Обичам всички
12 Jul 2007, 07:48 PM
Zdrastvajte, bratushki!
Kakvo stava tuk? Za6to ponijihte TZANKOS? Sq kfo 6e praim bez nego? Ima li nqkoj umno obesnenie ? Vijte za nula vreme v zaqvki se napulni s spamuri, toj ne pozvolqvashe tova 4e i opravqshe temi.
varno toj me nakaza, no taka me nakaza men, 4e sega ne moga da si vleza az s nick4enceto mi.
Ajde, varni go, administartore. Toj be6e ot polza za sajta. Sigurna sum 4e sq mngo hora biha kaaazali sa6toto. Stiga gluposti ste praili ve4e, aman. Vie gonite vsi4kite si potrebiteli, toj pone prevejdashe za tuk, a sega koj shte prevejda - znam koj tezi det kradqt prevodite na vsi4ki.
Ne se izlagajte, seriozna sam. Sq imam zaqvka da mi ka4i edno ne6to v torent traaceru det e reg i nqma koj da go ka4i, prevede filmi po moi zaqvki, i ne samo. a rali4ka86? a kolko pomogna na vsi4ki. izlagate se mnogo 4esno i seriozno vi go govorq.
Furuma 6te zatane, ako go nqma nego.
Ne mi se sardete za tozi ezik, no nqmam kirlica, doe4era 4e ka4a nov fleks tajp i sha pisha na kirilisa, no sega dajte da naprawim s tazi tema edin "bunt" i da go varnem, za da ni oprawq temite i da ni pomaga. Mnogo xora bixa se zastapili za nego, az sq sam sigurna v tova!
4ao za sq.
Обичам всички
12 Jul 2007, 07:56 PM
Spijdij za kfo go poniji? Ti si smotlio. Ti si gangboy w drugiq sajt i az znam kak ti se karat tam moderatorite. Za6to mu mahna pravata? Ili kojto i da gi e mahnal. I koj ne go iska? Wsi4ki go iskame. Ne si gonete potrebiteli, ne za drugo, az s nego moga po LS da si 4atq, ako nqkoj put vleze, no vseki den namalqvat. Fastaka e reduk tuk, a drugite hi4 da ne govorim. Uporitiq ne e nau4il kakvo da pravi, sega go vidqh kakvo e pisal v subs temata. nqam dumi.
TZANKOSSS
12 Jul 2007, 08:45 PM
Fastuka е ценен член във всеки един от сайтовете, в които е. А uporit е новодошъл модератор, но е модератор. Той още ме е полуичил поле за изява. А на теб отново благодаря, но май няма да стане това, което искаш. Не от моята страна. Защо съм махнат - коментари от потребителите и недоволство, аз знам кои са потребителите, но не искам да споря с тях, защото няма смисъл. има нещо по-ценно от това да си с голям пост в даден сайт - с риск да се попетя вече.
Обичам всички - пусни ми ника си на ЛС. Не помня кой ти е стария, а сега и не мога да проверя.
Обичам всички
12 Jul 2007, 08:51 PM
Ne. Vsqko ne6to trqbva da se obmislq predi da se prai. Tvoeto ponijenie ne e dobro. Otnovo az ti blagodarq za vsi4ko. Ima koj da se zastupi za teb i 6te vidi6 4e 6te stane taka. ti pomogna na mnogo hora, ne samo na men i ne samo s prevodi. Ti i "te" znaqt naj-to4no za kfo govorq. 4ao i peace!

)
spedey
13 Jul 2007, 08:36 AM
Цитат(Обичам всички @ 12 Jul 2007, 08:56 PM)

Spijdij za kfo go poniji? Ti si smotlio. Ti si gangboy w drugiq sajt i az znam kak ti se karat tam moderatorite. Za6to mu mahna pravata?
Аз не крия кой съм в другия сайт... Кой ми се кара там? Я кажи? Може би tato? Или Stone? Или пък Insaneboy? Я дай линк да видим? Кой е смотльо - ти или аз? Май ти си, за да питаш един обикновен Member защо е отнел правата на модератор... Ей такова нещо досега не бях виждал...
Цитат(Обичам всички @ 12 Jul 2007, 08:56 PM)

