peterx
18 Mar 2011, 12:30 AM
Transformers PrimeЗаглавие на български: Трансформърс ПраймГодина: 2010Сезони: 1Режисьор: Дуейн Капици
Сценаристи: Стивън Мелчинг, Дуейн Капизи и др.
Участват: Питър Кълън, Джефри Комбс и др.
Жанр: анимация.
Линк в imdb:
http://www.imdb.com/title/tt1659175/Сюжет: Новият анимационен сериал разказва историята на Оптимус Прайм и неговите побратими в борбата им срещу десептиконите.
Към бандата автоботи се присъединяват и три деца. Какви ли приключения ще трябва да преодолеят с новите си приятели?
Сезон 1Изтегли:
720p |
480pСубтитри за първите пет епизода след редакция -
цък.
Преводът е на vikinZeto!Епизод 6Субтитри от
vikinZeto.
Епизод 7Субтитри.
Епизод 8Субтитри.
Епизод 9Субтитри.
Епизод 10Субтитри.
Епизод 11Субтитри.
Епизод 12Субтитри.
Епизод 13Субтитри.
Епизод 14Субтитри.
Епизод 15Субтитри.
Епизод 16Субтитри.
Епизод 17Субтитри.
Епизод 18Субтитри.
Епизод 19Субтитри.
Епизод 20Субтитри от
raltheron. Редактирани.
Епизод 21Субтитри от
raltheron. Редактирани.
Епизод 22Субтитри от
raltheron. Редактирани.
Епизод 23Субтитри.
Епизод 24Субтитри.
Епизод 25Субтитри.
Епизод 26Субтитри.
Превод на сериала ще има. За съжаление ще става бавно, тъй като е по слух, а и имам и много други ангажименти.
Затова ако някой има желание, може да помогне с превода.
Man1akalen
19 Mar 2011, 04:59 PM
Браво за инициативата, сполука.
thankyou
19 Mar 2011, 05:03 PM
<#thank#>
DFL
22 Mar 2011, 10:02 AM
Благодаря, че се зае със сериала
DFL
20 Jun 2011, 09:57 AM
Айде сериала се завърна след паузата с 16-ти епизод
tosho_cool
31 Jul 2011, 05:15 PM
Добро Аниме.
Man1akalen
23 Sep 2011, 04:24 PM
Искам да попитам, това с редакцията, как стоят нещата, защото гледам вече са качени субтитрите, а предстои редакция? В смисъл, трябва ли да се пускат субтитри нередактирани и после да се чака за версия 2.0, така да се изразя (не трябва ли да се пуснат, когато са напълно готови?). Не са ми ясни тези неща, ако може малко разяснение, благодаря.
peterx
23 Sep 2011, 04:40 PM
Друг преводач ги прави, тъй като нямам много време, а аз после ги редактирам
.
Накратко - който бърза - гледа качените, който има търпение - изчаква редакцията
.
За утре ще съм редактирал еп. 21.
В неделя ще е готов и еп. 22.
Man1akalen
23 Sep 2011, 05:31 PM
Благодаря за информацията. Тъй като аз не бързам, си чакам с редакцията.
DFL
20 Oct 2011, 07:15 PM
Man1akalen
23 Nov 2011, 01:31 AM
peterx за 26 епизод ще се правят ли субтитри, защото чакам твоите.
peterx
23 Nov 2011, 10:58 AM
Ще има
. Утре
Man1akalen
24 Nov 2011, 12:45 AM
Благодаря ти
DFL
18 Dec 2011, 10:47 AM
Вторият сезон започва през Февруари 2012г.
Darth Sauron
27 Dec 2011, 02:25 PM
Дали ще има шанс за Transformers Prime Darkness Rising субс или синхронизация, ако е по епизоди?
Благодаря предварително.
peterx
27 Dec 2011, 03:19 PM
DFL, чакам с нетърпение втория сезон
Darth Sauron, това май ги водят първите пет епизода на сериала. Предстои редакция на всички серии, така че тогава ще прегледам различните релийзи и ще направя синхронизации. Със сигурност обаче ще е след Нова година
Darth Sauron
27 Dec 2011, 03:25 PM
Мерси много.
DFL
22 Jan 2012, 10:09 AM
Начало 18-ти Февруари 2012г.
