Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: КОНКУРС ЗА ЛОГО НА ОТБОРА
subsunacs.net - Форуми > Други > Отбори > УНАКС ТИЙМ
Страници: 1, 2
Bad_Nick
Цитат(peterx @ 19 Mar 2011, 11:44 AM) *
UNACS TEAM
Join US. The Future Is OURS.

Лошо няма, но дали имаме изобщо нужда от мото?
От друга страна, "Join US. The Future Is OURS" може да доведе до двусмислици.
Първо е на английски, което не ми се връзва с български отбор и то за преводи на български.
Join US лесно може да се разбере погрешно, като призив Join U.S.
The Future Is OURS - разбирам каква идея залагате, но дали също няма да бъде възприето превратно? Дали на някой от 82-та "майстори преводачи" в саб няма да му хрумне, че им отправяме предизвикателство и се започнат едни безкрайни караници. На мен лично изобщо не ми пука за саб, но в момента отбора ни има нужда от спокойствие, защото ни чака много работа. Не трябва да си хабим енергията за глупости.

Не казвам, че идеята е лоша. Не казвам, че съм против. Поставям въпроси, над които да помислим.
Spark
Който иска логото под аватара му да изглежда като това на Bad_Nick, което сложих пробно, нека да пише тук в темата или на ЛС за по-бърза реакция от моя страна smile.gif
E-Tle
Цитат(Spark @ 22 Mar 2011, 07:40 PM) *
Който иска логото под аватара му да изглежда като това на Bad_Nick, което сложих пробно, нека да пише тук в темата или на ЛС за по-бърза реакция от моя страна smile.gif

Ние още не сме го избрали, но тъй като съм фен на това, сложи ми.
А ако бъде избрано друго, ще се наложи да го сменяш. tongue.gif

ПП Spark, ние сега отбор ли сме, група или и двете?
Bad_Nick
Само да добавя, че това е проба. Не е казано, че точно това ще бъде логото на отбора.
0ld SCho0l
Аааа, искам и аз! w00t.gif
kitty JB
Ник, Спарк, упражнявате лекичък натиск, а? Като 25ти кадър...
Spark
Цитат(E-Tle @ 22 Mar 2011, 07:47 PM) *
Ние още не сме го избрали, но тъй като съм фен на това, сложи ми.
А ако бъде избрано друго, ще се наложи да го сменяш. tongue.gif

ПП Spark, ние сега отбор ли сме, група или и двете?

Отбор сте, просто в скриптовете за отборите се използва "secondary member group" полето от потребителския профил.

Цитат(kitty JB @ 22 Mar 2011, 08:07 PM) *
Ник, Спарк, упражнявате лекичък натиск, а? Като 25ти кадър...

Няма нищо подобно, просто темата щеше да хване прах dry.gif
Bad_Nick
Цитат(Spark @ 22 Mar 2011, 08:27 PM) *
Няма нищо подобно, просто темата щеше да хване прах

В скайп решихме оня ден да изберем 4-5 предложения и да ги пуснем на гласуване, но все не можем да се засечен след това да изберем предложенията.
mra4na
propaganda smile.gif

Моите уважения, не мога да повярвам, че не знаеш как се пише името на елитния ви отбор. hmm.gif

Ан тъй, кажи му. biggrin.gif - E-Tle
mra4na
w00t.gif

Ако знаех, че правя забележка на мъж, нямаше да съм толкова умерена tongue.gif
Готиното маце на снимката ме заблуди laugh1.gif
Благодаря, с радост ще следя успехите на амбициозния ви проект. rock.gif
propaganda
Благодаря за светкавичната реакция. Тук не става въпрос за знания, а просто вживяване и вълнение(днес одобриха заминаването ми за Берлин, от юни до август rock.gif ). Постоянно ми се случват такива неща. Аз(тя или той)съм анонимен субект и никой не ме познава. tongue.gif

А готиното маце на снимката, е "моя позната" от Русия wub.gif.
mra4na
propaganda smile.gif
Какъв Берлин, смени билета, виж колко е по-интересно в Русия smile.gif
Успех ти желая, а останалите - извинете, че се отклоних от темата rolleyes.gif
peterx
Колеги, последният срок за изпращане на предложения е 31.03. След това КЕ ще обсъди кои варианти ще подложим на гласуване от отбора.
Можете да предлагате голямо лого за отбора (на кирилица и/или латиница; по възможност векторно), малко лого за извеждане като знак до субтитрите, по желание комбинирани с мото на отбора.
Успех!

П.П. propaganda, отиваш в Русия, а някой като те пита, викаш "В Берлин съм, в Берлин съм." biggrin.gif
lostfan
Ето го моето предложение според мен е подходящо защото може да се използва и за другите отбори като му се смени цвета и пакло се измени топката.

Така ето го самото лого-

Ето го малкото /за каталога/-

/малко е голямо biggrin.gif/

И как ще изглежда-
Bad_Nick
Тази идея също е много добра.
Но малкото лого трябва е 16х10 пиксела. ( 16 пиксела в основата ).
Може би трябва да остане само кръгчето с U.
Поработи върху това, друже.

Само да добавя, че гласуването след 31.03 ще бъде за комплексно предложение - голямо и малко лого, за да има връзка.
Bad_Nick
3 дни до края на срока.
Освен нови идеи, можете да преработите и досегашните.
propaganda
Приетото за момента лого си остава най-приемливо. Аз си позволих лекичко да го разкрася така: или

Относно съдържанието на мотото, имат дума участниците в отбора. Според мен обаче, трябва да е на български език. Представяте ли си как масовия потребител вади речници за да си го преведе или по-вероятно, да не му обърне никакво внимание hmm.gif.
lostfan
Еми ето как може да изглежда малката иконка. Голямото лого е в предишният ми пост.

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.