toj pone prevejdashe za tuk, a sega koj shte prevejda - znam koj tezi det kradqt prevodite na vsi4ki.
Айде сега, изкара го него най-големия преводач, а останалите - плагиати... Ти май не си добре... Това, че повечето преводачи се отделиха и си направиха отделен сайт, не означава, че тук е останал само TZANKOSSS да превежда... Този сайт няма да остане без преводачи, споко... Ти какво си мислиш, че архива е толкова голям, благодарение на TZANKOSSS ли? Ами влез
тук и срещу "Ъплоадер: " напиши TZANKOSSS, да го видиш колко субтитри има... Точно 12! Така че, не ми казвай, че форума, още по-малко пък сайта, се държи на него... Не сме останали без модератори, имаме си още четирима, макар и двама от тях да влизат по рядко - Fastuka, uporit, ivajlap и eddie...
EDiT: Говориш за спамерски заявки? Ти ги правиш същите... TZANKOSSS оправял темите? Не мисля, че това е работата на модераторите... За това, по-добре, трай си...
fifoza
15 Jul 2007, 08:10 AM
Който каквото иска да говори, но е факт, че TZANKOSSS беше най-активния модератор тук. Сега, след като го няма тук е доста пусто. Не знам точно мотивите за неговото понижение, но ми се струва, че той не го заслужаваше. TZANKOSSS може да има 12 превода, но неговата работа като модератор беше на ниво. И мисля, че двете неща не трябва да се съпоставят. Още повече, че когато човек е ангажиран с глупавите коментари на доста хора, не му остава много време да прави субтитри.
Това е мое мнение и едва ли ще предизвика някакви размисли, но все пак исках да се изкажа по този въпрос.
Цанко, бъди такъв какъвто си и продължавай напред, без да се съобразяваш с мнението на другите!!!
Фифоза.
TZANKOSSS
15 Jul 2007, 11:29 AM
Може и да сте прави. Аз си гледах работата, доста хора го биха потвърдили. Няма да влизам в излишни спорове, както аз бих понижил човек дет не ме кефи и неработи, така и Spark го направи, разликата е че аз бях най-активния потребител тук, е вече няма да е баш така. Аз не осопорвам неговото решение. Има хора, при които ще се докажа. Мислех, че мога да помогна да не умира сайта, но явно няма да стане. Защото самия му админ затвори вратите. Само вижте колко нови теми има в заявки и никой не си е направил труда да ги прочете. Наказвах хора, за по 5 6 100 дни, но се оправяха и сега виждах в последно време добри заявки от тях, това автоматично означава, че съм успял да внеса някъв ред. Сега е същоото. spedey се опитва да оправи нещо, но май янма да успее и той.
Бъдете щастливи, аз не мисля повече да опитвам да помагам. Както казах, аз вече опитах, но самия админ ан сайта ми затвори вратите. Има сайтове, в които съм се доказал като модератор и като coder, но това са други работи. Има и сайтове, в които тепърва ще се доказвам.
Бъдете здрави и щастливи и четете правилата. Без тях не може!Сега може да ми изтриете мнението, не ми пука, който трябва да го види и следи темата, ще го види!
Наслука на следващите модератори!
Обичам всички
15 Jul 2007, 11:43 AM
TZANKOSSS
15 Jul 2007, 11:52 PM
Spark никога не би казал нищо, миличка. Не би казал защото знае, че сме прави. И защото го вижда, но трябва да запази и малкото потребители, които има. Все пак.

Това е въпрос на лична изгода в случая. Когато някояй не спазваше правилата упорито, го наказвах още по-упорито. И те напускаха, но някои като теб например се връщаха и се поправяха. Той си мисли, че така ще задържи хората. Нищо няма да задържи, след време ще си кажат тъп е сайта и ще се махнат, по простата причина че няма човек от екипа и когато им потрябва нещо, той няма да знае къде да го потърси. Все едно, да не коментираме. Аз не искам да се боря и да направя невъзможното, защото съм модератор. А и да ме направят, надали ще работя пак така. Има по-интересни сайтове от този, в които един ден може би ще стана МОД. Това заивиси само то мен разбира се! Но аз не живея, за да съм "катаджия" в един уеб сайт, защото не е това важното.
П.П: съгласете се, че модератора и катаджията имат що - годе сходни дейности - залавят нарушителя, ограничават му прават известно време и после пак го пускат да диша спокойно хаха
Sisq0
16 Jul 2007, 11:55 AM
Я се осъзнайте. Какво очаквате да направи човек, когото обиждат. Какво бихте направили вие?
Цанкос, детското ти мислене е изключително извратено. Защо мислиш, че всичко се върти около теб. Когато беше тук се кълнеше във вечна вярност и псуваше по саб-а. Сега се опитваш "да се поправиш" и в другия сайт наричаш хората тук (или може би един човек) с разни епитети. Какво точно очакваш да стане, защото елементарната логика показва, че никой няма да те търпи. Никой не харесва интересчиите.
Искаш да си възрастен, опитваш да се държиш като такъв, живееш в някакъв твой имагинарен свят и не усещаш, че си просто едно хлапе и изглеждаш адски нелепо в опитите си. Тук се държиш като великия преводач, даваш акъл на всеки за всичко, а оттатък държането ти е на абсолютно другия полюс. Или сте двама души, или си лицемер - кое от двете е? И защо смяташ, че хората тук не четат оттатък и обратното?
Вместо да се радваш на детството си ти се напъваш да се правиш на вече изграден личност, а типично по детски мераците ти се сменят толкова често и по толкова арогантен начин, че съвсем скоро ще си останеш сам самичък.
Аз съм последният човек, който ще тръгне да оправдава позицията на този сайт и администратора му, защото нямам никакво отношение към тях от доста време, но това твоето си е живо безочие и се учудвам, че има хора, които ти се връзват на приказките. Когато се научиш да се отнасяш с уважение и респект към хората, дори и към тези, които не харесваш, но са постигнали нещо, тогава може и да получиш такова в замяна.
п.п.
Въобще не искам да ми отговаряш или да навлизам в полемики, влязох тук да видя дали няма някое ЛС и тази тема пак едва ли ще я погледна, така че не е нужно да се хабите.
paket
18 Jul 2007, 06:52 AM
Хм! Много крайно и много категорично мнение. Като, че ли всички сме се родили на 35години и никога не сме били млади и грешни. Соченето с пръст и заклеймяването ми напомнят на едно не толкова далечно минало.
Който е безгрешен да хвърли камък.
Освен всичко друго, хората имат и добри страни. Същото важи и за Цанко. Никой не може може да отрече трудолюбието и познанията му. Е, слабостите на младостта ги има, но кой ли е безгрешен и не е бил млад.
Най-лесното е със секирата. Другото е по-трудно. Крайностите не са от полза никому.
uporit
18 Jul 2007, 09:16 AM
Мисля, че в тази дискусия започнахме да носим вода със сито.Това си чиста проба словестно ръкоблудство, особено на майстора преводач Sisq0. Знам ,че няма да го прочете, затова няма да има обръщение към него.Радвам се,че е в другия сайт,макар, че си мисля, сигурно в предишния си живот е бил прокурор в Русия , по времето на Сталин.Но няма да му изтрия мнението, само защото в неговия сайт, ако има писание което не се харесва на една определена група от хора ,бива изтривано 1 мин.след като се появи.Вчера бях свидетел на това.Сега към Цанкос-пич, ти наистина бликаш от енергия, сигурен съм, че го правиш от добра воля и съм сигурен ,че това ,което е написал Sisq0 не е вярно. Готов съм
в името на мира и запазването на добрите отношения да ти дам паролата си, с която влизам и ти да продължиш да изпълняваш модераторските си функции-честно, от тях имаше полза. Само не трий критичните материали, живеем в свободна страна,нека всеки има право да се изкаже, стига да не отправя обиди естествено.Иначе ще заприличаме на другия сайт, където цензурата е убийствена. Към "Обичам всички" имам само една забележка, много те моля пиши на кирилица, смърт ми е да чета латиница с такива буквени съчетания.Но ще те разбера, ако те е страх, че може да имаш много правописни грешки, ако пишеш на кирилица. Апел към всички-да не забравяме за какво сме се събрали тук, не да
кръстосваме шпаги , а само да превеждаме, за да може Негово Величество зрителя да се наслади на филмите.
ДА СЕ ЯДОСВАШ, ТОВА ЗНАЧИ ДА НАКАЗВАШ СЕБЕ СИ ЗА ГЛУПОСТТА НА ДРУГИТЕ.
П.П. Десет минути след написването на това мнение бях баннат от конкуренцията. Тия са...... направо нямам думи.
Няма да се унижа да използвам епитети,под достойнството ми е.
batemitee
18 Jul 2007, 11:48 AM
Цитат(uporit @ 18 Jul 2007, 10:16 AM)