DFL
19 Feb 2012, 09:56 PM
Втори сезон вече е тук, качих първият епизод в Замунда
Все още не е качен в HD като се появи го качвам веднага. Надявам се, че пак ще има кой да превежда сериала
heman
21 Feb 2012, 08:09 PM
Ще има ли кой да го превежда?
peterx
25 Feb 2012, 03:12 PM
Започвам превода на новия сезон
tosho_cool
25 Feb 2012, 03:18 PM
Супер,това чаках да чуя.
peterx
26 Feb 2012, 03:57 PM
Сезон 2, епизод 1
Прогрес - 20%.
DFL
27 Feb 2012, 06:37 PM
Качих в Замунда и вторият епизод. За жалост още никъде ги няма в HD
tosho_cool
27 Feb 2012, 11:05 PM
Скоро.
DFL
21 Mar 2012, 11:22 AM
Тъй като за новият сезон няма интерес за превод спирам качването в Замунда! Ще кача накрая целият сезон в края на тази година.
Man1akalen
21 Mar 2012, 02:57 PM
Има хора които го гледат и на английски в Замунда и като цяло си има хора гледащи неща на английски, защото не за всичко качено има превод, мисли и за тях , хората ще чакат епизодите.
За превод в момента явно
peterx няма време, лични работи предполагам. За мен не е правилно да се спира качването, но не аз имам права за качване в сайта.......
DFL
21 Mar 2012, 05:45 PM
За мен не е проблем да го качвам. Проблема е че качвам доста анимационни сериали и за никой от тях не се намира преводач. Докато за хомо бандитските манга анимации се избиват. А един сериал без превод остава недостъпен за всички... за това се губи смисъла... и с Young Justice и Green Lantern е същата работа...
Man1akalen
21 Mar 2012, 06:04 PM
Знаеш, че и аз искам много тези хубави сериали да имат превод, но какво да направим, че главно за аниметата както спомена се намират повече желаещи, а за хубавите картун или казано само анимации почти няма желаещи. Най-сериозно занимаващият се любител преводач, който познавам за анимации е Darth Sauron , но ако не знаеш той е в чужбина сега и няма възможност да превежда на този етап. Иначе помня, че се беше захванал с Green Lantern. HD релийзи ще се качват ли за сериалите, мен главно тези релийзи ме интересуват за това питам за тях. За Transformers Prime за сега няма още, нали? , а за Green Lantern ще се качват ли или само с обикновенно качество?
peterx
21 Mar 2012, 07:18 PM
Тази седмица качвам превода на първи епизод
DFL
21 Mar 2012, 08:51 PM
Цитат(Man1akalen @ 21 Mar 2012, 06:04 PM)
Знаеш, че и аз искам много тези хубави сериали да имат превод, но какво да направим, че главно за аниметата както спомена се намират повече желаещи, а за хубавите картун или казано само анимации почти няма желаещи. Най-сериозно занимаващият се любител преводач, който познавам за анимации е Darth Sauron , но ако не знаеш той е в чужбина сега и няма възможност да превежда на този етап. Иначе помня, че се беше захванал с Green Lantern. HD релийзи ще се качват ли за сериалите, мен главно тези релийзи ме интересуват за това питам за тях. За Transformers Prime за сега няма още, нали? , а за Green Lantern ще се качват ли или само с обикновенно качество?
Само целите сезони ще ги кача в HD. Както споменах по-горе вече не смятам да отделям толкова сериозно внимание и време за анимации. Ако има хора които искат да се захванат с тях им ги преотстъпвам...
Man1akalen
21 Mar 2012, 09:00 PM
Това е добре, че поне ще качваш целите сезони в
HD. Относно отдръпването ти дано не е цялостно, защото знаеш, че ти си един от главните и съответно малобройните които зарадват хората в сайта с качването на анимации, особено като говорим за анимационни сериали. Надявам се да не се отказваш напълно, защото и ти си един от нас които харесваме анимационното изкуство. Наслука в начинанията!
П.П. Благодаря ти,
peterx
DFL
22 Mar 2012, 10:03 AM
Ще започна от 1-ви Април качването на новият сезон на The Avengers и Ultimate Spider-Man да видя и с тях как ще вървят нещата. Ако и с тях не се получи ще качвам само целите сезони.
Man1akalen
22 Mar 2012, 02:01 PM
Пак е добре, че ще качваш анимационни сериали, няма значение дали серия по серия или целите сезони. Пък ако има някой да се захване с превод, както викаш, ще си вървят и по серии. Аз ти казах, когато
Darth Sauron се върне, той точно говореше за новите сериали които ще излизат, харесва анимацията и мисля, че ще им обърне внимание.
