Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: СПАМ
subsunacs.net - Форуми > Други > Отбори > УНАКС ТИЙМ
Страници: 1, 2
peterx
Мненията в тази тема остават 48 часа, считано от сега.
След това се местят в СПАМ.
mra4na
Цитат(Катя @ 18 May 2012, 09:50 PM) *
Най-добре е да се направи една отделна тема с всички особенности на българския език, които е добре да се знаят. Може ли да пусна такава тема? В помощ на преводачите? Спокойно, правилата ги имам в книжка така че ще са верни на 100 процента. smile.gif

Има вече такава - Belly

Мила Катя smile.gif
Като начало можеш да запомниш, че "особености" е следствие от "особен" и съответно се пише с едно Н.
Иначе теми наистина има, няма кой да си учи уроците.
Успех! help.gif
sisira
Zveti, понеже виждам, че никой не ти е отговорил, а и това може да не стане скоро, понеже на мен преди време ми казаха, че Август е отпускарски сезон и да си гледам работата, та ще ти пиша аз в забранената за писане на коментари тема. Кандидатствай смело, дай линкове към субтитрите ти, дори и да не са перфектни, щом chesszorro успя да влезе в Унакс Тийм, виждам че летвата вече е паднала доста ниско, и да имаш нужда от доусъвършенстване, аз лично ще ти направя сравнение на твойте субтитри със субтитрите на вече приети членове, и няма да могат да ти откажат, а от там нататък това да бъдеш добра зависи от тебе. Успех!!!
А кандидатурата и всичко останало не ти е изтрито нарочно.

Бъди спокойна, докато някои почиват, други работят. Говорил съм с цвети да се свърже с когото трябва да работи. А това кой и на какъв принцип е приет, не мисля, че имаш отношение по въпроса. С други думи въпросът е уточнен и без да се засягат форумите. ;-) - E-Tle
m00n
Цитат(sisira @ 23 Aug 2015, 01:00 AM) *
Zveti, понеже виждам, че никой не ти е отговорил, а и това може да не стане скоро, понеже на мен преди време ми казаха, че Август е отпускарски сезон и да си гледам работата, та ще ти пиша аз в забранената за писане на коментари тема. Кандидатствай смело, дай линкове към субтитрите ти, дори и да не са перфектни, щом chesszorro успя да влезе в Унакс Тийм, виждам че летвата вече е паднала доста ниско, и да имаш нужда от доусъвършенстване, аз лично ще ти направя сравнение на твойте субтитри със субтитрите на вече приети членове, и няма да могат да ти откажат, а от там нататък това да бъдеш добра зависи от тебе. Успех!!!
А кандидатурата и всичко останало не ти е изтрито нарочно.
Бъди спокойна, докато някои почиват, други работят. Говорил съм с цвети да се свърже с когото трябва да работи. А това кой и на какъв принцип е приет, не мисля, че имаш отношение по въпроса. С други думи въпросът е уточнен и без да се засягат форумите. ;-) - E-Tle

Влади, направо му трий коментара. К'во му/й цепиш басма. Неблагодарна сган. Само знаят да реват.
sisira

Много интересно как в кандидатура от 6 септември са предложени субтитри, качени 2 дни след това, на 8 септември. Тук не е нужно да си професионалист, за да разбереш, и то доста бързо,
че на всичките 10 субтитри редактора е един и същ. И пак ще има отново: "Aу, грешка, качил съм работен файл..." И по 5 часа субтитрите на Унакс Tийм да стоят във вид, недопустим за правилата на носещите значка, и хората по тракерите да ги свалят.
Ако таз кандидатура мине, то и аз ще се кандидатирам направо за Контролен екип, че защо и не нещо по-нагоре, явно всичко е възможно.

P.S. Няма нужда да заключвате темата, аз сама ще си изтрия коментара, знам че тук не е за писане, но пък и не виждам, след като имам опция: "Отговори" защо пък не може да се пише...
chesszorro
Г-це, отговорът е много прост. Редактирал съм апликацията, като добавих двама нови преводача и последните им преводи, тъй като са по-добри от тези преди няколко седмици. Не съм редактирал нищо, тъй като преводачите са достатъчно добри в това отношение.

Цитат(sisira @ 9 Sep 2015, 01:02 AM) *

Много интересно как в кандидатура от 6 септември са предложени субтитри, качени 2 дни след това, на 8 септември. Тук не е нужно да си професионалист, за да разбереш, и то доста бързо,
че на всичките 10 субтитри редактора е един и същ. И пак ще има отново: "Aу, грешка, качил съм работен файл..." И по 5 часа субтитрите на Унакс Tийм да стоят във вид, недопустим за правилата на носещите значка, и хората по тракерите да ги свалят.
Ако таз кандидатура мине, то и аз ще се кандидатирам направо за Контролен екип, че защо и не нещо по-нагоре, явно всичко е възможно.

P.S. Няма нужда да заключвате темата, аз сама ще си изтрия коментара, знам че тук не е за писане, но пък и не виждам, след като имам опция: "Отговори" защо пък не може да се пише...

sisira
Да продължа, след тишината от 6 септември насам, извадка от субтитри на Infinity от Dirty Weekend (2015):

37
00:04:06,684 --> 00:04:09,462
Резервирах ни стаи
в хотела на летището,

38
00:04:09,612 --> 00:04:13,173
за да можем да си починем
и, за да не се налага да чакаме тук,

39
00:04:13,323 --> 00:04:16,442
защото знам,
че не ти е удобно, нали така?

Няма нужда от повече коментар тук, нататък субтитрите не ги и четох.
sisira
Той явно дори не разбира за какво говоря, затова казах, че повече няма какво да коментирам.
m00n
Цитат(sisira @ 12 Sep 2015, 01:34 PM) *
Той явно дори не разбира за какво говоря, затова казах, че повече няма какво да коментирам.

Ми тогава недейте. Някой да ви е питал или искал мнението ви? На всяка манджа - мерудия. Нямате ли си личен живот, работа, гадже, приятели и т.н., с които да се занимавате и да спрете с глупостите? Когато започнете да ни плащате, ще имате право да критикувате и да ни държите сметка. Until then... у left.
ospamox
Аз тук нещо май не мога да вдяна. Щом си имате екип от преводачи, защо не говорите със Спарк да ви направи лидер на собствен отбор. Правите си лого на отбора и си качвате всичко, каквото искате, но от името на собствения си отбор. Защо искате да ползвате имиджа на вече утвърден отбор? Това не е ли малко некоректно спрямо другите преводачи, които не членуват в никакви отбори?
chesszorro
Защо да е некоректно? Щом се качва по правилата на отбора, не виждам какъв е проблема.

Цитат(ospamox @ 17 Sep 2015, 08:48 PM) *
Аз тук нещо май не мога да вдяна. Щом си имате екип от преводачи, защо не говорите със Спарк да ви направи лидер на собствен отбор. Правите си лого на отбора и си качвате всичко, каквото искате, но от името на собствения си отбор. Защо искате да ползвате имиджа на вече утвърден отбор? Това не е ли малко некоректно спрямо другите преводачи, които не членуват в никакви отбори?
ospamox
А дали наистина е така? Като гледам коментарите под субтитрити ви, съмнявам се. Но това не ме касае.
Унакс тийм да ви бере резила.
peterx
Припомням правилата на темата:
">>> ТЕМАТА Е ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА КАНДИДАТУРИ!
>>> ВСЕКИ ДРУГ КОМЕНТАР, КОЙТО НЕ Е СВЪРЗАН С КАНДИДАТСТВАНЕ В ОТБОРА, ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТ!"

Нека модератор я разчисти.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.