Мисля, че в тази дискусия започнахме да носим вода със сито.Това си чиста проба словестно ръкоблудство, особено на майстора преводач Sisq0. Знам ,че няма да го прочете, затова няма да има обръщение към него.Радвам се,че е в другия сайт,макар, че си мисля, сигурно в предишния си живот е бил прокурор в Русия , по времето на Сталин.Но няма да му изтрия мнението, само защото в неговия сайт, ако има писание което не се харесва на една определена група от хора ,бива изтривано 1 мин.след като се появи.Вчера бях свидетел на това.Сега към Цанкос-пич, ти наистина бликаш от енергия, сигурен съм, че го правиш от добра воля и съм сигурен ,че това ,което е написал Sisq0 не е вярно. Готов съм
в името на мира и запазването на добрите отношения да ти дам паролата си, с която влизам и ти да продължиш да изпълняваш модераторските си функции-честно, от тях имаше полза. Само не трий критичните материали, живеем в свободна страна,нека всеки има право да се изкаже, стига да не отправя обиди естествено.Иначе ще заприличаме на другия сайт, където цензурата е убийствена. Към "Обичам всички" имам само една забележка, много те моля пиши на кирилица, смърт ми е да чета латиница с такива буквени съчетания.Но ще те разбера, ако те е страх, че може да имаш много правописни грешки, ако пишеш на кирилица. Апел към всички-да не забравяме за какво сме се събрали тук, не да
кръстосваме шпаги , а само да превеждаме, за да може Негово Величество зрителя да се наслади на филмите.
ДА СЕ ЯДОСВАШ, ТОВА ЗНАЧИ ДА НАКАЗВАШ СЕБЕ СИ ЗА ГЛУПОСТТА НА ДРУГИТЕ.
П.П. Десет минути след написването на това мнение бях баннат от конкуренцията. Тия са...... направо нямам думи.
Няма да се унижа да използвам епитети,под достойнството ми е.
Здравейте,
uporit прав си: "ДА СЕ ЯДОСВАШ, ТОВА ЗНАЧИ ДА НАКАЗВАШ СЕБЕ СИ ЗА ГЛУПОСТТА НА ДРУГИТЕ"
ТЦАНКО, знам, че можеш да ме наречеш по какъвто си искаш начин, но наистина извинявай ако аз съм бил причината да приключиш "кариерата" си като модератор... просто наистина трябваше да те послушам и да се стегна малко

Но просто ме разбери, че не получих и едно благодаря, а само забележки

Няма значение... вече почти не превеждам. Исках да кажа, че се извинявам за думите си, макар и след толкова време, но просто като МОДЕРАТОР и ПРЕВОДАЧ си много ценен за този сайт... и за да продължи да съществува, според мен трябва да се върнеш

