Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Profit Season 1 Dvdrip
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
nikolow
Браво thejack пич си..субтитрите са екстра
turezki
Преводът на 5-ти епизод е качен за одобрение.
thejack
Благодаря !

Аз преполовявам шести епизод smile.gif
nikolow
Браво момчета благодарности от мен
thejack
Шести епизод е готов и качен в сАйТА.

Приятно гледане !
turezki
Седми епизод е качен за одобрение.
ESOTSM
Браво! Нямам търпение и за последните два епизода, че да си драсна на едно DVD целия сезон на този прекрасен сериал. Благодаря много на turezki и thejack! clapping.gif
turezki
Преводът на 8-ми епизод е качен за одобрение.
ESOTSM
Супер! Сега останаха само субтитрите за последния епизод. Успех!
Rskills
Де да беше последният . Предполагам довечера ще метна на арената целия сезон 82серии smile.gif
ESOTSM
Цитат(Rskills @ 10 Aug 2007, 03:25 PM) *
Де да беше последният . Предполагам довечера ще метна на арената целия сезон 82серии smile.gif

laugh1.gif
Valeri Pavlov
Rskills Какви нови серии?! нещо се бъркаш? hmm.gif сериите са само 8. Виж в IMDB - http://imdb.com/title/tt0115323/
zlostar
аре рпич качвай го в арена ,че от маглата се дърпа с 1-2кб(1сийдър)БЛАГОДАРСКО-предварително!!!!!!!!!
zlostar
някой да ми каже откъде може да се дръпне сериала,че таз магла ту я има ту я няма(на 7% съм от 26 часа и спря да се тегли huh.gif в замунда не се сийдва а в арена го няма...
delpipero
Да наистина според имдб сериите са осем 1 пилотна плюс 7.Само че когато намериш торента ще видиш ,че всъшност пилотната е обозначена като двойна серия т.е. 1 и 2(90 мин).Така че последната серия се казва Форгивнес и се явява девета в номерацията на файловете в торента.Надявам се бях ясен.Така че очакваме с нетърпение и последната част от пъзела за Мр.Профит.Мерси на трудещите се!!! clapping.gif

p.s. за zlostar ако не го намираш никъде из българските пробвай навън rolleyes.gif http://torrents.to/search/247/profit.html дано ти помогне това!
thejack
Цитат(ESOTSM @ 10 Aug 2007, 01:10 AM) *

Превеждам девети.
zlostar
Цитат(delpipero @ 12 Aug 2007, 01:24 PM) *
Да наистина според имдб сериите са осем 1 пилотна плюс 7.Само че когато намериш торента ще видиш ,че всъшност пилотната е обозначена като двойна серия т.е. 1 и 2(90 мин).Така че последната серия се казва Форгивнес и се явява девета в номерацията на файловете в торента.Надявам се бях ясен.Така че очакваме с нетърпение и последната част от пъзела за Мр.Профит.Мерси на трудещите се!!! clapping.gif

p.s. за zlostar ако не го намираш никъде из българските пробвай навън rolleyes.gif http://torrents.to/search/247/profit.html дано ти помогне това!

БЛАГОДАРЯ!!! но все пак ще го "мъча"още с Маглата(все пак напредвам бавно но славно)а е добре и да го сийдвам после.
rolleyes.gif
пп Невероятен сериал..голяма загуба че,няма други сезони huh.gif
maders
@zlostar относно проблема ти с бавното и мъчително теглене от maglata.com мога да те посъветвам да отидеш при достачика си от Бургас и да поговориш с него относно свързваемостта ти с останалите мрежи. В момента ти го теглиш от трима сийдъри като единят е от София, другият от Велико Търново и третият също е от Бургас, но скороста ти на теглене не се е променила особенно. Така че ще е най-добре да попиташ доставчика за парите които плащаш какви скорости може да ти гарантира за да не се получават подобни ситуации.
На всички пожелавам приятно гледане на този страхотен сериал и едно ОГРОМНО Благодаря на заелите се с превода clapping.gif
zlostar
е дръпнах го, БЛАГОДАРЯ на 2-3 мата сийдъри и преводачите drinks.gif drinks.gif clapping.gif
pankman
mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
pankman
бафф мааа му сори за латинеца ама що !!!!даже се извиних
pankman
зззззаеби на бг
HackJack
Почти го изгледах , днеска го почнах сутринта и ми се изкаше тая вечер да го завърша ама май ще почакам за буквичките оче известно време ! Мерси за предодчето, много е добро !
zlostar
Цитат(thejack @ 12 Aug 2007, 09:52 PM) *
Цитат(ESOTSM @ 10 Aug 2007, 01:10 AM) *

Превеждам девети.

изивнявам се , но ,само да попитам: - нали не си се отказал ?...и БЛАГОДАРЯ ,че си се захванал с превода clapping.gif
thejack
Не съм се отказал.

Просто дърпам куп други задачи и превода напредва по-бавно отколкото ни се иска :/
HackJack
Нямай грижи ще се чака :!: Як сериал, кефиме мисленето и тарикатлъка на Джим Профит, мноооо жалко, че са само 10 епизодчета :!:
klisarq
Благодаря за суптитрите!!!!!!!!!!! Сериалът наистина е номер едно!!!!!!!!
Специални благодарности на thejack и дано по-бързо да привършиш и последния епизод че вече нямам търпение!!!!
rock.gif
zlostar
...дано,дано... rolleyes.gif
HackJack
Поне английските ще може ли да прикачите, че с тях да гледам ! Много чакане . Нищо против преводача просто няма ко да са гледа, а искам да го завърша туй сериалче !
ESOTSM
Цитат(HackJack @ 7 Sep 2007, 08:50 PM) *
Поне английските ще може ли да прикачите, че с тях да гледам ! Много чакане . Нищо против преводача просто няма ко да са гледа, а искам да го завърша туй сериалче !

То ако имаше английски субтитри... Доколкото знам преводачите го правят по слух и скриптове, а това изисква бая голям труд. Има и други готини сериали, с които аз например си запълвам времето wink.gif
zlostar
брей ако го правят по слух то си е голям майсторлък, само дано thejack да не се е отказал ,защото такъв вид превод (за който не ти и плащат) си е направо геройство ....
HackJack
Извинявам се, не знаех как стоят нещата, и аз съм си играл да набивам тайм кодове и знам колко е "лесно" и "бързо", а и да го превеждаш по слух още повече. Браво на майстора !
Сия Димитрова
турески ви го качи.
zlostar
clapping.gif ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!
ESOTSM
Браво, чудесна новина smile.gif good.gif
thankyou
<#thank#>
mil3n
Чудесна работа! Отдавна исках да си припомня този сериал.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.