Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kakvo Stava Tuka?
subsunacs.net - Форуми > Други > Дискусии
Страници: 1, 2
StraightEse
Добри ми хора, ако вместо да си хабите времето в такива теми за "мерене на п***и"
се хванете да превеждате (което, струва ми се, е основната цел и на unacs и на sab),
раздел "заявки" ще бъде далеч по-малък. В студио "Доли" плащат по 4.50 лв.
на 2000 символа. Сами сметнете кой, колко е изписал тук...
Сия Димитрова
Ти там лли работиш?
Сия Димитрова
Напълно подкрепям мнението ти!
TZANKOSSS не може да влезе тук. Ще му споделя мнението ти в скайп.
outroad
Цитат(Сия Димитрова @ 14 Aug 2007, 02:45 PM) *
Кажи как се казваш ти или те е страх да не ти измислим някоя неприятна промянка на именцето, с което те е кръстила майка ти преди седемнадесет години?

Майка му го е кръстила Вангел преди 14 години. smile.gif
Сия Димитрова
Oho Vangel. I to predi 14 godini, az mislih 4e si pone na 16. E, ni6to de. To nqma lo6o. Vseki e bil i 6te bade na tezi godini. Nqma zna4enie imeto ti. Radvai se na topkata i ne se zanimavai s praveneto na subtitri oshte.
spedey
outroad, ne mojesh da sydish po e-mail-a na kolko godini sym, zashtoto vangel93@mail.bg vyobshte ne pokazva koi nabor sym... Ako poglednesh v skype, shte vidish che sym mnogo po-golqm... Ne me poznavash dostatychno, che da govorish za men... Dokolkoto vijdam, vyprosa beshe zadaden kym men, a ne kym teb!

P.P.: Сия Димитрова: spokoino, po-golqm sym ot 14...
P.P.2: Izvinqvam se za latinicata, pak pisha ot zala...
outroad
Цитат(spedey @ 5 Sep 2007, 09:29 AM) *
outroad, ne mojesh da sydish po e-mail-a na kolko godini sym, zashtoto vangel93@mail.bg vyobshte ne pokazva koi nabor sym... Ako poglednesh v skype, shte vidish che sym mnogo po-golqm... Ne me poznavash dostatychno, che da govorish za men... Dokolkoto vijdam, vyprosa beshe zadaden kym men, a ne kym teb!

P.P.: Сия Димитрова: spokoino, po-golqm sym ot 14...
P.P.2: Izvinqvam se za latinicata, pak pisha ot zala...

Добре, spedey, извинявай за недоразумението. rolleyes.gif
Сия Димитрова
Ти не показваш държание на по-голям от 14, така че не се притеснявай. Недоразумение е станало само в истинските цифри, иначе като гледам и 13 не давам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.