Сиско, донякъде си прав, но в повечето коментар не си... искам да кажа, че ето и аз съм още млад и аз правя грешки, и то много, но това е друг въпрос... така че да оставим ЦАНКОССС да си продължи живота както си знае... от мен много здраве и дано пак се върнеш...
ПС: Пак искам да ти кажа да спрем със спора помежду си- ти си знаеш за кой спор говоря... явно двамата не можем да се разберем и затова ти предлагам така да се каже- примирие. Отново бъди жив здрав и дано се върнеш, защото беше ценен.
Чао
Sisq0
18 Jul 2007, 12:36 PM
uporit, ако у Цанкос имa поне малко достойнство сам ще ТИ каже кого как е наричал тук и оттатък, не е нужно аз да го доказвам. И тук не става въпрос да обидиш някого подведен от емоцията и хормоналната битка в тялото си - всички знаем какво е да си тийн. Не мога да уважавам човек, който първо плюе хората, а после, поради някакви неудобни за него стечения на обстоятелствата, иска да бъде в добри отношения със същите тези хора и смята, че за да покаже новата си всеотдайност, трябва да оплюе доскорошните си приятели. Това не е порок на възрастта, а лицемерие.
Никога не съм си позволил да използвам обиден епитет за някой тук, така че си спести догадките за мен и предишните ми животи.
Конкуренция и конфликт има само във вашите глави. Това, че имаме по-високи критерии за качеството на субтитрите мисля, че си е наш проблем. Място под слънцето има за всички, така че стига саб.бз ви е бил в трън в очите - никой не ви пречи да правите субтитри, нали?
п.п.
Съветът ми към господин Цанко е да прочете поне Шогун и да разбере, че за да бъде стойностен, човек трябва да уважава опонента си заради това, че е достоен да се изправи срещу него, и да не хвърля кал по хората, които са го подкрепяли, защото животът е прекалено суров, за да водиш всички битки сам. И в двата сайта за субтитри вече оплеска нещата, но това е адски маловажно в сравнение с поразиите, които сам може да направи в живота си. А там негативите ще са много по-големи и болезнени.
Spark
18 Jul 2007, 01:16 PM
@uporit: Че не те ли бяха баннали вече

А Цанко от дума не разбира, така че няма какво да разискваме. Дори доста закъснях с "понижаването". Айде имаме си картинки до субтитрите. Беше фън да го направя (15мин)
spedey
18 Jul 2007, 07:44 PM
Какво става тука ли? Тука става "манджа съ гроздъ"...
fifoza
18 Jul 2007, 09:59 PM
Цитат(spedey @ 18 Jul 2007, 07:44 PM)

Какво става тука ли? Тука става "манджа съ гроздъ"...
Само това ли успя да кажеш по темата? По-добре нищо да не беше казвал. Не се разбра каква е твоята позиция. Нали това е смисълът? Всеки да изкаже мнение. А твоето в този случай липсва.
spedey
19 Jul 2007, 08:17 AM
fifoza, жестоко се лъжеш... Изказал съм мнение преди десетина поста...
fifoza
19 Jul 2007, 08:54 AM
Цитат(spedey @ 19 Jul 2007, 09:17 AM)

fifoza, жестоко се лъжеш... Изказал съм мнение преди десетина поста...

Естествено, че си се изказал. Как иначе?

Прочетох го и него. И точно затова не разбрах за какво написа, че "Тука става "манджа съ гроздъ"...
Както и да е.
Имам едно предложение към всички. Понеже има доста противоречиви мнения по темата /едни са ЗА Цанко, други- Против/, предлагам да се направи една анкета за обикновените потребители, с която да се види какво е общото настроение спрямо него. Тоест да се види кой го иска за модератор, и кой не. Разбира се не е задължително, но ми се струва, че гласовете "ЗА" ще бъдат повече.
Вие кажете.
batemitee
19 Jul 2007, 09:58 AM
Хубава идея, подкрепям те...
spedey
19 Jul 2007, 11:10 AM
Цитат(fifoza @ 19 Jul 2007, 09:54 AM)

Прочетох го и него.
Тогава?

А относно анкетата - ще бъде фън...
ENDRAM
19 Jul 2007, 05:43 PM
Твърдо заставам зад цанкоссс. Може и да си позволяваше волности от време на време, но като цяло спомагаше за развитието на форума. Не знам какви са били подбудите на Спарк за това му понижение, но смятам че е грешка. Той е от типа хора, които ако бъдат спечелени за дадена кауза се раздават за нея с цялата енергия, с която разполагат.
StraightEse
19 Jul 2007, 07:36 PM
ENDRAM, fifoza и т.н, Spark си знае работата и като админ той взима решенията кой какъв да е.
Дали е прав или не - сайтът си е негов и това не би трябвало да касае особено потребителите.
В крайна сметка има и по-интересни неща за които да протестирате. Например сметките за парното

Колкото до Цанко (без да имам нищо лично против него, защото не сме се засичали по много поводи
и никак не го познавам), не ми харесва това, че докато беше модератор тук плюеше по определени
хора в САБ, а наскоро в молбата си за членство в гилдията пише, че една от целите на живота му е
да стане добър преводач в САБ. Това ми прилича на нагаждачество, което никак не се харесва на никого.
ENDRAM
19 Jul 2007, 10:29 PM
Смятам, че съм далеч даже и от мисълта да протестирам по какъвто и да е начин. Доколкото разбрах целта на темата е дискусия по въпроса и единственото, което направих е да дам мнение- нищо повече. Нито искам да го натрапвам някому, нито искам да променя каквото и да било- просто мнение.
asd_
20 Jul 2007, 05:44 PM
Цитат
а наскоро в молбата си за членство в гилдията пише, че една от целите на живота му е
да стане добър преводач в САБ.
На този наистина му има нещо
spedey
21 Jul 2007, 07:34 AM
paket,
Цитат(paket @ 21 Jul 2007, 01:35 AM)

Не раздавай квалификации без да познаваш човека!
asd_
21 Jul 2007, 09:23 PM
Цитат(paket @ 21 Jul 2007, 01:35 AM)

