Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Игра:Пусни слух за...
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2
ang3lica
Заедно с Ашли, Анджи успя да хване Дуди и жестоко да я накаже за сторенето зло.
darkness_angel
Но учените от Югозиточна Европа откриха, че Ашли и Анджи са действали срещи Дуду, заради завист. След разкритието на стореното зло от Дуди, Ашли и Анджи решиха да й отнемат титлата и да изчезнат на Карибските острови. Но планът им не успя, защото великата "мис Дуди" го разкри, както винаги. laugh1.gif laugh1.gif
ang3lica
Според учените от Магаданския унститут Дуди, Анджи и Ашли само се преструват, за да могат да откраднат короната и парите. Целта на всичко това било да отидат до най-близката кръчма и да се наковат като за световно. laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif party.gif drinks.gif laugh1.gif laugh1.gif
darkness_angel
Според всички учени, всички учени са съгласни с учените от Магаданския институт. laugh1.gif Анджи, Ашли и Дуди са коварни измамници, които не ги интересува нищо. Според източници те са забелязани в една квартална кръчма да се наливат, след голям запой предишната вечер. laugh1.gif laugh1.gif
Bad_Nick
Даркнес Ейнджъл намира петрол в Черно море.
Ухажва я кмета на Бургас.
darkness_angel
Според източници на "Newsweek", Bad_Nick е забелязан в местно кафене в Казанлък с бившата министърка на образованието и сегашен кмет на София, Йорданка Фъндъкова. Техни лични бодигардове бяха Цецка Цачева и Цветан Цветанов. laugh1.gif laugh1.gif
ang3lica
Дуди беше забелязана да флиртува с редник Мъдев, коментират от People. Редник Мъдев, за когото се знае, че е женен за Вагинка Ташева е възмутен от този слух. А Дуди, за която е известна със своята лукавост напълно потвърди слуховете.
Bad_Nick
"Анджелика бие цигани.
Посяга и на полицаи!"
Disaffected
Bad_Nick беше хванат да издевателства над Андежлика
Bad_Nick
"Дизафектед носи 2 дини под една мишница.
Изпуска едната."
ang3lica
"Bad_Nick пуска глупави слухове.
Подозрения, че е идиот"
laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Bad_Nick
Offtopic
Аз спирам с тази игра.
Disaffected
По последни данни ang3lica се оказа, че е избягала от лудницата.
darkness_angel
Наскоро Disaffected бе разкрита, че продава незаконно домашните си чехлички и нощницата си в eBay.
По последни данни, домашните й чехли бяха закупени от Даниела Пестова, а нощницата от Антъни Хопкинс.
laugh1.gif laugh1.gif
Disaffected
Днес darkness_angel беше хванта да се гаври с Гого.
Съда я оневини.
ang3lica
Disaffected е хваната да се гаври със всички от Hell Crew.
Отбора я разпъва на кръста и гледа сеир
П.П. Това, че съм избягала от лудницата не е вярно... пуснаха ме, защото съм била твърде зле и съм подлудявала пациентите laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
BadJoker!
ang3lica се гаври с Джесика в час. Джесика вика "Госпожице, госпожице".
Госпожицата налага ang3lica с бич. rofl.gif
Disaffected
Цитат(ang3lica @ 25 Nov 2009, 12:29 AM) *
Disaffected е хваната да се гаври със всички от Hell Crew.
Отбора я разпъва на кръста и гледа сеир
П.П. Това, че съм избягала от лудницата не е вярно... пуснаха ме, защото съм била твърде зле и съм подлудявала пациентите laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif
Има известна истина.... laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif

Днес намериха BadJoker! след 10-дневно търсене. Причината
за неговото бягство е, че не искал повече да бъде в колодата с карти. laugh1.gif
ang3lica
Днес криминално проявената Disaffected избяга от затвора.
Заподозряната е забелязана да бяха на изток само по долни гащи
laugh1.gif laugh1.gif
Disaffected
Днес Анджелика беше хваната, че бяга от училище.
Накзана е да бъде слугиня на Disaffected до живот.
van4et0o
Disaffected е заснетa от папараците с Линдзи Лоън, двете са на четири очи с по едно бяло laugh1.gif
gogocrew
van4et0o обича да гледа турски сериали и ги следи с голям интерес tongue.gif tongue.gif tongue.gif
mladen4y
Gogocrew по цял ден седял на плажа във Варна с касетофон в ръка .От касетофона звучали миксчета от рода чалга с метъл laugh1.gif clapping.gif
krasimir sevov
mladen4y си татуира Азис завинаги. laugh1.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.