Man1akalen
20 Apr 2012, 01:54 AM
peterx, здравей!
Предполагам си много зает щом не си се захванал все още с втори сезон. Аз не бързам, гледам когато излезе направо цял сезон и си чакам твоя превод. Та искам да те питам, този път ще се прави превод когато излезе направо целият сезон или как?
peterx
21 Apr 2012, 11:48 AM
Здравей
Превод ще има, но още не мога да кажа кога.
Имам един филм за довършване и текущите преводи, които са ми съвместни.
Следващият месец ще ми е малко по-разтоварен, така че предполагам, че тогава ще започна и Трансформърите.
И на мен вече ми се гледат
Man1akalen
8 Nov 2012, 02:05 AM
peterx, здравей!
В Замунда са качили целия втори сезон с 720p качество. Силно се надявам да продължиш с превода, защото аз си чакам твоя превод по сериала.
peterx
8 Nov 2012, 03:17 PM
Ще има превод!
Man1akalen
9 Nov 2012, 01:04 AM
Супер, благодаря ти много
Man1akalen
24 Mar 2013, 02:44 AM
Transformers Prime: Beast HuntersИзлезе първи епизод на 3-ти сезон.
П.П. Само да питам, дали ще се продължава с превода на 2-ри сезон и т.н. ?
Защото аз си чакам твоя превод.
Darth Sauron
24 Mar 2013, 10:00 AM
Аз ще видя да го почна сезон 3, но останалите непреведените, за сега няма да мога да ги довърша аз.
Как някой го е превеждал, това чудо? Много е трудно, за превод. Всяко второ изречение с много сложни думи. На 50 % съм, но ще го довърша утре. Трябва да изгледам епизодите, последните.
Man1akalen
25 Mar 2013, 03:15 AM
peterx превеждаше 1-ви сезон, но втори не го продължи, не знам какво стана. Има двама непознати за мен преводачи, които са направили преводи на епизоди от втори сезон, но все така чакам от
peterx, защото знам че ще са качествени.
Успех
Darth Sauron.
Stormfury/Corsairr
15 Apr 2013, 07:02 PM
Аз съм се захванал с превода на 3-ти сезон. Направил съм субтитри за 2-ри и 4-ти епизод и съм редактирал тези за 3-ти (които ги е правил един приятел). 1-ви епизод не знам кой го е превеждал, и не знам дали ще има против ако направя редакция върху неговите субтитри. Просто не знам как стоят нещата тука, понеже съм нов в тази среда
Относно втори сезон, знам че го превеждат 2-ма човека, единият от които е горе споменатият мой приятел и при първа възможност ще направя корекция върху неговите субтитри.
За тези които следят сериала, ако могат да драснат някой коментар как им се струва превода, имат ли някакви забележки и т.н.
Man1akalen
15 Apr 2013, 10:22 PM
Не ви познавам, ама видях доста критики за преводите, за това даже не съм ги и пробвал. Аз чаках от peterx, защото знам че е с много опит и ще е качествен превода, както на 1 сезон, но явно отсъства в момента.
За редакция върху други субтитри, задължително трябва да се спомене името на преводача и мисля не е проблем да му се направи такава, само да е качествена или го питаш на лично съобщение. Не съм много сигурен, ако има и други мнения, кажете.
П.П. Редактирай всичките нови субтитри от втори сезон насам, според мен, ако разбира се имаш опита за това.
Charly
7 May 2013, 08:43 PM
Гадно третия сезон е последен и ще бъде само 13 епизода.
DFL
19 Jun 2013, 12:05 PM
Втори сезон ще бъде ли преведен до край?
Charly
3 Jul 2013, 10:51 PM
Ще се преведе, леко съм бавен и нямам голяма мотивация, но ще го завърша.
ОК! Защото останаха още 3 епизода от последният 3-ти сезон и качвам пакета със всички епизоди и нямаше да е лошо да имат превод. Все пак сериалчето е на ниво
Charly
8 Jul 2013, 02:36 PM
Ще има просто има някой неща момента и така
Рано или късно всичките ще са готови. Момента свърших с 20 от 2-рия сезон, чака редакция. Започвам 21
Ако някой се чуди защо 18 не е преведен, оставил съм го на един от другите преводачи. Сме се разбрали, ако е зает аз ще си го преведа.
DFL
31 Jul 2013, 01:21 PM
Третият сезон свърши, с който приключва и сериала. Есента ще има пълнометражна анимация за цялостен завършек
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.