А мислиш ли, че на теб ти няма нищо?
Не раздавай квалификации без да познаваш човека!
Не ти знам годините, но по способности не можеш да му се побереш и на кутрето.
Виждам, че си изключително запознат със способностите на господин Tzankosss(вероятно си пиете бирата заедно) и след като казваш, че има големи способности ще трябва да го призная като неоспорим факт. Горното ми мнение се позоваваше само на това, което е написал Tzankosss в този форум, а също във форума на дата.бг и субс.саб.бз. От видяното там явно съм си направил грешния извод, че горепосоченият не е нищо повече от един шут. Извинявам се.
Ще те помоля да не си правиш заключения за моите способности освен, ако нямаш с какво да ги подкрепиш.
Ако имаш какво да кажеш по въпроса, ще те помоля и да уточниш с какви точно способности ме превъзхожда, който и да било. Претендирам да имам определен потенциал в някои области, където съм постигнал и немалки успехи, но тъй като това е интернет и по никакъв начин не мога да ги докажа просто ще замълча.
paket
22 Jul 2007, 08:04 AM
След написаното, разбирам, че притежаваш интелигентност и от това, написаната по-горе квалификация е още по-учудваща. Съжалявам и се извинявам, че се изказах неподготвен относно твоите способности.
Мое дълбоко убеждение е, че никое човешко същество не трябва да се обижда публично с подобни квалификации.
Нищо не се постига по този начин, с лошо, и то с едно 18 год. момче,което е на ниво доста над средното.
Всеки има недостатъци, както аз така и ти, и много други себеподобни. Затова се наричаме "човеци", а не "Господ" и слабостите не са ни чужди.
fifoza
22 Jul 2007, 09:31 AM
Искате ли да ви кажа какъв е проблемът на повечето от вас? Или по-точно какъв е проблемът в днешното българско общество.
Всеки се стреми да постигне нещо /било то професионална изява, било то финансова благополучност, или просто някакъв успех/. Стремейки се към това, всеки българин е склонен да заплюе някого, да обиди някого, само и само той да изпъкне пред останалите, като забравя да спре навреме. Проявява се синдромът на "По-добре Вуте да е зле, отколкото аз да съм добре".
Всичко казано до тук се претворява и в тази тема. Започнахме с това дали беше заслужено понижението на Цанко, и стигнахме до това кой колко и какво може. Всеки може различно нещо и в различна степен. Затова не бива да се правят сравнения между отделните хора. Затова сме различни. Иначе щяхме да бъдем просто клонинги. Трябва да се разшири малко мирогледът. Станали сме като лешояди. Злобни, завистливи, чакащи "смъртта" на другия. И след това като хиените се кефим на чуждия провал. Така не бива. Затова България намалява всеки ден.
Съвет към всички - престанете да гледате кой какво и колко прави. Гледайте себе си и се стремете да ставате по-добри в това, което правите и след време ще видите, че си е струвало.
Цанко вече не е модератор. И какво? Това означава ли, че не трябва да се бори за своето място под слънцето???
Естествено че ще се бори. Иначе би бил слаб. И аз на негово място бих се борила. Още повече, че той е млад. И тепърва ще става добър в някоя област. И вместо по-старите и "по-умните" да помагат на такива като него, те се обръщат на другата страна и си казват - "Този е пубер, няма да се занимавам с него".
Извинете за дългата лекция, но това поведение у хората се превърна в масово явление и аз много се дразня от това.
Разбира се , аз съм никоя в този сайт, и най-малко имам право да давам оценки за когото и да било, но Цанко наистина притежава някои качества, които заслужават уважение.
Бъдете живи и здрави и стремете към повече, отколкото имате и сте постигнали.
С уважение, Фифоза.
TZANKOSSS
29 Jul 2007, 10:22 PM
Нека и аз изкажа някое мнение по темата, което ще бъде последно.
sisq0 - Приятелю мой, не толкова сладък. Защо ти се чешаш вечно с мен? Защо се питам? КОй те би през пръстите да пишеш мнение? Вярно е. Имаш право. Така е. За мнго работи си прав. Но имам две питания: Кога ти говорих онези работи? Когато си търсих причината да ме баннат. Защо сега не го правя? Защото знам, че не е правилно.Аз искам нещо да стане от мен и го гоня. Няма смисъл да си мерим шпагите. Както ти казах веднъж в коментар по субтитри - аз повече нма да осбъждам, отговарям и каквото и да било с теб. Ние не можем да си допаднем никога и това е ясно като бял ден, а с теб започнах да се държа добре, както и с доста от хората дет не ме кефат от там по приичини: Има много стойностни хора, от които аз бих се научил на много работи. Не искам само защото нямам добра "връзка" с някои от там да си нарушавам спокойствието и да си държа приятелската връзка с повечето.
Не искам никой да ме защитава. Спарк има право. Разбира се, сайта и форума и всичко на хоста е негово. юТака е. Аз че прекалих, прекалих. Така е. Извинявам се на всеки, който по някакъв начин съм обидил от тук, докато имах модераторски права. Аз видях, че няма да стана отново модератор тук, въпреки подкрепата на uporit, който много уважавам и не само след тази случка, след този коментар и тн. Той е човек, който ясно си изразява позицията и не търси конфликти. Такъв съм и аз. Аз изказвам мнение като всеки. Всеки го прави. С всеки ли ще стане подобна война? И какво като съм направил няколко грешки като модератор? Да не би модераторите от другия сайт да не правят? Правят или ако не са направили, ще направят. Това е живота. Всеки греши. Когато започнах "войната" с членовете на гилдията беше най-голямата ми грешка в живота. Защото само изгубих от нея.
До straightese - така е. Съгласен съм с теб и то много. Но не бих казал "цел" в живота. Друго яче беше формулировката. Бях написал и това че аз уча за доктор - още не съм влязъл в университета, но знам доста работи от страничната литература, не асамо анатомията и генетиката от даскало. Уча по 18 часа биология и 18 химия. Уча и математика. това е. Имам си цели и ги гоня. Аз в САБ няма да стана преводач и се примирих, защото въпреки че haq беше написала думата "засега" аз знам, че на много хора като сиско и други няма да казвам няма да спечеля доверие. И това е нормално.
fifoza - На теб съм ти най-много благодарен. Ти си ми казала доста работи и в доста работи ми помогна тук. Благодаря ти.
batemitee - аз война с теб не правя. Не ми е цел и не знам защо да го правя. И двамата сме в тежката възраст, както казват всички, но това не е причината. Имаше причина, че правише грешки, на които аз като глобален и най-активен модератор, трябваше да реагирам. Не се бия в гърдите. Спокс. Не се притеснявахте, в живтоа нищо не е интернет освен част от свободното време и забавлението. Едни по един начин, други по друг начин. Нали така? Някои ходят по дискотеки, клубове и тн, някои превеждат субтитри. Аз правя и двете и какво? Не успявах ли? Успявах разбира се! Не съм се изложил, имам субтитри, които на хората биха харесали. Аз не казвам, че мога да го правя, има кой да ме оценява, но тези които сега трябва го правят не по начина, който трябва. Все едно.
Spark - не мисля, че е трябвало. НО какво казах, тис и решаваш и знаеш кое е най-добре. Желая успех на сайта и без да съм член в него, не бих ви навредил. Запомни едно. Никога не съм искал да те прецакам. Никога. Ако го исках, достатъчно беше да ти спра акаунта, но не го направих. няма смисъл от дискусии по тази тема. Ясно е че не съм искал да ти навредя.
asd спокойно бе, приятел. Къде се впрегна? Какво стана? За какви способности говорим в инетрнет, освен грамотно писане и "дърпане" от конфликти с отделните членове в него. Може много администратори на отделни сайтове да има, но и те са потребители.
spedey теб няма да коментирам, не защото имам някакви вражди с теб, а защото нямам какво да ти коментирам по мненията. И ти си потребител и ти изказваш мнение.
ENDRAM, paket, здравейте. Благодаря за подкрепата, но мисля че вече всичко е празни приказки. Обичам ви подхвана тази тема, защото преди време и помогнах много и предполагам всеки жив човек би ми бил благодарен. Все пак не говорим за малък пръст, нокът или запушен нос, а за почти загуба на зрение. И ако тя не беше писала на хората от мед форума ми, нямаше да получи безплатни прегледи от консултантите и тн. Не се изтъквам, просто казвам причината. Колкото ми е благодарна тя, толкова и аз.
И казвам още нещо. Важно не е модераторското място, защото ние сме "катаджиите" на сайта. Чистачите и тн. Важното е това да можем да внесем ред, когато се наложи в нашето семейство, в всеки проблем да се изправим като истински мъже, а не като женчовци. Това е. И не само мъжете и жените трябва да са така.
Това е моето последно мнение и искам да знаете, че съм съвсем сериозен. Поднасям извиненията си на целия екип на сайта, на САБ и на който още искате, който съм обидил да се чувства "попитан" за извинение. Направих грешки, но все пак - хора сме, всеки го прави.
Точка.
П.П: Сори, че сега пиша чак, но реших че е време да си дам почивка малко. Мисля да си я дам и за напред. Ако спарк реши, че му трябва отново човек, който да внася ред тук, тоест модератор в моето лице, винаги ще го намери и то защото не искам сайта да умира. Той не че ще умре де, но ще замре. Доста хора спряха да влизат по мнго от тези причини, нека не ги увеличаваме.
Spark
30 Jul 2007, 04:37 PM
Цанко, модерирането на форум не е заключване на теми и банване на юзери. Мисля, че няколко пъти ти писах да не заключваш теми освен ако се прекали със спама. Темите във "В прогрес" почти не бяха пипани, а имаше (и има) теми за които отдавна са излязли субтитри и никой модератор не си е мръднал пръста да ги премести в "Субтитри". Отделно имах много оплаквания от потребители, а целта тука не е да се влиза със страх. Вярно има някакви правила, но по-скоро са като указания. За мен един от най-уважаваните форуми си остава forum.doom9.org. Там модераторите нямат грешка просто

