Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Филми по действителни случаи
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2
gogocrew
Тук искам да напишете някои филми по действителни случаи. Тези филми харесват ли ви или са пълната тъпотия. А ако ви харесват защо?
Ето тези филми, които аз се сещам в момента:

She's Too Young

The Haunting In Connecticut

A Haunting in Connecticut

Forever Strong
Planet_Rocker@or*Die
Титаник smile.gif
insomnias
Сега не се сещам за нито един, стресна ме и се почувствах като на изпит с толкова ултимативни опции за отговор smile.gif Може пък да не ми е харесал някой, обаче да не е бил пълна тъпотия smile.gif)))
Като ми мине тоя уплах, ще се сетя и ще ти отговоря smile.gif Не е лоша дискусията и си заслужава.

ДА, сетих се! smile.gif

Списъкът на Шиндлер - един от най-прекрасните филми на всички времена. Въпреки че се опитват да оспорят, че това е истината, досега няма истинско опровержение. А цялата история е пресъздадена толкова добре, че наистина вярвам, че е било така.

Екзорсизмът на Емили Роуз - един потресаващ филм. Не мога да кажа, че ми харесва, защото е ужасно тежък и потискащ, но не мога да кажа, че е лош, защото си е един доста добър филм.

stdoominic
Този ми е любимия:

Разбира се и този:

А ако надписът Преди много, много години в една далечна галактика... е верен, тогава и този:

gogocrew
Ето и още някои:

Black Hawk Down

Grimm Love

2:37
gogocrew
Vacancy

Vacancy 2: The First Cut
Morris
Evilenko

Catch me if you can

Goodfellas

Primeval

The Ghost And The Darkness
Morris
A Beautiful Mind

Eight Below

Miracle

North Country

Open Water
Morris
Lawrence of Arabia

From Hell
gogocrew
Open water 2: Adrift.

Zodiac

Stepmom
gogocrew
Този филм не е по действителен случай, но това, което се споменава в него е истина, която навлиза с пълна сила в България.
За това му съдържание мога да кажа, че заслужава да седи при останалите филми!!!

Mom At Sixteen
gogocrew
Цитат(stdoominic @ 1 Aug 2009, 12:52 AM) *
Понеже стана цяла картинна галерия, аз предлагам да направим една игра:

Темата за филми по действителни случаи да си остане, обаче във всеки следващ пост да се споменава само по един филм и той задължително да има някаква връзка с предишния. Каквато и да е: актьори, режисьори, подобен сюжет, без значение.

gogocrew си призна, че последните му два филма са измислени, последният филм в редичката е Stepmom. Моето предложение е Erin Brokovich (2000)

Връзката е Хулия Робърц, естествено. tongue.gif

имаш грешка пише се Джулия Робъртс а последния филм е Mom At Sixteen
gogocrew
Филма Stepmom е посветен на Ирен Колумбус и според мен за да и посветят филм тя трябва да е преживяла тази история а не ей така!!
Ако не си гледал филма изгледай го!!! wink.gif smile.gif smile.gif

Цитат
gogocrew си призна, че последните му два филма са измислени, последният филм в редичката е Stepmom.

А последнити ми два са Stepmom и Mom At Sixteen
ashley
това заприлича на галерия laugh1.gif

Айде и аз да дам своя принос за галерията rolleyes.gif

Избирам един добрите европейски филми, който лично аз много харесах clapping.gif

stdoominic
Цитат

Не, последните ти два филма са Mom At Sixteen и Too Young to Be a Dad. Поне тези са на картинката.

Хайде, щом толкова държиш на това филмче, ето какво ще ти предложа:

Juno (2007)

Връзките са две: ранна бременност и офтопик biggrin.gif
gogocrew
Цитат(stdoominic @ 1 Aug 2009, 01:28 AM) *
Цитат

Не, последните ти два филма са Mom At Sixteen и Too Young to Be a Dad. Поне тези са на картинката.

За филма Too Young to Be a Dad нищо не съм писал и да те уведомя, че Mom At Sixteen няма самостоятелна картинка и за това сложих тая!!!
Защото Mom At Sixteen е ТВ филм.

Вече доволен ли си???
gogocrew
the texas chainsaw massacre 2
insomnias
Играе ми се, и още как! smile.gif Обаче още не зацепвам smile.gif) Сигурно се разсейвам от картинките...
Та какво стана - само по действителни случки ли ще бъдат филмите или просто трябва да има връзка/и между тях?
Morris ме е изпреварил с няколко филма. Както и Нина с един smile.gif
Та, някой да ми повтори условията на играта, моля!
Или да изнесем играта в отделна дискусия?
gogocrew
The Texas ChainSaw Massacre

Цитат
Темата за филми по действителни случаи да си остане, обаче във всеки следващ пост да се споменава само по един филм и той задължително да има някаква връзка с предишния. Каквато и да е: актьори, режисьори, подобен сюжет, без значение.

това са
stdoominic
Айде, играта излезе от картинната галерия: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=32382
gogocrew
The Guardian
gogocrew
White Fang
In_the_hell
Ето и едно заглавие и от мен. Този филм, наистина е разтърсващ.
Цар на войната
gogocrew
The Alphabet Killer
In_the_hell
Джия/ Gia

Един много хубав филм.
ashley
gogocrew
The Girl Next Door
gogocrew
Blow
gogocrew
Into the Wild
ashley
In_the_hell
Рей/Ray (2004)
darkness_angel
Ted Bundy (2002)

gogocrew
Klass
gogocrew
The Basketball Diaries
gogocrew
21
darkness_angel
Quills (2000)

In_the_hell
Адаптация (2002) - един много хубав филм.
darkness_angel
The Pianist (2002)

gogocrew
Baltic Storm
ashley
gogocrew
Bordertown
In_the_hell
Мастилото на Лоренцо (1992)
darkness_angel
Monster (2003)
gogocrew
The Amityville Horror
[img]http://www.kristiwilliams.com/Kristi[/img]
gogocrew
Boys Don't Cry
darkness_angel
Blow (2001)
gogocrew
What We Do Is Secret
geri2001
Здравейте от новака.Малко ще наруша вашата игра,но моля за извинение.Моите два любими филма по истински случаи ,са тези:-"Small Sacrifices"/" Малки жертви"_1989г., с Фара Фосет."Desperate Rescue:The Cathy Mahone Story"(1992-1993).И ако някой ми помогне да открия вторият филм ще съм му благодарна страшно много.Поздрави.
gogocrew
Friday Night Light (2004)
gogocrew
Pearl Harbor

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.