Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 90210
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
Mai4e7o
Пускайте субтитрите тук

Темата за Първи сезон: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=29984

Темата за Втори сезон: http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=32678
lost1fan
Ако някой намери английски субтитри ще съм му много благодарен.
thankyou
<#thank#>
CskaOle
Този сериал е много обещаващ! wink.gif
gerito_931
аз мога да ви помогна да направя субтитрите но ми трябват английските ако някой ги намери да ме тарси на скйп: gerito_931 с удоволствие ще ви помогна smile.gif
zaharchee
Английски букви:
joni_
Сериала изглежда мн добър ,100 % ще стане ХИТ !!!
zaharchee
Аз не мисля така. Няма нищо кой знае какво интересно и ново в сериала. Актьорите са ми много антипатични.
Illuminati
Хайде някой да направи субтитри smile.gif smile.gif
eleonora3456
Някой започнал ли е субтитрите поне да знаем че в близките дни ще има букви ?
traces of tears
Аз ги почнах, но не се знае дали ще ги завърша *смея се*. Ако някой има желание, ще му пратя превода до там до където съм стигнала и той да продължи. Ако няма ще ги завърша някога..
misho23
Някой знае ли песента на края на серията коя е?
Illuminati
Kакво стана с поста за превода,нещо изчезна,накой знаели нещо ?
zaharchee
90210 S01 E03 hdtv-lol @ Zamunda

Английски букви:
zlat0t0
Дай друг линк този не мога да го дръпна
zlat0t0
Ето СУБТИТРИ за новия епизод. Който има време нека преведе серията smile.gif
SkIv4o
излезнаха нови енг субс 1х04.. линк http://www.tvsubtitles.net/download-27697.html ..
zlat0t0
Букви за 4-та серия ТУК smile.gif Сериала се оказа доста добър и го очаквам с интерес всяка седмица smile.gif И искам да благодаря на преводачите, които отделят от времето си за да ни радват с преводи на любими сериали!
galena_s
Благодаря за превода и не се отказвайте да превеждате, сериала е страхотен. Много ви благодаря за труда smile.gif
zlat0t0
Английски субтитри за 5-та серия ТУК! Приятен превод на преводачката ни smile.gif И благодаря предварително поне оценям жеста, че винаги си бърза и то с отличен превод и го оценявам много smile.gif
galena_s
Да ви питам нещо на ушенце да не ми се скарат.....Дали ще има скоро превод на новата серия huh.gif И не ме издавайте на модераторите да не ме баннат wub.gif
zlat0t0
Ха-ха няма да те издадем smile.gif всеки е любопитен smile.gif Иначе ето буквички за 6-та серийка ТУК И благодарим на преводача за труда му, който е безценен все пак не всеки има толкова свободно време а и не е длъжен smile.gif Успех!
galena_s
Вече публично ще кажа ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за буквичките clapping.gif good.gif
pif_
Цитат(zlat0t0 @ 1 Oct 2008, 08:30 PM) *
Ха-ха няма да те издадем smile.gif всеки е любопитен smile.gif Иначе ето буквички за 6-та серийка ТУК И благодарим на преводача за труда му, който е безценен все пак не всеки има толкова свободно време а и не е длъжен smile.gif Успех!

това линкче не работи rolleyes.gif можели друго wub.gif
tReндI
друг линк дайте
deniii
hmm.gif Няма ли друг линк, този не става
Цитат(zlat0t0 @ 1 Oct 2008, 08:30 PM) *
zlat0t0
Ето буквички при мен линка работише като го дадох но наистина сега сте прави и не работи съжелявам за това...
pif_
Цитат(zlat0t0 @ 2 Oct 2008, 04:21 PM) *
Ето буквички при мен линка работише като го дадох но наистина сега сте прави и не работи съжелявам за това...

hmm.gif свалих ги тия буквички, но те са английски... blink.gif
zlat0t0
Аз давам линк с английските букви за да не си губят времето преводачите в търсене... а българските ги търси на главната страница след като ги преведат smile.gif
zaharchee
zlat0t0, когато даваш субтитри, по-добре ще е ако пишеш на какъв език са. smile.gif Не може всеки да помни, че ти пускаш само английски букви, да не говорим, че има и нови потребители.
pif_
Цитат(zaharchee @ 2 Oct 2008, 07:10 PM) *
zlat0t0, когато даваш субтитри, по-добре ще е ако пишеш на какъв език са. smile.gif Не може всеки да помни, че ти пускаш само английски букви, да не говорим, че има и нови потребители.

например аз w00t.gif
zlat0t0
Не мисля, че някой би прикачвал така българските ... но както и да е не всеки го знае това smile.gif за напред ще пиша, че са английски smile.gif
pif_
Цитат(zlat0t0 @ 3 Oct 2008, 12:10 AM) *
Не мисля, че някой би прикачвал така българските ... но както и да е не всеки го знае това smile.gif за напред ще пиша, че са английски smile.gif

съжелявам за недоразумението .. за напред ще знам че ти качваш само англ. субс rolleyes.gif
zlat0t0
Да не се отказа от превода smile.gif
unnu
Не, просто изведнъж ми се струпаха страюно много проблеми, и не мисля, че ще имам време за субтитрите...
zlat0t0
Трябваше да ги пратиш на някои да ги довърши но поне си се опитал smile.gif По-добре да опиташ от колкото после да съжеляваш smile.gif
4ovkata
в момента превеждам субтитрите на еп.6 и са на 35% надявам се до утре да ги преведа,след което да се заема с еп.7
Nik40
Цитат(4ovkata @ 6 Oct 2008, 08:06 PM) *
в момента превеждам субтитрите на еп.6 и са на 35% надявам се до утре да ги преведа,след което да се заема с еп.7

Най-Големия си rock.gif
tReндI
субссс последно няма да има такали?
zlat0t0
Ще има когато ги преведат има човек заел се с превода остава да се чака и да не се дава зор smile.gif Успех и лек превод на 4ovkata !
ton4o17
какво стана със субтитрите?какъв е прогреса?
Nik40
Цитат(4ovkata @ 6 Oct 2008, 08:06 PM) *

?????????????
zlat0t0
Хора не забравяйте, че част от преводачите са ученици и през седмицата нямат толкос свободно време ...
zaharchee
90210 S01E8@Zamunda

Английски субс:
mischacoop
Дали има някой захванал се с субтитрите на 8-ми епизод unsure.gif
bebencence
Цитат(mischacoop @ 1 Nov 2008, 02:38 PM) *
Дали има някой захванал се с субтитрите на 8-ми епизод unsure.gif

Да, аз. Обявих го в темата за заявки. Както казах, до момента не съм правила субтитри и няма да са перфектни, ще гледам да свършва възможно най-скоро.

Прогрес 100%
bebencence
Ето субтитрите wink.gifВижте прикачените файлове
kaspan4o
Много добре направени субс. Браво като за първи път много добре са направени продължвай в същия дух и със следващите серийки на 90210. smile.gif
koimupuka20
Огромни благодарности за субтитрите rock.gif clapping.gif
shadowbox
Много ти благодаря за субтитрите.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.