Изкарай си ваканцията, остави го форума, живота продължава
TZANKOSSS
30 Jul 2007, 05:02 PM
Както виждаш продължил ми е без да съм модератор

Бъдете здрави!
Чао!
Sisq0
10 Aug 2007, 10:38 PM
Цаньо Велики, аре престани да обясняваш из коментарите защо е създаден
subs.sab.bz и прочие глупости. Хабер си нямаш защо е създаден, затова не коментирай кой какво не е направил и кого не е задържал. За пореден път се изказваш неподготвен и е смешно.
Не си с ранг "преводач", защото преводите ти са слаби и, повярвай ми, не искаш да ти го доказвам с факти. Ако още не си го осъзнал - разбери го. Това, че някой е похвалил усилията ти не значи, че трябва да се вземаш толкова на сериозно и да се самозабравяш. Виж, да даваш акъл на другите и да им намираш кусури си номер едно... тук надминаваш дори и мен, само дето аз знам значението на думите, които използвам... и когато критикувам някого не правя смешни правописни грешки.
Лицемерието и двуличието ти са в съвсем друга графа - тях вече съм ги коментирал - не, че не продължаваш да си някакъв див критик тук и овчица оттатък, г-н Постановка. Сещай се, че хората не са глупави и си им леееееко ясен вече.
Цитат
Ние не можем да си допаднем никога и това е ясно като бял ден, а с теб започнах да се държа добре, както и с доста от хората дет не ме кефат от там по приичини: Има много стойностни хора, от които аз бих се научил на много работи.
Сам си го казваш - поддържаш добри отношения с хора, които не са ти приятни, заради облагите, които можеш да извлечеш.
И Оскар за най-добра драматична мъжка роля печели...

