онова да ти оближа ли подметките??? :sick: :doh:
GreenApple
баси ненормалната бременност
за първи път чувам на някой да му бият чукове в главата като е бременна
припадъците горе-долу мога да ги приема, въпреки, че и припадащи бременни не познавам, но поне мога да си го обясня логично ако се случи
в латино сериалите може и да е активна практика, но поне 1 да бях гледала, че да съм подготвена...
сега повече ме интересува кой е таткото
аз залагам на Кларк, за да стане по-интерерно
иначе логично трябва да е Лекс
при всички положения според мен ще и се случи нещо на лана и няма да го роди това бебе, но дотогава има цял сезон за снимане w00t.gif
mi1nikitov
Кога излиза 06х09?
mi1nikitov
07.12.06
Anubis
Ха дават го по TV7.
Insaneboy
Този епизод беше неверооооооятно скучен...
Най-скучният досега...
PřΘŁůχ
Много се извинявам за Оффтопика!!!

Обаче ако някой се сеща как се казва песента в края на последния епизод ако може да е каже.

10х Предварително
Insaneboy
Цитат(PřΘŁůχ @ 8 Dec 2006, 11:35 PM)
Много се извинявам за Оффтопика!!!

Обаче ако някой се сеща как се казва песента в края на последния епизод ако може да е каже.

10х Предварително
*

AFI - Prelude 12-21
Следващият епизод е чак януари месец.
RoseRed
Много добра песен помня, че я имаше и в една от сериите на отх, жалко че е много кратка сори за оффтопика и аз
HULKINZ
Все пак някои знае ли кога горе-долу ще излезе 7-ми сезон ?!?!?! dry.gif cool.gif
letavia
27.09.2007г. Епизодът се казва Bizzaro smile.gif
platinatabe
С нетърпение чакам 7 сезон това е супер готин сериал - Уникат
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.