Цитат(vanina_t @ 7 Jun 2011, 07:14 PM)

1. Обида? Най-голямата, кога, защо, кого?
Винаги ме е обиждала непризнателността на хората. На колко хора съм помагал и влизал в положение, а насреща не само, че няма "благодаря", но се опитват да ме злепоставят, окрадат и пр. Нещо като стария лаф: "Направи добро, изяж лайно". В случая изобще не визирам субтитрите.

2. Критиката? Приетата, неприетата, запомнената?
Критиката трябва да е градивна и поднесена по уместен начин. Винаги се замислям над подобна критика, но в края на краищата разчитам на собствената си преценка. По принцип винаги съм се учил сам на всичко. Гледал съм как го правят по-добрите от мен и съм се старал да заимствам добрите практики.
Най-много критика съм отнесъл от insomnias на лична, а както знаеш Люси не си поплюва

Никога не съм се засягал от нея, защото въпреки суровия тон, в нея имаше много истина, а и знаех, че тя така си говори. Липсва ми Люси.
Не обръщам никакво внимание на коментари под субс или под торенти.

3. Субтитрите на другите? (за добрите, за стимулите, за грешките)
Слава Богу, че има толкова много добри преводачи. Преглеждал съм с часове техни субс през редактора и съм улавял стила на всеки, защото въпреки правилата за превод, всеки си има стил. Всеки би трябвало да го прави, докато не открие своя стил. Но не всеки има моето търпение и желание.

И накрая, но не на последно място, за какво съжаляваш?
Твърде обширна тема.
Но не съжалявам, че с теб се познаваме лично