Толкова си програмист, колкото и каратист... ама нейсе. Навремето в дивхикснещоси се биеше в гърдите как ще сваляш
subs.sab.bz, щото "ти бил писнал" - что случилосъ, мусю програмисте?
Не те мразя, жал ми е за теб. Вместо да се радваш на най-хубавите години от детството си, което скоро ще си замине безвъзвратно, ти с мъка се опитваш да се правиш на възрастен, но неопитността ти така прозира и от действията, и от начина ти на писане, че хората те съжаляват.
Пийс аут
uporit
13 Aug 2007, 08:17 AM
Sisq0 - за последен път влизам в полемика с теб.Не си човека, който да дава оценка, кой е добър и кой не е добър преводач. Прави го на друго място, където 10-15 човека се упражнявате в словесна диария. Ако беше малко напънал мозъка си, щеше да разгадаеш смисъла на цитата, който си извадил от контекста.Цанко не е търсил облаги, а е проумял,
че може да научи много неща от хората, дори и да не са му приятни. Не знам къде болния ти мозък видя облаги.
Забелязвам, че необезпокояван влизаш тук и ръсиш съвети, използваш сложни думи, които могат да те направят интелигентен в очите на хората, които не те познават. Пълен си с готови фрази и шаблони, като цигански пояс с бургии.
Мисля, че вече трябва да вложиш енергията с други по полезни неща, както виждаш, никой вече не те закача тук, стой
си в любимия сайт и превеждай, зрителите не искат кавги между преводачи , а субтитри. Ако Цанко печели Оскар за
главна роля, ти печелиш "Малинка" за коментар. Предложението ти за мир накрая,звучи като баснята за жабата и скорпиона. Предполагам,че си я чел.
Сия Димитрова
13 Aug 2007, 08:50 AM
Тази тема би трябвало да се заключи...
Сия Димитрова
13 Aug 2007, 08:56 AM
Един уважаващ себе си потребител няма да каже подобно нещо. Поне така мисля аз, спиди.
Няма по-добър преводач тук.
На sisq0 съм виждала адски смешни грешки. I come back for good - Връщам се за добро. А то как трябва да е? Връщам се завинаги. И то до първите му 50 превода. Само че той не беше лош преводач, никак даже
В TZANKOSSS също има много грешки, но да не забравяме, че той е от скоро тук. Има време, стига сте се дракали вече за щяло и за нещяло. Само показвате какви сте.
Но той е прав, аз ви четох коментарите онзи ден.
Защо Митко отвори отбор и нищо не стана? Защото нямаше екип, да не би да направиш ти нещо? И ти ще си същия, гарантирам го на всички.
divxsubtitles - сайта незатвори, заради TZANKOSSS. И аз бях в така наречения им екип. Тогавашния шеф, пишеше се divxsubtitles, а в последствие разбрах, че и тук се крие, се представя от половината си екип и слага неговите никове за екип. Разбирате ме, нали? Аз бях от тийм едитърс там и мога да ви кажа, че въпросният потребител TZANKOSSS няма нищо общо с разпадането на сайта. Напротив той и фифоза до последно молиха divxsubtitles да им го даде, за да не се затрива труда на сумати преводачи, редактори, потребители. Там той беше модератор и след 5 дни се разпадна сайта, но не заради него, той и на двете места спазваше т.н правила и администратора да не излиза с номера, че това са по-скоро препоръки. Има разлика между препоръки и правила. Щом горе пише "правила", значи те се гледат като правила? Ами кой да ги спазва, ако модерите на сайтовете не следят за това.
Тази тема е безкрайна и в едни очи TZANKOSSS е прав, в други sisq0, но трябва да гледаме по-отгоре на тези неща.
Спиди е ясно защо се обърна срещу ноег, защото онзи ден се скараха за няква глупост. Както съм казала много пъти и колегата Kalbi ми го повтаря по няколко пъти на ден в скайп - шуробаджанащината рулира навсякъде. И тук е така.
spedey
13 Aug 2007, 09:06 AM
Скарали сме се за глупости? Кажи му го на него... Айде няма да пиша повече, че само псувни ще трябва да ръся...
Сия Димитрова
13 Aug 2007, 09:12 AM
Не че казвам нещо, но само един простак може да каже глупости на такова място. Аз не помня той да е казвал нещо такова и мисля, че той осъзна, че се карахте за глупости, но ти не осъзна. Току май така стана.
Аз следях с голям интерес "интересният" ви разговор и мога да кажа само едно - и двамата си загубихте времето.
Той имаше право - даде съвет на онова момче/момиче кое да гледа, за да се оправи в преводите си, няма лошо, доколкото помня MartineZZZ преди няколко месеца се отзова и на неговата молба така. Защо и той да не се отзове? Но тогава ти се заяде с евтини изрази и простички иронични изрази и си помисли, че ще му накривиш шапката. Доколкото видях не му пукаше особено. Един израз не ми хареса много, много - "спам център номер 1". Кде го тоя спам център? Ако говоримза сайта тук, може и така да е.
Добре, че има модери, които да почистят нааканото от вазе!

А доколкто знам и ти си на неговите години, така пубер на пубер да вика е малко като "Присмял се хрбел на щърбел". И теб те нахокаха в другия сайт точно по такива прични, но с тази рализка, че той си взе поука, а ти...
spedey
13 Aug 2007, 09:23 AM
Цаньо ли ти поясни за какво са ме наказали там? Ми да, той е всезнаещ... Той може да си мисли каквото си иска, но само аз и екипа на SAB си знаем за какво бях наказан... Така че, моля ти се, замлъкни... А думите "спам център номер 1" са на Цаньо, него питай къде е спам-центъра...
И още нещо... Първо - не съм му викал пубер, това го каза Sisq0 3 поста по-нагоре... И второ - да те светна, модераторите и да искат, не могат да изчистят онова ако от назе... Това го прави администратора...
Peace and love...
Сия Димитрова
13 Aug 2007, 09:27 AM
Няма голямо значение кой го прави. И администратора да е. Аз си спомням много добре, че му го каза веднъж. Не казвай на черното бяло.

Молим те!

Не е нужно "Цаньо" да ми поясни, аз сама видях как вретеш коментари навсякъде без голяма причина. Той затова и те наказа тук.
Заражда се излишен спор, Спидьо, нека си останем с мир и тази тема се заключи, защото е най-лесно да се коментари някой зад гърба му. Нима не виждаш, че е с бан във форума?
uporit
13 Aug 2007, 09:31 AM
Цитат(Сия Димитрова @ 13 Aug 2007, 10:27 AM)

Няма голямо значение кой го прави. И администратора да е. Аз си спомням много добре, че му го каза веднъж. Не казвай на черното бяло.

Молим те!

Не е нужно "Цаньо" да ми поясни, аз сама видях как вретеш коментари навсякъде без голяма причина. Той затова и те наказа тук.
Заражда се излишен спор, Спидьо, нека си останем с мир и тази тема се заключи, защото е най-лесно да се коментари някой зад гърба му. Нима не виждаш, че е с бан във форума?
Нищо няма да се заключва, не сме съседния сайт, всеки има право на мнение, без да използва никакви обидни квалификации, иначе изтривам само мнението с такива.
fifoza
13 Aug 2007, 01:39 PM
spedey, Sisq0 и т.н.
Не ви ли писна вече да плюете по Цанко? Преди плюехте, щото той беше мод тук, сега го плюете щото превежда. Е кажете какво искате от него де? Да се махне от преводаческото пространство ли? Това няма да стане. И не защото вие нещо не го харесвате и той иска да ви прави на пук, а защото той ПРЕВЕЖДА. Без значение къде, какво, как и с какво качество. Не сте вие най-добрите, че да давате оценки за субовете му. Или вече става дума за Цанко като личност?!?!? Ако е така, това вече е друго и лошо нещо. Не сме се събрали на конкурс за най-праведен и морален човек!!!!!!!!!
Спрете се вече дееее.
Преводача
13 Aug 2007, 02:52 PM
Ебати глупостите...
С изключение на 2-ма, всички други само са плющяли без да имат и идея за какво става дума... Типичното дрънкане на комплексари в Интернет.
И тия, и ония са все от една тенджера "манджа с грозде"! :
Сия Димитрова
13 Aug 2007, 03:20 PM
Съгласна!
Drakh
13 Aug 2007, 03:25 PM
Цитат(Sisq0 @ 16 Jul 2007, 12:55 PM)

тази тема пак едва ли ще я погледна, така че не е нужно да се хабите.
И колко мнения имаш по същата тема, дни след това отговорно заявленийце
Сия Димитрова
13 Aug 2007, 04:11 PM
Да, критикува преводача, а не вижда, че самият той говори безсмислици. То не може и без такива!
spedey
14 Aug 2007, 11:50 AM
Ти пък щото само смислици говориш...
И вие сте като Цаньо, ама не се изявявате чак толкова...
fifoza
14 Aug 2007, 12:14 PM
Цитат(spedey @ 14 Aug 2007, 12:50 PM)

Ти си леко ....
ENDRAM
14 Aug 2007, 01:11 PM
Ауууу, че караници. Имам чувството, че ако сега се срещнехте очи в очи... щяхте да останете без тях. Спиди, не бъди така груб с хора, които не познаваш, защото рискуваш да се изправиш пред нещо много по- голямо от теб...
Преди време ти бях казал, че преди да направиш каквото и да било трябва да събереш максимум информация за него- нещата не са се променили оттогава( принципно, а явно и за теб конкретно). Бъди по сдържан и зрял в коментарите си. Не го приемай като нападка, а като съвет.
А иначе по темата... Май няма какво да добавя, защото рискувам или да се повторя, или да повторя някой друг. Започвам да си мисля, че теми като тази винаги се израждат и стигат до задънена улица, но поне е явно някакъв мирен начин за освобождаване на напрежението. Погледнато от този ъгъл трябва да ги има...
Сия Димитрова
14 Aug 2007, 01:45 PM
Цитат(fifoza @ 14 Aug 2007, 01:14 PM)

Цитат(spedey @ 14 Aug 2007, 12:50 PM)

Ти си леко ....
Както каах - присмял се хърбел на щърбел. От два дни го следя в другия форума, една смислица не каза.
И спри да му казва Цаньо Ние не познаваме такъв. Ника му е TZANKOSSS!
Кажи как се казваш ти или те е страх да не ти измислим някоя неприятна промянка на именцето, с което те е кръстила майка ти преди седемнадесет години?
ENDRAM, спамърска работа. Няма какво да говорим.